Ja, Maros parton láblógatás, meg chill, meg csónak.Remy írta:
Fogalmazzunk úgy, hogy BM-dolgozó.

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2018. január 29., hétfő 11:14
Ja, Maros parton láblógatás, meg chill, meg csónak.Remy írta:
Fogalmazzunk úgy, hogy BM-dolgozó.
HozzászólásSzerző: istimester » 2018. január 29., hétfő 11:12
Nyilván nem írhatok bele minden egyes kivételt egy fórum szavazásba. Az egyszerű igen/nemhez képest még így is bővebb választási lehetőséget írtam ki. Hozzászólásban bárki bővítheti, ahogy te is kifejtetted a gondolataidat az előbb.Solari írta:Nem minden it szakma fizet jol.
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. január 29., hétfő 10:52
Fogalmazzunk úgy, hogy BM-dolgozó.Solari írta: Mit dolgozol?
HozzászólásSzerző: Petr » 2018. január 29., hétfő 10:42
Nem mondom, hogy nem keres kevesebbet egy rendszergazda, mint amekkora felelőssége van, de ez sajnos sok szakmára is igaz.Solari írta:Nem minden it szakma fizet jol. Programozok atlagban valoban jol keresnek de pl egy rendszergazda nem es tulterhelt pedig nem kell kevesebbet tanulni.
Mon nem ritka 100e-120e ftos fizetes ugy hogy diplomad van, 3 ember feladatat vegzed, erts a halozatokhoz, szerveruzemelteteshez es tudj programozni.
HozzászólásSzerző: Solari » 2018. január 29., hétfő 10:39
Mit dolgozol?Remy írta:Egy rossz szavam nem lenne, a sok munkaóra ellenére sem, ha a nagyok nem módosítottak volna a törvényen 2015-ben... így ugyanazért a munkáért havi szinten minimum 40k-val vagyok rövidebb, mint sok más kolléga...Bár itt Baranyában, meg úgy egész Dél-Magyarországon így is egész jól el vagyunk látva.
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. január 29., hétfő 10:34
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. január 29., hétfő 10:33
HozzászólásSzerző: Solari » 2018. január 29., hétfő 10:25
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 29., hétfő 10:20
HozzászólásSzerző: istimester » 2018. január 29., hétfő 10:16
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. január 26., péntek 18:56
Egy kézigránáttal, de ne legyél messze te sem.Benya91 írta:Szerintetek mit kezdjek azzal a helyzettel, hogy van egy olyan Barátom, aki egyszerűen nem érti meg, hogy Morata az egyik legjobb center a világon, hogy Jesé ha nem sérült volna meg akkor kb Hazard szinten lenne, valamint, hogy szerinte a Newsroom a legjobb sorozat evör... Szomorú de ezek a dolgok állandó vitatémák közöttünk és nem tudom meggyőzni...![]()
Mivel érveljek??
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 26., péntek 7:29
ha ezeket te gondolod így, akkor keress orvost, ha ő, akkor új barátotBenya91 írta:Szerintetek mit kezdjek azzal a helyzettel, hogy van egy olyan Barátom, aki egyszerűen nem érti meg, hogy Morata az egyik legjobb center a világon, hogy Jesé ha nem sérült volna meg akkor kb Hazard szinten lenne, valamint, hogy szerinte a Newsroom a legjobb sorozat evör... Szomorú de ezek a dolgok állandó vitatémák közöttünk és nem tudom meggyőzni...![]()
Mivel érveljek??
HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. január 25., csütörtök 23:10
HozzászólásSzerző: mocsok » 2018. január 25., csütörtök 23:02
HozzászólásSzerző: Benya91 » 2018. január 25., csütörtök 22:25
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. január 25., csütörtök 13:14
HozzászólásSzerző: Solari » 2018. január 25., csütörtök 13:07
Ha mar madeira akkor ajanlom figyelmedve azori szigeteket. Azon belul is san miguelt. Picit huvosebb madeiranal de latvanyban tobbet kinal. Illetve van par tavacskaja ahol lehet furodni a meleg vizben.Remy írta:Madeirán volt már valaki? Nézegettem, mint lehetséges célpont valamikor a jövőben. Elég jó árakon mozog, pláne főszezonon kívül.És, hát ott lenne mit nézni, már csak CR miatt is.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. január 25., csütörtök 12:43
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. január 25., csütörtök 12:37
HozzászólásSzerző: Sierra » 2018. január 23., kedd 23:04
Nekünk is megvan még a jó öreg Csepel Camping.El Sie7e írta:a csepelt tudom ajánlani, a mamának már megvan 40 éve és még mindig hajtja
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem