Realista24 írta:
Remy írta:
Tegnap megneztem. Tovabbra se tudom.
Dembele elemzését szépen megoldottad

ember kb Aranylabdás formában van így inkább nem arról írsz hanem a korábbi évéről.
Nyilvánvalóan az idei Dembelé beférne hozzánk, ahogy az idei Rafinyna is. Meg lehetne sorolni...Viszont mindkettőt láttuk korábban, és ha olyan teljesítményt raktak volna itt le Real mezben, akkor vasvillával lettek volna elkergetve. Ilyen alapon Rodrygo is bármikor lerakhat majd egy olyan szezont, mint ezek... csak ideje lenne már értelmes támadófocit játszanunk, ahol a támadóink élhetnek... pont ezért nem cserélném le még 1 évig egyik támadónkat se, mert ha jön Xabi, teljesen más focink lesz valszeg.
Perezék hányszor voltak basztatva, hogy az éppen aktuális felkapott névre mennek rá, akit fél éve még alig ismertek néhányan. Most konkrétan ugyanezt csinálják itt néhányan a fórumon is ezzel a Doué meg tudom is én milyen nevekkel. Francia ligából ráadásul...
Én nem mondom, hogy nem lehetne előrelépni Rodrygo helyén, vagy akár Vinién is, de megint ott vagyunk kis túlzással, hogy bárki jöjjön, mert aki nálunk van az kurvarossz.