Amúgy elég jó..
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. május 20., csütörtök 22:15
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. május 20., csütörtök 22:11
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2021. május 20., csütörtök 20:20
Igen, csak akkor nem látja a magyar meccset.flori írta: Csak az egyik München, a másik Budapest.![]()
HozzászólásSzerző: flori » 2021. május 20., csütörtök 19:45
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2021. május 20., csütörtök 19:37
Arra figyelj, hogy, egy időben lesz a német-magyarral.ferni írta:Erről amúgy tud valaki valamit?MorataMartin írta: Valaki tudna nekem segíteni, mert elég vakon vagyok ebben a témában. Magyarként tudok valahol jegyet venni a francia-portugál EB-meccsre, vagy lekéstem róla, vagy nem is vehetek magyarként, vagy meg elérhetővé teszik. Mi a helyzet ezzel kapcsolatban?
Gondolom már eladtak minden jegyet, nem?
Most a magyar meccseket is kérdezem.
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. május 20., csütörtök 18:35
Erről amúgy tud valaki valamit?MorataMartin írta: Valaki tudna nekem segíteni, mert elég vakon vagyok ebben a témában. Magyarként tudok valahol jegyet venni a francia-portugál EB-meccsre, vagy lekéstem róla, vagy nem is vehetek magyarként, vagy meg elérhetővé teszik. Mi a helyzet ezzel kapcsolatban?
HozzászólásSzerző: Pipita » 2021. május 20., csütörtök 17:14
Lehetett venni +15 euróért szuvenír jegyet, amit postázni fognak.flori írta: Miért postáznák? Nem pdf-et küldenek, amit ki tudsz nyomtatni vagy bemutatsz a telódon?
HozzászólásSzerző: flori » 2021. május 20., csütörtök 17:04
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2021. május 20., csütörtök 16:43
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. május 19., szerda 21:58
My badillgner írta:Nem tudom, ez a Klostenberg honnan jön, talán Klostermannra gondoltatokfüst írta: Ginter és Günter, Halstenberg és Klostenberg, istenem de imádom a német neveket.![]()
Hummelsnek nagyon örülök, vele csecsébb lesz a védelem.![]()
HozzászólásSzerző: illgner » 2021. május 19., szerda 21:41
Nem tudom, ez a Klostenberg honnan jön, talán Klostermannra gondoltatokfüst írta: Ginter és Günter, Halstenberg és Klostenberg, istenem de imádom a német neveket.![]()
Hummelsnek nagyon örülök, vele csecsébb lesz a védelem.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2021. május 19., szerda 20:09
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2021. május 19., szerda 15:52
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2021. május 19., szerda 14:12
Laporte váltott a spanyolokhoz. a kp a teljesen érthetetlen. Sissoko,Tolisso bent és Ndombele,Aouar,Camavinga kint. ráadásul alig visz kp-s embereket. ellenben 8 millió támadót visz. Thuram,Lemar,Ben Yedder helyett mehettek volna. úgyse játszanak mert olyan támadók vannak elől. Benzema,Mbappé,Dembele,Griezmann,Coman mellett nem sok só lesz.alexoxladjackoxi írta: Ha lesz fantasy, szerintem én is szívesen csatlakoznék.
Német keretben én nem annyira érzem az átütő erőt, a középpálya finom, de a többi csapatrész nem igazán kiemelkedő.
Franciáknál meg úgyis a szokásos unalmas emberek fognak játszani, nem értem egy Ndombele, Aouar, Camavinga miért marad ki mondjuk egy Momo Sissokoval szemben, aki idén már nem is volt alapember a Spursben. Védelemben Zouma és Lenglet miért jobb választás, mint Upamecano, Laporte, vagy Konaté? Alig várom, hogy Deshamps elhúzzon a válogatottól.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. május 19., szerda 14:05
Az utolso mondatoddal meg is valaszoltal minden kerdest. Mondjuk meg igy is a francia keret tunik a legjobbnak, de naluk messze az edzo a leggyengebb lancszemalexoxladjackoxi írta: Ha lesz fantasy, szerintem én is szívesen csatlakoznék.
Német keretben én nem annyira érzem az átütő erőt, a középpálya finom, de a többi csapatrész nem igazán kiemelkedő.
Franciáknál meg úgyis a szokásos unalmas emberek fognak játszani, nem értem egy Ndombele, Aouar, Camavinga miért marad ki mondjuk egy Momo Sissokoval szemben, aki idén már nem is volt alapember a Spursben. Védelemben Zouma és Lenglet miért jobb választás, mint Upamecano, Laporte, vagy Konaté? Alig várom, hogy Deshamps elhúzzon a válogatottól.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. május 19., szerda 14:03
Más kérdés hogy még Sallai is úgy megfutja, azt se tudja hol van.füst írta: Ginter és Günter, Halstenberg és Klostenberg, istenem de imádom a német neveket.![]()
Hummelsnek nagyon örülök, vele csecsébb lesz a védelem.
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2021. május 19., szerda 13:53
HozzászólásSzerző: flori » 2021. május 19., szerda 13:26
Ezt érdemes velük kapcsolatban:Hummels és Müller is visszatér.
HozzászólásSzerző: füst » 2021. május 19., szerda 13:19
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. május 19., szerda 13:11
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem