Premier League

Foci a Real Madridon túl...
Babinho

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: Babinho » 2016. április 25., hétfő 19:48

Kód:

Juan Matát a Manchester United 2014-ben 37 millió fontért vette meg a Chelsea-től, és a hírek szerint 150 ezer fontot (60 millió forint) keres hetente. A 27 éves támadó középpályás úgy véli, nem panaszkodhatnak.
„A labdarúgásban ezen a szinten nagyon jól lehet keresni – mondta Mata a Salvados nevű spanyol televíziós show-műsorban. – Olyan, mintha burokban élnénk. A társadalom többi rétegéhez viszonyítva képtelen összeget keresünk. A futballvilágban normálisnak nevezhető a fizetésem, ha viszont Spanyolország 99.9 százalékához vagy a világ többi részéhez viszonyítom, akkor azt mondhatjuk, hogy beteges mennyiségű pénzt keresek.”

Mata hajlandó lenne lejjebb adni fizetési igényeiből, ha cserébe emberközelibbé válna sportága. A labdarúgás elüzletiesedése ugyanis nagyon nem tetszik neki.
„Megértem azokat, akik erről beszélnek, a futball üzleti oldala miatt ma már úgy tűnik, hogy a tulajdonosok fontosabbak a szurkolóknál – folytatta Mata, akinek a fiatal titánok viselkedése is csípi a szemét. – Minden játékos azt hiszi magáról, hogy ő Diego Maradona, ha egy nagy klubhoz igazol. Ez előfordul mindannyiunkkal, de ma már a fiataloknál is ezt tapasztaljuk. Úgy viselkednek, mint a rocksztárok, extravagáns ruhákat hordanak, fényűző autókkal járnak. Néha félre kell őket húzni, és beszélni velük. Nem szeretem a foci üzleti részét. Magát a játékot imádom, szeretek edzeni és mérkőzéseket játszani is. Belemennék a fizetésem csökkentésébe is, ha a pénz kevésbé lenne jelen a sportágban.”
Emberi. Könnyű egyet érteni vele.

Veidt
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. április 25., hétfő 6:19

Sierra írta:Ranieriből sem néztem volna ki, hogy egy középcsapatból ennyi kihoz a világ """"legerősebb bajnokságában"""". A korábbi nagyobb nevű csapatoknál fele ennyit nem ért el.
Ranieri csak kisebb csapatoknak ert el valaha is sikert (Abramovics előtti Chelsea, Parma). Nagyoknal mindig megbukott. Középszerű olasz edző, Dunat lehetne veluk rekeszteni. Szerencséje volt a sérülések hiányával, de ez az egesz szamomra azt mutatja hogy taktikailag mennyire nulla a PL, hogy egy ilyen kaliber is alaz.
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. április 24., vasárnap 23:25

Azért mekkora fricska lesz a "nagy" PL csapatoknak, akik 100 milliókból igazolhatnak minden évben, ha ez a Leicester behúzza a bajnokságot. :lol: :lol: :lol: Ranieriből sem néztem volna ki, hogy egy középcsapatból ennyi kihoz a világ """"legerősebb bajnokságában"""". A korábbi nagyobb nevű csapatoknál fele ennyit nem ért el.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. április 24., vasárnap 23:21

PFA Young Player of the Year winners by club last 5 years:

2011/12: Spurs
2012/13: Spurs
2013/14: Chelsea
2014/15: Spurs
2015/16: Spurs

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: lestat » 2016. április 24., vasárnap 23:09

"Dele Alli has been crowned PFA young player of the year."
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. április 24., vasárnap 22:44

ziro4vr írta:Igen, azért írtam. Nem irónia volt, én is őt választottam volna. Még esetleg Kane, ha itt a végén folytatja a sorozatát.
Ja akkor oksa. Azt hittem más hangsúllyal "mondtad" :mrgreen: Szép sztori lesz ez az idei Leicester idény. Emlékezetes marad.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. április 24., vasárnap 22:42

Igen, azért írtam. Nem irónia volt, én is őt választottam volna. Még esetleg Kane, ha itt a végén folytatja a sorozatát.
Nem illik.

sebydani

HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. április 24., vasárnap 22:40

ziro4vr írta:"Riyad Mahrez has been crowned PFA player of the year."

Gg bb.
Há' pedig ő volt.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. április 24., vasárnap 22:38

"Riyad Mahrez has been crowned PFA player of the year."

Gg bb.
Nem illik.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2016. április 24., vasárnap 22:20

Bellerint remelem nem probaljuk meg "hazacsabitani",
egy barca szélsővédő se tud védekezni, sőt a barca egész védekezése szar, csak ez max a realmadrid ellen jön elő, amikor tesztelve vannak hátul is.

btw piké és még páran asszem az arsenal béellmeccse után már elmentek a gyerekért, "hazaédesgetni".
wenger meg van annyira balfasz, hogy nem csinált ügyet belőle.
Kép
Kép
Kép

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. április 24., vasárnap 21:43

ziro4vr írta:Barcába nem kell jhv, ott van Döglégy. :lol: Megoldja.
Hogy az a gyerek mi a frásznak lett leigazolva, mondjuk ilyen lóvéért én is kávézgatnék meg üdülnék Barcelonában, mert mást nagyon nem csinál. :D
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. április 24., vasárnap 21:40

Barcába nem kell jhv, ott van Döglégy. :lol: Megoldja.
Nem illik.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. április 24., vasárnap 21:39

Ezen az Aurieren nem tudom mit esztek, tipikus tehetség aki megy a süllyesztőbe, mert olyan buta, mint egy decathlonos bója. Öltözőbomlasztó arcnak tűnik ráadásul.

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. április 24., vasárnap 21:37

Bellerint remelem nem probaljuk meg "hazacsabitani", nem ugyetlen tenyleg, de en jol vedekezni meg egy komoly meccsen se lattam. Ellenunk se nagyon tudott szurni, a lenti videokon meg aztan vegkepp hulyet csinaltak belole. Nyilvan egyszer-egyszer mindenkivel elofordul, de Coutinho egesz meccsen szivatta, azt se tudta hol van kb. Nekem amugy a fiatal jobbhatvedek kozul Aurier az, akit szivesen latnek a csapatban, de o meg lehet fejben keves ugye.. Nyaron viszont szinte biztos ramegyunk valakire, mert Vidallal valami gaz van, ugyhogy kell majd ember. De en remenykedek, hogy nem Bellerin lesz, mert akkor ahogy paran irtatok mar, hatul ugyanolyan lyukasak leszunk, mint most, amikor Alves gyengebb napot fog ki. De ez itt mar off, ugyhogy abba is hagyom.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. április 24., vasárnap 21:23

Balhátvédek viszont vannak jók. Nekem az a szakmai, zomboris meglátásom, hogy a jó jobblábasakat inkább feljebb tolják, annyira kevés a jó focista. A balosokat nem viszik fel, azokról már lemondtak. :mrgreen:
Nem illik.

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2016. április 24., vasárnap 21:18

Erre akartam én is sugallni, hogy a gyorsaságával sokat tud előre segíteni viszont hátul rendre megverik.
Az a szitu, hogy úgy a PL, mint ugy amblokk az egész profi foci hiányt szenved jobb bekk szempontból. A Maicon, Alves, Lahm generáció már mondjuk úgy kiöregedett. Most meg Carvajalon kívül nem igazán tudok mondani TOP játékost arra a posztra. Esetleg Florenzi, Azpilicueta, Walker, Clyne vagy Danilo ( :) )
Ez lehet a válasz arra, hogy ő "simán a legjobb a PL-ben".

Vigye is a Barca, majd Ronci megforgatja a Camp nouban. :lol:
1
2

:mrgreen: :mrgreen:

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. április 24., vasárnap 21:09

nmate írta:Hol van az a csodajobb bekk a Barcában, akit előbb válogattak be, mint Carvajalt? :lol: Már a nevére sem emlékszek.
Montoya! :D Elméletileg a Betisben ezek szerint. :D
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

sebydani

HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. április 24., vasárnap 21:08

nmate írta:Hol van az a csodajobb bekk a Barcában, akit előbb válogattak be, mint Carvajalt? :lol: Már a nevére sem emlékszek.
Montoya? A Betisben :mrgreen:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. április 24., vasárnap 21:06

https://www.facebook.com/notes/%C3%BAtw ... 4814637526
ÚTwenger MOCSKOSSSS ARSEEEEEEEENAAAAL posztja. Lényegében elemzik a saját almot, kritikusan, reálisan.

Bellerínről én mondjuk jókat hallottam, de inkább csak a sebességével kapcsolatban, de itt konkrétan leírják, hogy nem tud védekezni. Erről mondjuk az jut eszembe, amikor Coutinho beültette a ringlisbe.

Amúgy vicc, hogy Özil nincs benne az év csapatában. Payet betolása elég erős... Ennyiből mehetett volna Sigurdsson, Erikssen, Arnautovic, Sanchez, Firmino...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kerlon 2016. április 24., vasárnap 21:09-kor.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. április 24., vasárnap 21:05

Veidt írta:Bellerint szerintem is megprobaljak majd leigazolni. BL meccs utan amugy sok Barcas elismeroen nyilatkozott a teljesitmenyerol. Viszont igy Vidal hatalmas mellefogas volt nekik, marad csere balbekk, kpn ugyis alibi.
Nagyobb melléfogás, mint Danilo? :mrgreen:
Nem illik.

Vissza: