Copa del Rey
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Copa del Rey
Vicces volt látni, hogy a két idegbeteg csapat hogy seggrepacsizik egymással, mint egy kellemes kis tavaszi barimeccs, épp hogy csak nem volt kollektív mezcsere a végén.
Bezzeg ellenünk őrjöng az összes, de igazából minőségben cink lenne nem megverni őket, hát ez a feltolt barca védelem is, pláne mikor már fáradnak az utolsó 20 percben, meg is érdemeljük ha ezektől kiszopunk vagy előttünk végeznek. Flick szerintem amúgy kimaxolja ezt a keretet, én nem venném elő, sőt.
Bezzeg ellenünk őrjöng az összes, de igazából minőségben cink lenne nem megverni őket, hát ez a feltolt barca védelem is, pláne mikor már fáradnak az utolsó 20 percben, meg is érdemeljük ha ezektől kiszopunk vagy előttünk végeznek. Flick szerintem amúgy kimaxolja ezt a keretet, én nem venném elő, sőt.
Nem illik.
- nzooli93
Mai foci rákfenéje,hogy mindenki a tutira megy csak.Ott a City elleni masodik félidőnk idegenben. Mindenki látta,hogy romma verhetnénk őket, erre visszaalltunk mondvan,hogy jo a biztos x. Aztan majdnem be is szoptuk.TheBull6 írta: Focizott tegnap durván 15 percet az Atletico, rúgtak is négyet.![]()
Fel nem bírom fogni hogy miért "fossa" össze magát ezektől mindenki. Kicsit van egy kis nyomás, aztán kijön teljesen hogy középszer játékos a csapat fele, de ha nem támadod meg, persze hogy k*rva jó labdás, "irányító" középhátvédnek tűnik még egy Cubarsi, Inigo Martinez is.
Focizott tegnap durván 15 percet az Atletico, rúgtak is négyet.
Fel nem bírom fogni hogy miért "fossa" össze magát ezektől mindenki. Kicsit van egy kis nyomás, aztán kijön teljesen hogy középszer játékos a csapat fele, de ha nem támadod meg, persze hogy k*rva jó labdás, "irányító" középhátvédnek tűnik még egy Cubarsi, Inigo Martinez is.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
jo kis eszetlen megye 2-es foci volt, megmutatta a meccs elso es utolso 10-10 perce, miert tancol ez a csapat allandoan vekony jegen, hiaba van meg elol a firepower iden.
este meg szepen futtassatok meg a sociedadot, hetvegen jonnek hozzank.
este meg szepen futtassatok meg a sociedadot, hetvegen jonnek hozzank.
Jo nagy faszsag volt ez is.Pad'em írta:Eltörölték itt is ugyanakkor.filatáska írta: Amúgy itt sincs már idegenben több lőtt gól szabály? Vagy az csak BL-ben?
- Pad'em
Eltörölték itt is ugyanakkor.filatáska írta: Amúgy itt sincs már idegenben több lőtt gól szabály? Vagy az csak BL-ben?
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Amúgy itt sincs már idegenben több lőtt gól szabály? Vagy az csak BL-ben?
Ott a vb-n elvitte a fókuszt a buzipropagandapetiamadridista írta: Flicknél ez a nagy tanítás hol volt a német nemzeti csapat elén?
- ikarus93
Pluszegy. A BLben csak a Liverpoolt mondanam hasonlo erossegunek mint mi 100%on.dzsi91 írta: Ugye a sportsajtónak az ilyen meccsek a futball csúcsa. Én itt 2 sok sebből vérző csapatot láttam ami azért ciki lenne ha nem mi jönnénk ki velük szemben jobban májusra. Stabilan okosan játszva a minőségi fölényünket simán ki tudnánk használni ellenük. Ha végre úgy ülnének a kontráink ahogy azt egy ilyen csapattól elvárhatnánk akkor nem lenne kérdés.
Én bizakodó vagyok, hogy a végén mi nevetünk. Jóval erősebbek vagyunk 100%on mindkettőnél kérdés képesek vagyunk-e jól időzíteni.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ugye a sportsajtónak az ilyen meccsek a futball csúcsa. Én itt 2 sok sebből vérző csapatot láttam ami azért ciki lenne ha nem mi jönnénk ki velük szemben jobban májusra. Stabilan okosan játszva a minőségi fölényünket simán ki tudnánk használni ellenük. Ha végre úgy ülnének a kontráink ahogy azt egy ilyen csapattól elvárhatnánk akkor nem lenne kérdés.
Én bizakodó vagyok, hogy a végén mi nevetünk. Jóval erősebbek vagyunk 100%on mindkettőnél kérdés képesek vagyunk-e jól időzíteni.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Pad'em
Illetve 2 gólt kapunk Vazquezről alaphangon mert nem tudja tartani a lépést Raphinhával. Már csak ha Valverde lesz az RB azzal hatalmasat nőnek a győzelmi esélyeink ellenük.ferni írta: De nincs semmi nagy titok, be kell rúgni a helyzeteket, ennyi.
Ezt csesszük el folyamat ellenük.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
De nincs semmi nagy titok, be kell rúgni a helyzeteket, ennyi.
Hátha a mai nem virítás volt, hanem az a BL-ben vár ránk, akkor közünk se lesz semmihez.ferni írta:Hát persze, ez a legszánalmasabb benneRemy írta: Gondolom majd ellenünk a BL-ben. Ott virítanak.
- Galacticos
Jo mindegy.Sierra írta:2 gólt de a lényegen nem változtat.
- Pad'em
Sok hűhó semmiért
Mimegyitten
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Meccs végén majd együtt mosolyognak a barcaval, hogy "jól megszopattatok megint minket, szép volt"
2 gólt de a lényegen nem változtat.Galacticos írta: Jo ez a barca, talan jobb mint az elmult evekbe barmikor de annyira feltoljak a hatvedsorukar hogy meg mindig nem ertem hogy voltunk kepesek egy mbappe vini rodrygo harmassal osszesen 1 golra a ket meccsen.
Egy jo utemu kiugratas, es versenyfutas lenne bappe/vini es inigo/cubarsi kozott..
- Galacticos
Jo ez a barca, talan jobb mint az elmult evekbe barmikor de annyira feltoljak a hatvedsorukar hogy meg mindig nem ertem hogy voltunk kepesek egy mbappe vini rodrygo harmassal osszesen 1 golra a ket meccsen.
Egy jo utemu kiugratas, es versenyfutas lenne bappe/vini es inigo/cubarsi kozott..
-
petiamadridista
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Amúgy kva sok gólt is kap a Barca…