sérülés után??kodo írta: Gondolom a cél az Hazarddal, hogy a City ellen mar kezdőként tudjon pályára lépni. Azzal ki is egyeznek.
lehozza azt a párharcot a szuper középpálya

Valverde-Kroos-Casemiro-Modric Isco
HozzászólásSzerző: Jim » 2020. január 10., péntek 17:19
sérülés után??kodo írta: Gondolom a cél az Hazarddal, hogy a City ellen mar kezdőként tudjon pályára lépni. Azzal ki is egyeznek.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. január 10., péntek 15:06
HozzászólásSzerző: Toti » 2020. január 10., péntek 14:53
ja én is értetlenkedtem, de aztán írták itt is, h valami mikrotörést találtak a pufinKerlon írta: 2 hónap egy részleges szakadás szokott lenni, kisebbbokaficamról írt a sanitas novemberben.![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. január 10., péntek 14:36
HozzászólásSzerző: kodo » 2020. január 10., péntek 12:38
Nem a vasárnapi Atleti ellenire döntőre, hanem a februar 1-i meccsre gondolt. Addig meg játszunk a Sevillaval es a kupában is asszem.KAG írta:Ha helyre is jönne vasárnapra se dobnám be.Berti írta:
Lehet az Atleti ellen már helyrejön, de lehet csak Osasuna vagy Celta..
Rettentő sokat hagyott ki és előtte sem volt a legélesebb kés a fiókban.
Osasuna meg celta pont tökéletes rá, hogy be legyen építve.
HozzászólásSzerző: Berti » 2020. január 10., péntek 12:37
A februári bajnoki meccsre gondoltam. Vasárnapra nem jön helyre, meg amúgy keretbe sincs nevezve.KAG írta:Ha helyre is jönne vasárnapra se dobnám be.Berti írta:
Lehet az Atleti ellen már helyrejön, de lehet csak Osasuna vagy Celta..
Rettentő sokat hagyott ki és előtte sem volt a legélesebb kés a fiókban.
Osasuna meg celta pont tökéletes rá, hogy be legyen építve.
HozzászólásSzerző: KAG » 2020. január 10., péntek 12:22
Ha helyre is jönne vasárnapra se dobnám be.Berti írta:Lehet az Atleti ellen már helyrejön, de lehet csak Osasuna vagy Celta..Yazid írta: róla tudni valamit? februar vagy mikor?
HozzászólásSzerző: Toti » 2020. január 10., péntek 10:47
HozzászólásSzerző: Berti » 2020. január 10., péntek 10:10
Lehet az Atleti ellen már helyrejön, de lehet csak Osasuna vagy Celta..Yazid írta: róla tudni valamit? februar vagy mikor?
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. január 10., péntek 10:06
HozzászólásSzerző: Yazid » 2020. január 10., péntek 9:03
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. január 4., szombat 19:40
Ez helyen való hsz volt akkor gondolom.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. december 27., péntek 10:24
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. december 26., csütörtök 21:43
HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. december 26., csütörtök 21:41
Nem jött át. Arra akartam utalni, hogy ha Hazard nem játszik, akkor sajnos aki helyette játszik, az jobb, mert az legalább játszik.Realista24 írta:Dehogy igaz. Abszolút súlytalan a brazil jelenleg, semmi veszélyt nem jelent, mert a végén úgyis elrontja. Tudatosság nulla.kiserik írta:
Sajnos ez nem nevetséges. Sajnos ez az igazság. Vinit, és így Vinitől, lassan többet láttuk. Jó lenne, ha nem egy Kaka, Bale féle biznisz lenne ebből. Remélem a sérülésből nem úgy fog visszatérni, mint a nyári szünetből.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. december 26., csütörtök 21:36
Dehogy igaz. Abszolút súlytalan a brazil jelenleg, semmi veszélyt nem jelent, mert a végén úgyis elrontja. Tudatosság nulla.kiserik írta:Sajnos ez nem nevetséges. Sajnos ez az igazság. Vinit, és így Vinitől, lassan többet láttuk. Jó lenne, ha nem egy Kaka, Bale féle biznisz lenne ebből. Remélem a sérülésből nem úgy fog visszatérni, mint a nyári szünetből.Kerlon írta:
Dehogy Vinitől többet látsz.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. december 26., csütörtök 21:32
Sajnos ez nem nevetséges. Sajnos ez az igazság. Vinit, és így Vinitől, lassan többet láttuk. Jó lenne, ha nem egy Kaka, Bale féle biznisz lenne ebből. Remélem a sérülésből nem úgy fog visszatérni, mint a nyári szünetből.Kerlon írta:Dehogy Vinitől többet látsz.Faust írta: Szerintem tisztan latszik, mennyire mocskosul hianyzik.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. december 26., csütörtök 19:19
Dehogy Vinitől többet látsz.Faust írta: Szerintem tisztan latszik, mennyire mocskosul hianyzik.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2019. december 26., csütörtök 18:40
HozzászólásSzerző: Faust » 2019. december 26., csütörtök 18:16
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem