Apokalipszis most.Remy írta: Nyerek a lottón, összehozzuk.![]()

OFF
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: OFF
Nyerek a lottón, összehozzuk.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Valami kurva messzi padra a többitől..gutihaz14 írta:teged tuti kiserik meg raisen koze ultetnelekhehetheoriginal írta: Mindig vidam feljonni ide![]()
Tudom lehetetlen, de egyszer osszetalalkozna eloben ez a sok derek forumozo, deszép csevej lenne![]()
![]()

teged tuti kiserik meg raisen koze ultetnelekhehetheoriginal írta: Mindig vidam feljonni ide![]()
Tudom lehetetlen, de egyszer osszetalalkozna eloben ez a sok derek forumozo, deszép csevej lenne![]()

valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
tőlem 11x990-t vont le, zárolt, nem tudom.TheBull6 írta: Na, kitől húzott be az Apple random összeget?
Tőlem csak az AppleTV+ árát húzták be (eddig), annak ellenére, hogy 13-én esedékes és a hónapban már vonták. Persze az Apple-nél semmi nyoma, se számla, se tranzakció, az előfizetés se lett egy hónappal hosszabb.
délután 20 másodperc alatt történt, 1-2 másodpercenként pittyeget, belépni se volt időm, hogy tiltsam a kártyát, vagy hogy limitet beállítsak.
gondolom itt majd most napok, hetek mire feloldják, persze levonni falsba elég volt rá pár másodperc:)
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Valakivel összekeversz.kiserik írta:Mondja ezt Steve Jobs magyarországi helytartójaRealista24 írta: Mar a jellemvonasok is hasonloak ugy latom![]()
![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Mondja ezt Steve Jobs magyarországi helytartójaRealista24 írta: Mar a jellemvonasok is hasonloak ugy latom![]()

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
Ez egy hatalmas tevhit. A digitalis terben mivel nins fizkai birtoklas, igy el sem vehetik azt nyom nelkul. Ha barmidet elveszited digitalisan, azt vissza is lehet szerezni, legyen az egy pc jatek, vagy a penzed. A fizikai terben ez a legtobbszor lehetetlen. Ellopjak a biciklidet, telefonodat, penzed, azonnal keresztet is vethetsz ra. Nincs egzakt nyom es nincs konnyu modszer (kiveve ha a tolvaj egy idiota), hogy visszaszerezd. Nem veletlenul tolodunk a digitalizalodas fele. Nem azert, mert a globalis hatterhatalaom igy akarja, hanem mert az emberisegnek elonyosebb, mint az osszes tobbi technologiai fejlodes. Nem veletlenul nem lovakkal jarunk es nem cserelunk arut amikor venni akarunk valamit amikor kimaszunk a barlangbol vagy a jurtankbol.kiserik írta:
A digitális dolgoknak nem az a veszélye, hogy a telefonról intézheted, hanem, hogy nincs fizikai megfelelője. Előfordulhat, hogy ha valaki úgy akarja, akkor megfoszt tőle. Legyen az pénz, tulajdon igazolás vagy személyazonosság. Az egész digitális élet legnagyobb veszélye és célja, hogy tökéletes kis robot legyen minden ember (vagyis a legtöbb).
Ez a "fizikai tulajdon egy biztonsag" ez egy demagog hazugsag, amit azok hangoztatnak akik vagy nem ertik mi a digitalizalodas, vagy csak egyszeruen hazudni akarnak mert be akarnak huzni.
Regen a szemelyazonossagot tudod hogy allapitottak meg? Egy szerzodesben le volt irja: Kovacs Jozsef, bajszos, nagy orru kerek feju. Ennyi volt. Na ehhez kepest ha ma el akarjak lopni a szemelyazonossagod eloszor is nem eleg az okmanyod. Mert bar tudnak vele barmit kezdeni, de te irtozatosan konnyen be tudod bizonyitani, hogy nem te voltal, meghozza a digitalis nyomaiddal.
Az, hogy ma mar nem valoszinu, hogy odalepnek hozzad az utcan, fejbelonek es elveszik mindenedet, azt annak koszonheted, ami ellen allandoan felszolalsz. Ez ugyanaz, mint amit Torockai tol, kocsog yt meg facebook, de beletol sok millio forintot a hirdetesekbe es jelenletbe, hogy gazdagitsa oket. Ezeken az alap ellentmondasokon kene gondolkodni elobb, mielott valaki melyrehato igazsagokat akar felfedezni.
Pontosan ennek a szekta gondolkodasnak a lenyege, hogy robot legyen mindenki a szektavezert kiveve, amit itt tolsz folyamatosan.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Mindig vidam feljonni ide
Tudom lehetetlen, de egyszer osszetalalkozna eloben ez a sok derek forumozo, deszép csevej lenne

Tudom lehetetlen, de egyszer osszetalalkozna eloben ez a sok derek forumozo, deszép csevej lenne

thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mar a jellemvonasok is hasonloak ugy latom

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Kezdesz felbaszni, bár tudom, hogy ez a cél. Miért lennék én Elon Musk helytartója? Mert vettem egy kibekúrt autót, 2-szer leírtam a tapasztalataimat márkától függetlenül az eautózásról meg párszor leírtam az igazat a hazugságokra?Realista24 írta: Irta mindezt Elon Musk magyarorszagi helytartoja![]()

Nem akartalak felbaszni, ha érdekel a téma sokat lehet olvasni róla. Kezdetnek elég az a pár ügy, amit felsoroltam korábban.tomi_b írta:Én ezzel abszolút nem értek egyet, nem érzem így és nem tudom miért, de nagyon felbaszott, ahogy olvastam.kiserik írta:
...
Törekvések vannak arra, hogy minden lépésedet megfigyeljék, ne legyen semmi tulajdonod és azt csináld, amit mondanak kérdés nélkül. Ha nem így teszel, akkor bizony jön a retorzió.
...
Milyen törekvések? Hogy nem lesz semmilyen tulajdonod? Miért csinálnál bármit kérdés nélkül, ha nincs semmid? Milyen retorzió jön?
Inkább ne is válaszolj..![]()
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Én ezzel abszolút nem értek egyet, nem érzem így és nem tudom miért, de nagyon felbaszott, ahogy olvastam.kiserik írta:
...
Törekvések vannak arra, hogy minden lépésedet megfigyeljék, ne legyen semmi tulajdonod és azt csináld, amit mondanak kérdés nélkül. Ha nem így teszel, akkor bizony jön a retorzió.
...
Milyen törekvések? Hogy nem lesz semmilyen tulajdonod? Miért csinálnál bármit kérdés nélkül, ha nincs semmid? Milyen retorzió jön?
Inkább ne is válaszolj..

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Irta mindezt Elon Musk magyarorszagi helytartoja

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Darázstól nem kell félni, azt a medvétől kell
A leglényegesebb, hogy minden akciót (fészekkeresés, irtás, stb) mindig hajnai, hűvös időpontra időzítsünk.
Semmivel sem különb erőforrás, mint az olaj, max abban, hogy itthon is elő tudom állítani.
A digitális dolgoknak nem az a veszélye, hogy a telefonról intézheted, hanem, hogy nincs fizikai megfelelője. Előfordulhat, hogy ha valaki úgy akarja, akkor megfoszt tőle. Legyen az pénz, tulajdon igazolás vagy személyazonosság. Az egész digitális élet legnagyobb veszélye és célja, hogy tökéletes kis robot legyen minden ember (vagyis a legtöbb
). Törekvések vannak arra, hogy minden lépésedet megfigyeljék, ne legyen semmi tulajdonod és azt csináld, amit mondanak kérdés nélkül. Ha nem így teszel, akkor bizony jön a retorzió.

Nem értem, mert nincs. Azért mert a számítógép, telefon működéséhez áram kell, attól az áram még nem digitális, max annyiban, hogy vagy megbasz vagy nemRealista24 írta:Ha nem erted a kapcsolatot a kp meg a szep uj digitalis jovo kozott ugy hogy kozben aramot tankolsz es olyan az autod, ami inkabb vezet teged, mint forditva, akkor valoban semmi ertelme.kiserik írta:
A rendszeres beszólogatáson kívül mi értelme van, hogy milyen üzemanyaggal működik az autóm?

A digitális dolgoknak nem az a veszélye, hogy a telefonról intézheted, hanem, hogy nincs fizikai megfelelője. Előfordulhat, hogy ha valaki úgy akarja, akkor megfoszt tőle. Legyen az pénz, tulajdon igazolás vagy személyazonosság. Az egész digitális élet legnagyobb veszélye és célja, hogy tökéletes kis robot legyen minden ember (vagyis a legtöbb

Nagyon távol álljon tőlem, hogy én ilyen prófétaként tetszelegjek. Csak néha felhozom a gyagyás agyam szüleményeit, félelmeit és felhívom a figyelmet az aláírásomra. Arról már nem én tehetek, ha ezek beigazolódnaktibi18 írta:
Egyébként ebben tényleg van igazság. Én tényleg leszarom. De abban is van, amit Realista mond, tényleg már lassan ilyen próféta vagy itt a fórumon sokszor és én speciel azokat sosem bírtam.

- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Halfkey írta:Akkor mi szerinted a helyes tanács? Realista, ne csinálj a darazsakkal semmit, nehogy meghalj. Még 1x: nyilvánvaló szerintem ha nagy a baj, van rá szakember. Legközelebb majd írok kitételeket, lehetőleg minden eshetőségre kitérve: ha fészek keresése közben medvét látsz, ne támadj rá, ha űrhajót találsz, hívd a Nasát, stb.realmadrid95 írta:
Nem kell 20 ev, sot, eleg masfel ev is, ha olyan a kornyezet. Azt meg nem tudhatod sok esetben, hogy mekkora a feszek, amig meg nem bontod a ragaljat. Onnantol meg mar mindegy, mert azutan nem csak a madridomra nem irsz, hanem sehova.![]()
Addig is, nekem rendszeresen ha látok pár darazsat, megkeresem az általában akkor még kicsi fészket és lefújom a fészekirtó sprével az bevált ‘lakóterületen’ és zártkerti környezetben is. Mint kiderült ez a szomszéd padlására persze nem megoldás.
Fentebb le van irva minden, nem tehetek rola, ha nem tudod ertelmezni.
Akkor mi szerinted a helyes tanács? Realista, ne csinálj a darazsakkal semmit, nehogy meghalj. Még 1x: nyilvánvaló szerintem ha nagy a baj, van rá szakember. Legközelebb majd írok kitételeket, lehetőleg minden eshetőségre kitérve: ha fészek keresése közben medvét látsz, ne támadj rá, ha űrhajót találsz, hívd a Nasát, stb.realmadrid95 írta:Halfkey írta:
Nyilván nem olyan darázsfészkek vannak sem a házamnál sem a présházamnál amit 20 éve ignorált valaki, hanem figyelem és addig oldom meg amíg kicsi. A legtöbben itt szerintem így vagyunk vele, ha 35 kgos fészked van oda nyilván nem madridom tanács kell hanem szakember. Ugyanúgy ahogy ha fáj a vállad megkérdezed Nikát, de ha leszakadt, akkor inkább kórházba mész, nem?![]()
Nem kell 20 ev, sot, eleg masfel ev is, ha olyan a kornyezet. Azt meg nem tudhatod sok esetben, hogy mekkora a feszek, amig meg nem bontod a ragaljat. Onnantol meg mar mindegy, mert azutan nem csak a madridomra nem irsz, hanem sehova.![]()
Addig is, nekem rendszeresen ha látok pár darazsat, megkeresem az általában akkor még kicsi fészket és lefújom a fészekirtó sprével az bevált ‘lakóterületen’ és zártkerti környezetben is. Mint kiderült ez a szomszéd padlására persze nem megoldás.
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Egyébként ebben tényleg van igazság. Én tényleg leszarom. De abban is van, amit Realista mond, tényleg már lassan ilyen próféta vagy itt a fórumon sokszor és én speciel azokat sosem bírtam.kiserik írta:A rendszeres beszólogatáson kívül mi értelme van, hogy milyen üzemanyaggal működik az autóm? Ma már szinte minden autó szoftverrel működik. Hogyan kapcsolódik ehhez a témához? Az egyik legnagyobb baj, hogy ebben a témában (digitális uralom) olyan szintű leszaromság és tudatlanság van, hogy az fáj.Realista24 írta:
Irja, aki arammal es szoftverrel mukodo/ezektol fuggo autora maszatol minden nap es hirdeti az iget.![]()
A probléma ott kezdődik, hogy szépen lassan mindenhol ki fogják építeni a ""kínai módit"". Snowden ügy, kínai kvóta rendszer, kanadai kamionosok, a digitális állampolgárság erőltetése, a kp megszüntetési törekvések és most egy kis teszt az Apple-től. Persze sokan még tapsolni is fognak hozzá, mert elhiszik, hogy az ő érdekeiket, kényelmüket szolgálja.
Másik érdekes téma, hogy vajon 2025-26-ban megcsinálják a Covid 2.0-t a madárinfluenzával?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha nem erted a kapcsolatot a kp meg a szep uj digitalis jovo kozott ugy hogy kozben aramot tankolsz es olyan az autod, ami inkabb vezet teged, mint forditva, akkor valoban semmi ertelme.kiserik írta:A rendszeres beszólogatáson kívül mi értelme van, hogy milyen üzemanyaggal működik az autóm?Realista24 írta:
Irja, aki arammal es szoftverrel mukodo/ezektol fuggo autora maszatol minden nap es hirdeti az iget.![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
A rendszeres beszólogatáson kívül mi értelme van, hogy milyen üzemanyaggal működik az autóm? Ma már szinte minden autó szoftverrel működik. Hogyan kapcsolódik ehhez a témához? Az egyik legnagyobb baj, hogy ebben a témában (digitális uralom) olyan szintű leszaromság és tudatlanság van, hogy az fáj.Realista24 írta:Irja, aki arammal es szoftverrel mukodo/ezektol fuggo autora maszatol minden nap es hirdeti az iget.kiserik írta: Lehet elmélkedni a szép, új, digitális jövőn,![]()
![]()
A probléma ott kezdődik, hogy szépen lassan mindenhol ki fogják építeni a ""kínai módit"". Snowden ügy, kínai kvóta rendszer, kanadai kamionosok, a digitális állampolgárság erőltetése, a kp megszüntetési törekvések és most egy kis teszt az Apple-től. Persze sokan még tapsolni is fognak hozzá, mert elhiszik, hogy az ő érdekeiket, kényelmüket szolgálja.
Másik érdekes téma, hogy vajon 2025-26-ban megcsinálják a Covid 2.0-t a madárinfluenzával?
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Halfkey írta:Nyilván nem olyan darázsfészkek vannak sem a házamnál sem a présházamnál amit 20 éve ignorált valaki, hanem figyelem és addig oldom meg amíg kicsi. A legtöbben itt szerintem így vagyunk vele, ha 35 kgos fészked van oda nyilván nem madridom tanács kell hanem szakember. Ugyanúgy ahogy ha fáj a vállad megkérdezed Nikát, de ha leszakadt, akkor inkább kórházba mész, nem?realmadrid95 írta:
![]()
![]()
Akkor te meg nem igazan lattal feszket. Nem veletlenul van darazsirto ruha sem. Fujsz egyet, tobb szaz, akar ezer darazs szall rad. Mondjuk lehet te a 2x2 cms “darazsfeszekre” gondolsz, nem a 35 kgs 5meter hosszu feszkekre, amibol ozomlenek ki a darazsak.![]()
Nem kell 20 ev, sot, eleg masfel ev is, ha olyan a kornyezet. Azt meg nem tudhatod sok esetben, hogy mekkora a feszek, amig meg nem bontod a ragaljat. Onnantol meg mar mindegy, mert azutan nem csak a madridomra nem irsz, hanem sehova.