Ez igaz sajnoshehetheoriginal írta:
Kizsigerelt, szethajtott kozepcsapat benyomasat keltjuk nyar ota.
Abszolut nezhetetlen, impotens erolkodes

HozzászólásSzerző: Impostor » 2023. január 11., szerda 21:46
Ez igaz sajnoshehetheoriginal írta:
Kizsigerelt, szethajtott kozepcsapat benyomasat keltjuk nyar ota.
Abszolut nezhetetlen, impotens erolkodes
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. január 11., szerda 21:44
El se kellett volna vinni a nagycsaapatot.Toti írta: Cama, lv, militao off
Lehet jobb lenne elfelejteni ezt a szuperkupaa bohockodast es kiesni a faszba.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. január 11., szerda 21:44
HozzászólásSzerző: Impostor » 2023. január 11., szerda 21:43
Nyilván őt lehet a legkevésbé elővenni ebből a csapatból..hehetheoriginal írta: Ettol a nacsotol a szelen az idegbaj kerulget evek ota, abszolut semmit nem csinal tamadasban
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. január 11., szerda 21:39
Nem baj, itt van most Mendy.hehetheoriginal írta: Ettol a nacsotol a szelen az idegbaj kerulget evek ota, abszolut semmit nem csinal tamadasban
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2023. január 11., szerda 21:38
Már összeszedtek.tomi_b írta: Na ez szuper, már csak Mendy meg Carvajal kell hogy osszeszedjen valamit..
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2023. január 11., szerda 21:37
HozzászólásSzerző: Toti » 2023. január 11., szerda 21:37
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2023. január 11., szerda 21:36
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. január 11., szerda 21:35
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. január 11., szerda 21:28
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. január 11., szerda 21:27
Faust írta:Az utolso nagy futasa a tavalyi szezon volt, ez szerintem eleg egyertelmu. Nincs ra mas szo, oriasi ostobasag volt azt hinni, hogy tud meg egy annyira embertelen szezont hozni, plane ilyen naptarral. Egyszeruen nem elvarhato. A szemelyes problemai mar csak a hab a tortan.realmadrid95 írta: Nyilvan JELENLEG az egesz csapat nagyon gyenge, de nekem megis Benzema hihetetlen gyenge formaja a legfajobb. Lassan lassan visszavonul, szeretnek meg tole egy utolso nagy futast latni, de ezeket a palyan kivuli dolgokat nagyon nehezen viseli. Persze, ha elmarad mar tole a bombaforma, akkor is csak halas lehet neki az ember, de rossz nezni mostanaban ot.
Egyebkent az sem segit, hogy megint tokegyedul van, Vinyo pofaja novekedesevel forditottan aranyos a teljesitmenye, Rodrygo pedig egy kivalo csereember, de amugy nagyon, nagyon keves, ezt is csak a romantikusabb arcok nem akarjak eszrevenni.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. január 11., szerda 21:25
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. január 11., szerda 21:23
Az utolso nagy futasa a tavalyi szezon volt, ez szerintem eleg egyertelmu. Nincs ra mas szo, oriasi ostobasag volt azt hinni, hogy tud meg egy annyira embertelen szezont hozni, plane ilyen naptarral. Egyszeruen nem elvarhato. A szemelyes problemai mar csak a hab a tortan.realmadrid95 írta: Nyilvan JELENLEG az egesz csapat nagyon gyenge, de nekem megis Benzema hihetetlen gyenge formaja a legfajobb. Lassan lassan visszavonul, szeretnek meg tole egy utolso nagy futast latni, de ezeket a palyan kivuli dolgokat nagyon nehezen viseli. Persze, ha elmarad mar tole a bombaforma, akkor is csak halas lehet neki az ember, de rossz nezni mostanaban ot.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. január 11., szerda 21:23
cavajal sem lenne kezdo nalam. egyertelmuen ele kell venni valakit es nem moge.realistahuni írta:Carvajal ugyanezeket a fasságokat elköveti folyton, mellette meg felrúg mindenkit a tizenhatoson belül.gutihaz14 írta: szep volt lucas. nem kell jhv
Dumfriest még mindig nem késő hozni, nem értem minek vagyunk belekényelmesedve minden problémába
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. január 11., szerda 21:22
Allitolag van ket szuk elit brazilunk elore, talan ha segitenenek kicsit.....realmadrid95 írta: Nyilvan JELENLEG az egesz csapat nagyon gyenge, de nekem megis Benzema hihetetlen gyenge formaja a legfajobb. Lassan lassan visszavonul, szeretnek meg tole egy utolso nagy futast latni, de ezeket a palyan kivuli dolgokat nagyon nehezen viseli. Persze, ha elmarad mar tole a bombaforma, akkor is csak halas lehet neki az ember, de rossz nezni mostanaban ot.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. január 11., szerda 21:22
realistahuni írta:Carvajal ugyanezeket a fasságokat elköveti folyton, mellette meg felrúg mindenkit a tizenhatoson belül.gutihaz14 írta: szep volt lucas. nem kell jhv
Dumfriest még mindig nem késő hozni, nem értem minek vagyunk belekényelmesedve minden problémába
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. január 11., szerda 21:20
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2023. január 11., szerda 21:17
Carvajal ugyanezeket a fasságokat elköveti folyton, mellette meg felrúg mindenkit a tizenhatoson belül.gutihaz14 írta: szep volt lucas. nem kell jhv
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. január 11., szerda 21:15
Ice pack on Camavinga’s knee. The reason he was taken off
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem