Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Steve » 2015. március 7., szombat 22:09

a hatralevo 12 bajnoki meccsunkbol 2 alap buko.
barcelonaban es sevillaban.
A mai napi teljesítmény után még egy komolyabb zakó is benne lehet a klasszikusban természetesen.

Viszont a remény és a hit nálam és csak remélni tudom a sikert, még ha a mai produkció sok okot nem is ad a reménykedésre. Meglátjuk.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 7., szombat 22:08

Mondjuk ez nem igaz, köztük én sem, alapból 2-t nem tartok semmire.
Az már a te bajod, csak semmi nem igazolt téged tavaly.
Róla tudni lehetett, hogy alapból fél szezon neki off.
És volt gond? -6-ról feljöttünk.
És akkor végére idehozott egy Chicharitot, elég jól mtuatja a hozzáértését megint, de hagyjuk, nem tudom mennyi idő kell majd még, hogy lássátok, hogy egy full átlag edző, 0 érzékkel meccsek belenyúlásába.
Kit kellett volna hozni? Mi az irányelv jövőre? Ha megyek májusban Madridba és lesz lehetőségem találkozni megint illetékessel, akkor tolmácsolom a tanácsaidat.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

heccsat
Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos

HozzászólásSzerző: heccsat » 2015. március 7., szombat 22:06

Realista24 írta:Tavaly mindenki szanaszét szopkodta a BBCt, nem véletlenül, o

Mondjuk ez nem igaz, köztük én sem, alapból 2-t nem tartok semmire.
És akkor végére idehozott egy Chicharitot, elég jól mtuatja a hozzáértését megint, de hagyjuk, nem tudom mennyi idő kell majd még, hogy lássátok, hogy egy full átlag edző, 0 érzékkel meccsek belenyúlásába.
Realista24 írta: Jesé i
Róla tudni lehetett, hogy alapból fél szezon neki off.
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 7., szombat 22:02

heccsat írta:
Realista24 írta:Tessék, ideális volt a keret mennyiségileg és minőségileg is.
De nem az, ne akard már bemagyarázni, hogy az ideális, hogy előre nincs értelmes opciónk, sőt aki fent van az is gyatra. Kp-n meg Illarramendiket és Lucasokat kell nézni.
Tavaly mindenki szanaszét szopkodta a BBCt, nem véletlenül, ott volt még előre még lehetőségként Isco és Jesé is. Ha neked ez nem ideális, sajnálom.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Steve

HozzászólásSzerző: Steve » 2015. március 7., szombat 22:00

petiamadridistanak +1 !!

ugyanezt 1 hete is beirtam, csak akkor meg 3 meccsel (bilbaoval kiegeszulve)
ûgyes fiúk vagytok és természetesn nagy erény ha az ember elöre megmondja, hogy kikap a csapat.
òriási taktika is, mert ha nem így lesz nincs itt a felheccelt pörgés, hanem mindenki körbexopja a csapatot. Ha meg kikapnak akkor +1, +10 qva okos vagyok én is kommentek mennek és mindenki elöre tudja a vereség okát.

Azért ha nem gond az ember csak bízhat a gyözelemben és reménykedhet. Nem kell qva nagy zseninek lenni, (elhiheted nekem nem is vagytok azok ezektöl a meglátásoktól) hogy megmond a múlt heti és az elmúlt idöszakbeli játék alapján, hogy egy Bilbao otthonában ki lehet kapni.

A magam részéröl ha nem bántok meg senkit én a csapatban bízva fogok a tv elött ülni legközelebb is. Söt képzeld a Sevilla ellen is. Nem fogok meglepödni a csapat veresége esetén, mert bár ha akkora rálátásom nincs is mint a megmondó embereknek, de 1-2 real meccs nekem is lecsúszott már és lehet az elmúlt évtizedekben etöltött Real szurkolásból következtetéseket levonni.

heccsat

HozzászólásSzerző: heccsat » 2015. március 7., szombat 22:00

Realista24 írta:Tessék, ideális volt a keret mennyiségileg és minőségileg is.
De nem az, ne akard már bemagyarázni, hogy az ideális, hogy előre nincs értelmes opciónk, sőt aki fent van az is gyatra. Kp-n meg Illarramendiket és Lucasokat kell nézni.
Next season dreamteam

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. március 7., szombat 21:57

csak a szamolgatasok miatt mondom.
aztan nekem lehet esni, de aki latja a meccseinket es nem csak a feliratot, h real madrid az tudja miert mondom ezt.
Celta, Rayo, Espanyol sem lesz sétagalopp idegenben, azok közül minimum egy bukó szerintem, de lehet hogy kettő. Valencia ellen tavaly sem sikerült hozni hazain, az is érdekes lesz.
Klasszikuson jó kérdés hogy mi lesz, motiváltabbak leszünk talán, és lesz egy Modricunk ebben lehet reménykedni.
Barca nem tudom mennyi ajándékot ad még, a Malaga és a Celta elleni bukó már eleve nagy segítség volt, én sok ilyenre nem számítok, még idegenben sem, persze 1-2 nyilván lesz, de szerintem ők lesznek a befutók a végén.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 7., szombat 21:57

heccsat írta:
Realista24 írta:Miért rövid? Mit akarsz még?
ezt te sem gondolod komolyan, nem az érték a lényeg, ha mennyiségben nem vagyunk meg, és nincs kit játszatni a fáradt emberek helyett, mert nincs egyéb opció, nem hiába 25 a megengedett, 23 pedig egy ideális mennyiség lett volna év elején
20+1 főt írtam, mellett ott van még Chihcarito az 22, Pachecho 23. Tessék, ideális volt a keret mennyiségileg és minőségileg is.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

heccsat

HozzászólásSzerző: heccsat » 2015. március 7., szombat 21:55

Realista24 írta:Miért rövid? Mit akarsz még?
Ezt te sem gondolod komolyan, nem az érték a lényeg, ha mennyiségben nem vagyunk meg, és nincs kit játszatni a fáradt emberek helyett, mert nincs egyéb opció se, nem hiába 25 a megengedett, 23 pedig egy ideális mennyiség lett volna év elején.
És ez csak 1 a sok közül a sok elnézett dologra, fail fail hátán. Meccsbe belenyúlnia neki kéne. Mou-val hányszor volt félidei csere, sokszor be is jött a fordítás vele. Védők lehozása amíg nem fordítunk. Itt a végére csak összejött egy csatár-csatár csere.... védeni kellett a gólarányt biztos.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára heccsat 2015. március 7., szombat 21:58-kor.
Next season dreamteam

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 7., szombat 21:52

Mike írta:szrintem nem az a lényeg hogy darabra mennyien vannak, hanem hogy közülük hányat vesz "emberszámba"
Ha mindenki egészséges, akkor bőven van variációs lehetőség. Akit nem vesz emberszámba, az csak töltelék úgyis.
Mármint milyen megoldást? Ez tény, hogy rövid, év elején nem egy ember írta le, hogy ezt ő sem gondolja komolyan. De ő azt mondta elég neki ennyi, nem kell több. Visszanyalt a fagyi. És nem elég, hogy kicsi a keret, abból sem rotál, jöttek is a sérülések, formahanyatlások, padon lévő játékosok motiváció vesztése. Nem igazán van miért védeni Ancelottit, keményen az ő sara ez.
Miért rövid? Mit akarsz még? Vagy legyen 2 milliárd a keret értéke, hátha kiesik az egyik szupersztár?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Steve

HozzászólásSzerző: Steve » 2015. március 7., szombat 21:50

petiamadridista írta:
Az elég közhely, hogy az elveszített ontok hiányoznak..
Ezért bajnokság a bajnokság. Sok összetevös történet hosszú idön át. Nincs tökéletes csapat, nincs tökéletes szezon. Még ha néha a real, vagy a Barca majdnem rá is cáfol erre.
igen valahol közhely, de ez most más szempontból vegyük figyelembe.
Amikor már 3. évet úgy kezdte a csapat, hogy komoly ponthátrányba került akkor abból hosszú távon sem tudott kimászni.
A spanyol bajnokságban egyszerűen nem lehet, mert hiába nyersz 17 meccsből 16ot, lehet hogy fordítassz, de vékony előnyöd lesz így is csak a végére, ami meg lutri.
Erre akartam utalni, hogy ez az oka annak, hogy én sírok már 3. szeptemberben hogy elbukjuk a bajnokságot, mert itt egyszerűen nem szedhetsz össze már az elején 6-7-8!! pontos hátrányokat (2012-ben 8 pont volt már októberben a differencia...) Itt a laligában ilyet nem lehet csinálni, mert hiába hozod be, ha jön egy sérüléshullám, egy formahanyatlás, egyszerűen nem akkora az előny, hogy azt utána legalább egy kínkeserves hajrával végigvidd.
Ezért szopunk már 3. éve.
Szerintem.
Egyébként a Real játékosoknak vannak ilyen idöszakok, amikor nem mennek.
(és most hagyjuk a jelenlegihez hasonló balfaxkodást)

A szezon kezdet sokszor döcögös játék szempontjából a Realnak, mert még fent a napszemüveg, a lambourghinin jobban csillog a napsütés..
Aztán beindulnak, majd Karácsony után is sokszor szokott lenni egy forma hanyatlás.
Ahogy a komolyabb sérülések a válogatott meccsek körül jönnek boritékolhatóan.

Ezek ilyen idöszakok.

Ezt abszolút nem mentségként írom és talán ez is közhely, de ez így szokott lenni. Legalábbis a Realnál hagyományosan. Ezért nem szoktam a szezon elején felhúzni magam a csapaton.

Kicsit kár ezért a szezonért, mert nem volt nagy ellenállás az ellenfelektöl, szerencsés sorsolásunk volt a BL-ben..stb..stb..

De amíg matematikailag van esély reménykedjünk, aztán szarjuk le és kezdjük elölröl jövöre. Csak remélem mielöbb befejezzük ezt a ívelgetös baromságot, ami most megy, mert nekem ez a halálom.
(amúgy ez a Kroos, Illarra, LucasS hibája) Isco nem ívelget ö neki megy 5 embernek és a 4. elveszi általában vagy bejön a passza. Nem mint ha ezzel elörébb lennénk. :D

Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2015. március 7., szombat 21:49

Gaz van..erre nem szamitottam hogy kikapnak..innen mar nem a kezunkbe van a sorsunk ..ezt a lehetoseget a Barca meg nem hagyja ki..nem mondom hogy oda a liga mert barmi lehet..de innen mar nehez lesz.

heccsat

HozzászólásSzerző: heccsat » 2015. március 7., szombat 21:49

Realista24 írta:Ez 20 fő, és Xabit is ide kell számolni valamilyen szinten szerintem, mert Carlo számolt vele. Ha ez rövid, akkor írjátok a megoldást.
Mármint milyen megoldást? Ez tény, hogy rövid, év elején nem egy ember írta le, hogy ezt ő sem gondolja komolyan. De ő azt mondta elég neki ennyi, nem kell több. Visszanyalt a fagyi. És nem elég, hogy kicsi a keret, abból sem rotál, jöttek is a sérülések, formahanyatlások, padon lévő játékosok motiváció vesztése. Nem igazán van miért védeni Ancelottit, keményen az ő sara ez.
Next season dreamteam

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2015. március 7., szombat 21:48

szrintem nem az a lényeg hogy darabra mennyien vannak, hanem hogy közülük hányat vesz "emberszámba"
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. március 7., szombat 21:47

a hatralevo 12 bajnoki meccsunkbol 2 alap buko.
barcelonaban es sevillaban.

csak a szamolgatasok miatt mondom.
aztan nekem lehet esni, de aki latja a meccseinket es nem csak a feliratot, h real madrid az tudja miert mondom ezt.

petiamadridistanak +1 !!

ugyanezt 1 hete is beirtam, csak akkor meg 3 meccsel (bilbaoval kiegeszulve)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Toti 2015. március 7., szombat 21:50-kor.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 7., szombat 21:45

R24, a rövid padhoz: Ha jól emékszem a nyáron jópár hír volt h Carlo nem akar bő keretet, 14-16 mezőnyjátékost akar használni. De te vagy a szerkesztő úr, biztos jobban tudod :mrgreen:
Iker, Navas
Carvajal, Arbeloa, Nacho, Varane, Pepe, Ramos, Marcelo, Coentrao
Kroos, Modric, Illarra, James, Isco, Khedira (Xabi)
BBC, Jesé

Ez 20 fő, és Xabit is ide kell számolni valamilyen szinten szerintem, mert Carlo számolt vele. Ha ez rövid, akkor írjátok a megoldást.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Steve

HozzászólásSzerző: Steve » 2015. március 7., szombat 21:38

Mike írta:
Steve írta:Mourinhot meg senkinek nem kellene visszasírni, mert egy felöl nem müködhetett gyülölték a játékosok, másrészt meg az ö focija a nulla csatáros 11 emberrel védekezéses 1-0-nál behozva 6 Khedirát és berakva a kapu elé focija sem az ami annyira hiányolható.
azért ez eléggé túlzó

én pl simán aláírnám ha úgy játszanák ahogy a 2. évében. Az foci volt.
Èn számomra meg Ancelotti elsö éve volt az etalon.

Túlzó vagy nem Mourinho azon túl, hogy szilárdságot és stabilitást hozott és NEKI IS köszönhetö véleményem szerint az ezt követö BL gyözelem, sokszor már fárasztó dolgokat hozott. Ha Ancelotti konoksága a BBC-vel idegesítö, akkor Mourinho egymas után 3 védö vagy vkp behoatalával való cseréi, amit rend szerint a kreatív emberek lehozatalával kivitelezett is fárasztó volt.

Èn hálás vagyok Mourinhonak és Ancelottinak is. De nem sírok vissza senkit. Mindenkinek van pozitív és negatív oldala, valamint a múlton való merengés sehova sem vezet.

A cél megoldani Ancelottival a dolgokat jelenleg, aztán nyilván majd Ancelotti is eltünik idövel, a csapat is kicserélödik, lesz a topon is a csapat, lent is..ilyen az élet. Ettöl szép a sport és a foci.

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2015. március 7., szombat 21:37

petiamadridista írta:Erre akartam utalni, hogy ez az oka annak, hogy én sírok már 3. szeptemberben hogy elbukjuk a bajnokságot, mert itt egyszerűen nem szedhetsz össze már az elején 6-7-8!! pontos hátrányokat (2012-ben 8 pont volt már októberben a differencia...) Itt a laligában ilyet nem lehet csinálni, mert hiába hozod be, ha jön egy sérüléshullám, egy formahanyatlás, egyszerűen nem akkora az előny, hogy azt utána legalább egy kínkeserves hajrával végigvidd.
Ezért szopunk már 3. éve.
van ám ebben egy kis igazság...

R24, a rövid padhoz: Ha jól emékszem a nyáron jópár hír volt h Carlo nem akar bő keretet, 14-16 mezőnyjátékost akar használni. De te vagy a szerkesztő úr, biztos jobban tudod :mrgreen:
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 7., szombat 21:35

Amúgy az nem ancelotti sara hogy rövid a pad?
Fejtsd ki, de ajánlom, hogy értelmes legyen. Kezdem ledobni a láncot.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. március 7., szombat 21:33

Nézd megértelek, hogy dühít és engem is uannyira zavar ez a töketlen ívelgetös xar mint Téged.

Vannak szezonok amikor nem megy. Szerintem viszont volt a szezonban olyan idöszak, amikor jól ment, pörgött a csapat.

Modric diktálta a focinkat, James is lendített elég sokat és ment a többinek is. Volt egy Ramos aki mindig kiteszi a szívét is a csapatért, még ha nem is megy neki esetleg a játék akkor is.

Jelenleg lesérült egy rakat ember CR elöl egyedül hisztizik, csapkod és veszekszik. A többi meg szerencsétlenül a gatyába pisilve kétségbe esve ívelgetik Cr felé a labdát. Isco próbál egyedül focizni, de a 4 embert már nem tudja kicselezni és az elveszi...

Nagyjából így néz most ki a dolog.

Idénre az várható szerintem, hogy elvergödünk. Eseleg a visszatérök hoznak egy kis színt a dologba és vissza találunk a helyes útra. De nagyobb az esély, hogy semmit nem tudnak hozzá tenni, ékes példa a sérülés utáni Marcelo, hogy ne menjünk messzire. Jesét nem említem, mert ö elötte sem tett még le semmit, csak a pojája volt nagy végig, neki még megvan az esély hogy majd mutathasson valamit.

Viszont ami irritáló, hogy ha nem megy a csapatnak jönnek a károgók és rikácsolnak, edzöt butatnának, minden orábbi sikert elvennének, visszasírnak Mourinhotól kezdve Puskáson át mindenkit a múltból és leigazolnák a kirgizisztáni válogatott edzöjét, mert az megnyert 3 meccset egymás után.

Ilyen a szurkoló, hisztis és akaratos. De bemocskolni a korábbi sikereket senki nem teheti. Ahogy az is fölösleges lesz, hogy a visszatérö Modric,James, Ramos lesz a hibás, hogy nem hoztak megváltást, nem a többi szerencsétlenkedö. Mindig lesznek ilyen okos megmondó emberek, viszont ezek unalmasak.
nem mocskolom be a korábbi sikereket. Elismerem, hogy ment a csapatnak de most vannak sérültek és visszaesett a játék. De azért annyit elvárnék Ancelottitól, hogy valamit kitaláljon erre a helyzetre. Mert az hogy hónapok óta nullák vagyunk és már kapura lőni se tudunk az már nem hullámvölgy. Rakjon rendet a fejekben. Beszélgessen el mindenkivel. Amúgy az nem ancelotti sara hogy rövid a pad? Meg hogy hulla mindenki? Nagyon sokat köszönhetünk neki ezt nem vitatom. Mou után is rendbe rakta a dolgokat. De hogy egy atmát nem tudunk lenyomni nem tudom hány meccse már és nem is az hogy akkor változtatna az elképzelésen, hanem ugyanúgy felküld mindenkit hát ha most összejön. Szóval még egyszer sokat köszönhetünk neki nem vitatom. De hogy rövid a keret, nem volt rotálás és nincsenek rendbe rakva fejben a játékosok ez az ő sara. Ha mindenki egészséges nincsen gond, de azért ne 11 emberrel akarjunk már végignyomni egy szezont.

Vissza: