Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: ericco » 2015. március 8., vasárnap 13:50

primrose írta:Nem tudom ki hagyta neki ezt az izomnövelést, de óriási baklövés volt.
Nem ő az első, és szerintem az utolsó sem, akivel ez itt megtörtént. Sajnos.
Merci Zizou!

primrose
Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: primrose » 2015. március 8., vasárnap 13:44

+1! Ez így van, ami eddig az előnye volt, vagy amihez eddig nagyon értett, mindent elfelejtett, vagy nem is tudom. De a párharcait nem nyeri meg, futni már nem fut úgy, ahogyan tavaly és azelőtt. Kész csőd lett az emberünk.
Nem tudom ki hagyta neki ezt az izomnövelést, de óriási baklövés volt.
But he is a good boy...

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2015. március 8., vasárnap 13:39

primrose írta: Bale pedig alibizett, mint az elmúlt hetekben mindig. Nagyon belassult az emberünk, a nyári izomnövelés nem vált az előnyére, ritkán tolja már meg 1 v. 1-ben és általában akkor is megakasztják.
+1! Ez így van, ami eddig az előnye volt, vagy amihez eddig nagyon értett, mindent elfelejtett, vagy nem is tudom. De a párharcait nem nyeri meg, futni már nem fut úgy, ahogyan tavaly és azelőtt. Kész csőd lett az emberünk.

primrose
Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: primrose » 2015. március 8., vasárnap 13:34

Tegnap Benzema elég sok párharcot elveszített, de legalább megpróbálta 1 v. 1-ben megoldani, CR. csak a labda körül ugrált, vagy önző módon előtte távolról. Bale pedig alibizett, mint az elmúlt hetekben mindig. Nagyon belassult az emberünk, a nyári izomnövelés nem vált az előnyére, ritkán tolja már meg 1 v. 1-ben és általában akkor is megakasztják. Benzemanak tegnap is voltak fifikás megoldásai, és a passzai nagy része sem alibi volt. Balenek még néha a labdakezelés is gondot okoz, ami Benznél tegnap sem volt baj. Nem mondom, hogy ez olyan húú de szuper dolog, de sajnálatos, hogy már ilyen dolgokat kell kiemelni, valamint az is észrevehető volt, hogy Chica legelső labdaérintése egy rossz labdakezelés volt és ugyebár ezekkel is értékes másodpercek mennek, ha nem folyamatos a játék.
De igen, én is aláírom, a BBC most gyenge.
Aki gyenge az még Illarra, borzasztó az emberünk, semmi hasznosat nem csinál, mint aki pályán sem lenne. És ő került 40 millióba... anno Beckham 35 volt, hihetetlen milyen világot élünk. :) Ami probléma, hogy a cseréje, Lucas Silva még nála is gyengébb. :D Annyira erőtlen és semmilyen az emberünk... vártunk rá, hogy hátha, de ideje lenne beismerni, hogy a Real Madrid magas neki.
Benzemának nincs cseréje, Chicarito lehet, hogy nincs játékban, de az se véletlen, hogy a MU-nak sem kellett.
Jesetől túl sokat vártok, szegény lufija nagyon fel lett itt anno fújva, pedig abszolút középszer az emberünk, ha a csapat nehéz helyzetben van, akkor nem ő fog lendíteni rajtunk.
But he is a good boy...

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. március 8., vasárnap 13:32

ateeemadrid írta:
Plusz a lélektelen, beleszar.s foci. Semmi alázat nincs ezekben az emberekben.
Én egyébként ezt annyira nem vettem észre a csapaton. Mindegyiknek nagy a pofája, ez tény, de azért ha kell küzdenek, tegnap sem láttam azt a 2. félidőben, hogy belenyugodna a csapat a vereségbe.
Az lenne még csak a szép, ha égne a ház és ők még locsolnák benzinnel is...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2015. március 8., vasárnap 13:29

Plusz a lélektelen, beleszar.s foci. Semmi alázat nincs ezekben az emberekben.
Én egyébként ezt annyira nem vettem észre a csapaton. Mindegyiknek nagy a pofája, ez tény, de azért ha kell küzdenek, tegnap sem láttam azt a 2. félidőben, hogy belenyugodna a csapat a vereségbe.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. március 8., vasárnap 13:25

Nem fogják elküldeni, kiáll mellette a keret nagyja is szerintem, illetve nem hiszem, hogy okos döntés lenne nem megadni neki az esélyt hosszabb távon.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

pavel
Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: pavel » 2015. március 8., vasárnap 13:17

szerintem tegnap nem Benzemával volt gond. Inkább C, Bale, Illara. Plusz a lélektelen, beleszar.s foci. Semmi alázat nincs ezekben az emberekben. Illetve Illarrában van, de ő meg szimplán falábú. Iscoban is meg van minden, tegnap xar napja volt, mint Kroosnak. Szegény Pepe is egyet hibázott már elég régóta, gól lett belőle. Ancelotti kivételesen jól cserélt, bár elég sokszor csak a tanácstalanságot láttam rajta... :-( Nos én Carlo papát tegnap elengedtem, én úgy érzem ő itt már csak szerencsével fog bármit is elérni... :/
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 8., vasárnap 13:15

Kerlon írta:Dehogy túlzás. Ő C Ronaldo, a másik kettő nulla, ő csak rossz formában van. Pedig én meg esküdni mernék, hogy Benzema játékában több a veszély, de az értelmes megoldás szinte biztos. Mondjuk jelenleg sokra megyünk mindhárommal...
Egyiket sem lehet kiemelni a háromból, szerintem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. március 8., vasárnap 13:13

Dehogy túlzás. Ő C Ronaldo, a másik kettő nulla, ő csak rossz formában van. Pedig én meg esküdni mernék, hogy Benzema játékában több a veszély, de az értelmes megoldás szinte biztos. Mondjuk jelenleg sokra megyünk mindhárommal...
K

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 8., vasárnap 12:59

és két impotens társsal nem is tud dolgozni.
Egyetértettem volna teljesen, de ez erős túlzás, Cé egyáltalán nem áldozat, hanem vétkes, mint mindegyik. Akármelyikre lehetne írni, hogy a másik két falábúval nem tud melózni. Egyformán szarok.
A szabadesés viszont Bale-lel kezdődött, amiből szépen kijöttünk James-szel és Iscoval, de aztán visszatért a mester. :salute:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2015. március 8., vasárnap 10:52

Csabi írta:de még csak most kapisgálja....
hát reméljük hogy így van, és nem csak üres duma. Talán...talán még nem késő
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. március 8., vasárnap 10:50

szerint a fő oka annak hogy szarok vagyunk a BBC. statikusak, lassúak és pontatlanok. benzema mintha nem is létezne, a bale-hez rúgott labda 90%-a halálra van ítélve, cé meg rossz formában van, és két impotens társsal nem is tud dolgozni. gyors statisztika

bale: 44 passzból a 33 pontos, 90 perc alatt 4 (NÉÉÉÉÉGY) pontos előre passza volt az ellenfél térfelén (7 pontatlan előre passz). négyből 1 párharcot nyert be.

benzema: 3-ból 3 egyéni párbajt elvesztett, az ellenfél térfelén 13 előrepasszból 7 sikertelen, 3 helyzetet alakított ki, 1 blokkolt lövés és egyet védett a kapus.

cé: az ellenfél térfelén 10 előre passz, ebből 3 sikertelen (mindhárom beadás, vagy ahhoz hasonló passz), négyből három megnyert párharc, 2 helyzetet alakított ki, 1 blokkolt lövés, 2 lövés mellé. illetve 2 párbajt megnyert kettőből a levegőben.

rajtuk kívül meg ancelotti, akinek már jó egy hónapja változatatnia kellett volna, de még csak most kapisgálja....

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale

HozzászólásSzerző: miro » 2015. március 8., vasárnap 10:42

ateeemadrid írta:
miro írta:Mindenki Modricozik,de szerintem itt sok minden nem fog változni akkor sem ha visszajön..
Szerintem nagyon sokat fog számítani a jelenléte, alapból a társaknak is megnyugtató, hogy a csapat egyik legfontosabb láncszemére újra lehet számítani, másrészt Kroos nevetséges szar teljesítménye is valószínűleg fel fog javulni, ha lesz társa a középpályán. Arról nem is beszélve, hogy jelenleg az egész kezdő 11-ben 2 játékos volt, aki képes volt néha váratlant húzni, nem csak az alibit nyomni, egyedül Isco és Marcelo próbálkozott bármivel, hogy feltörje az ellenfél védelmét. Még egy ilyen játékos, aki képes váratlant húzni, ritmust váltani, betörni pár ember mellett, létfontosságú lehet.

Nem azt várom, hogy újra úgy nyomjuk majd, mint az ősszel, de szerintem sokkal több lesz az értelmesen végigvitt támadás, és nem csak a szánalmas ívelésienkben reménykedhetünk majd. Meg Bale-nek és Carvajalnak is jót fog tenni, hogy jobb oldalon nem egy végig alibiző kps fogja segíteni a támadásokat.
Legyen úgy. :agree:
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. március 8., vasárnap 10:38

Zsombor írta:
BBeno írta:tömő. aztán elkattan pár játékos, jönnek a sárgák, netán pirosak. természetesen josé lesz érte a felelős. ott már a többségnek leesik hogy akkor marad a BL.
Tiszta szívemből, őszintén szanlak. Kívánom hogy rendezodjon számodra minden, hogy élhess egy jobb életet.
:lol: :lol: Esküszöm, hogy nagyon gáz a helyzet, de ez a fórumon mindent szebbé tesz. :salute:
K

Wecker
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric, Vinicius jr., Casemiro
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Wecker » 2015. március 8., vasárnap 10:38

Realista24 írta:
Amúgy, nézz rá a kedvenc játékosaira, és megtudod, miért írta. :shutup: :shifty:
:lol:

azért írtam, mert ezt gondolom. Bale is értékelhetetlen, attól függetlenül, hogy kedvelem. Tegnapról viszont csak az jut eszembe amikor 1!!! értelmes kontrát vezetett a csapat, akkor Benzema 8 méterről még tovább akarta passzolni. Ilyen nincs :'( azt onnan még illara is ellőtte volna . Az más kérdés milyen eredménnyel. De hetek óta ez megy, hogy teljesen veszélytelen :ozil:
"A győzelem mindig jobb, mint a döntetlen.”
"Ha a csapat jól játszik, akkor nyer, ha nem játszik jól, akkor nem nyer.”
:mrgreen: Benitez
:mrgreen:

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2015. március 8., vasárnap 10:37

miro írta:Mindenki Modricozik,de szerintem itt sok minden nem fog változni akkor sem ha visszajön..
Szerintem nagyon sokat fog számítani a jelenléte, alapból a társaknak is megnyugtató, hogy a csapat egyik legfontosabb láncszemére újra lehet számítani, másrészt Kroos nevetséges szar teljesítménye is valószínűleg fel fog javulni, ha lesz társa a középpályán. Arról nem is beszélve, hogy jelenleg az egész kezdő 11-ben 2 játékos volt, aki képes volt néha váratlant húzni, nem csak az alibit nyomni, egyedül Isco és Marcelo próbálkozott bármivel, hogy feltörje az ellenfél védelmét. Még egy ilyen játékos, aki képes váratlant húzni, ritmust váltani, betörni pár ember mellett, létfontosságú lehet.

Nem azt várom, hogy újra úgy nyomjuk majd, mint az ősszel, de szerintem sokkal több lesz az értelmesen végigvitt támadás, és nem csak a szánalmas ívelésienkben reménykedhetünk majd. Meg Bale-nek és Carvajalnak is jót fog tenni, hogy jobb oldalon nem egy végig alibiző kps fogja segíteni a támadásokat.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. március 8., vasárnap 10:34

BBeno írta:tömő. aztán elkattan pár játékos, jönnek a sárgák, netán pirosak. természetesen josé lesz érte a felelős. ott már a többségnek leesik hogy akkor marad a BL.
Tiszta szívemből, őszintén szanlak. Kívánom hogy rendezodjon számodra minden, hogy élhess egy jobb életet.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. március 8., vasárnap 10:32

Realista24 írta:
Touches: Bale 50, Karim 42, CR 53 míg Aduríz szintén 50x ért labdába amikor kb. 3x támadtak a meccsen. :roll:
Meccsek óta ez a tendencia. Gusztustalan. Mellé még társul egy 60-70%-os passzolási mutató és meg is vagyunk. :vivo:
Mondjuk Karim formában sem szokott aktívabb lenni, de több a veszély benne. Ez ugye azért van, mert ő akkor remekel, ha van mellé társ, de amúgy tényleg kritikán aluli, amit hetek óta művelnek, mert előtte legalább a gólok jöttek. De mind 3-an olyan kényelmesen várják elöl a labdákat - amikor a középpályánkon hiányzik még egy játékos, aki támadásban is tud segíteni -, mintha 3-0-ról kezdenénk minden meccset. Semmi akarást nem látni rajtuk vagy küzdést... Lehajtott fejek, csodálkozások, reklamáció...
K

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2015. március 8., vasárnap 10:32

Modric ÉS James visszatérése után várok vmi változást. De csak akkor ha vmi hatalmas csoda folytán meglépi Carlo h Bale-t leülteti.

erre az esély nem lehet nagyobb mint 0% :lol:
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

Vissza: