https://www.youtube.com/watch?v=sLoF6ZOE66Q

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 28., hétfő 21:01
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 27., vasárnap 19:30
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. április 27., vasárnap 19:26
kapor_89 írta:Te pedig gyorsan szállj le a magaslóról, mert itt még mindig egy vendég vagy.csababarca írta:
Máskor nézzétek is a meccset, ne csak dobáljátok be a sablont,csak mert barca. Amelyik csapat +7ről nem tud továbbmenni egy ilyen állománnyal,az ne is akarjon FF-be kerülni.
Az a baj, hogy elvakult barca szurkoló vagy, aki saját maga hülyeségeit nem veszi észre. Abszolút nem sablonokat dobálunk, és konkrétan én leszarom, hogy a Löwen ki ellen játszott. Nekem az számít, hogy megmaradjon a fair play, és jusson tovább a jobb csapat. Én, mint kézifan, abszolút nem tolerálom ezt az új irányt, amit most bemutatott a Löwen ellenfele, jelen esetben a barca. (igen, nem csak ők játszották már ezt, de jelen esetben ez kurvára senkit sem érdekel) Ne keverd össze a kézit a focival.
HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2014. április 27., vasárnap 18:49
Te pedig gyorsan szállj le a magaslóról, mert itt még mindig egy vendég vagy.csababarca írta:
Máskor nézzétek is a meccset, ne csak dobáljátok be a sablont,csak mert barca. Amelyik csapat +7ről nem tud továbbmenni egy ilyen állománnyal,az ne is akarjon FF-be kerülni.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. április 27., vasárnap 16:09
Ezeket mindig megcsinálja ez a két ember,mondhatni,hozzátartozik a játékukhoz,ami nem szép, de más játékosok is megcsinálják,más csapatok is. Gondolom nézel kézilabdát, és mond neked valamit a horvátok emberei, vagy Narcisse,stb...ugyan ezeket csinálják,csak nekik van nevük a sportban,és elnézik nekik.ziro4vr írta:én néztem a meccset. karabatic, rutenka folyamatosan fejre ment, könyöklések, ütések, piros is belefért volna, de 2 percek minimum. karabatic minden gólja után eljátszotta a nagyhalált, szépen visszabattyogott, addig lehetett cserélni. thomas szintén színészkedett. a bírók érezhetően a barca mellett voltak. mindezektől függetlenül tény, hogy a löwen simán megcsinálhatta volna, ugyanakkor +3/4 környékén mindig kaptak egy kis lökést a katalánok.
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2014. április 27., vasárnap 15:29
ziro4vr írta:én néztem a meccset. karabatic, rutenka folyamatosan fejre ment, könyöklések, ütések, piros is belefért volna, de 2 percek minimum. karabatic minden gólja után eljátszotta a nagyhalált, szépen visszabattyogott, addig lehetett cserélni. thomas szintén színészkedett. a bírók érezhetően a barca mellett voltak. mindezektől függetlenül tény, hogy a löwen simán megcsinálhatta volna, ugyanakkor +3/4 környékén mindig kaptak egy kis lökést a katalánok.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 27., vasárnap 14:55
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. április 27., vasárnap 14:13
El Sie7e írta:
ahogy látom szívesen reagálnak a barcások erre az edzői nyilatkozatra (itt és nso) de azt valahogy elfelejtik hogy az edzőnek a színészkedéssel volt baja, de erre valahogy nem reagálnaknyilván azért mert igaz amit mond, ők sem tudják ezt az etikátlan magatartást semmivel sem megmagyarázni így inkább terelik a témát olyan semmit mondó igazságnak vélt általánosságok felé mint a hazai pálya és a többi. ugyan.
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2014. április 27., vasárnap 14:07
ahogy látom szívesen reagálnak a barcások erre az edzői nyilatkozatra (itt és nso) de azt valahogy elfelejtik hogy az edzőnek a színészkedéssel volt baja, de erre valahogy nem reagálnakcsababarca írta:nem tudom mit beszél a németek edzője, nem játszott még idegenben BL-meccset? Kiel,Barca, régen a Ciudad...mindig ez volt,olyan ellenük játszani mint boxban a címvédő ellen, nagyon de nagyon meg kell őket verni. Veszprémet is sokszor megtréfálták így, sajnos ez a sport ilyen. Főleg most a barcában ott van Karabatic, ha felé nyúlnak már 2 perc sokszor.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. április 27., vasárnap 13:55
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 27., vasárnap 12:44
és még visszafogta magát..komolytalan volt az egész..nagyon nehéz lenne ellenük, elődöntőben is és egy döntőben iskapor_89 írta:Gudmundsson kiosztotta a Barcát![]()
HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2014. április 27., vasárnap 12:08
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. április 26., szombat 22:43
Én is ezt tartom valószínűnek, az EHF biztos akar egy németet a döntőbeziro4vr írta:azért nem úgy ismerjük a sorsolásokat (nem akarok ehf-et írni) hogy nekünk oylan jók lennének.. szerintem Kiel-Flensburg (Kiel legyen döntős) és Veszprém-Barcawxyz írta:Flensburg-VP
Kiel-Barca
Ez nagy jó lenne. Flensburg verhető, míg a másik egy nagyon kiélezett párharc lenne, ami kihatással lenne a döntőre
De az a lényeg, a Barca ne a Flensburgot kapja. Egy Kiel elleni meccs után lehetetlen lenne őket megverni
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 26., szombat 22:38
azért nem úgy ismerjük a sorsolásokat (nem akarok ehf-et írni) hogy nekünk oylan jók lennének.. szerintem Kiel-Flensburg (Kiel legyen döntős) és Veszprém-Barcawxyz írta:Flensburg-VP
Kiel-Barca
Ez nagy jó lenne. Flensburg verhető, míg a másik egy nagyon kiélezett párharc lenne, ami kihatással lenne a döntőre
De az a lényeg, a Barca ne a Flensburgot kapja. Egy Kiel elleni meccs után lehetetlen lenne őket megverni
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. április 26., szombat 22:35
HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2014. április 26., szombat 22:29
igen, Victor Tomásnak hívják, igazi saját nevelésR.M.C.F írta:Itt is van olyan,akivel ha kezet fognak vele meccs előtt, ledobja magát a földre és művért enged ki a kezéből az orra mellett mint neymar?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 26., szombat 22:27
van hátR.M.C.F írta:Itt is van olyan,akivel ha kezet fognak vele meccs előtt, ledobja magát a földre és művért enged ki a kezéből az orra mellett mint neymar?
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 26., szombat 22:22
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. április 26., szombat 22:21
Már csak egy Iván klón kellene a Digisport stúdiójába és teljes lenne az egyezésrm222 írta:ehflonaziro4vr írta:Sterbik, de legfőképp a bírók elintézték
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 26., szombat 22:18
Rutenka,Karabatic & Neymar, Alves a város büszkeségeirm222 írta:ehflonaziro4vr írta:Sterbik, de legfőképp a bírók elintézték
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem