Glykos - Gibbs, Fernández, Mosquera, Balzaretti - Custódio - Perisic, Ronaldinho, Bystrov - D. Villa, Huntelaar
A védelmem és a kapusom egyszerűen katasztrófa, csak úgy kapom a gólokat, zsetonom meg nincs nyitogatásokra.
HozzászólásSzerző: Caraway » 2014. május 31., szombat 12:53
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. május 31., szombat 11:13
Azt mindenkinek irja de senki se kapchronic írta:Nekem meg nem jutott csomag? Irja a kis piros 4-est az indexben de azt irja,hogy nincs babér nekem az üzletben.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. május 31., szombat 10:53
HozzászólásSzerző: chronic » 2014. május 31., szombat 10:47
HozzászólásSzerző: cart » 2014. május 31., szombat 10:15
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. május 31., szombat 8:05
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. május 31., szombat 0:44
nyitottam párat, de semmi nem jött, amikor először nyitogattam... semmi...Marci77 írta:Benteke a simaban is az. En balkpt nem tudok szerezni. Ezert jatszik ott Hermann 5os chemmel jobbhijan.(Lavezzivel rosszabb a chem)
Kapusnak en szerencsere vmilyen szinten ertelmeset kifogtam.
Haverom masodik pakkjaban Neuer. A masiknak meg a 4.jeben ugyano. mondom oke.
Akkor ment el a kedvem mara a Fifatol mikor a nyolcafdontoben a Khedira-Gago-Mboyo harmassal 6-0(!)-ra alaztak mrg![]()
Nem tudtam mit kezdeni a nemettel
Latom azert te se vagy penzhianyban es nyitottal eleget ilyen csapathoz.
Azokban a pakkokban amit sima UTban kaptal volt vmi nagyobb jatekos?
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. május 31., szombat 0:31
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. május 31., szombat 0:20
takarodjjjjjbalakal írta:http://www.kepfeltoltes.hu/view/140530/ ... es.hu_.jpg
Na eddig tetszik ez a új játékmódNegyedik pack-em volt
Hazard-Benteke- David Silva (Lucas Moura)Na eddig kinek milyen a csapata?
Nekem: Weidenfeller-Srna,Mangala,Cahill,Aogo-Gundogan-Sterling,Hermann-Cazorla-Osvaldo/Caroll,Emerghana(vagy mi a neve,de beastsvajci neger 73as)
MEg meg vannak akiket nyitittam de nem raktam be,meg pl Kalout vagy Lavezzit nem tudom beepiteni.
Elejen gondolkodtam h kit valasszak,mert elvileg kapok ket olyan nemzetisegu jatekost. Brazilokat valssztottam,de elore megmondtam h igy biztos belehuzok Fredbe. Hat persze hogy ott viritott a feje a kezdomben alapbol
Haverjaimnak akik mar sokat nyitottak fullos csapatuk van. En eleg szar pakkokat szedtem ossze
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. május 31., szombat 0:14
HozzászólásSzerző: balakal » 2014. május 30., péntek 23:33
HozzászólásSzerző: balakal » 2014. május 30., péntek 23:02
Szerintem ez a nextgenesek kiváltsága.Casso írta:Szoktam látni a külföldi videósoknál, hogy Fifán a világos téma helyett náluk sötét van. Ezt meg lehet változtatni valahol?
HozzászólásSzerző: Casso » 2014. május 30., péntek 22:21
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. május 29., csütörtök 21:44
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. május 29., csütörtök 14:21
Mibe, hogy az EASFC TOTS miatt halasztották el?Marci77 írta:Elhalasztotta az EA. De vszeg pár napon belül meglesz.kelemen.istvan írta:Valaki megtalálta a world cup módot ut-nél? Elvileg mától van..
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. május 29., csütörtök 13:58
Elhalasztotta az EA. De vszeg pár napon belül meglesz.kelemen.istvan írta:Valaki megtalálta a world cup módot ut-nél? Elvileg mától van..
Asszem van ilyen,de általában gyorsan észreveszik az ilyen csalást és bannolnak. legalábbis tudtommal.Casso írta:Haverom ma dicsekedett, hogy egy bizonyos programmal akármennyi pénzt rá tud tolni a ultimate teambe. Létezik ilyen vagy csak kamuzik a hülyegyerek?
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2014. május 29., csütörtök 13:53
HozzászólásSzerző: Casso » 2014. május 29., csütörtök 13:43
HozzászólásSzerző: hunmiller » 2014. május 26., hétfő 12:08
HozzászólásSzerző: Marky » 2014. május 23., péntek 15:38
igen, fut-ban.hunmiller írta:A kondivesztést FUT-ot tapasztalod?
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem