Kommentáld a híreket
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Ez már semmi másról nem szól, csak f@rok méregetésről. A PSG tudja, hogy el fogja veszíteni a legnagyobb értékét és az elkövetkező 10 év sanszosan legjobb játékosát, emellett tudják, hogy nagyon kell nekünk, így amennyire csak lehet megkopasztják a Realt, vagy akarata ellenére is itt tartják ajátékost egy évre, hogy megmutassák, hogy ki a "Jani". Visszanyalt a fagyi a 2017-es nyár után, azt hitték, hogy még1x-szer sikerül behülyíteni a srácot és Apucit csak a nagy dellával körberöhögve ezzel a Real Madridot. Perezék meg nem kockáztatnak semmit; minél előbb, annál jobb alapon már most behúznák a srácot teljesen védhető és érthető módon (De Gea esetéből kiindulva, ez szerintem nem is meglepő), emellett a "baráti viszony" látszata is fennmaradhatna. A PSG eddig is egy 3. ajánlatra várt és számít, amit a tegnap este után a Real Madrid biztosan meg is fog tenni szerintem. 1-2 helyen 180+10 millát pletykálgattak már tegnap este is.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
És lehet ezért őket hibáztatni? Ha megéri nekik ott tartani, akkor tegyék.
- Sorrentino
Pontosan ezért nem fogják hagyni, hogy elrontsuk ezt Mbappé elhozásával. Az utolsó pillanatig fogják húzni, aztán hirtelen elromlik a párizsi fax.Berti írta: Minden adott nekik a BL-re.

Én azt mondom hogy ha igaz a 200 milliós téma akkor azt Perez megfogja adni nekik.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
Márpedig nem a magas bevétel vagy a csapat marketingértéke a fontos nekik, hanem hogy BL-t nyerjenek. A BL-re húzták fel az egész projektet.ANDS írta:Szvsz nagyon is fontos nekik a pénz, azért igazolták le Messit is, hogy növeljék a csapat marketing értékét, népszerűségét, szerethetőségét, a nézettséget. Még én is megnéztem a tegnapi meccsüket.Donát írta: Bedobnék egy szempontot, amit még nem olvastam a fórumon (de lehet, h csak én nem láttam). Azt tudjuk ugye, hogy a Párizsnak a pénz kevésbé szempont. Viszont ez a szezon az utolsó esélyük, hogy a Katari vb előtt BL-t nyerjenek. Talán emiatt nem engedik el MBappét, és nem érdekli őket semmi más.
Egyetértek, a bl trófea az első számú prioritásuk. Viszont nem értem, akkor miért Poch az edző, miért nem pl. Zidane. Miért zavarták el Tuchelt?
De ha bl- akarnak nyerni, és megnézem 2019 óta kik nyertek, akkor Pool, Bayern, Chelsea- mindenhol a csapategység volt nagyon erős, remek edzővel, aki csapatot kovácsolt - Klopp, Hansi Flikk, Tuchel.
A Messi- Suarez- Neymar trió is 2015- ben nyert utoljára Bl-t, ( MBappe meg még soha), tehát nem a nagy nevek leigazolásával lehet bl- nyerni (lásd Real Madrid 2009- 2014), hanem csapatépítéssel.
A kp és a védelem legalább olyan fontos, mint a támadó szekció, egy orrnehéz csapat látványos, de nem igazán szokott bl- t nyerni.
Poch egy jó edző és a dél-amerikai léte pontosan passzol ehhez a csapathoz. Nem miatta nem nyernének feltehetően.
A csapategységet és a pálya teljes részén lévő top szintet pedig pótolták. Mitől lenne orrnehéz?
A kapus-védősort nem kell magyarázni, a bhv kivételével legfelső polc mind, a középpályán Gueye-Verratti is elit. A szenegáli a tegnapi meccsen is Kanteként robotolt.
Minden adott nekik a BL-re.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Azért a 180+Asensio teljesen jó deal lenne. Vini tényleg jó csere játékos, de én azt mondom a még a 180+Hazard is jobb deal

Egyébként Vinit pont, hogy nem adnám oda, talán Ő a tökéletes csereemberünk, sokkal hamarább adnám Hazardot...Marky írta:Vajon a 'TOP' player mit takarhat? Egy jo Vini belefer?PSG will negotiate with Real Madrid for Mbappé this Monday. Two requirements: exceed 200M or 180M + transfer of Real Madrid's 'TOP' player.
@DeportesCuatro
#rmlive
Mondjuk a legjobb lenne, ha Isco/Asensio kettősből menne valaki.

"If you don't like your destiny, don't accept it."
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Vajon a 'TOP' player mit takarhat? Egy jo Vini belefer?PSG will negotiate with Real Madrid for Mbappé this Monday. Two requirements: exceed 200M or 180M + transfer of Real Madrid's 'TOP' player.
@DeportesCuatro
#rmlive
- Süti
Ha Bappét meg lehetett volna győzni több fizuval, már alá lenne írva a szerződés. Kétlem hogy ezek után bármiért aláírna.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Pogba hosszabbítani fog, ebben biztos vagyok, Ole helyett menni fog egy komolyabb edző(Akár egy Zidane-t is eltudok képzelni helyette...) és maradásra fogják bírni. Nagyobb pénz és a keret is kezd azért szépen alakulni, Ő biztosan nem fog jönni.
Akivel talán lehetne előszerződést kötni, az Camavinga.
MBappé, Haaland, Camavinga....ez a hármas az amire azt mondom, hogy oké. (
)
Nagyon remélem, hogy nagyon akarjuk Haalandot is...a faszi tökéletes lesz Karim pótlására.
Akivel talán lehetne előszerződést kötni, az Camavinga.
MBappé, Haaland, Camavinga....ez a hármas az amire azt mondom, hogy oké. (

Nagyon remélem, hogy nagyon akarjuk Haalandot is...a faszi tökéletes lesz Karim pótlására.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Aladinék abban bíznak, hogy a srác elég profi ahhoz, hogy akkor sem látszik majd rajta semmi, ha nem engedik álmai csapatában játszani miután teljesítette a ráeső részt abból amit megbeszéltek az odaigazoláskor. A mi bajunk az, hogy tényleg lesz ennyire profi. Ezekután valszeg abban bíznak még, hogy meglehet győzni, jó eredmények, nagy pénz és ha nem akkor extrémebb módszerekkel is bepróbálkoznak a végére minden mind1 alapon. Továbbra is lehet, hogy mégis jön, szerintem hatalmas szükség lenne rá. Odrit is érzésem szerint azért adtuk kölcsönbe, hogy legyen hely. Varvajal ha lesérül még jól jött volna, de ezt vállaljuk, mi akarjuk ezt az igazolást és nem csak mutogatjuk magunkat a piacon.
2022, de igazából az évtized csodája lenne MBappe, Haaland meg egy top kp-s úgy h ebből kettő ingyen jönne...
2022, de igazából az évtized csodája lenne MBappe, Haaland meg egy top kp-s úgy h ebből kettő ingyen jönne...
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Minden csapatunkat tudtam valamiért szeretni, a mostanit is, de a BL esélyeink a béka segge alatt vannak. Ettől még hinni lehet a csodában, de a jelenlegi kerettel a bajnoki címet kellene belőni.
Az elmúlt 1 évtizedből nagyon hiányzik nekem egy b2b bajnoki cím
Az elmúlt 1 évtizedből nagyon hiányzik nekem egy b2b bajnoki cím

- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Emellett nem is akarják szerintem erősíteni a BL-re mindig esélyes Realt.Donát írta: Bedobnék egy szempontot, amit még nem olvastam a fórumon (de lehet, h csak én nem láttam). Azt tudjuk ugye, hogy a Párizsnak a pénz kevésbé szempont. Viszont ez a szezon az utolsó esélyük, hogy a Katari vb előtt BL-t nyerjenek. Talán emiatt nem engedik el MBappét, és nem érdekli őket semmi más.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Bedobnék egy szempontot, amit még nem olvastam a fórumon (de lehet, h csak én nem láttam). Azt tudjuk ugye, hogy a Párizsnak a pénz kevésbé szempont. Viszont ez a szezon az utolsó esélyük, hogy a Katari vb előtt BL-t nyerjenek. Talán emiatt nem engedik el MBappét, és nem érdekli őket semmi más.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ezért kellett volna előbb eladni, aztan Messit bejelenteni.Anthony írta: Nem adják, mert nem tudtak másik nagy nevet szerezni helyette: Haalandot nem adják nekik, CR-nek sem volt kedve odamenni, úgyhogy inkább tartják, hogy legyen meg a nagy trió egy évig.
De így legalább van esélyünk, hogy jövőre jöjjön egyszerre a Pogba, Mbappe, Haaland trió![]()
Vagy egyik sem![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Nem adják, mert nem tudtak másik nagy nevet szerezni helyette: Haalandot nem adják nekik, CR-nek sem volt kedve odamenni, úgyhogy inkább tartják, hogy legyen meg a nagy trió egy évig.
De így legalább van esélyünk, hogy jövőre jöjjön egyszerre a Pogba, Mbappe, Haaland trió
Vagy egyik sem
De így legalább van esélyünk, hogy jövőre jöjjön egyszerre a Pogba, Mbappe, Haaland trió

Vagy egyik sem

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Gondolom, mint az enyémYazid írta:ezt a sirolopezt, láttam már többször is, mennyire jönnek a jóslatai?Realista24 írta: @sirolopez
: "I said earlier there's a 90% chance Mbappé comes in the next 48 hours, now I would say it's 95%."
"Mbappé will come in the next 48 hours, I'm convinced. Real Madrid will negotiate, they'll raise their offer to 180M+10M or 180M+15M, and he'll come. Believe, believe until Tuesday at 23:59."![]()

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Belefulladhatna a pénzbe ez a cigány banda. Csak ezt kívánom nekik. A BL nyolcaddöntőbe meg csak kizúgnak a szar védelmükkel, középpályájukkal együtt. Játékosokat tudnak venni, győztes csapatuk sosem lesz.Realista24 írta: @sirolopez
: "I said earlier there's a 90% chance Mbappé comes in the next 48 hours, now I would say it's 95%."
"Mbappé will come in the next 48 hours, I'm convinced. Real Madrid will negotiate, they'll raise their offer to 180M+10M or 180M+15M, and he'll come. Believe, believe until Tuesday at 23:59."
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
ezt a sirolopezt, láttam már többször is, mennyire jönnek a jóslatai?Realista24 írta: @sirolopez
"Mbappé will come in the next 48 hours, I'm convinced. Real Madrid will negotiate, they'll raise their offer to 180M+10M or 180M+15M, and he'll come. Believe, believe until Tuesday at 23:59."

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
@sirolopez
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema