Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Steve » 2015. március 7., szombat 22:49

Toti írta:
hszen a realitás, mint említetted, hogy kikapunk.
igen, jelenleg ez, én így gondolom.

nekem is elég volt.
úgy vélekedsz rólam, ahogy szeretnél, de a madridizmusomat nem vonhatod kétségbe, és senki sem.

de mondom mégegyszer, én nem akarok ellenségeskedni, nem célom. én csak leírtam a csalódottságom és azt amit jelenleg gondolok erről az egészről.
Tökéletesen megértem a csalódottságodat. Èn is az vagyok.
A "madridizmusodról" vagy hogy reagáljak erre..remélem nem írtam rosszat. A hozzáállást (az idézett kommentekkel) kritizáltam, illetve azt, hogy általánosságban mikor nem megy a csapatnak megjelennek emberek a feszítsükmegfeszítsükmeg hangulatban...

Véleményem Rólad személyesen abszolút nincs, mivel nem ismerlek, az meg primitívség lenne, ha egy nézeteltérés miatt egymast utálnánk elítélnénk.

Ezt már nem Neked Toti, de még mindig nem kaptunk itt a fórumon választ a kérdésre, hogy ki legyen a Real edzöje jelenleg? Ki a legalkalamasabb? Páran kifejtették, hogy az olasz faszi totál alkalmatlan, bemákolt 3 BL-t, nulla hozzáértés. Ezektöl az emberektöl mindenképpen kellen vászt kapni. KI LEGYEN A REAL EDZÖJE!

A magam részéröl idén semmiképpen nem tenném ki. Ha totál zuhanás lenni, nulla foci ívelgetés a BL-ben hátralévö bajnokin, akkor lecserélném esetleg nyáron egy értelmes opcióra.
Amúgy rendesn bevásárolnék, minöségi játékosokból a nyáron és adnék az olasznak egy új lehetöséget. Ha nem menne akkor nincs menekvés.

Egy dolog tény, tutira nem a padra igazolnék és nem B opciós embereket hoznék. Ennek a csapatnak nem kell sok erösítés, pár legminöségibb top játékos. Az alap, a keret, továbbra is erös...szerintem. Nem Gravesenek meg kiöregedett sztárok csak.

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. március 7., szombat 22:44

Amúgy nekem Zidane hiányzik a padról. Ancelotti stílusa néha már túl nyugodt. :mrgreen: Amivel nincs baj. Csak azért Zidanet jó volt látni, hogy kiáll ő is és mondja a srácoknak hogy csinálják jó lesz. Tapsol, szurkol. Látszott rajta, hogy együtt él a meccsel és izgul. Ancelotti viszont ha az ellenfél vezet vagy mi vezetünk 8:0-ra ő mindig ugyanúgy halál nyugodtan rágózik. Nyilván ez nem olyan fontos dolog csak azért megjegyeztem :)

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 7., szombat 22:39

Mondom, mik azok a taktikai meglátások Ancelotti részéről, mi az a szakmai munka, milyen váratlan húzásokat húz, mivel tudja kijátszani az ellenfeleit, mi az ami kiemeli a többi közül? Kérlek írd le, miért ő a szakma nagyágyúja. Miért olyat jó ha 3. helyen végzünk a bajnokságban egy negyed annyi érőt keret mögött is. Miért olyan jó ha 2-3 pontot szerzünk a bajnoksgában évente a két nagy ellen a 12ből.
Én kérdeztem előbb, addig skippelem, írhatsz akármit is.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

heccsat
Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos

HozzászólásSzerző: heccsat » 2015. március 7., szombat 22:38

Realista24 írta:Mondom én, csak úgy robogsz.
Mondom, mik azok a taktikai meglátások Ancelotti részéről, mi az a szakmai munka, milyen váratlan húzásokat húz, mivel tudja kijátszani az ellenfeleit, mi az ami kiemeli a többi közül? Kérlek írd le, miért ő a szakma nagyágyúja. Miért olyan jó ha 3. helyen végzünk a bajnokságban egy negyed annyi érőt keret mögött is. Miért olyan jó ha 2-3 pontot szerzünk a bajnokságban évente a két nagy ellen a 12ből.
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam

Steve

HozzászólásSzerző: Steve » 2015. március 7., szombat 22:38

ziro4vr írta:Azért igencsak a végletek fóruma ez. Van itt 0-3 meccs előtt, meg simán hozzuk a bajnokságot, meg van az eleve bukó meccsekkel számolás meg a mindennek vége hangulat. Meg van, aki össze-vissza mond mindent. :mrgreen:

Problémák vannak, ez teljesen egyértelmű. Külső okokból, a játékosok miatt is, Carlo is sáros. Tény. Szerintem a barca meccs lesz a kulcs, lesz már egy Modric, Kroost én kiültetném vagy a Schalke ellen vagy a bajnokin, ott egyszerűen nem lehet gond a motivációval majd, vagy ha igen, azt az embert ki kell bacni a 'csába, bármennyibe is került. Ott majd kiderül remélhetőleg, fullon pörögve mit is tud a csapat. Most kicsit homályosak nekem a pontos okok, bár azért a sejtések nagyjából megvannak.
Nyilván hozzá tesz a dologhoz az is, hogy tavaly azért el voltunk végre kényeztetve, most meg vezettük a bajnokságot, bukott is a Barca mégis elcsesztük a dolgokat.

Ez normális, hogy indulatokat szül. Egyikünk sem örül (kivéve petiapesszimista :mrgreen: ..csak vicc volt)

Tökéletesen egyetértek mindenkivel aki szerint Ancelotti is sáros. Szerintem lehetett volna pár embert még használni a keretböl. Annyi talán mentsége (ami nem segít), hogy amikor futott a szekér és hoztuk a meccseket, rúgtuk a gólokat nehéz a padra tenni valakit is. Igyekezett gondolom bizalmat adni apapíron legtehetségesebbeknek...

De mint írták visszanyalt ez a dolog. Többen fontos emberek lesérültek, a többi kipukkadt.

Most Ancelottinak keményebb hetei lesznek, nem elég high five-ozni a srácokkal az öltözöben, kicsit be kellene keményítenie. Ami miatt nehéz a történet neki szerintem, hogy akikben bízott a keretben azok löttyedt péniszek, a padon a többi meg szarik bele, nem fogják a lelküket kitenni a csapatért.

A visszatérö sérültekben bízhat pl. Ramosban akinek van hangja a pályán, de kérdéses lesz-e Modric uolyan gyors stb..

Èrdekes hetek jönnek, lehet, hogy szomorúak is. De szeretnék bízni a csapatban, hogy versenyben maradunk a bajnokságban a végéig, a BL-ben pedig ami a csövön kifér.

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. március 7., szombat 22:37

Realista24 írta:
Amúgy az nem ancelotti sara hogy rövid a pad?
Fejtsd ki, de ajánlom, hogy értelmes legyen. Kezdem ledobni a láncot.
Khedira és Illara nem tényező. És ez nem csak most derült ki. Nem kellenek szuper meg drága cserék. De azért ne az legyen már az elvárás, hogy tud hátra passzolni meg rohangálni fel alá a pályán mint khedira. Szerintem Casemiro jobb kiegészítő ember lehetett volna. Nem váltja meg a világot, de legalább nem olyan alibi. Szerintem Perez tuti eltudta volna adni a khedira illara kombót valakinek és olcsón hozni valami tehetséges srácot. Ősszel mikor már rég eldőlt volna a meccs nyugodtan lehetett volna cserélni hagy játszanak kicsit szokjanak hozzá a nyomáshoz és ne csak az edzésen passzolgassanak. + nem lenne senki hulla fáradt. Ancelotti úgy volt vele, hogy szerinte úgy se lesz ennyi sérült a kupa meccsekre meg majd berakja khediráékat és kész. A keret meg van, de annyira minőségi az a pad, hogy Ancelotti hozzájuk se mer nyúlni csak ha nagyon muszáj. De ezt év elején is lehetett tudni, hogy ha erre kerül a sor akkor egy komolyabb meccsen illaráék még kiegészítésnek se jó. És akkor még szegény Arbeloáról nem is beszéltünk. Imádom a palit ízig vérig madridista, de ha Carvajallal lesz valami és ő kerül be hát gondok lesznek. Mert mire észreveszi, hogy kicselezik már a visszajátszás megy. Nacho tökéletes lenne a helyére, de az a baj Arbeloát nyomná be akkor is. Ősszel még volt egy Isco aki a padról tudott valamit változtatni kicsit a játékon. Most senki nincs. Még egy tehetséges fiatal se, aki próbálkozna. Csak bejön illara mert kell az egyensúly, aki hátrapasszolja, mikor előrefelé kéne törni. Ha meg előre fele akar passzolni, akkor annyit gondolkozik, hogy kinek adja mire elveszik tőle, mint ma. Khedira össze vissza szaladgál még rohan az ellenfél kapujához is de hogy minek szerintem ő se tudja. Meg ha BBC egészséges akkor játszana. Most akkor minek törje itt magát Jesé is pl? Szerintem alig várja, hogy mehessen kölcsönbe. Meg Bale is akármilyen rosszul játszik utána mindig kimagyarázza hogy Bale milyen jó volt. A walesi meg láthatóan el is hiszi, mert ősz óta úgy játszik. :lol: Nem mocskolom be azt, amit itt letett az asztalra Ancelotti, mert helyrerakta a dolgokat Mourinho után. De ha nem nézzük a sérüléseket meg a padot. Akkor is ott van a rotáció hiánya és az ebből adódó fáradság. Ráadásul van pár játékos, akik mögött VB is van. Ősszel mikor már mentünk 4 góllal azért lehetett volna pihentetni még akkor is ha illara van a padon. Négy gólt azért csak nem engednek be hátul Casillasék. :mrgreen: Tényleg Modric az utolsó reménysugár, de nem az a jellemző, hogy csúcsformában térnek vissza. Mire meg belelendül nehogy késő legyen. De ahány ember annyi vélemény. Én így látom más meg amúgy. :)

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. március 7., szombat 22:35

hszen a realitás, mint említetted, hogy kikapunk.
igen, jelenleg ez, én így gondolom.

nekem is elég volt.
úgy vélekedsz rólam, ahogy szeretnél, de a madridizmusomat nem vonhatod kétségbe, és senki sem.

de mondom mégegyszer, én nem akarok ellenségeskedni, nem célom. én csak leírtam a csalódottságom és azt amit jelenleg gondolok erről az egészről.

de tényleg kiszálltam és
hala madrid!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Toti 2015. március 7., szombat 22:38-kor.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Steve

HozzászólásSzerző: Steve » 2015. március 7., szombat 22:28

Nézd toti nehezen hiszem, hogy mi ma este dülöre jutunk, így kiszállok. Van szerencsére egy nagyon szép és boldog privát életem is.

Nem megmondó emberként kioktatsz, hogy értelmezzek dolgokat:
a hatralevo 12 bajnoki meccsunkbol 2 alap buko.
barcelonaban es sevillaban.
én is reménykedni fogok, h nyerünk és minden héten úgy várom azt a kibaszott real meccset, mintha az életem múlna rajta,
De ez a két gondolat nem fér össze. Bízol a csapatban, úgy várod a meccset mint ha az életed múlna rajta. De mint említetted
de attól lehet reális az ember és leírhatja a dolgokat.

Semmiképpen nem szeretnélek felbosszantani és leginkább nem elrontani az estédet (remélem nem bosszantottalak már fel eddig is), így befogom, de öszintén remélem, hogy a csapat nem így gondolkozik, ahogy Te, mert akkor reménykedni is felesleges a Barca otthonában.
Remélem oda teszik magukat 100%-ban majd, egy nagy iramú ki-ki meccs lesz és nüanszok, egyéni hibák döntenek remélem a mi javunkra. Ha "reálisan" elkönyvelik, hogy halott a dolog, akkor felesleges elbaszni annyi ember idejét, mert akkor boritákolható a vereség, hszen a realitás, mint említetted, hogy kikapunk.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. március 7., szombat 22:27

R.M.C.F írta: Nem tudsz akárkit kibacni,erről beszéltem bővebben az edző topicban. Nincs is megfelelő motiváció
Azt a monstre írást most akartam pont olvasni. :mrgreen:

Én meccs közben írtam, hogy ez az egyik fő ok, nincs igazán tét most úgymond sokaknak a bajnokságban. Elvannak, ellazáznak, sétálgatnak, a fizu attól még jön, kövi meccsen ugyanúgy kezdők lesznek, a bl győzelem meg tavaly megvolt.
Nem illik.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. március 7., szombat 22:24

ziro4vr írta:Azért igencsak a végletek fóruma ez. Van itt 0-3 meccs előtt, meg simán hozzuk a bajnokságot, meg van az eleve bukó meccsekkel számolás meg a mindennek vége hangulat. Meg van, aki össze-vissza mond mindent. :mrgreen:

Problémák vannak, ez teljesen egyértelmű. Külső okokból, a játékosok miatt is, Carlo is sáros. Tény. Szerintem a barca meccs lesz a kulcs, lesz már egy Modric, Kroost én kiültetném vagy a Schalke ellen vagy a bajnokin, ott egyszerűen nem lehet gond a motivációval majd, vagy ha igen, azt az embert ki kell bacni a 'csába, bármennyibe is került. Ott majd kiderül remélhetőleg, fullon pörögve mit is tud a csapat. Most kicsit homályosak nekem a pontos okok, bár azért a sejtések nagyjából megvannak.
Nem tudsz akárkit kibacni,erről beszéltem bővebben az edző topicban. Nincs is megfelelő motiváció
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. március 7., szombat 22:23

Azért igencsak a végletek fóruma ez. Van itt 0-3 meccs előtt, meg simán hozzuk a bajnokságot, meg van az eleve bukó meccsekkel számolás meg a mindennek vége hangulat. Meg van, aki össze-vissza mond mindent. :mrgreen:

Nem illik.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 7., szombat 22:22

heccsat írta:
Realista24 írta:Fut a gyáva, ahogy mindig.
Hova futnék? Már megtanultam, hogy veled nem lehet vitázni, mert bann lesz a vége.
Akkor már rég véglegesen lennél Matt-tel együtt kicsi heccsat. :)

De akkor írd le, hogy Ancelotti miért egy jó edző, mekkora taktikai géniusz és mastermind.
Mondom én, csak úgy robogsz.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

heccsat

HozzászólásSzerző: heccsat » 2015. március 7., szombat 22:20

Realista24 írta:Fut a gyáva, ahogy mindig.
Hova futnék? Már megtanultam, hogy veled nem lehet vitázni, mert bann lesz a vége.
De akkor írd le, hogy Ancelotti miért egy jó edző, mekkora taktikai géniusz és mastermind.
Next season dreamteam

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2015. március 7., szombat 22:17

ikarus93 írta: azon kivül a többi meccset hozzuk és tuti, hogy meglesz a bajnokság.
A Barcánál is lesznek még formahanyatlások.
Eddig is úgy volt, hogy minden meccset hozunk és Hawai happy minden. Arra meg, hogy a Barcánál is lehet még formahanyatlás nem lehet alapozni, meg bízni benne.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 7., szombat 22:17

MIért? Egyet te sem tartasz semmire, pedig "2" kupát nyert. Akkor téged sem. Ez egy jó hülye érv.
Te már tavaly is kuláztad, én nem. Peace.
Jólvan meg azt is, hogy páran már előre leírták, hogy gondok lesznek Ancelotti hülyeségeiből.
Fut a gyáva, ahogy mindig.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

heccsat

HozzászólásSzerző: heccsat » 2015. március 7., szombat 22:16

Realista24 írta:Az már a te bajod, csak semmi nem igazolt téged tavaly.
MIért? Egyet te sem tartasz semmire, pedig "2" kupát nyert. Akkor téged sem. Ez egy jó hülye érv.
Realista24 írta:akkor tolmácsolom a tanácsaidat.
Jólvan meg azt is, hogy páran már előre leírták, hogy gondok lesznek Ancelotti hülyeségeiből.
Next season dreamteam

Steve

HozzászólásSzerző: Steve » 2015. március 7., szombat 22:16

nem tudom mennyi idő kell majd még, hogy lássátok, hogy egy full átlag edző, 0 érzékkel meccsek belenyúlásába.
EGY HETE tettem fel a kérdést, azóta nem érkezett rá válasz.

Egy hete megtudtuk, hogy 3 BL-t nyerni lehet mákkal is.

Most ismét teszek egy próbát. Neked és az összes full átlagosó, Ancelotti buktató szakértötöl kérdezném.

KI LEGYEN A REAL MADRID EDZÖJE?

Ha nem megfelelö akkor ki? Most nem a 20 évvel ezelötti akárki arcokat hozd példának. reálisan, akit hozni is lehet.

Kérlek sorold.

Akkor lehet a hozzászólásodra reagálni. Van érteleme miröl beszélgetni. ìgy csak leszarozol valamit, kritizálsz, de építö jelleggel semmit nem teszel hozzá!

Várom mindannyiotoktól a 1-2-3 nevet a lehetséges edzökröl. Köszi.

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2015. március 7., szombat 22:14

Nem tudom mi ez a halál hangulat, valóban nem jók a jelek, DE még mindig megnyerhetjük a ligát, nem kell nekünk a Barcát legyőzni. Egy sima X, de szerintem még egy verség is belefér az El Classicon, azon kivül a többi meccset hozzuk és tuti, hogy meglesz a bajnokság.
A Barcánál is lesznek még formahanyatlások.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 7., szombat 22:12

én azt vettem észre, h aki itt egy kicsit is pesszimista,
Van egészséges pesszimizmus és optimizmus, csak ez itt nem jellemző a fórumon.
Lassan ott járunk, hogy a 12 meccsnek a felét fogjuk megnyerni csak, mert mindenki nehéz ellenfél lesz, nekünk.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. március 7., szombat 22:10

Steve írta:
petiamadridistanak +1 !!

ugyanezt 1 hete is beirtam, csak akkor meg 3 meccsel (bilbaoval kiegeszulve)
ûgyes fiúk vagytok és természetesn nagy erény ha az ember elöre megmondja, hogy kikap a csapat.
òriási taktika is, mert ha nem így lesz nincs itt a felheccelt pörgés, hanem mindenki körbexopja a csapatot. Ha meg kikapnak akkor +1, +10 qva okos vagyok én is kommentek mennek és mindenki elöre tudja a vereség okát.

Azért ha nem gond az ember csak bízhat a gyözelemben és reménykedhet. Nem kell qva nagy zseninek lenni, (elhiheted nekem nem is vagytok azok ezektöl a meglátásoktól) hogy megmond a múlt heti és az elmúlt idöszakbeli játék alapján, hogy egy Bilbao otthonában ki lehet kapni.

A magam részéröl ha nem bántok meg senkit én a csapatban bízva fogok a tv elött ülni legközelebb is. Söt képzeld a Sevilla ellen is. Nem fogok meglepödni a csapat veresége esetén, mert bár ha akkora rálátásom nincs is mint a megmondó embereknek, de 1-2 real meccs nekem is lecsúszott már és lehet az elmúlt évtizedekben etöltött Real szurkolásból következtetéseket levonni.
ez nem megmondóemberkedés, de felőlem hívhatod úgy is, illetve tehetsz burkolt megjegyzéseket is, nem igazán érdekel.

én azt vettem észre, h aki itt egy kicsit is pesszimista, az le van nézve. annak a véleményét köpködni kell, az már megmondóember, az rossz, az nem madridista, az nem bízik, az senki. ezek az emberek, akik általában ilyeneket írnak, (mint amit én is) azok tényekről beszélnek, tényekből indulnak ki és abból amit látnak. le lehet vonni a következtetéseket.

ami nekem nem tetszik, az h sokszor van mire fogni, van mibe kapaszkodni. most látom azt a mai meccs után, h most nagy százalékban azért ez nem így van. eddig ment a "de többet lőttünk kapura csak nem ment be", "de vezetünk még 5ponttal", "de vezetünk még 2 ponttal" .. aztán olvastam már olyat is, h az a jó, ha -1 ponttal megyünk a klasszikusra. ?? mivan? az kinek jó? az mi? ez milyen kapaszkodó? ez kb olyan, mint mikor, "jól jön cr eltiltása legalább pihen".. azóta is milyen jó nem? v jó is, h kikaptunk mert észbe kapunk (atletico ellen).. ezek nem jó dolgok, nem értem kiknek jók, de nem a real madridnak az biztos.

tudnék még írni, de nem akarok indulatokat gerjeszteni. ezt még leszerettem volna írni és megosztani. szóval lehet itt dobálni a jelzőt, h megmondóember, csak semmi értelme.
Az elöny nálad! TE MEGMONDTAD! TE REÀLISAN LÀTOD A DOLGOKAT! Egy zseni vagy ember!
meguntad? látom mennyire nem érdekel.. :mrgreen:

próbáld majd meg értelmezni amit írtam.
én is reménykedni fogok, h nyerünk és minden héten úgy várom azt a kibaszott real meccset, mintha az életem múlna rajta, de attól lehet reális az ember és leírhatja a dolgokat.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Toti 2015. március 7., szombat 22:12-kor.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Vissza: