Nem ő az első, és szerintem az utolsó sem, akivel ez itt megtörtént. Sajnos.primrose írta:Nem tudom ki hagyta neki ezt az izomnövelést, de óriási baklövés volt.

Értékeld a legutóbbi meccset
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Merci Zizou!
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem tudom ki hagyta neki ezt az izomnövelést, de óriási baklövés volt.+1! Ez így van, ami eddig az előnye volt, vagy amihez eddig nagyon értett, mindent elfelejtett, vagy nem is tudom. De a párharcait nem nyeri meg, futni már nem fut úgy, ahogyan tavaly és azelőtt. Kész csőd lett az emberünk.
But he is a good boy...
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
+1! Ez így van, ami eddig az előnye volt, vagy amihez eddig nagyon értett, mindent elfelejtett, vagy nem is tudom. De a párharcait nem nyeri meg, futni már nem fut úgy, ahogyan tavaly és azelőtt. Kész csőd lett az emberünk.primrose írta: Bale pedig alibizett, mint az elmúlt hetekben mindig. Nagyon belassult az emberünk, a nyári izomnövelés nem vált az előnyére, ritkán tolja már meg 1 v. 1-ben és általában akkor is megakasztják.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Tegnap Benzema elég sok párharcot elveszített, de legalább megpróbálta 1 v. 1-ben megoldani, CR. csak a labda körül ugrált, vagy önző módon előtte távolról. Bale pedig alibizett, mint az elmúlt hetekben mindig. Nagyon belassult az emberünk, a nyári izomnövelés nem vált az előnyére, ritkán tolja már meg 1 v. 1-ben és általában akkor is megakasztják. Benzemanak tegnap is voltak fifikás megoldásai, és a passzai nagy része sem alibi volt. Balenek még néha a labdakezelés is gondot okoz, ami Benznél tegnap sem volt baj. Nem mondom, hogy ez olyan húú de szuper dolog, de sajnálatos, hogy már ilyen dolgokat kell kiemelni, valamint az is észrevehető volt, hogy Chica legelső labdaérintése egy rossz labdakezelés volt és ugyebár ezekkel is értékes másodpercek mennek, ha nem folyamatos a játék.
De igen, én is aláírom, a BBC most gyenge.
Aki gyenge az még Illarra, borzasztó az emberünk, semmi hasznosat nem csinál, mint aki pályán sem lenne. És ő került 40 millióba... anno Beckham 35 volt, hihetetlen milyen világot élünk.
Ami probléma, hogy a cseréje, Lucas Silva még nála is gyengébb.
Annyira erőtlen és semmilyen az emberünk... vártunk rá, hogy hátha, de ideje lenne beismerni, hogy a Real Madrid magas neki.
Benzemának nincs cseréje, Chicarito lehet, hogy nincs játékban, de az se véletlen, hogy a MU-nak sem kellett.
Jesetől túl sokat vártok, szegény lufija nagyon fel lett itt anno fújva, pedig abszolút középszer az emberünk, ha a csapat nehéz helyzetben van, akkor nem ő fog lendíteni rajtunk.
De igen, én is aláírom, a BBC most gyenge.
Aki gyenge az még Illarra, borzasztó az emberünk, semmi hasznosat nem csinál, mint aki pályán sem lenne. És ő került 40 millióba... anno Beckham 35 volt, hihetetlen milyen világot élünk.

Benzemának nincs cseréje, Chicarito lehet, hogy nincs játékban, de az se véletlen, hogy a MU-nak sem kellett.
Jesetől túl sokat vártok, szegény lufija nagyon fel lett itt anno fújva, pedig abszolút középszer az emberünk, ha a csapat nehéz helyzetben van, akkor nem ő fog lendíteni rajtunk.
But he is a good boy...
Az lenne még csak a szép, ha égne a ház és ők még locsolnák benzinnel is...ateeemadrid írta:Én egyébként ezt annyira nem vettem észre a csapaton. Mindegyiknek nagy a pofája, ez tény, de azért ha kell küzdenek, tegnap sem láttam azt a 2. félidőben, hogy belenyugodna a csapat a vereségbe.Plusz a lélektelen, beleszar.s foci. Semmi alázat nincs ezekben az emberekben.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ateeemadrid
Én egyébként ezt annyira nem vettem észre a csapaton. Mindegyiknek nagy a pofája, ez tény, de azért ha kell küzdenek, tegnap sem láttam azt a 2. félidőben, hogy belenyugodna a csapat a vereségbe.Plusz a lélektelen, beleszar.s foci. Semmi alázat nincs ezekben az emberekben.
Nem fogják elküldeni, kiáll mellette a keret nagyja is szerintem, illetve nem hiszem, hogy okos döntés lenne nem megadni neki az esélyt hosszabb távon.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- pavel
- Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: RM
szerintem tegnap nem Benzemával volt gond. Inkább C, Bale, Illara. Plusz a lélektelen, beleszar.s foci. Semmi alázat nincs ezekben az emberekben. Illetve Illarrában van, de ő meg szimplán falábú. Iscoban is meg van minden, tegnap xar napja volt, mint Kroosnak. Szegény Pepe is egyet hibázott már elég régóta, gól lett belőle. Ancelotti kivételesen jól cserélt, bár elég sokszor csak a tanácstalanságot láttam rajta...
Nos én Carlo papát tegnap elengedtem, én úgy érzem ő itt már csak szerencsével fog bármit is elérni...

"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Egyiket sem lehet kiemelni a háromból, szerintem.Kerlon írta:Dehogy túlzás. Ő C Ronaldo, a másik kettő nulla, ő csak rossz formában van. Pedig én meg esküdni mernék, hogy Benzema játékában több a veszély, de az értelmes megoldás szinte biztos. Mondjuk jelenleg sokra megyünk mindhárommal...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Dehogy túlzás. Ő C Ronaldo, a másik kettő nulla, ő csak rossz formában van. Pedig én meg esküdni mernék, hogy Benzema játékában több a veszély, de az értelmes megoldás szinte biztos. Mondjuk jelenleg sokra megyünk mindhárommal...
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Egyetértettem volna teljesen, de ez erős túlzás, Cé egyáltalán nem áldozat, hanem vétkes, mint mindegyik. Akármelyikre lehetne írni, hogy a másik két falábúval nem tud melózni. Egyformán szarok.és két impotens társsal nem is tud dolgozni.
A szabadesés viszont Bale-lel kezdődött, amiből szépen kijöttünk James-szel és Iscoval, de aztán visszatért a mester.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
hát reméljük hogy így van, és nem csak üres duma. Talán...talán még nem későCsabi írta:de még csak most kapisgálja....
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
szerint a fő oka annak hogy szarok vagyunk a BBC. statikusak, lassúak és pontatlanok. benzema mintha nem is létezne, a bale-hez rúgott labda 90%-a halálra van ítélve, cé meg rossz formában van, és két impotens társsal nem is tud dolgozni. gyors statisztika
bale: 44 passzból a 33 pontos, 90 perc alatt 4 (NÉÉÉÉÉGY) pontos előre passza volt az ellenfél térfelén (7 pontatlan előre passz). négyből 1 párharcot nyert be.
benzema: 3-ból 3 egyéni párbajt elvesztett, az ellenfél térfelén 13 előrepasszból 7 sikertelen, 3 helyzetet alakított ki, 1 blokkolt lövés és egyet védett a kapus.
cé: az ellenfél térfelén 10 előre passz, ebből 3 sikertelen (mindhárom beadás, vagy ahhoz hasonló passz), négyből három megnyert párharc, 2 helyzetet alakított ki, 1 blokkolt lövés, 2 lövés mellé. illetve 2 párbajt megnyert kettőből a levegőben.
rajtuk kívül meg ancelotti, akinek már jó egy hónapja változatatnia kellett volna, de még csak most kapisgálja....
bale: 44 passzból a 33 pontos, 90 perc alatt 4 (NÉÉÉÉÉGY) pontos előre passza volt az ellenfél térfelén (7 pontatlan előre passz). négyből 1 párharcot nyert be.
benzema: 3-ból 3 egyéni párbajt elvesztett, az ellenfél térfelén 13 előrepasszból 7 sikertelen, 3 helyzetet alakított ki, 1 blokkolt lövés és egyet védett a kapus.
cé: az ellenfél térfelén 10 előre passz, ebből 3 sikertelen (mindhárom beadás, vagy ahhoz hasonló passz), négyből három megnyert párharc, 2 helyzetet alakított ki, 1 blokkolt lövés, 2 lövés mellé. illetve 2 párbajt megnyert kettőből a levegőben.
rajtuk kívül meg ancelotti, akinek már jó egy hónapja változatatnia kellett volna, de még csak most kapisgálja....
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Legyen úgy.ateeemadrid írta:Szerintem nagyon sokat fog számítani a jelenléte, alapból a társaknak is megnyugtató, hogy a csapat egyik legfontosabb láncszemére újra lehet számítani, másrészt Kroos nevetséges szar teljesítménye is valószínűleg fel fog javulni, ha lesz társa a középpályán. Arról nem is beszélve, hogy jelenleg az egész kezdő 11-ben 2 játékos volt, aki képes volt néha váratlant húzni, nem csak az alibit nyomni, egyedül Isco és Marcelo próbálkozott bármivel, hogy feltörje az ellenfél védelmét. Még egy ilyen játékos, aki képes váratlant húzni, ritmust váltani, betörni pár ember mellett, létfontosságú lehet.miro írta:Mindenki Modricozik,de szerintem itt sok minden nem fog változni akkor sem ha visszajön..
Nem azt várom, hogy újra úgy nyomjuk majd, mint az ősszel, de szerintem sokkal több lesz az értelmesen végigvitt támadás, és nem csak a szánalmas ívelésienkben reménykedhetünk majd. Meg Bale-nek és Carvajalnak is jót fog tenni, hogy jobb oldalon nem egy végig alibiző kps fogja segíteni a támadásokat.

Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

Zsombor írta:Tiszta szívemből, őszintén szanlak. Kívánom hogy rendezodjon számodra minden, hogy élhess egy jobb életet.BBeno írta:tömő. aztán elkattan pár játékos, jönnek a sárgák, netán pirosak. természetesen josé lesz érte a felelős. ott már a többségnek leesik hogy akkor marad a BL.

K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric, Vinicius jr., Casemiro
- Kapcsolat:
Realista24 írta:
Amúgy, nézz rá a kedvenc játékosaira, és megtudod, miért írta.![]()

azért írtam, mert ezt gondolom. Bale is értékelhetetlen, attól függetlenül, hogy kedvelem. Tegnapról viszont csak az jut eszembe amikor 1!!! értelmes kontrát vezetett a csapat, akkor Benzema 8 méterről még tovább akarta passzolni. Ilyen nincs

"A győzelem mindig jobb, mint a döntetlen.”
"Ha a csapat jól játszik, akkor nyer, ha nem játszik jól, akkor nem nyer.”
Benitez 
"Ha a csapat jól játszik, akkor nyer, ha nem játszik jól, akkor nem nyer.”

- ateeemadrid
Szerintem nagyon sokat fog számítani a jelenléte, alapból a társaknak is megnyugtató, hogy a csapat egyik legfontosabb láncszemére újra lehet számítani, másrészt Kroos nevetséges szar teljesítménye is valószínűleg fel fog javulni, ha lesz társa a középpályán. Arról nem is beszélve, hogy jelenleg az egész kezdő 11-ben 2 játékos volt, aki képes volt néha váratlant húzni, nem csak az alibit nyomni, egyedül Isco és Marcelo próbálkozott bármivel, hogy feltörje az ellenfél védelmét. Még egy ilyen játékos, aki képes váratlant húzni, ritmust váltani, betörni pár ember mellett, létfontosságú lehet.miro írta:Mindenki Modricozik,de szerintem itt sok minden nem fog változni akkor sem ha visszajön..
Nem azt várom, hogy újra úgy nyomjuk majd, mint az ősszel, de szerintem sokkal több lesz az értelmesen végigvitt támadás, és nem csak a szánalmas ívelésienkben reménykedhetünk majd. Meg Bale-nek és Carvajalnak is jót fog tenni, hogy jobb oldalon nem egy végig alibiző kps fogja segíteni a támadásokat.
Tiszta szívemből, őszintén szanlak. Kívánom hogy rendezodjon számodra minden, hogy élhess egy jobb életet.BBeno írta:tömő. aztán elkattan pár játékos, jönnek a sárgák, netán pirosak. természetesen josé lesz érte a felelős. ott már a többségnek leesik hogy akkor marad a BL.
Mondjuk Karim formában sem szokott aktívabb lenni, de több a veszély benne. Ez ugye azért van, mert ő akkor remekel, ha van mellé társ, de amúgy tényleg kritikán aluli, amit hetek óta művelnek, mert előtte legalább a gólok jöttek. De mind 3-an olyan kényelmesen várják elöl a labdákat - amikor a középpályánkon hiányzik még egy játékos, aki támadásban is tud segíteni -, mintha 3-0-ról kezdenénk minden meccset. Semmi akarást nem látni rajtuk vagy küzdést... Lehajtott fejek, csodálkozások, reklamáció...Realista24 írta:Meccsek óta ez a tendencia. Gusztustalan. Mellé még társul egy 60-70%-os passzolási mutató és meg is vagyunk.Touches: Bale 50, Karim 42, CR 53 míg Aduríz szintén 50x ért labdába amikor kb. 3x támadtak a meccsen.![]()
K
K
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
Modric ÉS James visszatérése után várok vmi változást. De csak akkor ha vmi hatalmas csoda folytán meglépi Carlo h Bale-t leülteti.
erre az esély nem lehet nagyobb mint 0%
erre az esély nem lehet nagyobb mint 0%

"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane