Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
apti
Kedvenc játékosaid: Kroos, Varane, Modric
Kedvenc csapatod: RMCF

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: apti » 2015. március 11., szerda 8:52

Realista24 írta:
hogy majd Modric és Ramos visszatér, és minden rendben lesz? Nemértem.
Ja, ez is benne van a munyban, csak angolra nem fordították le, hogy Modric és Ramos sokat fognak jelenteni.
Úgy gondoltam, hogy Modric nem fog egyből érezhető javulást hozni, pedig de. A középpályán jobban ment a labda (nem összehasonlításként Khedira es Modric közt, szimplán meglepett, hogy ilyen jól tért vissza egy viszonylag hosszabb kihagyás után). Meg el is felejtettem, hogy mekkora öröm nézni a játékát.
De sajnos egy fecske nem csinál nyarat... Ez kiderült tegnap is.

Viszont Varane-nal nem tudom mi lett, de olyan hibákat vét idén, hogy köpni nyelni nem tudok

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 11., szerda 8:40

http://www.realmadrid.com/noticias/2015 ... -champions
Hőtérképre fel :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 11., szerda 8:21

___Samy___ írta:Nincs kedve vkinek leforditani? Ugy erzem nagy szovegek vannak benne, foleg Khediranal :D
Neki csak a halálát kívánták meg hogy takarodjon a Schalkéhoz :lol:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. március 11., szerda 8:19

Nincs kedve vkinek leforditani? Ugy erzem nagy szovegek vannak benne, foleg Khediranal :D
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 11., szerda 8:15

Ők is értékelték a meccset:
http://as.com/videos/2015/03/11/portada ... 94645.html
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. március 11., szerda 8:11

Az a baj, hogy mar a velejetol buzlik az egesz minden, hiaba jon vissza Ramos meg James, szerintem erdemi valtozas nem lesz.

Csak megint bizunk a vakvilagba, ahelyett, hogy a problema forrasat szuntetnek meg. De ha az olasz sem tudja mit kell tenni, akkor ki fogja?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

adamzz
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: adamzz » 2015. március 11., szerda 8:04

Atyaúristen.. Na ez a legalja. Otthon 4-et kapni egy rémgyenge sálkétól. GG. A csapaton a teljes fizikai és mentális fáradtság látható, más semmi. Sikerült ancelottinak márciusra kinyírni őket. Azért ez már a haladás, tavaly csak április vége felé fogytunk el. Nagyon buta ez az edző..
És akkor készülünk a Nou campba :lol:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 11., szerda 8:03

hogy majd Modric és Ramos visszatér, és minden rendben lesz? Nemértem.
Ja, ez is benne van a munyban, csak angolra nem fordították le, hogy Modric és Ramos sokat fognak jelenteni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. március 11., szerda 7:59

Realista24 írta:Nem nyugtatott meg Carlo nyilatkozata... :x
Látja, hogy baj van, és szerintem már egy ideje foglalkoztatja, de úgy érzem a nyilatkozatokból, hogy nem igazán tudja, hogy mi a baj, és hogy mi áll a hátterében.
Egyedül azt nme értem, és ez nagyon zavar, hogy ha látja, hogy baj van, és ő sem gondolja, hogy minden jó, ahogy most megy, akkor miért nem próbál meg tenni ellene valamit? Mert ezt nem látom. Vagy próbál simán csak motiválni, amit ugyan mi nem láthatunk, de azt látjuk, hogy ha így is van, eredménytelen? Vagy talán ő is abban bízik, mint itt a fórum nagyrésze (mostmár egyre kevesebben), hogy majd Modric és Ramos visszatér, és minden rendben lesz? Nemértem.

Ramos egyébként mikorra várható?
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 11., szerda 7:07

Nem nyugtatott meg Carlo nyilatkozata... :x
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2015. március 11., szerda 6:12

Ne haragudjatok, hogy ezt mondom... Én végletekig kitartottam a csapat mellett, de ennek a szezonnak szerintem vége... Hiábavaló lesz Modric és Ramos (majd James) visszatérése. Pedig bennük még láttam egy utolsó reménycsillagot, de ez a csapat esélytelen bármire is... A Schalke 04 előtt le a kalappal, de tényleg, szerintem még így is úgy fogják emlegetni ezt a napot, mint életük nagy napját. Mi nekünk meg, az újévtől vagyis a klub vb-től csak a széthullás. Darabokra... Fáradt játékosok, sérülés hullám stb. Egyetlen pozitívum a tegnapról Cristiano két gólja... Mást nem tudok mondani. Szurkolok a csapatnak, mert rossz időkben is velük vagyok, de bennem valami így már elveszett... :'(
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2015. március 11., szerda 2:51

Nem tudok mit írni , kínos ez már! szét van hullva a csapat , ma szerencsére a csatárok lőttek 3 at , csak ennek köszönhetik , hogy továbbmentek.. védelem össze vissza van rendezetlen kapkodnak ,rengeteg hiba!! eladott labdák tömkelege.. én nem tudom mi van a csapattal de itt gáz van nem kicsi!! 4 et kapni egy Német középcsapattól hát nem is tudom.. ettől függetlenül le a kalappal a Németek előtt jól fociztak küzdöttek és majdnem megcsinálták a bravúrt a Széthullott Real Ellen.

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. március 11., szerda 0:11

kiábrándultam a reálból.. holnap beírom én is kedvencnek a rael mdridot :kivagyhe:
Kép

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 11., szerda 0:02

Egy újabb ótvarfos teljesítménytől. Egy labdát nem tud átvenni, egy normális passzt nem tud megcsinálni. Volt néhány szép mozzanata ma, de például az a jelenet, mikor 15 másodpercen belül kétszer hozhatta volna helyzetbe Iscót, és egyszer sem bírta normálisan lepasszolni...egyszerűen szánalmas.

Ha Higuaint ki lehet röhögni, akkor ezeket sem kell véka alá rejteni, mert a kettő közül ez a szánalmasabb, ugyanis ő "erősíti" a mi csapatunkat. Szvsz. Kezet foghat a velszi kollégájával, annyi a különbség, hogy a francia már bizonyította hogy tud focizni.
Nem érted, félreértesz.
A gólja felmenti ezek alól? Illetve, miért mentené fel ezek alól? Jó, továbbjutást ért, mondjuk ez igaz :Đ trololololo
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. március 11., szerda 0:01

Mitől?
Egy újabb ótvarfos teljesítménytől. Egy labdát nem tud átvenni, egy normális passzt nem tud megcsinálni. Volt néhány szép mozzanata ma, de például az a jelenet, mikor 15 másodpercen belül kétszer hozhatta volna helyzetbe Iscót, és egyszer sem bírta normálisan lepasszolni...egyszerűen szánalmas.

Ha Higuaint ki lehet röhögni, akkor ezeket sem kell véka alá rejteni, mert a kettő közül ez a szánalmasabb, ugyanis ő "erősíti" a mi csapatunkat. Szvsz. Kezet foghat a velszi kollégájával, annyi a különbség, hogy a francia már bizonyította hogy tud focizni.

szerk.: Akkor valóban félreértettem, ne haragudj. Jogos. :mrgreen:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Pipita 2015. március 11., szerda 0:03-kor.

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. március 10., kedd 23:55

ForLäger írta:Mint mindig, most is sokan...Vagyis nem! mindenki bevédi Ronaldot.
Kérdem én, minek? Megrúgta az ő gólját, góljait és az, hogy a csapat vesztett, az meg nem nagyon érdekli. Ha nem lő gólt, és vesztenek, ráfogják a térdére, ha pedig nyer a rael, akkor meg minden rendben van. Milyen jó lehet úgy focizni, hogy tudod azt, hogy akkor is van jó kifogásod, ha fekáliásan játszol. Úgy szögdécselt, pattogott ott a labdával, ha ennek az embernek "baj" van a térdével, akkor a Raelnak nincs 10 BL serlege...Szánalmas. Cassillasbol meg a Rael Mdrid csinált egy megye kettes kapust, Mourinho szépen elintézte még annak idején. Fel kell állnunk, és összeszedni magunkat. A Barca ellen többre lesz szükségünk.
:lol: :lol: :lol:

Én is felemás állásponton vagyok CR-t illetően, lehet nem is hiányolnám, de ha ma nincs, akkor lehet nagyobb gáz lett volna...

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. március 10., kedd 23:51

ForLäger írta:Mint mindig, most is sokan...Vagyis nem! mindenki bevédi Ronaldot.
Kérdem én, minek? Megrúgta az ő gólját, góljait és az, hogy a csapat vesztett, az meg nem nagyon érdekli. Ha nem lő gólt, és vesztenek, ráfogják a térdére, ha pedig nyer a rael, akkor meg minden rendben van. Milyen jó lehet úgy focizni, hogy tudod azt, hogy akkor is van jó kifogásod, ha fekáliásan játszol. Úgy szögdécselt, pattogott ott a labdával, ha ennek az embernek "baj" van a térdével, akkor a Raelnak nincs 10 BL serlege...Szánalmas.
Ha lattad a meccset, akkor nem csak a goljai maradtak meg (amik egyebkent kurva fontosak voltak), hanem az is, ahogy kuzdott, letamadt, futott a labdak utan, neha talan tulzottan is, de latszott rajta hogy nyerni szeretne. Mig ezt par kollegajarol nem mondhatjuk el.

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. március 10., kedd 23:51

mindenki tudja hogy te voltál R24 álnéven, hogy mostmár mindenki menjen aludni, egy ilyen után mást nem tehetünk :mrgreen: :lol: azért ez valamivel kellemesebbé tette az estét :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sebydani 2015. március 10., kedd 23:52-kor.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. március 10., kedd 23:50

:lol: :lol: :lol:

Ez kellett slusszpoénnak így a végére.
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 10., kedd 23:49

Kérdem én, minek? Megrúgta az ő gólját, góljait és az, hogy a csapat vesztett, az meg nem nagyon érdekli. Ha nem lő gólt, és vesztenek, ráfogják a térdére, ha pedig nyer a rael, akkor meg minden rendben van. Milyen jó lehet úgy focizni, hogy tudod azt, hogy akkor is van jó kifogásod, ha fekáliásan játszol. Úgy szögdécselt, pattogott ott a labdával, ha ennek az embernek "baj" van a térdével, akkor a Raelnak nincs 10 BL serlege...Szánalmas. Cassillasbol meg a Rael Mdrid csinált egy megye kettes kapust, Mourinho szépen elintézte még annak idején. Fel kell állnunk, és összeszedni magunkat. A Barca ellen többre lesz szükségünk.
Bazzeg, félek, hogy a Rael az nem elírás a kedvenc csapataidnál :lol: :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: