Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
BBeno

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. március 7., szombat 23:41

na akkor holnapra az a +2 sima -1. ez a clasicó utánra -4. buktuk a bajnokságot de ezt már lehetett tudni a villarreal ellen. a játékunk semmilyen szinten sem javult. nem lehet miben bízni egyedül ahoyg mondtam modricban hoyg helyreteszi a játékát a csapatnak de ő már csak a BL-ben tud segíteni a liga offos.

meglehet köszönni a szokatlan nagy balszerencsének a sérülések terén.
meglehet köszönni ancselottinak aki nem ültette le soha kroost pihenni.
szintén neki hogy nem cserélt időben és akkor sem jókat.
jesé és hernandez olyan meccsrutin hiánnyal rendelkeznek hogy nem csoda hogy nem jelentenek lendületet ha egyszer egyszer leehtőséget kapnak. rotálás teljes hiánya.
ikert el kell takarítani a nyáron. milyen vezér? látni a pályán hogy ad valami pluszt a csapatnak? motivál? semmi.

ancselotti rágózik meg lóbálja a kezét.
és tizenx? atma elleni meccs után sincs egy hangyafa..nyi fogalma sem hogy kell játszani a matracosok ellen.
ott aláznak meg ahol akarnak. ha bernabeú akkro ott ha calderón akkor ott.
remélem a bayer kiüti őket mert ha összekerülünk velük akkor továbbra is csak térdelni fogunk.

BL-t be kell húzni különben nagy csőd ez az év.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BBeno 2015. március 7., szombat 23:46-kor.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 7., szombat 23:40

heccsat írta:Tehát nem elég, hoyg taktikailag is gyenge
Nem mondtam, hogy gyenge. Csak nem elit.
heccsat írta:még ezt sem tudja jól csinálni.
Jól csinálja, de mint minden esetben, itt is csúszhat hiba a rendszerbe, ez még mindig a való élet és még mindig emberek vagyunk. De a hibákat ki lehet javítani, nem kell egyből kibaszni mindent és újrakezdeni előröl, mert úgy csak 100 évente érünk célba. Ez egy nagyon buta gondolkodásmód.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 7., szombat 23:39

heccsat írta:
nmate írta: bár a drága sztárjainkkal neki is meggyűlik a baja a
Tehát nem elég, hoyg taktikailag is gyenge beismervén általatok, még ezt sem tudja jól csinálni.
Írd már le, hogy hol írtam azt, hogy taktikailag gyenge. Ezt te írod.
A Tizediket valahogy csak sikerült betaktikázni. :ike:
Mókázhatunk reggelig heccsat, meg elhitetheted magaddal, hogy te jobb vagy Carlonál, de még mindig csak a klaviatúra mögött pötyögsz, ő meg játékosként és edzőként is behúzta a Bl-t amiért te tavaly valószínű nagyon boldog voltál.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ArjenMagicRobben

HozzászólásSzerző: ArjenMagicRobben » 2015. március 7., szombat 23:37

Realista24 írta:Nem tudom milyen edzőt várnak páran egyébként.
Egyértelmű, hogy itt a vasszigor nem működik. Ez az öltöző kicsinálta Mourinhot is, és az öltözővel szembe még Pérez sem tud menni. A pluszegy seggrepacsi megy nmate írásához.
Ez esetben talán nem az edzőben van a hiba, hanem az öltözőben.... Lehet, hogy azt kellene lecserélni, még akkor is ha nagy áldozatokkal járna. De tovább nem fejtegetem ezt a gondolatmenetet, mert rossz vége lesz.
Sportklub Csíkszereda
Arjen Robben Oranje R.M.C.F. Luka Modric
Valentino Rossi Usain Bolt Mikaela Shiffrin Federica Pellegrini
St.Louis Blues Utah Utes

heccsat
Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos

HozzászólásSzerző: heccsat » 2015. március 7., szombat 23:36

nmate írta: bár a drága sztárjainkkal neki is meggyűlik a baja a
Tehát nem elég, hoyg taktikailag is gyenge beismervén általatok, még ezt sem tudja jól csinálni.
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 7., szombat 23:29

Nem tudom milyen edzőt várnak páran egyébként.
Egyértelmű, hogy itt a vasszigor nem működik. Ez az öltöző kicsinálta Mourinhot is, és az öltözővel szembe még Pérez sem tud menni. A pluszegy seggrepacsi megy nmate írásához.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 7., szombat 23:27

heccsat írta:Tehát akkor miért is jó edző? Még mindig várom tőled.
Válaszolok erre én is.

Madridba elsősorban nem egy taktikai zseni kell, hanem egy jó pedagógus aki a sok magától elszállt sztárt kordában tartja, továbbá megfelelően kezeli a médiát és egy finom úriember. Carlo ezeknek a kritériumoknak alapjáraton szerintem megfelel, bár a drága sztárjainkkal neki is meggyűlik a baja ahogy érzem. Ebbe amúgy könnyű belebukni, hiába tartja jól a srácokat fejben 1 éven át, elég ha pár meccsre elveszti őket nehéz visszatalálni. Most azonban még nincs minden veszve, várjuk meg valóban a szezon végét, aztán eldől pár dolog. Én még adnék neki egy évet, mert ő képes visszahozni a bandát.

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. március 7., szombat 23:23

heccsat írta:
Realista24 írta:Dolgozik Madridban.
Tehát akkor miért is jó edző? Még mindig várom tőled.
Az egy dolog, hogy vannak hibái, amik most eléggé idegesítenek, de azért nem egy noname senki.

Nálad ki a jó edző amúgy? :)

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 7., szombat 23:21

heccsat írta:
Mert nem rossz.
Mindegy mit írok, bele fogsz kötni, mert ha megvédi a bl-t a csapat, sem lesz jobb edző a szemedben, csak egy átlagos mákos olasz szarkupac.

Egyébként korábban írtam, hogy majd a szezon végén írok véleményt. Akkor megkapod. Előbb nincs értelme.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

heccsat

HozzászólásSzerző: heccsat » 2015. március 7., szombat 23:19

Next season dreamteam

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. március 7., szombat 23:18

Heccsat: Én is Ancelottit hibáztatom bizonyos dolgokért, de te már nagyon átestél a ló túloldalára. :)

Most olvastam a nyilatkozatát:
„Nincs kapocs a középpálya és a támadók között. Nagyon egyénies a játékunk. Nagyon zavaró amit támadásban csinálunk, egyérintős játékot kell játszanunk.”

végre kimondta és nem a szokásos nyilatkozat volt, hogy jól játszottunk de nem volt szerencsénk. Remélem most már akkor ezzel a problémával megpróbál kezdeni valamit. :)

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2015. március 7., szombat 23:15

heccsat írta:Ott voltál?
Verrattira ramentunk mikor Xabi beintett. Csak nem akartak elengedni. Nem hulye a PSG sem. Sajnos mi meg igen, es elengedtuk Xabit. :)
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 7., szombat 23:12

Amiben nagyban közrejátszik, hogy halálra vannak hajszolva nem pihentek és könnyebben jön a sérülés is... ty Ancelotti again...
Aha, azért szakadt meg Modric a válogatottban és azért TÖRT el egy belépő után James lába. Mesélj még.
Ott voltál?
És te? Gondoltam, ha már állítod, akkor van bizonyítékod is.
MI az, hogy tények sehol? Röviden: CAsillas menjen innen, primadonna edző is. Ezt a taktikai szintet mindenki eléri.
Kérdeztem mi legyen az irányvonal? Erre leírtál egy általános sablont. Gondolom ezt a szintet te is elérnéd, amit Carlo. A cv-det küldd át kérlek, lefordíttatom spanyolra és bedobom.
És akkor mi van Ancelottival?
Dolgozik Madridban.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

heccsat

HozzászólásSzerző: heccsat » 2015. március 7., szombat 23:06

Realista24 írta:Egyik sem volt eladó.
Ott voltál?
Realista24 írta:Nem úgy van, hogy azt adunk-veszünk, akit csak akarunk össze-vissza
Pedig ez a Realnál így működött eddig...

Realista24 írta:Szerinted, gondolom azért engedték el, mert elégedettek volna vele.
Illarranál még mindig jobb volt...

Realista24 írta:Nem tud, mert két kezdőnk hosszú hetek, hónapok óta elérhetetlen.
Amiben nagyban közrejátszik, hogy halálra vannak hajszolva nem pihentek és könnyebben jön a sérülés is... ty Ancelotti again...
Realista24 írta:
MI az, hogy tények sehol? Röviden: CAsillas menjen innen, primadonna edző is. Ezt a taktikai szintet mindenki eléri.

És akkor mi van Ancelottival?
Üres fecsegés, tények sehol.
Next season dreamteam

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 7., szombat 23:06

heccsat nagyon beleélted magadat, no offence, nem kötekedésből, de ez FM-ben talán még működik is amiket írogatsz, való élet viszont (sajnos) nem ilyen egyszerű.

Ancelotti a megfelelő edző ide, én tartom továbbra is. Nem ő a legjobb, nem ő a legzsenibb agy, de ide ő kell. Bár illene 1-2 hibát kijavítania azért, ezt aláírom.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. március 7., szombat 23:04

Heccsat, ajánlom figyelmedbe RMCF "szösszenetét" az Edző és vezetőség topikban, abban sok igazság van. De hogy erre is reflektáljak: zseniális, hogy az egyes játékosok iránti utálatodat képtelen vagy félretenni, és véka alá rejteni, az, hogy Karimot, aki elég jó szezont fut, inkább ledobnád a cserepadra(azt csak halkan jegyzem meg, hogy a "Casemiro jobb mint Illarra"-aki ha kapna lehetőséget és a POSZTJÁN játszana sokkal jobb teljesítményre lenne képes- nettó marhaság), már ordas nagy blődség. Nem is beszélve a Fifás kapálózásaidról, hogy "ki lett volna ide kurva jó". Nem tudom észrevetted-e, de ez sosem így ment ennél a klubnál, megalomán igazolások ide vagy oda.
De igazából felesleges itt bármit írni, első perctől kezdve nem bírod Carlot, ha leesne neadjisten egy bajnokság-BL kombó idén, akkor is valamit köpködnél, ahogy tetted azt Benzema esetében is.

hamesz

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. március 7., szombat 23:03

KI LEGYEN A REAL EDZÖJE!
Ha a szezon végéig nem lesz semmiféle javulás a játékunkban, akkor én Zidanet nevezném ki. Kockázatos tudom, de sose lehet tudni. :) Viszont ha Ancelotti rám cáfol és lesz fejlődés a játékunkban, akkor a következő szezont még kezdhetné. Csak nem vagyunk olyan szerencsétlenek, hogy még egyszer kidől mindenki :Đ

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 7., szombat 23:02

Nem győztél meg.
Mindenképpen támadó cserét, Chicharitonál körülbelül csak jobb megoldás van akárkihez nyúl. (Pl: Bacca, Lacazette) egy tisztességes cserecsatár lett volna
Egyik sem volt eladó.
(de akkor sem szomorkodnék, ha a játékosmegfigyelők vagy Ancelotti előállna egy névvel akit ő kifigyelt magának. Szélső is kellett volna (pl Salah), mivel alapból Jese félévre offon volt.
Leírva ez szép, de ez a valóság. Nem úgy van, hogy azt adunk-veszünk, akit csak akarunk össze-vissza, ez nem az nba.
Casemirot sem kellett volna feltétlen elengedni, Illarranal még mindig jobb megoldás.
Szerinted, gondolom azért engedték el, mert elégedettek volna vele.
De már nyáron is érkezhetett volna Pogba/Verratti. A selejtet pedig eladni és megszabadulni amíg érnek pár milliót.
Egyik sem volt eladó, egyik sem akart váltani, ne zavarjon.
mostmár nem tud kihez nyúlni.
Nem tud, mert két kezdőnk hosszú hetek, hónapok óta elérhetetlen.
Kijelenti, hogy a BBC mindig játszani fog, hát ez minden csak nem motiváció a padon ülőknek, sőt még a BBC nek is demotiváció, akárhogy lézengenek leakasztják a fizetést és a fix helyet.
Na végre valami amivel egyetértek.
Jövőre egy sokkal életképesebb keretre számítok, egy olyanra, ahol a tartalékok is érnek két fityinget. Egy olyanra, ahol a kapusunk a teljesítményével vívja ki a helyet a kapuban, nem a nevével, egy olyanra ahol az edző nem királykisasszony és ténylegesen képes meghúzni lépéseket, nem csak úszni az árral.
Üres fecsegés, tények sehol.
Miért ő a mastermind, miben jobb mindenki másnál?
Ilyet sehol nem írtam.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

heccsat

HozzászólásSzerző: heccsat » 2015. március 7., szombat 22:56

Realista24 írta:

Kit kellett volna hozni? Mi az irányelv jövőre? Ha megyek májusban Madridba és lesz lehetőségem találkozni megint illetékessel, akkor tolmácsolom a tanácsaidat.
Mindenképpen támadó cserét, Chicharitonál körülbelül csak jobb megoldás van akárkihez nyúl. (Pl: Bacca, Lacazette) tisztességes cserecsatárok lettek volna (de akkor sem szomorkodnék, ha a játékosmegfigyelők vagy Ancelotti előállna egy névvel akit ő kifigyelt magának.) Szélső is kellett volna (pl Salah), mivel alapból Jese félévre offon volt. És még ha nem így lett volna is kevés opció lett volna.
De szóba jöhetett volna Ronaldo csatárba helyezése és ezzel egy Benzema ott lehetett volna padra opciónak. Ezzel a változattal Isco felléphetett volna egy sorral feljebb, oda ahol igazán ki tud bontakozni. Ezzel a védekezést is elősegítve, Ronaldo védekezése azon a poszton belefért volna, így a három támadónk védekezése kevés. Egyik sem szakad meg etéren. Iscoval ez a helyzet javult volna. És talán egy életképes csatárunk is lehetne vele, mert Benzemára számítani nem lehet soha. Max meglep minket is ha gólt szerez. (egyébként Bale mellett a legrosszabbul (%) Benzema passzol, ha már ki van emelve a mezőnymunkája.)
Casemirot sem kellett volna feltétlen elengedni, Illarranal még mindig jobb megoldás. De már nyáron is érkezhetett volna Pogba/Verratti. A selejtet pedig eladni és megszabadulni amíg érnek pár milliót.
Ha a rotációt nem rontja el ennyire (vagyis nem elrontotta, mert amit nem csinál az nem lehet elrontani), akkor nem dőltek volna ki ennyire fontos emberek és még talán bele is fért volna a szűk keret, legalább azt használja ami van... mostmár nem tud kihez nyúlni.
Kijelenti, hogy a BBC mindig játszani fog, hát ez minden csak nem motiváció a padon ülőknek, sőt még a BBC nek is demotiváció, akárhogy lézengenek leakasztják a fizetést és a fix helyet.
Jövőre egy sokkal életképesebb keretre számítok, egy olyanra, ahol a tartalékok is érnek két fityinget. Egy olyanra, ahol a kapusunk a teljesítményével vívja ki a helyet a kapuban, nem a nevével, egy olyanra ahol az edző nem királykisasszony és ténylegesen képes meghúzni lépéseket, nem csak úszni az árral.
Sorolni és sorolni lehet a hiábáit sokáig tartana a végére érni.

És akkor kíváncsi vagyok Ancelotti taktikai zsenijére a részedről. Miért ő a mastermind, miben jobb mindenki másnál?
Next season dreamteam

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. március 7., szombat 22:53

KI LEGYEN A REAL EDZÖJE!
Amíg felülről beleugatnak a dolgokba addig teljesen mindegy. :)

Vissza: