Európa Liga

Foci a Real Madridon túl...
Veidt
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

Re: Európa Liga

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. május 18., szerda 11:16

Liverpool az eselyesebb, de Sevilla gyozelemert szoritok.
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. május 18., szerda 11:16

dzsi91 írta:Ma kiderül ki lesz az ellenfelünk augusztusban az európai szupekupa döntőn :shifty:

Amúgy hajrá liverpool :mrgreen:
Ha már így nézzük akkor inkább a Sevilla jöjjön. :mrgreen: Egyébként nem tudok jósolni, a Pool jól teljesített nagyon, de a Sevilla kb. kisajátította ezt a sorozatot. Legyen jó meccs, én ennyit kérek :D
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. május 18., szerda 11:13

Ma kiderül ki lesz az ellenfelünk augusztusban az európai szupekupa döntőn :shifty:

Amúgy hajrá liverpool :mrgreen:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. május 6., péntek 10:01

Norbii írta:én is szivesen néznék mu-t, chelsea-t, liverpoolt..de baszki, akkor tegyenek érte és ha már ott vannak akkor kezdjenek el megint focizni. Már több mint 3 éve szar az egész bl, nekem már csak ennyi öröm jut..hogy ha már szar akkor uralják a spanyolok.
Ugyan már,pont igy lesz fasza ez a donto.Mèg lehet hogy jobb is lesz mint a BL donto,(mármint szorakoztatobb,nyilván az azèrt joval joval fontosabb).
Kèt eltèro futballkultura.Kèt eltèro nagy egyènisèg.Az egyik teli tuzzel,a másik mint egy gyps,de amugy meg kurva nagy taktikus...jo lesz az.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Süti
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Süti » 2016. május 6., péntek 0:08

MesQueUnClub írta:Senki nem akar egy WHU-t vagy egy Cristal palace-t nézni, itt a tradicionálisan nagy csapatokról volt szó.

Pedig egy jó Bournemouth - Villarreal BL párharc... :shifty:
Vagy a Burnley elkapja jövőre a fonalat PL-ben. :mrgreen:
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 6., péntek 0:05

De az miért jó? :D Akkor nézz spanyol bajnokságot. Én arra vagyok kíváncsi, ahogy két különböző kultúrájú futballcsapat összecsapat, azokból is a lehető legjobbak.

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. május 6., péntek 0:03

én is szivesen néznék mu-t, chelsea-t, liverpoolt..de baszki, akkor tegyenek érte és ha már ott vannak akkor kezdjenek el megint focizni. Már több mint 3 éve szar az egész bl, nekem már csak ennyi öröm jut..hogy ha már szar akkor uralják a spanyolok.

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. május 5., csütörtök 23:53

Senki nem akar egy WHU-t vagy egy Cristal palace-t nézni, itt a tradicionálisan nagy csapatokról volt szó.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 5., csütörtök 23:50

G. V.tinho írta:gyenge angol csapatok biztos sokkal jobbak
Kérlek újra olvasd el amit írtam, és értelmezd. Köszönöm.

G. V.tinho
Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2016. május 5., csütörtök 23:49

nmate írta:Nyilván nem a mostani Milanra meg Unitedre gondoltam, hanem náluk is hasonló evolúcióra, mint a Poolnál ami megy. De semmi értelmét nem látom ezeknek a gyenge spanyol csapatoknak a BL-ben, aztán a La Ligában meg futnak a 8...12 helyek között, amikor BL-re keményebben kell koncentrálni ősszel.
gyenge angol csapatok biztos sokkal jobbak :)

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 5., csütörtök 23:47

Nyilván nem a mostani Milanra meg Unitedre gondoltam, hanem náluk is hasonló evolúcióra, mint a Poolnál ami megy. De semmi értelmét nem látom ezeknek a gyenge spanyol csapatoknak a BL-ben, aztán a La Ligában meg futnak a 8...12 helyek között, amikor BL-re keményebben kell koncentrálni ősszel.

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. május 5., csütörtök 23:43

pont ez a sikertelenségük kulcsa a pl csapatoknak. Szétvásárolnak mindenkit, angolból egy se, csapatként szétesnek. jónak jó hogy ott a mu is, bár jó focit nem látott szerintem tőlük senki se a blben. kövi szezonban a blt megint kihagyják ..jó hogy ott a city aki bár a plben aláz a blben 4év alatt nem játszottak 3nál több jó meccset. Valljuk be az arsenalon kívül mostanság senki se nagyon próbál focizgatni..talán még ez a pool képes lehet rá..de majd a sevilla ellen bizonyíthatnak.

Jelenleg bárhogy nézzük több jól játszó csapata van a la ligának mint a plnek nemzetközi porondokon.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2016. május 5., csütörtök 23:36

Mi a fasz bajotok van Kassaival, hogy már "szarházi" is lett?
Egyébként gg pool, simán megérdemelték, már az első meccsen sem érdemelt győzelmet a villareal.

Ezt a nagy spanyol lázt meg sosem fogom megérteni, ki a rákot érdekel, hogy 2 spanyol lesz-e a döntőben vagy sem? Bőven jobban megérdemelte a pool, remélem a sevillát is lenyomják.

Klopp meg szépen lassan bebizonyítja, hogy jelenleg a legjobb edző a világon.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 5., csütörtök 23:33

Norbii írta:Na jó..csak vicceltek a minek kérdéssel ugye? Először is a bl = több pénz.
Eddig rendben van, ami utána jön, viszont maximum elméletben működik, mert a következő évre lerabolják a nagyobb tehetségeket és kezdhetik ezek a csapatok az elejéről.
Egy Liverpoolt kevésbé rabolnak le, van pénz, top kategóriás edző. Engem meg pont hidegen hagy, hogy spanyol vagy angol, csak a lehető legjobb meccseket akarom látni, és azt nem egy spanyol "kiscsapat" bekkelésével fogom megkapni. Mert azt csinálják top csapatok ellen.

MesQueUnClub

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. május 5., csütörtök 23:31

Nem viccelek vele, engem marhára nem hat meg, hogy a Sevillának vagy a Villarrealnak vagy akár a Bilbaonak több pénze legyen, hogy cserébe borzalmas meccseket kelljen néznem, inkább a Klopp féle Pool akiknek kifejezetten jól szórakoztam a mai teljesítményén.

Norbii

HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. május 5., csütörtök 23:25

MesQueUnClub írta: Minek? csoportkörből úgyis kiesnének megint az EL-be..
Na jó..csak vicceltek a minek kérdéssel ugye? Először is a bl = több pénz. Nem mindenki lehet telepumpálva tvs jogdíjjakból meg nem mindenkinek futja tehetősebb tulajra. A spanyol csapatok pedig pont pénz hiányban küszködnek. Az idei bl szezonban kik is estek ki? Az alapból pocsék szezont futott Valencia és a sevilla a halálcsoportból. Ráadásul hulladék védelemmel pakliban voltak az akkor jó formában lévő city ellen. Ennek függvényében nem szégyen kiesni. Na meg a csapatok 90%ára rásütthetjük h minek megy blre? úgy is kiesik a csoportkörben..ha meg nem ott majd utána valamikor.

Villarreal helyett mondjuk sajnálom hogy nem a bilbao érte el a bl helyet. Villa csak gyengülni fog a nyáron. Bilbaonak meg megvan a játékosállománya meglepetésekhez.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. május 5., csütörtök 23:19

Mondjuk én sose értettem miért kéne nekünk a sanyol csapatoknak szorítani :D nagyon fasza h 3 év 3 spanyol győztes de a fejunkre kenhetjük ha az egyik a barca a másik meg az Atletico :lol:

Egy jó liverpoolra meg tényleg szükség lenne már.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. május 5., csütörtök 23:17

nmate írta:Én a Milant is hiányolom, meg a Unitedet is, hiába nem szeretem őket. Velük lenne teljes a buli.
Én akiket hiányolok a BL-ből, az a Liverpool ugye, ManUtd, egy jó Chelsea is, Milan, esetleg még az Inter is beszállhatna, de egy darabig nem fognak (ők sem).

MesQueUnClub

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. május 5., csütörtök 23:16

nmate írta: Én a Milant is hiányolom, meg a Unitedet is, hiába nem szeretem őket. Velük lenne teljes a buli.
Hát igen, inkább mint a Bate meg Malmő és egyéb csodálatos csapatok.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 5., csütörtök 23:15

MesQueUnClub írta:A Villareal amúgy is ott lesz. bajnokság 4.ek.
Pláne :lol:
Jó Klopp kell. Jó Liverpool kell.
Én a Milant is hiányolom, meg a Unitedet is, hiába nem szeretem őket. Velük lenne teljes a buli.

Vissza: