Szerencsejátékok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
PEEtör

Re: Szerencsejátékok

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. március 14., szombat 23:40

PEEtör írta:A Phillyt ML-ig is küldeném, a C's meg kétlem, hogy DD-vel kapna ki.
Oké, most derült ki, hogy Mbah pihen, és Covington is csak padról száll be. Így ez a meccs inkább no-bet, bár talán a pontok még vehetőek.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. március 14., szombat 23:26

A Phillyt ML-ig is küldeném, a C's meg kétlem, hogy DD-vel kapna ki.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 14., szombat 23:11

Kings +10? Bár mostanában nem érzem, szóval én kihagyom a mai estét is.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. március 14., szombat 23:10

Jézusom mekkora hányadék az NBA kínálat így első blikkre. :lol: Valaki talált valami értéket?

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. március 14., szombat 19:57

Egyébként tök jó ez a funkció bet365-ön, hogy még kérdéses a szelóm, de ki tudom szedni a pénzemet meccs közben.
Volt egy 7es kombi szelóm, eddig jött minden faxán(3meccs), aztán még barcára fogadtam -2 gólról.
Látom, hogy visszavettek picit, így gondoltam nem valószínű, hogy jönni fog a 3. gól, 70. percben kivettem 1000-es tétből 6000-et. Így most bukó helyett 6os oddson nyertem. :)

AZtán Arsenalon és Cityn együtt benn volt 10ezrem, Arsenal jött, gondoltam city is sima lesz, de gyanús, volt, hogy félidőben semmi, vártam 60. percig éppen a Burnley gól előtt vettem ki 12800 körül.
Persze lehet még simán nyer a city, de most már nem bíztam bennük na.

HA meg tippmixeltem volna, akkor most -11 ezer. :p

Tádám
El Siete
Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Tádám » 2015. március 14., szombat 19:03

Remélem a BVB meg a City nem cseszi el nekem.. eddig nagy nullák :angry: :/ :'(

:luck: :luck: :luck:
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!

Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !

VARANE

'Az
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo.
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: 'Az » 2015. március 14., szombat 17:38

Ferencváros írta:Azt megkérdezhetem, hogy hol találtál ilyen elemzést kézilabdáról?
erről az oldalról szedtem az infókat.

nem konkrétan csak kézilabdával foglalkoznak, de elég sok tippet ki szoktak írni mindenféle sportágra, és 90%-ban indoklás is szokott mellette lenni, plusz pár háttérinfó, amikkel a mezei fogadó annyira nincs tisztában. :)

"Winners focus on winning, losers focus on winners. - Conor McGregor

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. március 14., szombat 17:21

KAG írta:erre gondoltam mára. Vélemények? :)
Juveban nincs érték, Palermoban annál inkább. Pogba, Pirlo tuti nem lesz, Palermo fel van spanolva, Juve félig Dortmundban, 11 pontos előnnyel a Serie A-ban.
1x a meccsre, bár az utóbbi időben pénzt jelent, ha ellenem fogadnak. :)

Ja, napi bad luck:München, Watford, Arsenal hármast akartam húzni viszonylag nagyobbért 2.95 oddson, csak tegnap hosszú volt az este, és 4 után nem sokkal jutottam géphez. Watford 1. percben vezetést szerez, így az a meccs kiesik, és úgy néz ki, jött volna mind a 3. GG, fuck my life.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. március 14., szombat 16:54

elmúlt 2 nba játéknapon nem volt szerencsém. :|

egy
kettő
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2015. március 14., szombat 16:54

Igen, az Aston Villa egy félidő alatt 4-et rúg, hagyjuk már. :lol: :lol: :lol:

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. március 14., szombat 16:48

rohadt bet365 nem engedi felvenni a kínált összeget. single fogadás.. beszarok.
ott kínálja, h felvehető most és hiába kattintok rá visszadobja..

all-in van, szóval necces.
amúgy 75.percben raktam @1.53ért, h cittadella - crotone vége X (akkor 0-0 volt)
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2015. március 14., szombat 12:10

Szeretném jelezni, hogy akitől a Real kikapott a bajnokságban ebben az idényben, az a következő meccsén mind kikapott a Celtától. Szerintem egy próbát mindenképp megér.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2015. március 14., szombat 12:01

erre gondoltam mára. Vélemények? :)
ZIDANE

Ferencváros
Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2015. március 14., szombat 11:16

'Az írta:
Ferencváros írta:Valaki gyorsan tudna segíteni?
Wisla Plock-Vardar Skopje vendégbe mehet nagyobb összeggel? 2.12 van rá.
A lengyel 2. fogadja a SEHA-liga 2. helyezettjét a nyolcaddöntő első mérkőzésén. A Wisla a második erő hazájában, a Szegeddel oda-vissza elbánt, évek óta Európa elit klubjába tartozó Kielce mögött. Frissen kapott ki tőle idegenben három góllal, míg előtte a csoportkörben otthon a Flensburgtól kezdve a Barcelonát legyőzte. Ez azért figyelmeztető jel. Rossz hír, hogy egy igazán versenyképes szélsője maradt sérülés után, míg két kérdéses játékosa van. A Vardart orosz tulajdonos pénzeli, rendkívül erős kerete van, már tavaly is közel járt a Final Fourhoz, most még nagyobb esélye lehet. Lazarov, Dibirov, Brumen, Angelov, Alex Dushebajev csak néhány sztár, forma óriási, a Veszprémet ugyan tét nélküli meccsen, de csúnyán leverte, a BL-ben négy utolsó mérkőzését behúzta. Az odds nem hiába zuhant, a macedónok már idegenben is nyerhetnek.
Köszi szépen. Akkor szerintem meg is próbálom. :)

Azt megkérdezhetem, hogy hol találtál ilyen elemzést kézilabdáról?

'Az

HozzászólásSzerző: 'Az » 2015. március 14., szombat 10:50

Ferencváros írta:Valaki gyorsan tudna segíteni?
A lengyel 2. fogadja a SEHA-liga 2. helyezettjét a nyolcaddöntő első mérkőzésén. A Wisla a második erő hazájában, a Szegeddel oda-vissza elbánt, évek óta Európa elit klubjába tartozó Kielce mögött. Frissen kapott ki tőle idegenben három góllal, míg előtte a csoportkörben otthon a Flensburgtól kezdve a Barcelonát legyőzte. Ez azért figyelmeztető jel. Rossz hír, hogy egy igazán versenyképes szélsője maradt sérülés után, míg két kérdéses játékosa van. A Vardart orosz tulajdonos pénzeli, rendkívül erős kerete van, már tavaly is közel járt a Final Fourhoz, most még nagyobb esélye lehet. Lazarov, Dibirov, Brumen, Angelov, Alex Dushebajev csak néhány sztár, forma óriási, a Veszprémet ugyan tét nélküli meccsen, de csúnyán leverte, a BL-ben négy utolsó mérkőzését behúzta. Az odds nem hiába zuhant, a macedónok már idegenben is nyerhetnek.

Ferencváros
Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2015. március 14., szombat 10:38

Valaki gyorsan tudna segíteni?

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. március 14., szombat 10:15

reeed_ati írta:Fészen látom sokan linkelik be a tippmix szelóikat, nem értem azokat akik ott fogadnak. :hmmm:
Nem bántásból na, de pl. a Valencia nekem 1.45-ös oddsal jött, tippmix meg adott rá 1.35-öt, nevetséges.
Hát az egyik amit shutter is írt, de pl nekem is tegnap volt 40 percem a városban melóig, most mit csináljak? elmentem egyet tippmixelni, névnapra jött is tegnap :D

Meg neten könnyebben elkapja a hév az embert. Ott ha elmegy az első meccs, akkor rögtön van esély javítani és hát miért ne? :D aztán persze elmegy az egész :D

Meg a fiatalok 18 év alatt nem is regisztrálhatnak tudtommal neten, ha igen és nyernek, akkor meg elkérik az adatokat és bukta. Persze kilehet játszani, hogy apuval anyuval regisztrálnak, vagy ismerőssel, de nem biztos, hogy otthon tolerálják, hogy azt a 2000 ft-ot amit egy hétre kapnak eljátsszák..

'Az

HozzászólásSzerző: 'Az » 2015. március 14., szombat 10:06

dartsnál pl pont fordítva van, legutóbb is Gerwent 2.07-ért hozta a mix, míg beten pl 1.66..
vagy Anderson 1.98 volt mixen, beten meg 1.66

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. március 14., szombat 0:26

'shutterisland írta:]ez sose fog kimenni a divatból a feeling miatt.
Igaz a feelingje megvan, de én ezt inkább beáldozom az egy tizeddel magasabb oddsért. :mrgreen:
Meg aztán ha nyerek nem kell elmenni kiváltani, áá túl sok a macera vele... :D

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2015. március 13., péntek 23:47

nem értem azokat akik ott fogadnak.
ez sose fog kimenni a divatból a feeling miatt.
a suli után betérő skacok, a helyi nyugdíjasok a napi tutikkal, a recsegő gép meg az agyonkarikázott és aláhúzgált szerencse-mix... :lol:

illetve ha jól tudom, fejlesztik a tippmixet, sokkal több fogadási lehetőség és élőfogadás is lesz már a papír alapú verziónál is, teljesen új lesz a szelvény is, stb.

Vissza: