HozzászólásSzerző: géza » 2023. szeptember 19., kedd 23:56
Kozben elstartolt az NFL szezon, van par erdekes tortenes. Rodgers serulese eleg szopo szegeny Jetsnek, Wilsonnal nem hiszem hogy sok eselyuk lesz playoffra, helyukbe ramennek Cousinsra.
Szerencsetlen Chubb pedig olyan serulest szenvedett, amit nem is mutattak vissza csak a helyszinen, meg az angol kozvetitesen, de lehetett hallani hogy minden nezo egyszerre engedett el egy nagy sohajt amikor visszajatszottak, akik lattak azt irjak hogy a legrosszabb terdserules amit valaha lattak. Egyreszrol egyik legjobb RB a ligaban, masreszrol az egyik legszimpatikusabb jatekos, ha van valaki aki nem erdemli meg, az o.
Rookie QB-k eddig jol neznek ki szerintem, nekem Richardson tetszik a legjobban, de o is elegge serulekenynek jon le egyelore, kivancsi leszek mi lesz belole. Nacua WR-ben eleg jol indult, brutal szamokat hoz, Rams is jol nez ki, szerintem iden elerik a playoffot.
Eleg erdekes lehet ez a szezon, kiemelkedonek most a 49-erst erzem, CMC az egy kibaszott cheat code, Deeboval meg plane, Cowboys is jonak tunik, de Dak ugy is le fog foni a playoffban, Eagles meg mindig jo, habar eddig Hurts nem annyira eles, mint tavaly. Ravens viszont erosnek tunik minden fronton, plusz a Dolphins is ott van meg, de ott Tua elobb-utobb ugy is leserul, pedig egyik legjobb offense a ligaban.
Goff, Mayfield es Russ ugy nez ki hogy visszajottek, Goff ugye mar a tavalyi szezon masodik feletol kezdve egyik legjobb QB volt. Ami meg erdekes, az a Packers, ugy tunik hogy most sem lesz nagy gondjuk QB fronton, Love nagyon jonak tunik elso blikkre.
Commandersre kivancsi leszek, oket nem erzem eleg erosnek, de hoztak egy 2-0-at, lehet, hogy elcsiphetbek egy playoff helyet.