MarioCirolo írta:
Realista24 írta:
A birok nem Vinicius ellen vannak, hanem a Real Madrid ellen.
Erzekeny temat feszegetunk, jogosan.
Itt johet kepbe, amit irtal, hogy ezert sincs talan szigoruan fogva a klub altal Vini.
Bar szerintem nem kepes valtozni, inkabb ezert.
De miben kene valtozzon? Amikor kb. kettetorik a bokajat es meg szabalytalansagot sem fujnak, akkor ne pofazzon? Eloszor a biroknak kene konzekvensen fujni es miutan elkezdik kisargazni azokat akik a focipalyara nem illo mozdulatokkal probaljak megallitani, utana lehet Vinicous viselkedesevel foglalkozni. A tegnapi miatt pl. teljesen jogosan lehet kiritizalni, mert szabalytalankodtak ellene, megkapta a csavo a sargajat es utana feleslegesen kezdett el balhezni. De ez sajnos egyelore a ritkabb eset.
Én úgy emlékszem, hogy ahogy felállt ugrott a gyerek torkának, nem is nézte a bírót hogy milyen lapot ad, ha ad egyáltalán.
Nekem az lenne a szimpatikus, hogy lerúgnak és bírod még folytatni akkor felállsz és szaladsz a labdával tovább, mert a bíró látta hogy sárgás eset és előnyszabály után megadja neki. Ha felrúgnak a gecibe akkor nem bukfencezel meg habzó szájjal lázadozol, hanem összekaparod magad és egy szó nélkül mész elrúgni a szabadrúgást vagy a beadásra, mert a bíró látta az esetet és nyomás nélkül is a megfelelő döntést és színű lapot fogja adni.
A helyzet az, hogy ez rohadtul nem így van..pláne spanyolrszágban. Az sem elég, hogy látványos a szabálytalanság. Nagyon utáltam világ életemben a bírózást, legyen az szurkolótól, játékostól vagy edzőtől, mert nehéz meccset vezetni egy ekkora pályán. DE már VAR-t veztettek be meg minden féle technológiát, így jogosan lehet elvárni hogyha nagyon ritkán a helyzet pillanatában nem hozott jó döntést a bíró, akkor a segítségeivel kijavítja az ítéletet. Ez kurvára nem így van..pláne spanyolországban.
Vini helyében lehet épp nem ennyit, de én is pofáznék és neki ugranék annak aki hentesest játszik a lábammal.