VB - 2022

Archívum

Ki lesz a Világbajnok?

A szavazás 2022. december 18., vasárnap 19:57-kor befejeződött.

Argentína
26
28%
Franciaország
68
72%

Szavazatok száma: 94

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: VB - 2022

HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. december 2., péntek 14:21

Faust írta: En rosszul vagyok Luchotol, de mostansag kit kellett volna bevalogatni tolunk? Egyik spanyolunk sem szint, sot, egyedul Nacho lehetne de ennyi jatekperccel nem csodalom a mellozeset. Azt sem ertem pl hogy Carvajal mit keres ott.
Carvajalon kívül én sem tudom ki kellene még ott legyen. Ott a herceg is, tényleg nagyon max Nachos de ő is már kezd benne lenni a korban és ha már fiatalítunk akkor rendesen kell csinálni.

De sajnos a Realnak nincsenek most jó spanyol játékosai.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. december 2., péntek 14:17

Fake Neymar nagyot megy Katarban :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. december 2., péntek 14:01

vagy pep. :mrgreen:

o biztos behivna thiagot, de meg iscot is. :mrgreen:

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2022. december 2., péntek 14:00

R. Carlos írta:
Anthony írta: Üsse ki, régen szurkoltam a spanyoloknak de ez az alibi kibírhatatlan.

Luis Enrique menjen nyugodtan Twitchezni.
A spanyolok, Enrique Real gyűlöletével zúgjanak ki végre ott ahol kell. Oda egy teljesen új és odavaló edző kell, aki nem favorizálja a Real gyűlölete miatt a sokkal gyengébb Atleticos és Barcás játékosokat.
En rosszul vagyok Luchotol, de mostansag kit kellett volna bevalogatni tolunk? Egyik spanyolunk sem szint, sot, egyedul Nacho lehetne de ennyi jatekperccel nem csodalom a mellozeset. Azt sem ertem pl hogy Carvajal mit keres ott.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. december 2., péntek 13:30

R. Carlos írta:
Anthony írta: Üsse ki, régen szurkoltam a spanyoloknak de ez az alibi kibírhatatlan.

A spanyolok, Enrique Real gyűlöletével zúgjanak ki végre ott ahol kell. Oda egy teljesen új és odavaló edző kell, aki nem favorizálja a Real gyűlölete miatt a sokkal gyengébb Atleticos és Barcás játékosokat.
Gondolom az nem csak az en fejemben fordult meg, hogy Xavi a Barca utan lesz a valogatott edzoje is. :mrgreen:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2022. december 2., péntek 13:20

"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. december 2., péntek 12:54

viszont costa rica ellen mar mas volt a meccs kepe, nem is alakult ugy.

lehet ok is olyanok, mint a magyar valogatott, hogy underdogkent jol alkalmazkodnak, de hasonlo erossegu vagy gyengebb valogatott ellen nem tudjak ugyanazt hozni.

igy az eddigi horvat meccseket elnezve eleg passziv, gyenge meccsnek tunik a japan-horvat majd.
igy akkor 3:3 lesz 2 pirossal es utolso perces kihagyott tizivel, csak a hecc kedveert. :kalapos:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. december 2., péntek 11:11

Only two teams in World Cup HISTORY have lost when attempting over 700 passes in a match:

2022: Spain vs. Japan
2022: Germany vs. Japan

:mrgreen:

Azt hiszem mindenidok legkisebb labdabirtoklasaval nyert Japan a spanyolok ellen.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. december 2., péntek 10:46

ugy nez ki, parositasok alapjan szurkek lesznek a nyolcaddontok.
talan a horvat-japan ami nalam kb 60-40, de az osszes tobbi az papiron 70-30 vagy meg kevesbe szoros.
persze ha csak nem tortenik valami oriasi meglepetes ma, mert matematikailag meg lehetne egy-ket meglepi vagy pl ha uruguay tovabb megy, ok a brazilokkal szinten szoros lehet.

de ennek koszonhetoen a kb valaha volt egyik legbacobb negyeddonto kombo johetne ossze.

arg - ned
cro - bra
eng - fra
por - spa

persze valaki biztos betlizik, hogy ne igy legyen. :mrgreen:

Anthony

HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. december 2., péntek 9:48

Üsse ki, régen szurkoltam a spanyoloknak de ez az alibi kibírhatatlan.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. december 2., péntek 9:42

Anthony írta:
ziro4vr írta:
A brazilok és az argentinok ága elég uncsinak néz ki, a másik az egy komoly vb ág.
Hát a másik is uncsi, ha minden papírforma alapján megy akkor a sokadik francia -angolt és spanyol -portugált láthatjuk.
Marokko kiuti az espanat. B-)
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Anthony

HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. december 2., péntek 9:34

ziro4vr írta:
A brazilok és az argentinok ága elég uncsinak néz ki, a másik az egy komoly vb ág.
Hát a másik is uncsi, ha minden papírforma alapján megy akkor a sokadik francia -angolt és spanyol -portugált láthatjuk.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. december 2., péntek 9:17

Ha direktebb lenne a kapunal mar most ceronaldo meg messi szint kozeleben beszelnenk rola, tegnap akkor lott volna legalabb harmat negyet.
Nekem egyelore ez is eleg, muntyenben azert megrugdossa a golokat.
thereisonly1ronaldo

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. december 2., péntek 9:02

Jó persze jogos, magukat ejtették ki, inkább csak a szemnek rossz, hogy az alibi megy tovább, a lendületes játék meg kiesik. Azért inkább nézem Musialat, Gnabryt meg Sanét mint a Pedri féle sablon semmit.

Musiala jó volt, de kell csiszolni a játékán, mert ha nem lesz direktebb meg hatékonyabb a kapu előtt, csak hehe fog rá rejszolni.
Nem illik.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. december 2., péntek 8:59

Realista24 írta:
Pad'em írta: Musi

Ez a srác elég komolyan tolja azért 19 évesen. Mondjuk egymaga lőhetett volna kb hetet Costa Ricának, helyzet kihasználásuk botrány volt a németeknek. Sajnálom azért, hogy kiestek, spanyoloknál ezerszer nézhetőbb a focijuk.

Szépek ezek a meglepik, Marokkó, Ausztrália, Japán, Szenegál, holnap sanszosan Ghána is továbbjut, de a knock outban jókat fogunk aludni a meccseiken.
Miert gondolod?
Pl. Japan, Marokko olyan csapatok, akik ugy mennek (legalabbis eddig ugy mentek ki), hogy toltak ami a csovon kifer. Sokszor szervezetten, szep tamadasokat vezetve. Marokkoiaknal raadasul van par magasan jegyzett jatekos is, akitol akar extra is johet.

Ausztralia valoban verszegeny, de az afrikaiak sem hiszem, hogy nagyon bunkerezni fognak. Es akkor ott a masik oldal, a "nagyok", akik feldobhatjak a meccset.
Nem tudom, megérzés. Szerintem többen is bunkerezni fognak, kieséses szakasz, tét, mennek majd a 11-esekre, általában igy szokott lenni. Reméljük nem.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. december 2., péntek 8:59

ziro4vr írta: Élvezeti érték szempontjából eddig csak a németekért kár, ott azért van sebesség, technika is, csak hát rossz döntések a kapu előtt, hibás döntések a kezdőt illetően és gyenge védekezés. Megérdemelt a kiesésük, csak ez így azért érdekes, hogy az alibi spanyolok ejtették ki őket gyakorlatilag. Egy meccs után fel lettek szopva (nyilván 7 gól után ez valahol alap), de nincs bennük komoly erő.

Ez a spanyolok ejtettek ki oket nem nagyon allja meg ugy a helyet, hogy nem vertek meg sem a spanyolokat, sem a Japanokat, csak a harmatgyenge Costa Ricat nagy szenvedesek kozepette.

Spanyolos resszel egyetertek, de ez a taktika manapsag eleg lehet eredmenyre.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. december 2., péntek 8:58

Realista24 írta:
rashidm írta:

Nekem így elsőre az jön le róla, hogy eléggé önző. Döntéseinek 75%-a hát hogy is mondjam, megoldhatta volna jobban is... Jelen szintjén nekem nem biztos, hogy kéne, legalábbis most kezdőbe én nem tenném.
En azonnal.
You fkin kidding me?
19 evesen a bayern es a nemet valogatott legjobbja es huzoembere, ultratechnikas, okos, kreativ, gyors es mar most
eleg stabil fizikalisan.
Soha nem fogja eladni a bayern, de manapsag olyat, tud, amit kb senki mas, en rogton letennem a 300 milliot is erte.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2022. december 2., péntek 8:59-kor.
thereisonly1ronaldo

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. december 2., péntek 8:58

Nekik ez maradt, a nagy pofa, cuming home meg a többi szar, aztán valahogy mindig elbalfaszkodják.
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. december 2., péntek 8:56

Ezek az angol punditok mennyire szanalmasak.
Lineker, Shearer, stb....mind a nemeteket rohogik.
“Football is a simple game. Twenty-two men chase a ball for 90 minutes and at the end, the Germans always win.” If they get through the group stage.

Aztan meg eletukben nem tudtak egy EB-t nyerni, VB-t meg akkor, amikor ezek a nagyfejuek meg csak gondolatban sem szulettek meg. Hogy szopatna be oket Szenegal.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. december 2., péntek 8:56

Élvezeti érték szempontjából eddig csak a németekért kár, ott azért van sebesség, technika is, csak hát rossz döntések a kapu előtt, hibás döntések a kezdőt illetően és gyenge védekezés. Megérdemelt a kiesésük, csak ez így azért érdekes, hogy az alibi spanyolok ejtették ki őket gyakorlatilag. Egy meccs után fel lettek szopva (nyilván 7 gól után ez valahol alap), de nincs bennük komoly erő.

Nem illik.

Vissza: