Ángel di María - 22

Archívum
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Ángel di María - 22

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 21., csütörtök 20:27

De DM barátunk 2 M-ás fizetéssel volt "idecsábítva" 2010-ben.
Elfogadta? El, akkor miről beszélünk? 3,5 millió euróról beszélünk...
Kérés nélkül az idei év után béremelést kellett volna eszközölni nála.
Mire fel? Nem Messi ő, hogy évente fizetést meg új szerződést kapjon. Maradjunk már a realitások talaján, még ha nehéz is.
Ha a Realnak fontos (szerintem elég szakember van ott hogy megállapítsa) akkor oda adják neki azt a 6 M-ás fizut és el fog ő játszani továbbra is itt... ha nem akkor pedig elmegy mi meg majd szurkolunk, hogy legyen olyan aki tudja pótolni őt.
5 milliót ajánlottak neki, ha ez nem elég, akkor nincs miről beszélni. A marketingértéke nagyjából a nullához közelít.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Fuentealbilla

HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. augusztus 21., csütörtök 20:24

Volt már erről a fizetés mizériáról szó én akkor is amondó voltam, hogy a vezetőség hibája Di Maria távozása (amennyiben létre jön)
Tetszik nem tetszik szubjektívan lehet megítélni egész nyugodtan , de jelenleg DM a piacon egy igen magas értéket képvisel és olyan minőséget amit meg kell(ene) fizetni. Ez a 3,5 M fizetés ahogy a minap belinkeltem igen csak bicskanyitogató lehet az ő szempontjából

10. Ángel Di María 7.2 millió euró (nettó3.5 millió euró)
11. Fábio Coentrao 7.2 millió euró (nettó 3.5 millió euró)
12. Álvaro Arbeloa 5.8 millió euró (nettó 2.8 millió euró)

Nem gondolom, hogy DM-nek ebben a "kasztban" kellene lennie a fizetését nézve.

Sokan felhozzák érvként, hogy ő 1x már kapott béremelést mióta itt van. Valóban. De DM barátunk 2 M-ás fizetéssel volt "idecsábítva" 2010-ben.
tucsoki véleményén vagyok. Kérés nélkül az idei év után béremelést kellett volna eszközölni nála. Az, hogy ez most fél év jó játékra vagy az elmúlt 2 évre kapja az megint egy szubjektív dolog.
Az ő helyébe gondolván magán nem kicsit visszatetsző lehet ahogy előttem is írták már a semmit sem bizonyított James 7 M euros kezdő fizetése míg ő tavaly lelkét tette ki és nagy szerepet játszott a decima megszerzésében és továbbra is kiszúrják a szemét annyival amennyivel. Ha pedig egyszer valaki 8 M-os fizetést kinál neki naná, hogy kéri a távozását.
Ha a Realnak fontos (szerintem elég szakember van ott hogy megállapítsa) akkor oda adják neki azt a 6 M-ás fizut és el fog ő játszani továbbra is itt... ha nem akkor pedig elmegy mi meg majd szurkolunk, hogy legyen olyan aki tudja pótolni őt.

Rasta
Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic

HozzászólásSzerző: Rasta » 2014. augusztus 21., csütörtök 20:23

A BL döntőn a hosszabbításban mégis ő teremtette meg a különbséget, ő húzta meg a váratlant. Igazából napestig sorolhatnánk a jó és a rossz példákat, de azért csak DM osztotta ki a legtöbb gólpasszt a topligákban, úgyhogy annyira világtalan csak nem lehet:)

numberone1
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. augusztus 21., csütörtök 20:06

dannen írta:
numberone1 írta:akkor a KHOD fociellenes tarsulat vegkep feloszlik
az, di maria mint fociellenes :lol:
Hat amikor a labdat nezi labdavezetes kozben es fingja nincs ki hol helyezkedik....megyei rangadokon jokat lehet rohogni az ilyeneken....a Real meccseken meg sirni...

Emlekszem amikor Zsoze becserelte az egyik meccsen, aztan inditani probalt jobb oldalon balkulivel es kirugta a gyepteglat, egy masik szintuban vezette-vezette(mar senki nem kovette), aztan vissza sarkalta az alapvonalrol ugy, h senki nem volt a kozeleben.... :lol: :'(
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

karesz46
Kedvenc játékosaid: CR7, Bale, Ramos
Kedvenc csapatod: real

HozzászólásSzerző: karesz46 » 2014. augusztus 21., csütörtök 19:37

tucsoki írta:Nagyon nagy igazságtalanságnak érzem a vele szembeni viselkedésünket, akár a szurkolók, de leginkább a vezetőség részéről. Évek óta szorgos "hangya" a csapatban, olykor sokakat zavarja ha játszik, de ha kikerül akkor vehető észre igazán a hiánya. Nem egyszer szidtam én is mikor ész nélkül belevezette 3 védőbe a labdát, viszont ez az időszak már jó 2 éve volt, szerencsére a játéka jó irányba fejlődik. A hozzáállására sem lehetett soha panasz, az Özil-ügy óta pedig pláne nem. Ironikus, hogy akkor (addig is) vállalta a versenyhelyzetet, bizonyítani akart, köszönetként teljesítményéért pedig ilyen hálátlan helyzetbe hoztuk...

Az előző szezonra feladta eredeti posztját, lemondott a gólszerzésről, és beállt CR mögé csicskást játszani...

Teljesen mindegy, hogy ő vagy az ügynöke kezdte, de nyamvadt 3 millió környékén keres, ha nem is 8-10-re, de olyan 5-6-ra szó nélkül meg kellett volna már emelni - kérés nélkül. Nálam is eltört volna a mécses, ha azok után hogy megtagadják a fizetésemelést (és valljuk be, a szerepének fontosságához képest nem kap sokat), még a nyakamra igazolnak egy James-t (semmi bajom vele), aki eleve dupla fizuval indul... Ha így bánik velem egy klub akkor nem azt érzem hogy tisztelnek, szeretnek....
Ez igy van, jo lenne megtartani, ha az az ara akkor fizu emelessel, En nem sajnalom tollem, megerdemli.

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. augusztus 21., csütörtök 18:46

h3x0r írta:
tucsoki írta:Teljesen mindegy, hogy ő vagy az ügynöke kezdte, de nyamvadt 3 millió környékén keres, ha nem is 8-10-re, de olyan 5-6-ra szó nélkül meg kellett volna már emelni - kérés nélkül.
De ha megnezzuk a vezetoseg eddigi tevekenyseget, akkor lathatjuk, hogy aki huzamosabb ideig jol teljesit, annak igenis megadjak a fizetesemelest. Azokat viszont rohadtul utalja Perez, akik folyamatosan sirnak a jobb fizetes miatt.

Viszont azt se felejtsuk el, hogy nem vagyunk City vagy PSG, akik szó meg kérés nelkul dobigaljak mindenkinek az oriasi fizukat. Nem tudom mennyire igaz, de ez a 8 millios keres valoban irrealis. Mint ahogy azon is meglepodnek hogy azt az 5 es fel millat legkesobb jovo tavasszal nem kapta volna meg.

(meg mielott valaki felhozna, hogy Benzema miert kapott akkora emelest, mikor a teljesitmenye alapjan nem biztos hogy megerdemelte volna. Azt azert ne felejtsuk el, hogy 5 even keresztul egyszer se modositottak a szerzodesen, ami azert is fontos, mert a fizetese utan a regi, szamunkra joval kedvezobb szabalyok alapjan adoztunk. arrol nem is beszelve, hogy nagy a marketingerteke)
Ezért is írtam még a hozzászólásomban, hogy árnyalja a képet, mert nem tudni ki, mennyire volt akaratos a bérekkel kapcsolatban. Előfordulhat hogy DM-ék átléptek egy határt, erre Perez berágott, meg "fordítva" is történhetett, szal passz, de nekem nem tetszik ez az egész az eddigiek alapján.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. augusztus 21., csütörtök 18:42

tucsoki írta:Teljesen mindegy, hogy ő vagy az ügynöke kezdte, de nyamvadt 3 millió környékén keres, ha nem is 8-10-re, de olyan 5-6-ra szó nélkül meg kellett volna már emelni - kérés nélkül.
De ha megnezzuk a vezetoseg eddigi tevekenyseget, akkor lathatjuk, hogy aki huzamosabb ideig jol teljesit, annak igenis megadjak a fizetesemelest. Azokat viszont rohadtul utalja Perez, akik folyamatosan sirnak a jobb fizetes miatt.

Viszont azt se felejtsuk el, hogy nem vagyunk City vagy PSG, akik szó meg kérés nelkul dobigaljak mindenkinek az oriasi fizukat. Nem tudom mennyire igaz, de ez a 8 millios keres valoban irrealis. Mint ahogy azon is meglepodnek hogy azt az 5 es fel millat legkesobb jovo tavasszal nem kapta volna meg.

(meg mielott valaki felhozna, hogy Benzema miert kapott akkora emelest, mikor a teljesitmenye alapjan nem biztos hogy megerdemelte volna. Azt azert ne felejtsuk el, hogy 5 even keresztul egyszer se modositottak a szerzodesen, ami azert is fontos, mert a fizetese utan a regi, szamunkra joval kedvezobb szabalyok alapjan adoztunk. arrol nem is beszelve, hogy nagy a marketingerteke)

numberone1
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. augusztus 21., csütörtök 18:33

Galacticos írta:
Rasta írta:Amióta Carlo megtalálta az új posztját, azóta nekem nem rémlik, hogy lett volna akár egy olyan meccse is, amelyiken borzalmasan rosszul játszott (a leggyengébb momentum, ami megmaradt vele kapcsolatban, az a kihagyott 11-es volt, elvileg betegen, amikor oda sem szabadott volna engedni, hogy elvégezze - de azon a meccsen sem játszott kifejezetten rosszul ezt leszámítva)
hát én a bl döntőn is anyáztam nem egyszer meg nem kétszer, amikor már a félpályáról felívelte a kapu elé...
Az utolso momentumaig vegig rossz megoldasokat valasztott. Engem is qvara idegesitett... :-@

Ha ez a 2 jomadar elmegy, akkor a KHOD fociellenes tarsulat vegkep feloszlik es nem marad hirmondoja. :salute:
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. augusztus 21., csütörtök 18:27

Én értem ,hogy sokaknak hiányozni fog DM, nekem is... De ez a Makelele-Hámesz-DM dolog.... Időrenben ha haladunk akkor úgy volt az egész ,hogy először DM elkezdett sírni fizetésért, aztán ahogy nem kapta meg távozni szeretett volna(már a vb alatt eldőlt ez szerintem) és mivel a vezetőség ezzel tisztában volt ,hogy nem tudják megtartani DM-et ezért igazolták le Hámeszt szerintem.Az hogy James mennyire képes pótolni DiMaria-t én is kétségekkel fogadom/fogadtam de ez a jövő zenéje még... De ha DiMaria nem fesztiválozik szerintem nem vettük volna meg a kolumbiait hanem jött volna Falcao vagy nem tudom...

Legalább is így lenne logikus szerintem.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 21., csütörtök 18:16

Na, DM asszonya is megszólalt, szerencsétlen csóka :lol: :lol:
Állítólag instára kirakta, hogy DM soha nem kért 8 milliót...ez már a legalja, mikor asszonyka is beleszól :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. augusztus 21., csütörtök 18:11

Rasta írta:Amióta Carlo megtalálta az új posztját, azóta nekem nem rémlik, hogy lett volna akár egy olyan meccse is, amelyiken borzalmasan rosszul játszott (a leggyengébb momentum, ami megmaradt vele kapcsolatban, az a kihagyott 11-es volt, elvileg betegen, amikor oda sem szabadott volna engedni, hogy elvégezze - de azon a meccsen sem játszott kifejezetten rosszul ezt leszámítva)
hát én a bl döntőn is anyáztam nem egyszer meg nem kétszer, amikor már a félpályáról felívelte a kapu elé...

Rasta
Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic

HozzászólásSzerző: Rasta » 2014. augusztus 21., csütörtök 18:08

Amióta Carlo megtalálta az új posztját, azóta nekem nem rémlik, hogy lett volna akár egy olyan meccse is, amelyiken borzalmasan rosszul játszott (a leggyengébb momentum, ami megmaradt vele kapcsolatban, az a kihagyott 11-es volt, elvileg betegen, amikor oda sem szabadott volna engedni, hogy elvégezze - de azon a meccsen sem játszott kifejezetten rosszul ezt leszámítva)

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2014. augusztus 21., csütörtök 17:53

Aztán lehet, ha marad, évközben megint hozza a lúzer formáját, amit már oly sokan itt elfelejtettek, és átkozni fogjuk a napot, amikor nema dtuk el 70 millióért :mrgreen:
Merci Zizou!

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. augusztus 21., csütörtök 17:39

Alapbol 2 tipusu jatekos letezik: az egyik, akinek csak az a fontos, hogy azalatt a 10-15 ev alatt minel tobb penzt keressen es a masik, aki valamivel kevesebb penzt visz haza, viszont cserebe egy csomo mindent megnyer.

van egy harmadik típus is, akinek az a fontos, hogy minél több pénzt vigyen haza és közben egy csomó kupát is megnyerjen. ők vannak a legtöbben, csak nagyon keveseknek jön össze a kettő együtt.

Rasta

HozzászólásSzerző: Rasta » 2014. augusztus 21., csütörtök 17:32

tubatibi írta:Mondjuk most azért a középpályánkon van egy Xabi Alonso, Modric, Kroos, akik mind világklasszisok. :)
Csak hát ezt a triót láthattuk, hogy így együtt egyelőre eléggé harmatosan muzsikálnak. Véleményem szerint Kroos jelenléte a kp-n javarészt feleslegessé teszi Xabi játékát is. Kroos - Modric mellé még mindenképpen kell egy gyors, áttörésekre képes játékos oda. Erre a jelen keretből egyértelműen DM a legideálisabb, ha meg ő nem lesz, akkor Isco/James, bár ők egyelőre még nem közelítik meg DM dinamizmusát. Továbbra is remélem, hogy DM meggondolja magát, akár Ramos, akár CR is beszélhet a fejével, nekem mindegy. Pogba érkezésével Realisával ellentétben én nem nagyon számolok, egyrészt semmi hír róla, másrészt meg ő nagyobb fogásnak számít, és ha jön is, akkoris jövő nyáron esélyesebb.

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. augusztus 21., csütörtök 17:18

Mondjuk most azért a középpályánkon van egy Xabi Alonso, Modric, Kroos, akik mind világklasszisok. :)
"If you don't like your destiny, don't accept it."

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. augusztus 21., csütörtök 17:10

Nagyon nagy igazságtalanságnak érzem a vele szembeni viselkedésünket, akár a szurkolók, de leginkább a vezetőség részéről. Évek óta szorgos "hangya" a csapatban, olykor sokakat zavarja ha játszik, de ha kikerül akkor vehető észre igazán a hiánya. Nem egyszer szidtam én is mikor ész nélkül belevezette 3 védőbe a labdát, viszont ez az időszak már jó 2 éve volt, szerencsére a játéka jó irányba fejlődik. A hozzáállására sem lehetett soha panasz, az Özil-ügy óta pedig pláne nem. Ironikus, hogy akkor (addig is) vállalta a versenyhelyzetet, bizonyítani akart, köszönetként teljesítményéért pedig ilyen hálátlan helyzetbe hoztuk...

Az előző szezonra feladta eredeti posztját, lemondott a gólszerzésről, és beállt CR mögé csicskást játszani...

Teljesen mindegy, hogy ő vagy az ügynöke kezdte, de nyamvadt 3 millió környékén keres, ha nem is 8-10-re, de olyan 5-6-ra szó nélkül meg kellett volna már emelni - kérés nélkül. Nálam is eltört volna a mécses, ha azok után hogy megtagadják a fizetésemelést (és valljuk be, a szerepének fontosságához képest nem kap sokat), még a nyakamra igazolnak egy James-t (semmi bajom vele), aki eleve dupla fizuval indul... Ha így bánik velem egy klub akkor nem azt érzem hogy tisztelnek, szeretnek....
Nyilván arról nem tudunk semmit hogy ki, hogyan, mennyit, milyen formában tárgyalt/kért/akaratoskodott, szóval ez bonyolítja a helyzetet, de kicsit Makelele érzésem van. Pont ott próbálunk tökösen fellépni ahol nem érdemelték meg. Közben Khedira meg ingyen lécel jövőre, holott (ha csak minimális igazság is volt a hírekben) mikor jó pénzért értékesíthettük volna, akkor meg erőfitogtatásként új szerződést toltunk az orra alá.

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. augusztus 21., csütörtök 17:04

Na mar most nekem senki se mondja, hogy sportszakmailag elorelepes a BL cimvedotol egy olyan csapatba igazolni, aki nemhogy a BL-ben, hanem meg az EL-ben se jatszik.
Azért a MU-tól ez kirívó, mármint, hogy nincsenek ott a BL mezőnyében. DM nem öreg, még bőven van neki pár jó éve, globálisan meg a United sem sokkal kisebb név (ha egyáltalán adott játékos kisebbnek tartja vagy sem).

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. augusztus 21., csütörtök 17:01

VanillaSky írta:Ezt sosem értettem. Ezek az emberek nem szurkolók, nekik a saját életük az elsődleges. Ha van egy játékos, aki jó szériában van és a jelenlegi 3.5 milliós fizetéséből képes csinálni 7-8-at miért ne csinálhatna? Ennyire azért nem buták. Klasszis játékos, keresett is, máshol valószínűleg folyamatos kezdő is lesz jobb pénzért. A legtöbb ember simán váltana.
Igaz hogy mindenkinek a sajat elete az elsodleges. Mi se azt mondtuk, hogy ingyen jatszon nalunk.

Alapbol 2 tipusu jatekos letezik: az egyik, akinek csak az a fontos, hogy azalatt a 10-15 ev alatt minel tobb penzt keressen es a masik, aki valamivel kevesebb penzt visz haza, viszont cserebe egy csomo mindent megnyer.

Na mar most nekem senki se mondja, hogy sportszakmailag elorelepes a BL cimvedotol egy olyan csapatba igazolni, aki nemhogy a BL-ben, hanem meg az EL-ben se jatszik. Igaz hogy nalunk nincs garantalva a helye a kezdoben, viszont ha valoban annyira jo jatekos, akkor szezon kozben beverekedi magat.

- DM-nek tavaly ez volt meg: sok penz + kupak
- iden nalunk ez lesz meg: nagyon sok penz + kupak
- az MU-nal pedig ez lenne: meg ennel is tobb penz

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. augusztus 21., csütörtök 16:46

Sajnálatos, de ha valóban ennyit ér neki a klub, akkor kívül tágasabb.
Ezt sosem értettem. Ezek az emberek nem szurkolók, nekik a saját életük az elsődleges. Ha van egy játékos, aki jó szériában van és a jelenlegi 3.5 milliós fizetéséből képes csinálni 7-8-at miért ne csinálhatna? Ennyire azért nem buták. Klasszis játékos, keresett is, máshol valószínűleg folyamatos kezdő is lesz jobb pénzért. A legtöbb ember simán váltana.

Személy szerint nem fogok krokodilkönnyeket hullajtani DM után, volt egy erős féléve ahol kettő helyett is futott és ez a hozzáállásának volt köszönhető elsősorban. Nyilvánvaló, hogy egy ilyen idény után a csapat élmezőnyébe akar tartozni, ezt nem kapja meg, így meg ne maradjon, mert csak negatív kihatással lesz a többire. Neki legalább kellemes a búcsúja függetlenül az elmúlt hónap kavarásaitól.

Vissza: