Erre gondoltam azzal,hogy a “legjobb” mentalis allapotban jottek ide.L.Miki írta: Szoboszlai mondta a svájc elleni mérkőzés után: "nem léphetsz úgy pályájára, hogy azt hiszed ingyen adják a győzelmet a 3 pontot". Én ebből semmi mást nem szűrök le, hogy nagy lett a csapatnak a mellény, hozzájárult a hype amit a média nyom, és azt hitték, hogy sínen vannak, ez már sétagalopp lesz. Nem hiába volt külön a játékosnak elbeszèlgetès. Lehet keresni egyéb kifogásokat, de szerintem itt most ez történt.
Eddig mindig az volt,hogy remegtek a labak,most vegre megfordult,es volt onbizalmuk.
Aztan ebbol sikerult az,amit leirsz.
+1.RaúlCF írta: Grúzok meg albánok is biztos keveset utaztak. Hagyjuk már az ilyen magyar kifogásokat. Egyszerűen szarul teljesítenek nulla mentalitással. 2 kör után a legszarabb csapat vagyunk a másik 0 pontos lengyelek legalább egyel többet lőttek. Grúzok, albánok, szlovákok, szlovének, szerbek, románok milyen meccseket toltak? Ez mind szomszédos vagy keletibb ország de biztos a 2 órás belföldi luxusutazás miatt kedvetlenek szegények. Van különbség vereség és vereség között.