Troefat is kapott megint?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. június 6., hétfő 6:21
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. június 5., vasárnap 23:24
Kit érdekel? Majd Asensio megoldja a posztotgutihaz14 írta: hat ez a bernardo silva meg mindig piszok mod jo jatekos
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. június 5., vasárnap 22:40
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. június 5., vasárnap 22:25
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. június 5., vasárnap 22:18
ha en vagyok a vedo aki mogotte fut akkor nyujott paroslabbal erkeztem volna az 100Remy írta: Kis gólt lőtt Messi.![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. június 5., vasárnap 22:15
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. június 5., vasárnap 22:00
Leo pápa kupa?gutihaz14 írta: vatikan ellen nem szerveznek valami rangos meccset? talan meg ellenuk tudna eltenni 5ot
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. június 5., vasárnap 21:59
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. június 5., vasárnap 21:51
HozzászólásSzerző: flori » 2022. június 5., vasárnap 21:50
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. június 5., vasárnap 21:36
Vini-Benz-Fede mögé a gálakezdőbehehetheoriginal írta:Egesz jo ez az öcskös, nem kéne hozni cserébe?halamadrid írta: Be lett baszva
Dolores mama, hogy örül![]()
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. június 5., vasárnap 21:26
Youtube alapján is elég jó. Így, hogy a MU nincs a BL-ben még akciósan is jöhetne.hehetheoriginal írta:Egesz jo ez az öcskös, nem kéne hozni cserébe?halamadrid írta: Be lett baszva
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. június 5., vasárnap 21:24
Egesz jo ez az öcskös, nem kéne hozni cserébe?halamadrid írta: Be lett baszva
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. június 5., vasárnap 21:21
HozzászólásSzerző: rashidm » 2022. június 5., vasárnap 20:52
Gondolom a Fonixnel igyekeznek beléjük nevelni, hogy ne elégedjen meg a milliós fizuval meg a mennyeivel, hanem ha profi akar lenni, keményen meg kell dolgozni érte. Szerintem.ikarus93 írta:Azt nem értem hogy nemtud pl a Fradi utánpótlás olyan játékosokat kinevelni mint Dominik, viszont a Főnix FC tud.Remy írta: Vini és Haaland is kommentelt Szoboszlai insta posztja alá.![]()
Mit tudnak jobban a Főnixnél mint a többi magyar klub utánpotlásánál?
HozzászólásSzerző: dortev » 2022. június 5., vasárnap 20:31
Egyedül a Daily Mail-es firkász okolta az UEFA-t, a többi reakcióra vár.El Sie7e írta: Más: az angol sajtó rohejes, nem is a huhogás felnagyitasaval van baj (de persze azzal is) hanem h egy magyarok elleni meccs után az UEFA-t szidják h miért nem volt ténylegesen zárt kapus a meccshova süllyednek szegények (https://m.nemzetisport.hu/magyar_valoga ... at-2896037)
Gondolom a lőtéri kutyát nem érdekelték volna itt sem a gyerekek, ha nem viselkedtek volna ilyen minősíthetetlen módon, ugyanis mindenki csak ennek a kontextusában hozta fel őket. Vicc, hogy ez a téma egy ekkora triggerpont a pisisekben, már ha nem fütyültették őket. Az olyan lator államokkal szemben, mint az amerikai, minden pofon jó helyre kerül, nem tudom miért kell őket sajnálnia, vagy védenie ilyen sokaknak. Mondjuk ez a térdelgetős bohóckodás csak a cselekvés látszata, klasszikus jóemberkedés, full felesleges, dehát ők tudják, nekem valahogy nem esik nehezemre elviselni.El Sie7e írta: Egyébként nekik is lesz zárt kapus meccsuk a 3. Fordulóban, ok is visznek be gyerekeket![]()
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2022. június 5., vasárnap 20:19
Azt nem értem hogy nemtud pl a Fradi utánpótlás olyan játékosokat kinevelni mint Dominik, viszont a Főnix FC tud.Remy írta: Vini és Haaland is kommentelt Szoboszlai insta posztja alá.![]()
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. június 5., vasárnap 20:03
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. június 5., vasárnap 20:01
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. június 5., vasárnap 13:37
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem