Hatalmas a pali

HozzászólásSzerző: blekk13 » 2021. augusztus 31., kedd 23:32
Hatalmas a pali
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. augusztus 31., kedd 23:28
HozzászólásSzerző: blekk13 » 2021. augusztus 31., kedd 23:24
Lucas Vazquezt nem is említettetekflori írta: Nem tudom volt-e már nála nagyobb léhűtő a csapatban.A 16'-os szezonban tök szimpatikus volt még, igaza hajtós csávó, aki minden másodpercért megdolgozik a pályán. Óriási hiba volt visszahozni, mert azt hitte, hogy innentől ő a jani. Kb lehetetlen tőle szabadulni, tényleg kiüli a fazon a maradék három évet.
Ebből három fixen nem lesz jövőre, szerintem Ceballos sem lett volna, ha nem sérül meg. Nagyon sok kolonctól szabadulunk jövőre, Marcelo is leköszön a többiekkel. Csak győzzük pótolni őket.Mariano, Ceballos, Isco, Asensio, Bale még itt van![]()
HozzászólásSzerző: flori » 2021. augusztus 31., kedd 23:19
Ebből három fixen nem lesz jövőre, szerintem Ceballos sem lett volna, ha nem sérül meg. Nagyon sok kolonctól szabadulunk jövőre, Marcelo is leköszön a többiekkel. Csak győzzük pótolni őket.Mariano, Ceballos, Isco, Asensio, Bale még itt van
HozzászólásSzerző: blekk13 » 2021. augusztus 31., kedd 23:17
Ugyan ezt erzem en is, de sajna nem lehet minden evben a legjobbnak lenni, most epitkezni kell ujra. Ez meg a szezon eleje, hatha feljavul a jatek par het alatt, csak a serulesek ne jojjenek…MorataMartin írta: Mariano, Ceballos, Isco, Asensio, Bale még itt vanremélem ez lesz a böjt utolsó éve. Nagyon örülök Camavingának mert mint szurkoló egy icipici újdonságra vágytam. A hétvégén pl a Betis elleni meccsen egy felidot tudtam nézni annyira borzalmas volt a játékunk, s az a baj, hogy kb hónapok óta ezt érzem. Nagyon kellene valami frissítés.
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2021. augusztus 31., kedd 23:13
HozzászólásSzerző: blekk13 » 2021. augusztus 31., kedd 23:12
HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. augusztus 31., kedd 23:11
HozzászólásSzerző: Jim » 2021. augusztus 31., kedd 23:08
ha megkapná a mostani bérét, csak elment volna már valahova kevesebbért úgyTjacks írta: Ez a Mariano idegesítőbb mint Bale. Én tuti felbontanám a szerződését.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. augusztus 31., kedd 23:07
mondom, pioca. az a fajta akit nem csak a pénz érdekel, azt meg tudom érteni. de neki a munka is büdös.ViktoR4 írta: Romano azt mondja Mariano marad![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. augusztus 31., kedd 23:07
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2021. augusztus 31., kedd 23:06
Röviden: Igen.ViktoR4 írta: Utolsó 1 óra.
Csak én vagyok olyan elvetemült hogy bízok még a teknősben?![]()
HozzászólásSzerző: ViktoR4 » 2021. augusztus 31., kedd 23:05
HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. augusztus 31., kedd 23:01
0% esélyt látok rá. Marad még erre a szezonra, és ha eddig az összes ajánlatot visszautasította, reménykedjünk abban, hogy januárig is így fog tenni, aztán szépen leigazoljuk.ViktoR4 írta: Utolsó 1 óra.
Csak én vagyok olyan elvetemült hogy bízok még a teknősben?![]()
HozzászólásSzerző: ViktoR4 » 2021. augusztus 31., kedd 23:00
HozzászólásSzerző: blekk13 » 2021. augusztus 31., kedd 22:55
Perez se lat mindent eloreFaust írta: Mondjuk megerdemeljuk, mert kb csak azert lett leigazolva, hogy ne menjen Sevillaba.![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. augusztus 31., kedd 22:54
HozzászólásSzerző: blekk13 » 2021. augusztus 31., kedd 22:47
Bale 2.0. Majd ha a szerzodese lejar akkor elmegy, addig rajtunk marad.Pad'em írta: Mariano loan to Rayo, but Madrid will pay a large part of his card, if not all. @MarioCortegana [🎖]
Mindjárt gondoltukAmúgy azt írják, hogy még az ügynöke is győzködi fogadja el. Ezt csak akkor hiszem el ha official,
Mariano leaving on loan means there is ONE free spot in Real Madrid's squad now.
![]()
Na hozunk mi is egy holland cserecsatárt valahonnan gyors?![]()
HozzászólásSzerző: shoota » 2021. augusztus 31., kedd 22:47
HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. augusztus 31., kedd 22:46
ez a nyomorult piocaAgreement has been reached between the clubs.
Mariano has yet to say yes. He refuses to leave on loan to Rayo. They are trying to convince him.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem