HozzászólásSzerző: Victor » 2015. március 23., hétfő 7:52
elég sok minden elhangzott már itt, úgyhogy csak címszavakban beszélnék a meccsről és a real alaphelyzetéről:
-isco és kroos is marha fáradt. előbbi az egész mérkőzésen, utóbbi a második félidőben volt gyenge és pontatlan. bár én nem értem meg annyira a dolgot, mivel szerintem ezen a szinten ilyen körülmények között bőven bírnia kéne két ilyen fiatalembernek ezt az ütemet.
-benzema fantasztikusan játszott, nagyon jól mozgott, ügyesen tartotta meg a labdákat, hajtott, és a gólpassza is csodás volt.
-a francia mellett marcelót emelném ki, aki egyre inkább hozza a régi formáját, és remek teljesítménnyel rukkol elő hétről hétre. belőle sem hiányzott az akarás sokakkal ellentétben.
-a pepe-ramos középhátvéd duó már közel sem olyan beton, mint amilyen pár éve volt. főleg utóbbi kezd megbízhatatlan lenni, és rengeteget hibázni. tegnap simán 3-4 gólt kaphattunk volna a spanyolról, jövőre lehetőleg valamelyik helyét átveszi Varane.
-modric kellett a csapatnak, mint egy falat kenyér. sajnos amint a horvát is elfáradt, a játékunk is kipukkadni látszott.
-a kispadunk sz.rt sem ér. egyszerűen nincs kihez nyúlnia ancelottinak, ha pedig van, akkor rosszul és rosszkor cserél az olasz mester. chicharitót már nagyon sajnálom, mert ugyan nem egy top10-es játékos, de 80. (és 87.) percben 2-1-es hátránynál miért inkább lucas silva jön, azt nem tudom megmondani...
-jesé nem a régi (már ha volt ilyen). mindenképpen kölcsön kell adni, aztán meglátjuk, mi lesz belőle. sajnos úgy érzem, ha elmegy, már nem nagyon fog visszajönni, nem fogja megütni a szintet. legalább hajtana, akarna, de mintha ez is kiveszett volna belőle.
-bale-től már gyomorgörcsöm van, egyszerűen hihetetlen, amit produkál. tegnap is minimum két gólt vett el a realtól, és az, hogy 7 méterről, kapuval szemben egy 100 milliót érő (?) játékos ne tudja belőni a gyengébb lábával a labdát (ráadásul elveszi a jobb helyzetben lévőtől), az egyszerűen nevetséges. le kell ültetni a kispadra, hogy magába nézzen, sőt inkább játssza végig a szezont, aztán adjuk tovább 90 millióért, mert nagyon nem való ő ide szerintem.
Azt kell, hogy mondjam, hogy ha Ancelotti az Atletico ellen kiesik a BL-ből, akkor repüljön olyan messze Madridtól, amennyire csak tud. Folyamatosan rossz döntéseket hoz, nem tanul a saját hibáiból, makacs, és borzalmasan nyúl bele a mérkőzésekbe. Ha ezt a rossz formában lévő ATMÁT (bár addig még van egy kis idő) képtelen legyőzni úgy, hogy már Józsi bá'nak is egyértelmű a falun, hogy milyen taktikával kéne kiállni ellenük (mit kell változtatni az eddigi találkozókhoz képest, ahol sz.optunk mint a torkosborz), akkor tényleg nem méltó a real kispadjához.