Értékeld a legutóbbi meccset
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Elvertek mint b*zi a fa*zát, nincs kibúvó, itt fejek fognak hullani, kérdés az hogy kié!
maximálisan egyetértek, a 10. után újra a földre huppantak, másszanak vissza a helyükreCsabi írta:én úgy érzem ez a kibaszott nagy pofon most pontosan jókor jön, és innen még lehet majd kezdeni valamit, meg felébredni. szar, de lehet jót fog tenni.
+1Csabi írta:én úgy érzem ez a kibaszott nagy pofon most pontosan jókor jön, és innen még lehet majd kezdeni valamit, meg felébredni. szar, de lehet jót fog tenni.
Jobb így kikapni, mint 1-0ra.
Nem tudom még hány gyenge meccset kell végignézni, mire visszaállunk a 4-4-2re, bár James kiesésével még kevesebb esélyt látok rá.

- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ha nagy csoport magyar nézõ megy ki egy meccsre, vereség. Meghívnak két hivatalos szurkolói csoportot a stúdióba, persze, hogy aláznak minket. 
Méhes is elmehet...
Ez a padló, mindig eljön egy ilyen pillanat, 2015-ben már többször is eljött. Hala Madrid!!!

Méhes is elmehet...

Ez a padló, mindig eljön egy ilyen pillanat, 2015-ben már többször is eljött. Hala Madrid!!!
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.

nincs több hozzáfűznivalóm a meccshez.
fel kell állni, menni tovább 442re váltani, rotálni és meglesz a bajnokság.
balet meg mostmár tényleg adjuk el nyáron

-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Én nem sírom vissza, de amikor az első ElClassicóján elhasalt José, utána folyamatosan látszott, hogy valamit próbál kitalálni a katalánok ellen.Én mondtam, hogy lesz még aki előbb-utóbb visszasírja Mourinho-t...
először csak folyamatos bekkeléssel, darálással sikerült őket megállítani, vagy legalább tompítani a focijukon, aztán már le is fociztuk a Barcat.
Carlo meg másfél éve semmit nem tesz az Atletico ellen..
Kétszer jól meccselt a 11-ből.
Egyszer tavaly a kupában, meg a BL döntőben, ahol azért szerencsére is szükség volt.
Augusztus óta nincs semmiféle előrelépés az Atletico ellen.
Azért ez a 4-0 is vicc basszameg, ennyivel nem jobbak, ne röhögtessük már ki magunkat.
Valamit ki kellett volna találnia Carlonak, csak ő szart rá..
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Fejezd mar be ezt a Balezest. Szerinted itt csak O volt a problema?Mike írta:minden tőlünk telhetőt megtettünkvolt írta:Kíváncsi vagyok Carlo mit fog mondani
nincs krízis
a csapat jól dolgozik
a játékosok nem fáradtak, nincs szükség a rotálásra
Bale jól teljesített
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

- realcamp
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Iker, Varane
Pont az ellenkezőjét látom.hiába voltam eddig pozítív,úgy gondolom ennyi sérülttel,kifacsart játékosokkal,ilyen hozzáállással nem nagyon lesz keresnivalónk.Hiába térnek vissza a játékosok,idő kell mire belerázódnak.Ancelottit meg rohadtul nem értem,mit akar kezdeni Kroosal.Érthetetlen.Na mindegy,nem is idegesítem magam faszságokon.én úgy érzem ez a kibaszott nagy pofon most pontosan jókor jön, és innen még lehet majd kezdeni valamit, meg felébredni. szar, de lehet jót fog tenni.
edit:Plusz a jelenlegi helyzetben Perez papi is közrejátszik.Vébé évében,ilyen szűk kerettel nekivágni a szezonnak,finoman fogalmazva is merész.Már szeptemberben gondolkodtam rajta,hogy mi lesz ha bejön egy sérüléshullám.Hát ez lesz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára realcamp 2015. február 7., szombat 17:54-kor.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Van min edzeni meg dolgozni, most nem unatkozhat a csapat tavasszal. Hajrá.
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Szegény Gyeri meg a sok újatletrikós gyerek még értékel a stadionban. 
László Csaba meg a Bíbícít nézte.

László Csaba meg a Bíbícít nézte.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Anyaka 2015. február 7., szombat 17:52-kor.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Csabi írta:én úgy érzem ez a kibaszott nagy pofon most pontosan jókor jön, és innen még lehet majd kezdeni valamit, meg felébredni. szar, de lehet jót fog tenni.
Ezt mondogattuk a Milan-Valencia mérkőzések után is.
Sajnos vannak tények, amiken lehetetlen változtatni... állhatna az edzői stáb szvsz egyszerre Mou-Carlo-Klopp (tudom, h nonszensz) hármasból akkor sem lennénk szerintem sokkal előrébb.
Carlo nyakába egyes egyedül a rotálás teljes hiánya írható. Semmi más.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára KAG 2015. február 7., szombat 17:51-kor.
ZIDANE
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
minden tőlünk telhetőt megtettünkvolt írta:Kíváncsi vagyok Carlo mit fog mondani
nincs krízis
a csapat jól dolgozik
a játékosok nem fáradtak, nincs szükség a rotálásra
Bale jól teljesített
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
ha az eddigi szar játék nem volt elég akkor tényleg ez az utolsó remény...ha minden ugyan így megy tovább akkor Carlo nyugodtan csomagolhat, mert Perez kivágja minden gondolkodás nélkül...kezdődhet majd minden újra és újra...szóval bízzunk benne, hogy igazad leszCsabi írta:én úgy érzem ez a kibaszott nagy pofon most pontosan jókor jön, és innen még lehet majd kezdeni valamit, meg felébredni. szar, de lehet jót fog tenni.
Én mondtam, hogy lesz még aki előbb-utóbb visszasírja Mourinho-t...

- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
én úgy érzem ez a kibaszott nagy pofon most pontosan jókor jön, és innen még lehet majd kezdeni valamit, meg felébredni. szar, de lehet jót fog tenni.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
nemrég a Bayern is 4et kapott, egy még rosszabb csapattól, ugyh calma, még mindig mi vagyunk a legjobbak!!!

"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
-
Elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon! Ilyen böszmeséget az elmúlt másfél-két évben nem követtünk el. Nincs mit elemezni egy ilyen mecssen, nem a vereség esik szarul, ki lehet kapni tőlük, mert bizony ez egy jó csapat, mégha patkányok is alkotják.
Viszont a mi hozzáállásunk egy városi derbihez kétségbe ejtő. Néhány flegma pofavágás, legyintgetés meg gondolom 1-2 sablon és minen megy tovább a maga medrében. Ancelotti is elkezdheti vakarni a fejét, mert ebben az évben még összesen 90 perc jó játékot nem nyújtottunk. Millió euoroknál meg gondolom azért elvárás valamiféle arc megtartása, nekünk ez nincs meg. Van 1 (4) pont előnyünk két jó formában lévő csapat ellen. Van kulcssérültünk 3, meg néhány kegyetlen szar formában lévő játékosunk, meg egy olyan keretünk amiből 3 emberben nem bízik az edző. (az egyik cirka 32 millióért)
Egyszóval minden rendben, sose legyen rosszabb.
Viszont a mi hozzáállásunk egy városi derbihez kétségbe ejtő. Néhány flegma pofavágás, legyintgetés meg gondolom 1-2 sablon és minen megy tovább a maga medrében. Ancelotti is elkezdheti vakarni a fejét, mert ebben az évben még összesen 90 perc jó játékot nem nyújtottunk. Millió euoroknál meg gondolom azért elvárás valamiféle arc megtartása, nekünk ez nincs meg. Van 1 (4) pont előnyünk két jó formában lévő csapat ellen. Van kulcssérültünk 3, meg néhány kegyetlen szar formában lévő játékosunk, meg egy olyan keretünk amiből 3 emberben nem bízik az edző. (az egyik cirka 32 millióért)
Egyszóval minden rendben, sose legyen rosszabb.

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Felesleges megvárni a végét...ez olyan szinten szar volt, hogy azt el sem lehet mondani.
NULLA fantázia. Semmi. A védelem ma az öltözőben maradt, de hogy lehet felróni egy Nachonak a mai teljesítményét? Ő egy csere játékos, soha nem lesz beton kezdő szint. Semmi önbizalma nem volt. A kp-n meg nincs igazán védekező ember, Kroos soha nem lesz tökéletes ebben. Khedira meg soha nem lesz még csak jó sem semmiben...dupla nulla az az ember, a pálya közelébe sem engedném többet.
Kroos, Isco...elég kreatív játékosok, a kp mégis halott volt. A játék amit játszani akarunk nem megy, ez a csapat nem tudja és ezt be kell látni. Az atleti ma nem ketrecharcot nyomott, szimplán lefociztak minket a pályáról, ezt meg nehéz lesz elviselni, kb gólhelyzet nélkül ilyen simán kikapni.
Túlzás lenne leírni, hogy semmi esély egy kupára sem. Viszont nem kicsit kellene változtatni a hozzáálláson és a taktikán is.
NULLA fantázia. Semmi. A védelem ma az öltözőben maradt, de hogy lehet felróni egy Nachonak a mai teljesítményét? Ő egy csere játékos, soha nem lesz beton kezdő szint. Semmi önbizalma nem volt. A kp-n meg nincs igazán védekező ember, Kroos soha nem lesz tökéletes ebben. Khedira meg soha nem lesz még csak jó sem semmiben...dupla nulla az az ember, a pálya közelébe sem engedném többet.
Kroos, Isco...elég kreatív játékosok, a kp mégis halott volt. A játék amit játszani akarunk nem megy, ez a csapat nem tudja és ezt be kell látni. Az atleti ma nem ketrecharcot nyomott, szimplán lefociztak minket a pályáról, ezt meg nehéz lesz elviselni, kb gólhelyzet nélkül ilyen simán kikapni.
Túlzás lenne leírni, hogy semmi esély egy kupára sem. Viszont nem kicsit kellene változtatni a hozzáálláson és a taktikán is.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ezt adom.Valamint többet kell vállalni távolról.No de majd KhediraAzt kell játszani, mint az első kupa meccsen, de nem szabad olyan hülyeséget csinálni hátul.

Ezzel csak az a baj hogy szrintem Khedira kezd.en mar csak abban bizok, h Illara egy utolso utani esellyel az elete meccset lehozza Kroos mellett.
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
ebben egyetertek, mert azert azt is nezzuk, h ket fiatal kozephatved lesz nalunk, abbol az egyik eleg alacsony. nagy lenne ra az esely ha nagyon magunkra huznank oket.CS0ki írta:Az a baj, hogy az atletico ellen nehéz buszozni, mert ők a beívelésekben és pontrúgásokban a legjobbak. Ha magunkra húzzuk őket, több lesz a beívelés és a szöglet náluk. Kitámadni meg amúgy se fognak, amíg nincsenek rákényszerítve igazán, úgy meg a buszozás+kontra is kevésbé hatékony.Mi lenne, ha buszoznánk egyet? És jönnének a kontráink , Bale lepasszolná ziccerben? Félek a csontzenétől, sérülés szag van a levegőben. Remélem, nem lesz halott szurkoló Madridban.
en mar csak abban bizok, h Illara egy utolso utani esellyel az elete meccset lehozza Kroos mellett.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou