A Ferrari egy nagy múltú istálló, monden szempontból tökéletes. És előbb utóbb nekik is lesz újra egy értelmes autójuk és egy rendes csapatuk.
(Remélem

HozzászólásSzerző: babaking » 2023. szeptember 17., vasárnap 16:39
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2023. szeptember 17., vasárnap 16:28
ne legyen igaz de szerintem Leclercet kinyírta a ferrari. legalább 1-2 évre amíg/ha összeszedi magát. semmi bizalom nincs se a csapat se a mérnöke felé. eddig simán jobb volt mint Sainz de annyi szarságot csinált a csapat amellett, hogy még szarok is, teljesen megreccsent. nagyon eligazolni se tud mert red bull foglalt, merci foglalt, mclaren foglalt, más meg nincs. vagy összejön a ferrari vagy megint egy vb kalibert temetnek el a pancserségükbe.babaking írta: Leclercben szerintem valami megtört, ami nem csoda. Már nem annyira őszinte az a mosoly
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. szeptember 17., vasárnap 16:23
A részéről a hosszabbítást sem értem. Nem tudom meddig írt alá, de 25 éves, igazán eddig kb egyszer volt versenyben a vb címért, lehet, hogy beszéltek a mercivel és kaptak egy nemleges választ, akkor valamennyire érthető, bár én kétlem, hogy így volt. Én lennék a helyében, akkor már kopogtam volna náluk, hogy amikor Hamilton befejezi, jövök, addig meg ültessetek be valami kiscsapatba inkább. Leclerc top formájában simán verné Russel top formáját, a csaaptok között meg hatalmas a különbség. Sajnálom a srácot, mert lehet, hogy az olaszok megölnek még egy karriert. Meglátjuk...babaking írta:Leclercben szerintem valami megtört, ami nem csoda. Már nem annyira őszinte az a mosolywZoLee7 írta: Ekéztem sokat Sainzot, de az a helyzet, hogy versenyek óta jobb mint Leclerc, ma pedig egyenesen zseniálisan csinált mindent. A monacoi esetén a ferrari megint elferrarizta ezt a futamot, Russel meg továbbra is bizonyítja, semmi extra nincs benne.
HozzászólásSzerző: Santi » 2023. szeptember 17., vasárnap 16:21
Igen, nem jött ki Leclercnek az a double-stack miatti feltorlódás a mercinél. Aztán behívhatta volna a csapat őt is, amikor a merciket is hívták a vsc alatt, viszont ma nem volt sainz szintjén a monacoi önerőből sem.wZoLee7 írta: Ekéztem sokat Sainzot, de az a helyzet, hogy versenyek óta jobb mint Leclerc, ma pedig egyenesen zseniálisan csinált mindent. A monacoi esetén a ferrari megint elferrarizta ezt a futamot, Russel meg továbbra is bizonyítja, semmi extra nincs benne.
HozzászólásSzerző: babaking » 2023. szeptember 17., vasárnap 16:15
Leclercben szerintem valami megtört, ami nem csoda. Már nem annyira őszinte az a mosolywZoLee7 írta: Ekéztem sokat Sainzot, de az a helyzet, hogy versenyek óta jobb mint Leclerc, ma pedig egyenesen zseniálisan csinált mindent. A monacoi esetén a ferrari megint elferrarizta ezt a futamot, Russel meg továbbra is bizonyítja, semmi extra nincs benne.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. szeptember 17., vasárnap 15:56
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. szeptember 17., vasárnap 15:53
HozzászólásSzerző: Bencze » 2023. szeptember 17., vasárnap 15:52
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. szeptember 17., vasárnap 15:50
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. szeptember 17., vasárnap 15:38
A mernokoknek meg sem jutott eszukbe... Vicc. Most kihoznam, siman beleferne, semmit nem buknak es ha tortenik valami ott lesz egybol jobb gumikkal de gondolom vegig gurulnak es vedik az 5. Helyet. Ez a ferrari vilagi balfaszok gyulekezete meg mindig. Az sem segitene nekik ha nem lenne red bull, csak akkor lesznek gyoztesek ha senki mas nem leszalexoxladjackoxi írta:Egyértelműen szét kellett volna őket szedni, és Leccel reagálni a Mercikre. Ehhez nem kell agysebésznek lenni.wZoLee7 írta: Leclercet biztos kihoztam volna, ez igy erdekes lesz
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2023. szeptember 17., vasárnap 15:34
Egyértelműen szét kellett volna őket szedni, és Leccel reagálni a Mercikre. Ehhez nem kell agysebésznek lenni.wZoLee7 írta: Leclercet biztos kihoztam volna, ez igy erdekes lesz
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. szeptember 17., vasárnap 15:21
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. szeptember 17., vasárnap 14:48
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. szeptember 17., vasárnap 14:44
Hamilton egy mp re sem allt meg, egyszeruen a korulmenyek aldozata lett Leclerc, elkell engedni es Sainzra koncentralni.Remy írta: Mondjuk ez érdekes szitu. Dupla kerékcsere a mercinél, és emiatt a Ferrari nem tudja kiengedni a kocsiját, mert a Merci odaáll és elzárja az utat? Ez így elég WTF szitu.
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. szeptember 17., vasárnap 14:42
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2023. szeptember 17., vasárnap 12:29
Nagyon idegesítő, pedig a Hungaroringre még felszívta magát az Aston, azt hittem itt is ott lehetnek az elejében. Pedig ez most mindenkinek nagy sansz, hogy nyerjen egy futamot.Remy írta: Ejj, de kar h most nem eros az Aston…
Ferrari meg jol elbassza majd, aztan Merci win.
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. szeptember 17., vasárnap 8:53
Jól van.hehetheoriginal írta:Most tényleg szenvedtek, nem csak a levegőbe böfögtek.![]()
![]()
1-2.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. szeptember 17., vasárnap 8:49
Most tényleg szenvedtek, nem csak a levegőbe böfögtek.
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. szeptember 17., vasárnap 8:43
Szerintem nem lesz RB a dobogón. Most tényleg szenvedtek, nem csak a levegőbe böfögtek.kodo írta:Max papa behozza a talicskat p1re.Remy írta: Ejj, de kar h most nem eros az Aston…
Ferrari meg jol elbassza majd, aztan Merci win.
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem