Tökéletesen megértem a csalódottságodat. Èn is az vagyok.Toti írta:igen, jelenleg ez, én így gondolom.hszen a realitás, mint említetted, hogy kikapunk.
nekem is elég volt.
úgy vélekedsz rólam, ahogy szeretnél, de a madridizmusomat nem vonhatod kétségbe, és senki sem.
de mondom mégegyszer, én nem akarok ellenségeskedni, nem célom. én csak leírtam a csalódottságom és azt amit jelenleg gondolok erről az egészről.
A "madridizmusodról" vagy hogy reagáljak erre..remélem nem írtam rosszat. A hozzáállást (az idézett kommentekkel) kritizáltam, illetve azt, hogy általánosságban mikor nem megy a csapatnak megjelennek emberek a feszítsükmegfeszítsükmeg hangulatban...
Véleményem Rólad személyesen abszolút nincs, mivel nem ismerlek, az meg primitívség lenne, ha egy nézeteltérés miatt egymast utálnánk elítélnénk.
Ezt már nem Neked Toti, de még mindig nem kaptunk itt a fórumon választ a kérdésre, hogy ki legyen a Real edzöje jelenleg? Ki a legalkalamasabb? Páran kifejtették, hogy az olasz faszi totál alkalmatlan, bemákolt 3 BL-t, nulla hozzáértés. Ezektöl az emberektöl mindenképpen kellen vászt kapni. KI LEGYEN A REAL EDZÖJE!
A magam részéröl idén semmiképpen nem tenném ki. Ha totál zuhanás lenni, nulla foci ívelgetés a BL-ben hátralévö bajnokin, akkor lecserélném esetleg nyáron egy értelmes opcióra.
Amúgy rendesn bevásárolnék, minöségi játékosokból a nyáron és adnék az olasznak egy új lehetöséget. Ha nem menne akkor nincs menekvés.
Egy dolog tény, tutira nem a padra igazolnék és nem B opciós embereket hoznék. Ennek a csapatnak nem kell sok erösítés, pár legminöségibb top játékos. Az alap, a keret, továbbra is erös...szerintem. Nem Gravesenek meg kiöregedett sztárok csak.