Marcelo
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Marcelo - 12
Na akkor jöhet Miguel Guti a kupában…remelem Carlo most már használni fogja
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Ja csak odáig el is kell jutni. Fasza ilyen ellenszélben játszani. Halasztást nem engednek, a brazilok meg nyomorultak és egy tét nélküli meccsre nem tudnak nélkülözni pár játékost. Marcelot meg ok nélkül, bemondásra eltiltják 3 meccsre.Pad'em írta: Nem, ezt a kupában kell letöltse. Ha döntőbe jutunk akkor ott játszhat. Nem tudom mikor játszák a döntőt de gondolom vmikor idény végén. Szép búcsú is lenne, hogy beáll a 80. percben 4-0-nál és kioszt pár talpas kötényt mint tegnap(majd ugyanezt a BL döntőben is
)
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- Pad'em
Nem, ezt a kupában kell letöltse. Ha döntőbe jutunk akkor ott játszhat. Nem tudom mikor játszák a döntőt de gondolom vmikor idény végén. Szép búcsú is lenne, hogy beáll a 80. percben 4-0-nál és kioszt pár talpas kötényt mint tegnapkodo írta:És ezt nem lehet a ligaban letolteni?Pad'em írta: 3 meccses eltiltást kapott. Kihagyja a negyeddöntőt meg ha lesz a két semitElmennek ezek a picsába. Mennyit kapott volna ha még illedelmesen a krva anyjába is elküldi, ahogy érdemelte volna ez a vakegér.
1 game for the red card + 2 games for what he said to the referee after the red card ("you're very bad"). @partidazocope

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
És ezt nem lehet a ligaban letolteni?Pad'em írta: 3 meccses eltiltást kapott. Kihagyja a negyeddöntőt meg ha lesz a két semitElmennek ezek a picsába. Mennyit kapott volna ha még illedelmesen a krva anyjába is elküldi, ahogy érdemelte volna ez a vakegér.
1 game for the red card + 2 games for what he said to the referee after the red card ("you're very bad"). @partidazocope
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Pad'em írta: 2 games for what he said to the referee after the red card ("you're very bad").

Elkényeztetett faszok, ki kéne küldeni ezeket egy Makkoshotyka-Ricse megye 3-as szuperrangadóra(egyik faluban sincs már csapat sajnos), ott kapnának jó pár very bad-et

Amúgy az öreg Marci nagyon jól tolta, ezt a könnyed kreativitást nem lehet tanulni, amikor kisujjból szopatja a védőket áh. Hálásak lehetünk,hogy ez a faszi nálunk tolta le a karrierjét.

Elmennek ezek a faszba.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Komoly összefogás kellene az összes élvonalbeli csapattól. Sztrájk, stb.
Egyre több a hiba, hiába a VAR. Hiába old meg néhány problémát, mikor közben újakat is szül. Meccseket, bajnokságok, kupák mennek és mehetnek el a gyökér bírók miatt.
Lásd. Tavalyi szezonhajránk.
Egyre több a hiba, hiába a VAR. Hiába old meg néhány problémát, mikor közben újakat is szül. Meccseket, bajnokságok, kupák mennek és mehetnek el a gyökér bírók miatt.
Lásd. Tavalyi szezonhajránk.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Kurvagaz, hogy ezeket a kibaszott gyokereket senki nem keri szamon a szar munkajukert, de ez kb mindenutt igy megy, teljesen erthetetlen, konkretan belenyulnak a meccsbe a balfaszkodasaikkal.
NBAben ugyanez a tema
NBAben ugyanez a tema
thereisonly1ronaldo
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Elmennek a.....
Ennek a shrek arcú felkegyelmu sporinak is adni kene utolag 2-3 hónapnyi 5öd osztályt, plusz Krooseknal otthon vele nyiratnam a füvet, azert a fantom fault ert, amit befujt.
Nagyon jo volt latni marcit tegnap. Mikor lemaradt meccs elejen, amibol a kapufat rugtak (az is mi volt te jo eg) megijedtem. Nemar.
De utana elohuzott eleg sok dolgot abbol a bizonyos kalapbol. Piros ide vagy oda. Siman motm.
Ennek a shrek arcú felkegyelmu sporinak is adni kene utolag 2-3 hónapnyi 5öd osztályt, plusz Krooseknal otthon vele nyiratnam a füvet, azert a fantom fault ert, amit befujt.
Nagyon jo volt latni marcit tegnap. Mikor lemaradt meccs elejen, amibol a kapufat rugtak (az is mi volt te jo eg) megijedtem. Nemar.
De utana elohuzott eleg sok dolgot abbol a bizonyos kalapbol. Piros ide vagy oda. Siman motm.

- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Elképzeltem, ahogy sértődötten, szipogva beírja a spori a jelentésbe ezt a mondatod, majd a szövetségnél meg hangosan felröhögnek, amikor végigolvassák miket írt le.
De ha már ott van a jelentésben, akkor muszáj valamit adni rá.
De ha már ott van a jelentésben, akkor muszáj valamit adni rá.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Pad'em
3 meccses eltiltást kapott. Kihagyja a negyeddöntőt meg ha lesz a két semit
Elmennek ezek a picsába. Mennyit kapott volna ha még illedelmesen a krva anyjába is elküldi, ahogy érdemelte volna ez a vakegér.

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Úgy emlékszem valami ilyesmit mondott, hogy "szép munka".El Sie7e írta: Elvileg mondott vmit a bírónak ami miatt az alap egy meccs melle kaphat meg egy plusz meccs eltiltást![]()
Egyébként a klub a pirosért és Kroos sárgájáért is fellebbezett, ha jól értesültem.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

Toroljetek legyszi, szokas szerint faszsagot irtam.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Elvileg mondott vmit a bírónak ami miatt az alap egy meccs melle kaphat meg egy plusz meccs eltiltást

“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Bár az elején majdnem kaptunk róla egy gólt (hogy az istenbe sikerült azt a csávónak kihagynia
), de azonkívül nagyot játszott a kapi
Reméljük lesz még pár ilyen jó meccse a szezon végéig
A piros lapja a tegnapi kameraállásokból nekem elég kérdőjeles. Nem volt egyértelmű kép, ahol látni lehetne, hogy mit ért el előbb.
De mindenképp fontos közbelépés volt az is.

A piros lapja a tegnapi kameraállásokból nekem elég kérdőjeles. Nem volt egyértelmű kép, ahol látni lehetne, hogy mit ért el előbb.

- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Legenda.Champions League
La Liga
Copa del Rey
Spanish Super Cup
Club World Cup
UEFA Super Cup
Marcelo equals Paco Gento as the most decorated Real Madrid player of all time with 23 trophies
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Oh shit

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Így fordítson az ember...Realista24 írta: Marcelo: "I've always given my best at Madrid, I will continue until the end of my contract. I owe a lot to this shirt. If I play less or more, it doesn't matter: I have a history at the club, a successful career and I will continue to give everything until the end."
![]()
![]()

https://madridom.hu/blog/2022/01/06/mar ... ehezebbek/
Marcelonak pedig

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Marcelo: "I've always given my best at Madrid, I will continue until the end of my contract. I owe a lot to this shirt. If I play less or more, it doesn't matter: I have a history at the club, a successful career and I will continue to give everything until the end."

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Pellegrini alatt nem Arbeloa helyett hanem mellett játszott - Juande Ramos (lol) és Pellegrini is szélsőként játszatta.realistahuni írta:Az elején RC cseréje volt, majd a klub kölcsön akarta adni, ő nem ment, ami végül jó döntés volt, de akkor még szigorú értelemben vett alapember nem volt. Pellegrini alatt már kezdett stabil lenni, de akkor is Arbeloa ha jól tudom elég sokat játszott baloson. Mourinho alatt lett clutch a posztján szerintem kb 2010 ősze körül.Marky írta: 18-19 eves kora ota a legmagasabb szinten teljesitett, minden letezo trofeat megnyert kiveve a VB-t. Az a normalis, hogy 30 eves korara kiegett![]()
Mielőtt valaki azzal jönne hogy basztatom, én még elnéztem volna 2018 után is 2-3 szezont egy 70-80 százalékos Marcelot mert imádtam a játékát. Modric élő példa erre.