Zene
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Zene
Nekem kuldd sebydani, en megbecsulom
M1Ö:
Rap az olyan mufaj, a rapperek nagyresze nagy egoval van megaldva, vagy legalabbis ezt mutatjak. Szerintem egy rocker is pont ugy all ki a szinpadra, hogy o a kiraly csavo.
Essemmnek meghallgatod azt a szamat akar amit sebydani linkelt, abban nem tudom mi az irritalo. (Vilagga mentem, Van meg eleg ut, Nem voltam eleget tavol) Csak, hogy emlitsek olyan szamokat tole amikben semmi kemenykedes nincs. De mondjuk felolem irritalhat teged, attol meg az egyik legjobb magyar rapper. Na jo, a legjobb
csabi* neked jar a ban a divatszar miatt.

M1Ö:
Rap az olyan mufaj, a rapperek nagyresze nagy egoval van megaldva, vagy legalabbis ezt mutatjak. Szerintem egy rocker is pont ugy all ki a szinpadra, hogy o a kiraly csavo.
Essemmnek meghallgatod azt a szamat akar amit sebydani linkelt, abban nem tudom mi az irritalo. (Vilagga mentem, Van meg eleg ut, Nem voltam eleget tavol) Csak, hogy emlitsek olyan szamokat tole amikben semmi kemenykedes nincs. De mondjuk felolem irritalhat teged, attol meg az egyik legjobb magyar rapper. Na jo, a legjobb

csabi* neked jar a ban a divatszar miatt.

-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
essemm elég divatszar lett, szóval igen, de hát mint minden műfajnál itt is úgy van, hogy ha nem ásod bele magad igazán akkor nem érzed át a lényegétM1Ö írta:Béke van tesó, csak hogy a stílusnál maradjak.csabi* írta:mert te is csak a rapszakma felszínét kapargatod és általánosítasz, minthogy minden barszás buzi.. pedig palesz is elég normálisAkkor Essem is pl csak a felszín? Mert hogy valami hihetetlen irritáló, az tény. Lehet olyan vagyok mint egy Barcás buzi, de nekem valahogy mindig az jön le belőlük, hogy én vagyok a fasza csávó, mert én nyomom a dumát. Kicsit mintha többnek éreznék magukat. Aztán lehet csak bele látom, aki oda van értük az nyílván máshogy viszonyul hozzájuk.

- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Béke van tesó, csak hogy a stílusnál maradjak.csabi* írta:mert te is csak a rapszakma felszínét kapargatod és általánosítasz, minthogy minden barszás buzi.. pedig palesz is elég normális

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Te retek, pedig szívből küldtemcsabi* írta:mondtam én, hogy az vagy![]()
![]()

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Ha már ez a téma, akkor már csak egy kérdésem lenne.
Miért hiszi magát minden rapper olyan g**i keménynek?

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- sebydani
Cserébe ezt kapod tőlemcsabi* írta:mert egy búzavirág vagy

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
kezdtem megsértődni.Berti írta:Ezek szerint nem. Bocsi, tudom egy zenekedvelő embernek ez a legnagyobb sértés.csabi* írta: remélem ez nem nekem szólt![]()

Ezek szerint nem. Bocsi, tudom egy zenekedvelő embernek ez a legnagyobb sértés.csabi* írta: remélem ez nem nekem szólt

- sebydani
Elég ha annyit mondok, hogy mikor bajnokok lettünk, csak annyit írtam be a fórumra hogy deszpaszító

Nem te szoktál RTM-AK26 "zenéket" linkelgetni?

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mégis folyamatosan linkelgeted a buzizenéket.csabi* írta:én személy szerint gyűlölöm, az összes ilyen buzizenével egyetemben.
remélem megbántottam valakit![]()

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Csak engem, de az itt elégcsabi* írta:én személy szerint gyűlölöm, az összes ilyen buzizenével egyetemben.
remélem megbántottam valakit![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Hát izé. Ez ugy nem lenne autentikus. Hagyjuk meg az elozene szepseget.

Desz-Pá-Szító
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!