hú, nagyon kemény film volt igy másodjára is. al pacino és mellékszereplők is fantasztikusak, nagyon egyben van az egész. nagyon durva témát boncolgat, az abortusz mellett a másik olyan téma, amin órákig lehetne elmélkedni. sztem az egésznek a kulcsa a filmben is sokszor hangoztatott önrendelkezési jog. én mivel nem vagyok hívő, így nem is vagyok az eutanázia ellen. egy normális, többlépcsős, sok szakvéleményes szűrés után kontrollált körülmények között bőven lehetne alkalmazni. kevorkian elég megosztó személy lehetett a valós életben is, én már csak azért is tisztelem, mert volt akaratereje végigvinni az egészet. a történet végére lehet kicsit átesett a ló túloldalára a Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!gyilkossággal, de sztem ő is tudta, hogy az egész Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!egy okafogyott szélmalomharc és sitt lesz a vége
ha nem én ajánlom 10-es lenne, de igy legyen csak 9/10
éretlenek
sok emberrel ellentétben én még nem láttam, nem véletlen, hisz sosem nézek ilyen filmet, szoval ilyen szempontból jó ajanlás volt. olyanbol viszont rossz, h már volt egy ilyen film ebben a körben. sok mindent nem tudok róla írni, szobabiciklizés közben elment, néhányszor felnevettem rajta Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!pl mikor a gép csapkodta őket, de semmi különös. leginkább azon röhögtem, hogy ilyen 30 éves emberekkel játszatták a 18 (aki sokszor bukott, 20-22) éves gyerekeket. akárcsak a jupiter, ez is tucatfilm, de egy fél ponttal talán jobb volt.
6/10
kis pedánsként végeztem is

legrosszabb ajánlás: a mi házunk
legrosszabb film: the master
legjobb ajánlás: apám sufnija
legjobb film: vér kötelez
köszi mindenkinek mindent, kicsit sajnálom, h ez ilyen lelketlen kör volt, de a legközelebbi jobb lesz, főleg ha a régi tagok is visszaszállingóznak!