petiamadridista írta:Az elég közhely, hogy az elveszített ontok hiányoznak..
Ezért bajnokság a bajnokság. Sok összetevös történet hosszú idön át. Nincs tökéletes csapat, nincs tökéletes szezon. Még ha néha a real, vagy a Barca majdnem rá is cáfol erre.
igen valahol közhely, de ez most más szempontból vegyük figyelembe.
Amikor már 3. évet úgy kezdte a csapat, hogy komoly ponthátrányba került akkor abból hosszú távon sem tudott kimászni.
A spanyol bajnokságban egyszerűen nem lehet, mert hiába nyersz 17 meccsből 16ot, lehet hogy fordítassz, de vékony előnyöd lesz így is csak a végére, ami meg lutri.
Erre akartam utalni, hogy ez az oka annak, hogy én sírok már 3. szeptemberben hogy elbukjuk a bajnokságot, mert itt egyszerűen nem szedhetsz össze már az elején 6-7-8!! pontos hátrányokat (2012-ben 8 pont volt már októberben a differencia...) Itt a laligában ilyet nem lehet csinálni, mert hiába hozod be, ha jön egy sérüléshullám, egy formahanyatlás, egyszerűen nem akkora az előny, hogy azt utána legalább egy kínkeserves hajrával végigvidd.
Ezért szopunk már 3. éve.
Szerintem.
Egyébként a Real játékosoknak vannak ilyen idöszakok, amikor nem mennek.
(és most hagyjuk a jelenlegihez hasonló balfaxkodást)
A szezon kezdet sokszor döcögös játék szempontjából a Realnak, mert még fent a napszemüveg, a lambourghinin jobban csillog a napsütés..
Aztán beindulnak, majd Karácsony után is sokszor szokott lenni egy forma hanyatlás.
Ahogy a komolyabb sérülések a válogatott meccsek körül jönnek boritékolhatóan.
Ezek ilyen idöszakok.
Ezt abszolút nem mentségként írom és talán ez is közhely, de ez így szokott lenni. Legalábbis a Realnál hagyományosan. Ezért nem szoktam a szezon elején felhúzni magam a csapaton.
Kicsit kár ezért a szezonért, mert nem volt nagy ellenállás az ellenfelektöl, szerencsés sorsolásunk volt a BL-ben..stb..stb..
De amíg matematikailag van esély reménykedjünk, aztán szarjuk le és kezdjük elölröl jövöre. Csak remélem mielöbb befejezzük ezt a ívelgetös baromságot, ami most megy, mert nekem ez a halálom.
(amúgy ez a Kroos, Illarra, LucasS hibája) Isco nem ívelget ö neki megy 5 embernek és a 4. elveszi általában vagy bejön a passza. Nem mint ha ezzel elörébb lennénk.