készüljetek, hehe robbanni fogZack írta: semmi sértő szándék nélkül de az itt korábban felsorolt érvek a brazil mellet olyanok mint amikor valaki szándékosan hangosat akar fingani de csak egy szangás vagy befosás jut neki.

K-t én sem értem
HozzászólásSzerző: Toti » 2021. november 3., szerda 15:11
készüljetek, hehe robbanni fogZack írta: semmi sértő szándék nélkül de az itt korábban felsorolt érvek a brazil mellet olyanok mint amikor valaki szándékosan hangosat akar fingani de csak egy szangás vagy befosás jut neki.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. november 3., szerda 15:07
Ja. Pl egy szabolcsi Fenomén:Zack írta: Nálunk Szabolcsban is Tiszát lehetne rekeszteni a ilyen arcokból. Nagyon tehetségesek de ezt sosem tudják megfelelő módon kamatoztatni.
HozzászólásSzerző: Zack » 2021. november 3., szerda 15:06
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. november 3., szerda 15:02
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. november 3., szerda 15:00
Ez valami paródia akart lenni?Zack írta: Hali mindenki,
Ez egy elég érdekes kérdés de a számok és az eredmények a gólok (amikre a játékot játszák) mind egy irányba mutatnak és az C és nem K Ronaldo. Sajnos sokan beszorultak a saját gyerekkoruk tévképzeteibe így a felnőtt korban szerzett ingereket nem tudják elhelyezni a korábbi élményanyagaikkal szemben. Valószínűleg az óvodáskori emlőből táplálás ennek az oka, de az is elképzelhető, hogy a személy szülei testvérek![]()
K elég tehetséges volt de a szorgalom inverzképe, amolyan "brazil" mentalitású. Nálunk Szabolcsban is Tiszát lehetne rekeszteni a ilyen arcokból. Nagyon tehetségesek de ezt sosem tudják megfelelő módon kamatoztatni. A pajzsmirigy probláma pedig szimplán egy eufemizmusa a gyenge akaratnak és a lustaságnak. 10-ből 10 kövér ember ezt fogja neked felhozni érvként.
HozzászólásSzerző: Zack » 2021. november 3., szerda 14:58
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. november 3., szerda 14:52
szerintem ez barki szamara elfogadhato, itt a mas dimenzio kifejezes volt szerintem a kulcs.Valaha élt talán legjobb focista, aki látta focizni annak ez nem kérdés.
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. november 3., szerda 14:39
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. november 3., szerda 14:03
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. november 3., szerda 13:44
+1, kivéve az alltime Real részt.. Illetve attól függ.dzsi91 írta: r9 idejében azért a bl győzelem más kategória volt mint napjainkban, ott azért még volt rangja a keknek meg az uefa kupának+ egy brazilt akkoriban tényleg nem igazán hatott meg a bl. Vb cím volt az allin. Ahogy az meglett elis engedte a dolgokat lassan.Más mentalitás más kultúra, szeretett bulizni is a céljait elérte én ezért nem vetem meg mert iszonyat nagy alakja az egyetemes labdarúgásnak. Az Alltime Realomból viszont még a golfozó is kiszorítja, nemhogy benz raul vagy cé.
Hozzánk már inkább haverkodni jött.Persze volt közte néhány nagy teljesítmény mint a mu elleni de na... Szerintem egy percig nem bánt meg semmit ő sem és mi sem úgy volt kerek a story.
A színészkedést meg nem Céronaldo vezette be a labdarúgásba ezt nem is értem.Bármikor meglehetne fogni a fetrengéseket csak fosik rá mindenki inkább legyen var mer miliméterezzék ki a lesgólokat az a fontos.
Neymar meg egy emberi hulladék semmi köze a fetrengéseinek Céronaldohoz. Hol érdekel egy brazil gyreket Céronaldo, Neymar az öreg R9-en és kákán nevelkedett ők voltak a példaképei valszeg, teljesen önálloan lett ekkora ripacs.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. november 3., szerda 12:21
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2021. november 3., szerda 12:20
ezt a hülyeséget, azért mert hamarabb dobta magát meg fetrengett miértne tudtak volna úgy alávágni, hogy ott maradjon? R9 peches volt ilyen tekintetben, CR meg nem, ja nem, Ő nem sportoló/férfihehetheoriginal írta: a sportember mint céronaldo a legnagyobbal azert nem ertek egyet, mert szamomra az nem igazi ferfi/elsportolo, aki a legkisebb kontaktra mar fetreng meg pörög forog szimulál.
2 vonzata van ennek: szinte biztos, hogy emiatt nem volt sulyos serulese, emiatt lett sokkal hosszabb a palyafutasa, el lehet donteni, hogy ez okos huzas volt, vagy nem ferfihoz/profi sportolohoz melto.
a masik, hogy kb a legnagyobb hatasa neki volt a mai sopredek szimulalobajnokokra, a teljes spanyol/latin vilagra es a neymarok keletkezesere. mar csak emiatt sem neveznem a legnagyobb sportembernek, mert a hatasa a sportra negativ iranyba vitte el az egeszet, ha ebbol a szempontbol nezem.
persze a kitartas, a sok munka, a jo kajalas az tenyleg megsuvegelendo, de hogy ezt megteheti, az amiatt van, hogy inkabb dobta magat, minthogy belealljon es megrizikozza, hogy talan tovabb tud menni es helyzet es gol lesz a tamadasbol, akar a serulest, testi epseget is kockaztatva. a jatek szeretete ilyenkor jott eloterbe ronaldonal, hogy inkabb ment volna tovabb, emiatt csak agyonrugni tudtak, ceronaldonal mar fontosabb a marketing es az ego.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. november 3., szerda 12:11
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. november 3., szerda 12:06
na latod, mar megerte felkelned ma akkor.Mindig tanul az ember
HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. november 3., szerda 12:02
HozzászólásSzerző: füst » 2021. november 3., szerda 11:55
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. november 3., szerda 11:52
Meg az az apróság, hogy rekordokat döntsön és ne kerüljön le a térképről. Ez se felejtsük el.hehetheoriginal írta: ceronaldonal mar fontosabb a marketing es az ego.
Megvan az igazság abban, amit írsz. Szó se róla.hehetheoriginal írta:
2 vonzata van ennek: szinte biztos, hogy emiatt nem volt sulyos serulese, emiatt lett sokkal hosszabb a palyafutasa, el lehet donteni, hogy ez okos huzas volt, vagy nem ferfihoz/profi sportolohoz melto.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. november 3., szerda 11:50
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. november 3., szerda 11:46
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. november 3., szerda 11:44
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem