hát az utóbbi meccseken alaposan odateszi magátGéci írta:Ja ott ahol Messi annyit megy mint a kapus...

HozzászólásSzerző: Buitre » 2015. január 28., szerda 21:38
hát az utóbbi meccseken alaposan odateszi magátGéci írta:Ja ott ahol Messi annyit megy mint a kapus...
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. január 28., szerda 21:36
Látom nem érted mire fel irtam... Én ezzel tisztában vagyok, csak egy ilyen nyílt sisakos játékba mi is lubickolnánk. Egyesek szerint viszont ez csak azért van mert a barca támadók többet mozognak... Ja ott ahol Messi annyit megy mint a kapus...Realista24 írta:Mit csináljanak hátrányban?Hol támad ellenünk 8 emberrel az Atleti?
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. január 28., szerda 21:36
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2015. január 28., szerda 21:36
HozzászólásSzerző: Buitre » 2015. január 28., szerda 21:34
ott a pont. Elfeledhetnénk már ezt a bezzegellenük dumát, mindenki úgy játszik ahogy hagyják. Mi meg balfaszok voltunk ellenük. Szerencsére akkor nem, amikor a legfontosabb voltRealista24 írta:Mit csináljanak hátrányban?
HozzászólásSzerző: Nas » 2015. január 28., szerda 21:34
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. január 28., szerda 21:33
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. január 28., szerda 21:32
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. január 28., szerda 21:32
Sehol....ennyivel védekeztek....állandóan.Hol támad ellenünk 8 emberrel az Atleti
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 28., szerda 21:31
Mit csináljanak hátrányban?Hol támad ellenünk 8 emberrel az Atleti?
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. január 28., szerda 21:31
Hol támad ellenünk 8 emberrel az Atleti? Semmivel se mozognak többet sőtt. Szimplán van helyük játszani, ha kontráznak. Messi is megnyalatott egy embert, aztán adta az urunak, akinek annyi dolga volt, hogy beüsse üresbe, mert Neymaron a kutya nem volt...revolver írta:Szerintem nekik se nyílnak ki, csak sokkal többet mozog a Barca támadótriója mint a miénk.. Ronaldo és Bale csak áll legtöbbszörNincs ott semmi baj az Atletivel, hiányzók ide vagy oda. Inkább az az idegesítő, hogy nekünk nem nyílnak így ki...
HozzászólásSzerző: Ewr » 2015. január 28., szerda 21:29
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2015. január 28., szerda 21:28
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 28., szerda 21:28
Revorver kollega fogalmazta meg jól,az ő támadóik mozognak,a mieink nem,Benzemat kivéve.pheco írta:Nem a Barca érdemeit vitatom, szép gól volt. Viszont ellenünk az Atletico nem csinál ilyet, főleg miután gólt lőnek. Ennyire feltolt védelmet nem sűrűn látni tőlük. Igazából nekem mindegy ki nyeri meg a kupát. A lényeg, hogy a bajnokságot mi nyerjük meg, a BL-re meg nem látok nagy esélyt se Barca, se Atletico részről.morientes írta: Hát nemtom,de Messi avval a csellel megnyitotta a védelmet,utánna meg a másik kettő szétszedte mint a szart.
Hiányzik nekik Godin,de amúgy lassú az az atma védelem mint a bűn.
HozzászólásSzerző: Nas » 2015. január 28., szerda 21:28
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 28., szerda 21:28
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. január 28., szerda 21:27
Drake írta:Kapnak egy bedobást a félpályánál,de 20 méterrel előréb végzik el.A bíró meg nem csinál semmit..pfejjj
Nem,eszük ágában nem volt kinyílni......Viszont ellenünk az Atletico nem csinál ilyet
HozzászólásSzerző: Buitre » 2015. január 28., szerda 21:25
HozzászólásSzerző: pheco » 2015. január 28., szerda 21:24
Nem a Barca érdemeit vitatom, szép gól volt. Viszont ellenünk az Atletico nem csinál ilyet, főleg miután gólt lőnek. Ennyire feltolt védelmet nem sűrűn látni tőlük. Igazából nekem mindegy ki nyeri meg a kupát. A lényeg, hogy a bajnokságot mi nyerjük meg, a BL-re meg nem látok nagy esélyt se Barca, se Atletico részről.morientes írta: Hát nemtom,de Messi avval a csellel megnyitotta a védelmet,utánna meg a másik kettő szétszedte mint a szart.
Hiányzik nekik Godin,de amúgy lassú az az atma védelem mint a bűn.
HozzászólásSzerző: Drake » 2015. január 28., szerda 21:22
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem