Itt most konkrétan melyik esetre gondolsz? Melyiket hagyják direkt?ferni írta: Egész vicc ami ott megy, folyamat ezt csinálják, a rend éber őrei meg évek óta leszarják.
Ezt csak direkt hagyhatják, annyira egyértelmű a dolog

OFF
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: OFF
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Jól értelmezed. Az eljárásokat gyanusított hiján meg már meg is lehet szüntetni.Kercsó írta: https://index.hu/belfold/2024/07/04/arp ... rseg-taxi/
az Árpád hídon minden este van 2-3 őrült kamikaze.tegnap megint halálos baleset volt
"A rendőrség azt is elmondta, hogy július 3-án kora reggel érkezett bejelentés a harmadik kerületből, egy vélhetően kábítószer hatása alatt álló férfiról, akit előállítottak, és pozitív eredményt mutatott. A rendőrség gyanúsítottként hallgatta ki csekély mennyiségű kábítószer-fogyasztás miatt, amit elismert, majd szabadon engedték. A férfi ezt követően délután okozott balesetet az Árpád hídon.
Ellene három eljárás van érvényben: kábítószer-birtoklás, jármű önkényes elvétele, valamint halálos baleset gondatlan okozása miatt."
ezt a részt próbálom értelmezni.
ezek szerint, tegnap reggel a rendőrségen volt emberünk becuccozva. aztán szabadon engedték. majd este megölt 2 ember + saját magát?
Sajnos ezen most a trafi sem segített volna, illetve az sem, ha egy korábbi miatt elveszik a jogosítványát. Aki azt hiszi, hogy ez a GTA azt a Bürokratikus tiltás nem tartja vissza. Csekély mértékű kábítószerért, meg általában (tudtommal) nem tartanak bent. Majd az okosok megmondják, hogy mit kellett volna másképp csinálni.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
Egész vicc ami ott megy, folyamat ezt csinálják, a rend éber őrei meg évek óta leszarják.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
https://index.hu/belfold/2024/07/04/arp ... rseg-taxi/
az Árpád hídon minden este van 2-3 őrült kamikaze.
tegnap megint halálos baleset volt
"A rendőrség azt is elmondta, hogy július 3-án kora reggel érkezett bejelentés a harmadik kerületből, egy vélhetően kábítószer hatása alatt álló férfiról, akit előállítottak, és pozitív eredményt mutatott. A rendőrség gyanúsítottként hallgatta ki csekély mennyiségű kábítószer-fogyasztás miatt, amit elismert, majd szabadon engedték. A férfi ezt követően délután okozott balesetet az Árpád hídon.
Ellene három eljárás van érvényben: kábítószer-birtoklás, jármű önkényes elvétele, valamint halálos baleset gondatlan okozása miatt."
ezek szerint, tegnap reggel a rendőrségen volt emberünk becuccozva. aztán szabadon engedték. majd este megölt 2 ember + saját magát?
az Árpád hídon minden este van 2-3 őrült kamikaze.

#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
hat teny, hogy te a 148 centivel konnyebben maszol be csatornakba meg legkeringtetorendszerekbe kabelezni meg takaritani

thereisonly1ronaldo
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nem te vagyok. Szerencsere.hehetheoriginal írta: eleg börtön az neki, mikor reggel a tükörbe nez....
![]()
![]()

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- hehetheoriginal
Csinálni kellene egy kickstartert egy spéci börtönhöz Remynek hogy ne legyen kedve utazgatni. Kap wifit, de döntőkön automatikusan lekapcsol a net.Remy írta: Jol van, megnyugodtam.![]()
Fociban is, varosban is![]()
Madrid >>>> Barcelona
Tengerpart ide, Sagrada Familia oda, szepnek szep varos, de Madridhoz kepest kanyarban nincs.![]()
![]()
Csak ennyit akartam.![]()
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Nade hol van a görhoki, kézilabda ?Remy írta: Jol van, megnyugodtam.![]()
Madrid >>>> Barcelona
Tengerpart ide, Sagrada Familia oda, szepnek szep varos, de Madridhoz kepest kanyarban nincs.![]()
![]()

Remélem Barcelonából Madridba utazol... Fasznak sem hiányzik egy sáskajárás Kataloniában

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Most már értem hogy miért pont most jelentettek be hogy Madrid kapja a VB döntőt és nem Barcelona.Remy írta: Jol van, megnyugodtam.![]()
Madrid >>>> Barcelona
![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Jol van, megnyugodtam.
Fociban is, varosban is
Madrid >>>> Barcelona
Tengerpart ide, Sagrada Familia oda, szepnek szep varos, de Madridhoz kepest kanyarban nincs.
Csak ennyit akartam.

Fociban is, varosban is

Madrid >>>> Barcelona
Tengerpart ide, Sagrada Familia oda, szepnek szep varos, de Madridhoz kepest kanyarban nincs.

Csak ennyit akartam.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- hehetheoriginal
Legutobbi frissites jol elbaszta amugy. Vagy csak nalam reccsent meg.hehetheoriginal írta: sima google mapsen is van tömegközlekedés navi
a 24-es villamos opció kemény, de sztem te is kemény vagy![]()
Vagy csak en reccsentem meg, en mar nem tudom.

- hehetheoriginal
sima google mapsen is van tömegközlekedés navi
a 24-es villamos opció kemény, de sztem te is kemény vagy
a 24-es villamos opció kemény, de sztem te is kemény vagy

thereisonly1ronaldo
Tippre seta/metro Blahara, onnan 4/6 Borarosra, onnan meg HEV Csepelre.
budapest go appweah írta: Esetleg valaki tudna segíteni,hogy a keletiből Csepelre hogy tudok legegyszerubben eljutni tömegközlekedéssel?
menetrendek app
útvonaltervezo
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Sziasztok!
Mezvásárlás kapcsán kérnék tanácsot.
A 16/17-es idegenbeli, lila mezre vadászom.
Sajnos nagyon sok scam weboldal van, és kumma nehéz kiszűrni (legalábbis számomra), hogy melyik megbíztható, melyik nem.
DHgate-t többször volt már említve, de én még onnan sem rendeltem soha. Van valakinek bevált eladó onnan?
Ha van bárkinek tapasztalata, ötlete, hogy hol érdemes nézelődnöm, kérem ne tartsa magában.
Hálás köszönet
Mezvásárlás kapcsán kérnék tanácsot.
A 16/17-es idegenbeli, lila mezre vadászom.
Sajnos nagyon sok scam weboldal van, és kumma nehéz kiszűrni (legalábbis számomra), hogy melyik megbíztható, melyik nem.
DHgate-t többször volt már említve, de én még onnan sem rendeltem soha. Van valakinek bevált eladó onnan?
Ha van bárkinek tapasztalata, ötlete, hogy hol érdemes nézelődnöm, kérem ne tartsa magában.
Hálás köszönet

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
csoro dan srac "hero to zero" percek.