Vinícius Junior - 7

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.

Eladnád a nyáron?

A szavazás 2025. február 4., kedd 7:55-kor befejeződött.

Igen
71
53%
Nem
63
47%

Szavazatok száma: 134

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Vinícius Junior - 7

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. július 2., szerda 8:20

Galacticos írta:
ELSiete írta:

Ma?
Ma.
Vedo leszereli o meg elkattan es eltolja az mar csak hab a tortan.
Úgy értettem, hogy csak ma hátrány az ember? Szerintem minimum 1 éve.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. július 2., szerda 8:05

ferni írta: Nem lehetne őt odaadni az Arsenalnak és Rodrygo marad a balosra? :lol:
AZ a durva, hogy kb. tavaly a dortmund elleni 5-2 óta nincs egy jó meccse, de fel sem merült még senkiben sem, hogy a másiknak adjanak bizalmat. Az meg már biztos, hogy hazajönnek Amerikából és Rodrygo Londonban fog leszállni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. július 2., szerda 6:57

ELSiete írta:
Galacticos írta: Iszonyatosan belassult, rosszabbnal rosszabb dontesek ma egy fek volt.
Ma?
Ma.
Vedo leszereli o meg elkattan es eltolja az mar csak hab a tortan.

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2025. július 2., szerda 6:16

még egy "fafejjel belevezetem a védőbe, az esetek 75%-ban rossz döntést hozok" évet nem bír el a csapat tőle.

kellene egy teljes generál neki.
nincs valami nője, aki helyre tenné?
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

ELSiete

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. július 1., kedd 23:08

Galacticos írta: Iszonyatosan belassult, rosszabbnal rosszabb dontesek ma egy fek volt.
Ma?

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2025. július 1., kedd 23:05

💩 :mrgreen:

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. július 1., kedd 23:03

fele időben rossz döntés másik felében meg állnia kell, hogy valaki 40 méteres közelségbe érjen hozzá és folyamat 3-4 ember van már rajta. szar meccs volt. az első félidőben rendre ketten támadtak 7 ellen Gonzaloval. nagyon nem volt jó a mai taktika.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. július 1., kedd 22:57

Iszonyatosan belassult, rosszabbnal rosszabb dontesek ma egy fek volt.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. július 1., kedd 22:55

Nem lehetne őt odaadni az Arsenalnak és Rodrygo marad a balosra? :lol:

mexes
Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: mexes » 2025. június 27., péntek 17:29

Realista24 írta: Minoseg>mennyiseg.
Egyetértek. Mivel tavaly senkinek sem volt minőségi meccseken 2-nèl több minőségi teljesítmènye, így marad 24/25-re a stathuszárkodás a teljes támadó sornak.

Remélem idén visszajön az önbizalma és ettől a segge is megnyugszik, mindenki nyerne vele. A topik forgalmán kívül :lol:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. június 27., péntek 10:24

cart írta:
mexes írta:
Mindkét sor tény.
Top 10-ben sincs ezekkel a szamokkal a szezonban a top 5 bajnoksagot nezve az is teny.
Nekem eleg lenne 10 gol is, ha az 30 pontot jelent. De ez nem csak az o eseteben igaz, hanem minden stathuszarra.

Minoseg>mennyiseg.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2025. június 27., péntek 10:18

mexes írta:
Mindkét sor tény.
Top 10-ben sincs ezekkel a szamokkal a szezonban a top 5 bajnoksagot nezve az is teny.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 27., péntek 8:38

engem ujabban most az irrital nala, hogy szinte minden egyes passza szar.
de meg a legegyszerubb par meteres guritott passzt se sikerul rendesen megcsinalni, vagy tul gyenge es laza, vagy tul eros, es allandoan emiatt szar helyzetbe hozza a tarsakat. a kombinaciohoz altalaban total hulye. ennek ellenere 1-2-szer bejon, amit kigondolt vagy szerencsevel megoldja, gyakran nem tudom eldonteni. de szegyen lett volna, ha egy ilyen kepessegu es tudasu jatekos aranylabdat nyer.
es most meg a viselkedeserol szot se ejtettem.
ez itt most nem jelent sokat, majd mikor igazi tetmeccsek lesznek, akkor kell a dolog, kivancsian varom, hogy alakul.
thereisonly1ronaldo

mexes
Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: mexes » 2025. június 27., péntek 7:58

Total 24/25: 55meccs 41 kanadai. 22goal 19assist. :agree:
Illetve "gyökér és irritáló" hogy ne kelljen fáradnotok. :vivo:

Mindkét sor tény.

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. június 25., szerda 16:32

Ezek a rainbow flick próbálkozások.... :fpalm: Mikor a kinossag hatarait már rég elhagytad, de a szégyenérzet is enyhe kifejezés. Mi van azon túl? Hogyan lehet ezt leirni? Miért írok ide?
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. június 21., szombat 0:07

ToniKroos írta: Próbálok már nem beleszólni, mert rohadtul nem vagytok objektívek, de amikor ilyeneket írtok az zavaró.
Hogy lennek objektiv amikor irrital a csavonak mostmar minden gesztusa? Nem nagyon volt kb higuain ota ilyen jatekosunk.
Attol meg orulok ha golt lo, de nekem kellemetlen amiket muvel a palyan.
ToniKroos írta: . A letámadásnál meg nem értem, hogy lehet egy valakit kiemelni, mikor az egész csapat folyamatosan csúszásban volt, nem bírták elosztani az embereket.
Ugy hogy konkretan nala volt olyan hogy fent maradt centerbe (mert ugye a legjobb szokasa a nagy melosodnak hogy labdavesztesnel visszasetal miutan kicsapkodta magat es az ellenfel mar vezette 50metert a labdat) aztan ravitte a vedo es konkretan elfutott elole.
Ha nektek ez a melo hogy elol setalgat folyamatosan a labdavesztesek utan, akkor ebben nem fogunk egyeterteni mert nekem errol mas az elkepzelesem.
ToniKroos írta: Átugrotta csak azért nem találta el a lábát a védő és mivel át kellett ugrania ütemet vesztett és nem érte volna el a labdát.
Ja es akkor homoritani kell es reklamalni ahelyett hogy megprobalt volna talpon maradni es ravezetni a kapusra? Milyen labdat nem ert volna utol amikor kozel s tavol senki nem volt, a 35 eves koulibaly a foldon fekudt, bar igazad van a jelenlegi melos vini annyit vesztett a sebessegebol hogy en se vagyok biztos hogy nem ertek volna utol, plane ha meg labdat is kell kozbe cipelni.

De biztos az is veletlen hogy jude is nala borult ki tavaly, amikor nagynehezen labdat szerzunk azt belevezeti semmi kontakt, megall mutogat a tobbi hulye meg majd visszaszerzi. Ez nem sok embernek all jol, es a tavalyi vinicius ezt nem kompenzalta sehol

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2025. június 20., péntek 23:03

Galacticos írta:
Babinho írta: Tényleg mit szeretnétek leszűrni ebből a hakni ligából, 4 nap új edző után?
Most kéne megszakadnia?
Legalabb ne szineszkedjen amikor full ziccerben kilephetett volna.
Illetve ha mar hakni meccs es a melot nem rakja bele maxon, akkor a bironal se magyarazzon az elso perctol fogva mert ez egy hakni meccs.
Szekunder.
Próbálok már nem beleszólni, mert rohadtul nem vagytok objektívek, de amikor ilyeneket írtok az zavaró. Először is az ilyet becsúszást leszokták fújni. Átugrotta csak azért nem találta el a lábát a védő és mivel át kellett ugrania ütemet vesztett és nem érte volna el a labdát. Tehát tény nem volt kontakt, de szabálytalan az ilyen fajta akadályozás. A másik, hogy kb csak itt reklamálált (tegyük hozzá jogosan, mert ez nekünk lett volna szabad, legalábbis a spanyol ligában biztos), de mondj még egy példát, ha szerinted végig ezt csinálta. Az is kamu, hogy nem rakott bele melót, a futás mennyisége rendben volt.
Gyengén játszott, sok rossz döntés, rossz csel, de amiket írsz azok pont nem igazak. A letámadásnál meg nem értem, hogy lehet egy valakit kiemelni, mikor az egész csapat folyamatosan csúszásban volt, nem bírták elosztani az embereket.

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. június 20., péntek 22:29

ELSiete írta:
Babinho írta: Most a teljesítményéről beszélünk vagy a személységéről?

Döntsük már el
Nem nagyon lehet már külön választani, mert mindkettő egy darab sz.r.
De a teljesítménye még lehet jó. És nem is most kell jónak lennie.
Én utálom. De bízok benne hogy jó szezonja lesz, mert eladva nem lesz.
Csak ciki most beleállni abba hogy nem fut, miközben csak annyit szeretnének mondani hogy utálják. Ezt el lehet mondani sztem. De most a klub vb-s hányást elverni azokon akiket nem bírunk...
Egy arab csapat elleni szineszkedes a ziccer helyett melyik kategoriaba tartozik Nalad?
Hát min van a hangsúly? Hogy színészkedik. Akkor a személység. Az határozza meg a pályán mutatott karaktert. Ziccert más is hagy ki...Valverdének senki nem hozza fel a 11est, Vininél fel lenne.
Én nem várok el semmilyen jó teljesítményt ebben a hónapban. És nem is ez a cél, nem láttatok még elég nyári hakni túrát? Ez ilyen körülmények között lehetetlen. Legyünk túl rajta minél hamarabb.

Azt se tudjuk most milyen fázisban van a felkészülés/levezetés...most elkezdtek alapozni, milyen állapotban vannak a játékksok egyáltalán? Lesz még pihenő? Keményen edzenek, vagy az majd később jön? Ez nem a grund, élsport. Hülyeség olyan szemmel nézni ezt a hónapot mint a szezon makd érdemi részét...amiben makd simán hátrányban is leszünk emiatt a szar miatt...

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. június 20., péntek 22:20

Döntsük már el
Egy arab csapat elleni szineszkedes a ziccer helyett melyik kategoriaba tartozik Nalad? :)

ELSiete

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. június 20., péntek 22:12

Döntsük már el
Nem nagyon lehet már külön választani, mert mindkettő egy darab sz.r.

Vissza: