Persze, hogy vannak komolyabb problémák, de ezzel a mezzel kicsit lejáratjuk magunkat szerintem. Tényleg érthetetlen, hogy ebbe, miért ment bele a vezetőség...Toti írta:nem teljesen mindegy, h milyen színű a harmadik mez?Kerlon írta:Hívhatjuk pinknek, rózsaszínnek vagy magentának is. Továbbra is szégyen, hogy ezt megengedték. A lila sem egy férfias szín, de ezerszer jobban szokott kinézni, mint ez az undorító, 12 éves lányoknak való rózsaszín mez.![]()
![]()
sztem vannak sokkal komolyabb problémák is a csapat körül, mint ez.
but, u know..

Értékeld a legutóbbi meccset
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Az a baj hogy a Sárkányos a harmadikToti írta:nem teljesen mindegy, h milyen színű a harmadik mez?Kerlon írta:Hívhatjuk pinknek, rózsaszínnek vagy magentának is. Továbbra is szégyen, hogy ezt megengedték. A lila sem egy férfias szín, de ezerszer jobban szokott kinézni, mint ez az undorító, 12 éves lányoknak való rózsaszín mez.![]()
![]()
but, u know..

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
nem teljesen mindegy, h milyen színű a harmadik mez?Kerlon írta:Hívhatjuk pinknek, rózsaszínnek vagy magentának is. Továbbra is szégyen, hogy ezt megengedték. A lila sem egy férfias szín, de ezerszer jobban szokott kinézni, mint ez az undorító, 12 éves lányoknak való rózsaszín mez.

but, u know..
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Meg egy ilyen golvonal aztan repülsz.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Hívhatjuk pinknek, rózsaszínnek vagy magentának is. Továbbra is szégyen, hogy ezt megengedték. A lila sem egy férfias szín, de ezerszer jobban szokott kinézni, mint ez az undorító, 12 éves lányoknak való rózsaszín mez.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Nem volt egy nagy meccs, de a lényeg a győzelem és a megnyugtató előny...végre viszonylag szervezetten, kézben tartva a meccset játszottunk...úgy látszik a BL-ben legalább van motivációja a csapatnak...
Amúgy az tisztán látszik, hogy Pepe visszatértével kezd stabilizálódni a védelem, kell egy vezér oda hátra és rögtön Varane is sokkal jobban teljesít...valamint megemlíteném még Lucas Silvát...én már múltkor is azt írtam, hogy nem lesz rossz a srác és lám, most sem mozgott rosszul....Illaramendinél és Khediránál jobban beválhat...
Amúgy az tisztán látszik, hogy Pepe visszatértével kezd stabilizálódni a védelem, kell egy vezér oda hátra és rögtön Varane is sokkal jobban teljesít...valamint megemlíteném még Lucas Silvát...én már múltkor is azt írtam, hogy nem lesz rossz a srác és lám, most sem mozgott rosszul....Illaramendinél és Khediránál jobban beválhat...
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Látom,mindenkit feldobott a meccs,nem hiába a mez a legfőbb téma 
Marcelo jól nyumta,lukácsszilva jó lehet idővel,Ronaldo meg végre betalált...ez a 0-2 megnyugtató.Sztm a S04 kipipálva.

Marcelo jól nyumta,lukácsszilva jó lehet idővel,Ronaldo meg végre betalált...ez a 0-2 megnyugtató.Sztm a S04 kipipálva.
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
ezen klubvb címer is vanpheco írta:Ugyanaz a mez és már akkor is kurva jó volt

pinkjames

- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ugyanaz a mez és már akkor is kurva jó volt

-
- Kedvenc játékosaid: Alonso
Pink, rozsaszin mi a faxom a kulonbseg?
Én azt hittem, hogy a kettő ugyanaz. Mindenesetre ritka ocsmány.

Ja, én is azt néztem, ez most hogyvan? mert ez totál más szerintem, mint az a nagyon rózsaszín mezünk.
most van a fehér,fekete,a rózsaszín meg ez a pirosas-pinkes?

most van a fehér,fekete,a rózsaszín meg ez a pirosas-pinkes?
"If you don't like your destiny, don't accept it."
Ennyi kellett, igazából hazain gyorsan rúgni kell egyet, aztán focizni sem lesz már kedvük. Jesét véletlenül se becserélni...
Silva gyerek meg remélem jó erőben van, mert ha beleszokik a csapatban, akkor magasan több hasznát tudjuk venni, mint Khedirának és Illarramendinek.
Tetszett még Kroos, Isco és a komplett védősor teljesítménye. Bár voltak hibák, de nagyon elvétve.
MOM: Marcelo.
Silva gyerek meg remélem jó erőben van, mert ha beleszokik a csapatban, akkor magasan több hasznát tudjuk venni, mint Khedirának és Illarramendinek.
Tetszett még Kroos, Isco és a komplett védősor teljesítménye. Bár voltak hibák, de nagyon elvétve.
MOM: Marcelo.
K
K
- terry76
- Kedvenc játékosaid: Zidane
- Kedvenc csapatod: RM
Pepe, nagyon jót tett a visszatérése,Marcelo a meccs legjobbja.
Támadásban valamivel jobb volt, védekezésben meg lényegesen jobb, mint korábban. Na most, mivel eddig rohat mélyen volt, így ez a teljesítmény védekezésben kb közepes, támadásban szintén. Talán...Én azoknak adok igazat, akik azon a véleményen vannak, hogy Bale azért volt jó, mert gyenge volt a védője. Ilyen gyenge védő mellett is egy maximum korrekt teljesítményt hozott le, jónak, vagy kiemelkedőnek nem mondanám. Még mindig sokkal több kell tőle.
Egy kép azért erősen beleégett a fejembe, amikor Isco, Kroos passzolgatott a félpályánál, a BBC meg szépen ott állt vonalban az ellenfél 16osán, 3-4 védővel, és nézték, hogy lesz-e valami. Nevetséges...Benzema is futott valami 8,8 km-t 85 perc alatt. Egy olyan meccsen, ahol 4-0 után akarják kiengesztelni a szurkolókat,10 km alatt senkinek sem szabadott volna megállnia.
Nem játszotta a pályafutása legjobb meccsét, de valószínűleg ismétlésről láttál valamit, mert konkrétan erre már ketten nem emlékszünk...Kercsó írta:Amúgy, tegnap Balenek volt párszor nagyobb területe, mikor lendületebe vihette rá a védőjére, és vártam, hogy majd szépen egy megkerülős csellel elviszi mellette. De nem, belevezette/belerúgta minden alkalommal a vele szembe állóba...

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kiemelkedőnek senki nem mondta szerintem. De javulgat.Matt009 írta:Én azoknak adok igazat, akik azon a véleményen vannak, hogy Bale azért volt jó, mert gyenge volt a védője. Ilyen gyenge védő mellett is egy maximum korrekt teljesítményt hozott le, jónak, vagy kiemelkedőnek nem mondanám. Még mindig sokkal több kell tőle.
Nem illik.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Én azoknak adok igazat, akik azon a véleményen vannak, hogy Bale azért volt jó, mert gyenge volt a védője. Ilyen gyenge védő mellett is egy maximum korrekt teljesítményt hozott le, jónak, vagy kiemelkedőnek nem mondanám. Még mindig sokkal több kell tőle.
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
sablon szöveg. Am láttad a meccset?Kercsó írta:Amúgy, tegnap Balenek volt párszor nagyobb területe, mikor lendületebe vihette rá a védőjére, és vártam, hogy majd szépen egy megkerülős csellel elviszi mellette. De nem, belevezette/belerúgta minden alkalommal a vele szembe állóba...