Ott simán,de a bajnoki cimet emlegette Pochettino,az nagy,csoda lenne.Ezzel én is egyetértek. Fejlődhet ott még ez a csapat és az sem lepne meg, ha jövőre is ott lennének a 4-ben.
Mint a leicesterè kb...
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. május 3., kedd 19:41
Ott simán,de a bajnoki cimet emlegette Pochettino,az nagy,csoda lenne.Ezzel én is egyetértek. Fejlődhet ott még ez a csapat és az sem lepne meg, ha jövőre is ott lennének a 4-ben.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. május 3., kedd 19:06
Ezzel én is egyetértek. Fejlődhet ott még ez a csapat és az sem lepne meg, ha jövőre is ott lennének a 4-ben.CS0ki írta:Modric, Bale nem votl saját nevelés, és azért már annyira fiatal sem. Szerintem Kane-nek még nem sürgős váltania, mehet a BL-be a Spurs-szel, elég jó munka folyik ott Pochettino alatt. Lehet, hogy most erőn felül volta talán, de fiaal a csapat nagyon, lehetnek ennél jobbak is még bőven. Pénz is van...Idén szerintem nm foglépni onnét meghatározó játékos.Kèrdès tudni fogják e olyan formában tolni mint ebben a szezonban.Szerintem nem.Eron felul nyomták,ennyire nem jók.Meg persze kellett ehhez a tobbi nagy toketlenkedèse is.
Kane meg nem marad,uberpènzèrt viszi valamelyik nagy sztm.
Modricot sem tudták megtartani,Balet sem...ot sem fogják.
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. május 3., kedd 18:45
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. május 3., kedd 17:10
Rosszul voltam akkor informálva. Szóval ja, hajrá Karanka !BBeno írta:dehogy mondott le. volt egy kis balhé de aztán megértették a játékosok hogy mi a szitu.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. május 3., kedd 16:58
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. május 3., kedd 15:57
Balet èn is azt hittem saját nevelès,de ugye ami sztm a lènyeg,ha lerakja mondjuk a city vagy a MU azt a 80-90et,ès a játèkos is menne,akkor valoszinunek tartom hogy nem marad,meg Levy sem marasztalja annyira.Modric, Bale nem votl saját nevelés, és azért már annyira fiatal sem. Szerintem Kane-nek még nem sürgős váltania, mehet a BL-be a Spurs-szel, elég jó munka folyik ott Pochettino alatt. Lehet, hogy most erőn felül volta talán, de fiaal a csapat nagyon, lehetnek ennél jobbak is még bőven. Pénz is van...Idén szerintem nm foglépni onnét meghatározó játékos.
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. május 3., kedd 15:47
Mondjuk Bale szerintem pont annak számít.CS0ki írta:Modric, Bale nem votl saját nevelés, és azért már annyira fiatal sem. Szerintem Kane-nek még nem sürgős váltania, mehet a BL-be a Spurs-szel, elég jó munka folyik ott Pochettino alatt. Lehet, hogy most erőn felül volta talán, de fiaal a csapat nagyon, lehetnek ennél jobbak is még bőven. Pénz is van...Idén szerintem nm foglépni onnét meghatározó játékos.Kèrdès tudni fogják e olyan formában tolni mint ebben a szezonban.Szerintem nem.Eron felul nyomták,ennyire nem jók.Meg persze kellett ehhez a tobbi nagy toketlenkedèse is.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2016. május 3., kedd 15:19
Modric, Bale nem votl saját nevelés, és azért már annyira fiatal sem. Szerintem Kane-nek még nem sürgős váltania, mehet a BL-be a Spurs-szel, elég jó munka folyik ott Pochettino alatt. Lehet, hogy most erőn felül volta talán, de fiaal a csapat nagyon, lehetnek ennél jobbak is még bőven. Pénz is van...Idén szerintem nm foglépni onnét meghatározó játékos.Kèrdès tudni fogják e olyan formában tolni mint ebben a szezonban.Szerintem nem.Eron felul nyomták,ennyire nem jók.Meg persze kellett ehhez a tobbi nagy toketlenkedèse is.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. május 3., kedd 14:23
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. május 3., kedd 14:22
Ő már lemondott vagy 6 fordulóval ezelőtt kb. mikor azt mondta nem akarnak feljutni a játékosai. Legalábbis nekem ez rémlik.BBeno írta:remélem karanka jön ki győztesen.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. május 3., kedd 14:07
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. május 3., kedd 14:06
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. május 3., kedd 13:58
Tudom,nem is erre gondoltam elsosorban,mármint hogy ne lenne pènz,ott van az a kimondhatatlan nevü thai fickó,de azèrt ha felteszik valakinek a kèrdèst,oreg akarsz valamelyik top klubban játszani,vagy jo neked a leicester.....hát nemtom.istimester írta:Meglátjuk. Nem olyan látványosan, de ott a pénzes oligarcha háttér náluk is, nem szűkölködnek a forrásokkal.morientes írta:Szètkapják oket azt annyi.Jovore harcolhatnak hogy bennmaradjanak.
Amugy grat,nagy tett ez![]()
HozzászólásSzerző: istimester » 2016. május 3., kedd 13:30
Meglátjuk. Nem olyan látványosan, de ott a pénzes oligarcha háttér náluk is, nem szűkölködnek a forrásokkal.morientes írta:Szètkapják oket azt annyi.Jovore harcolhatnak hogy bennmaradjanak.
Amugy grat,nagy tett ez![]()
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2016. május 3., kedd 12:39
Német. Például. Angoloknál csak kb a spanyolok rosszabbak szerintem. De az hótziher hogy nem a legjobbak... MikeDeantől kezdve,ez a Clattenburg is...fehérlap írta: Mondj nála jobbat. A török nem játszik.
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. május 3., kedd 12:38
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. május 3., kedd 12:09
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. május 3., kedd 11:38
Kèrdès tudni fogják e olyan formában tolni mint ebben a szezonban.Szerintem nem.Eron felul nyomták,ennyire nem jók.Meg persze kellett ehhez a tobbi nagy toketlenkedèse is.Plusz ugye a Spurs is erős maradhat, mert nem hiszem, hogy sok játékos távozna.
HozzászólásSzerző: pheco » 2016. május 3., kedd 11:28
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem