Úgy értettem, hogy csak ma hátrány az ember? Szerintem minimum 1 éve.Galacticos írta:Ma.ELSiete írta:
Ma?
Vedo leszereli o meg elkattan es eltolja az mar csak hab a tortan.

Vinícius Junior - 7
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Vinícius Junior - 7
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
AZ a durva, hogy kb. tavaly a dortmund elleni 5-2 óta nincs egy jó meccse, de fel sem merült még senkiben sem, hogy a másiknak adjanak bizalmat. Az meg már biztos, hogy hazajönnek Amerikából és Rodrygo Londonban fog leszállni.ferni írta: Nem lehetne őt odaadni az Arsenalnak és Rodrygo marad a balosra?![]()
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Galacticos
Ma.ELSiete írta:Ma?Galacticos írta: Iszonyatosan belassult, rosszabbnal rosszabb dontesek ma egy fek volt.
Vedo leszereli o meg elkattan es eltolja az mar csak hab a tortan.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
még egy "fafejjel belevezetem a védőbe, az esetek 75%-ban rossz döntést hozok" évet nem bír el a csapat tőle.
kellene egy teljes generál neki.
nincs valami nője, aki helyre tenné?
kellene egy teljes generál neki.
nincs valami nője, aki helyre tenné?
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
-
Ma?Galacticos írta: Iszonyatosan belassult, rosszabbnal rosszabb dontesek ma egy fek volt.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
fele időben rossz döntés másik felében meg állnia kell, hogy valaki 40 méteres közelségbe érjen hozzá és folyamat 3-4 ember van már rajta. szar meccs volt. az első félidőben rendre ketten támadtak 7 ellen Gonzaloval. nagyon nem volt jó a mai taktika.
- Galacticos
Iszonyatosan belassult, rosszabbnal rosszabb dontesek ma egy fek volt.
Nem lehetne őt odaadni az Arsenalnak és Rodrygo marad a balosra?

- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Egyetértek. Mivel tavaly senkinek sem volt minőségi meccseken 2-nèl több minőségi teljesítmènye, így marad 24/25-re a stathuszárkodás a teljes támadó sornak.Realista24 írta: Minoseg>mennyiseg.
Remélem idén visszajön az önbizalma és ettől a segge is megnyugszik, mindenki nyerne vele. A topik forgalmán kívül

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nekem eleg lenne 10 gol is, ha az 30 pontot jelent. De ez nem csak az o eseteben igaz, hanem minden stathuszarra.cart írta:Top 10-ben sincs ezekkel a szamokkal a szezonban a top 5 bajnoksagot nezve az is teny.mexes írta:
Mindkét sor tény.
Minoseg>mennyiseg.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Top 10-ben sincs ezekkel a szamokkal a szezonban a top 5 bajnoksagot nezve az is teny.mexes írta:
Mindkét sor tény.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
engem ujabban most az irrital nala, hogy szinte minden egyes passza szar.
de meg a legegyszerubb par meteres guritott passzt se sikerul rendesen megcsinalni, vagy tul gyenge es laza, vagy tul eros, es allandoan emiatt szar helyzetbe hozza a tarsakat. a kombinaciohoz altalaban total hulye. ennek ellenere 1-2-szer bejon, amit kigondolt vagy szerencsevel megoldja, gyakran nem tudom eldonteni. de szegyen lett volna, ha egy ilyen kepessegu es tudasu jatekos aranylabdat nyer.
es most meg a viselkedeserol szot se ejtettem.
ez itt most nem jelent sokat, majd mikor igazi tetmeccsek lesznek, akkor kell a dolog, kivancsian varom, hogy alakul.
de meg a legegyszerubb par meteres guritott passzt se sikerul rendesen megcsinalni, vagy tul gyenge es laza, vagy tul eros, es allandoan emiatt szar helyzetbe hozza a tarsakat. a kombinaciohoz altalaban total hulye. ennek ellenere 1-2-szer bejon, amit kigondolt vagy szerencsevel megoldja, gyakran nem tudom eldonteni. de szegyen lett volna, ha egy ilyen kepessegu es tudasu jatekos aranylabdat nyer.
es most meg a viselkedeserol szot se ejtettem.
ez itt most nem jelent sokat, majd mikor igazi tetmeccsek lesznek, akkor kell a dolog, kivancsian varom, hogy alakul.
thereisonly1ronaldo
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Total 24/25: 55meccs 41 kanadai. 22goal 19assist.
Illetve "gyökér és irritáló" hogy ne kelljen fáradnotok.
Mindkét sor tény.

Illetve "gyökér és irritáló" hogy ne kelljen fáradnotok.

Mindkét sor tény.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ezek a rainbow flick próbálkozások....
Mikor a kinossag hatarait már rég elhagytad, de a szégyenérzet is enyhe kifejezés. Mi van azon túl? Hogyan lehet ezt leirni? Miért írok ide?

- Galacticos
Hogy lennek objektiv amikor irrital a csavonak mostmar minden gesztusa? Nem nagyon volt kb higuain ota ilyen jatekosunk.ToniKroos írta: Próbálok már nem beleszólni, mert rohadtul nem vagytok objektívek, de amikor ilyeneket írtok az zavaró.
Attol meg orulok ha golt lo, de nekem kellemetlen amiket muvel a palyan.
Ugy hogy konkretan nala volt olyan hogy fent maradt centerbe (mert ugye a legjobb szokasa a nagy melosodnak hogy labdavesztesnel visszasetal miutan kicsapkodta magat es az ellenfel mar vezette 50metert a labdat) aztan ravitte a vedo es konkretan elfutott elole.ToniKroos írta: . A letámadásnál meg nem értem, hogy lehet egy valakit kiemelni, mikor az egész csapat folyamatosan csúszásban volt, nem bírták elosztani az embereket.
Ha nektek ez a melo hogy elol setalgat folyamatosan a labdavesztesek utan, akkor ebben nem fogunk egyeterteni mert nekem errol mas az elkepzelesem.
Ja es akkor homoritani kell es reklamalni ahelyett hogy megprobalt volna talpon maradni es ravezetni a kapusra? Milyen labdat nem ert volna utol amikor kozel s tavol senki nem volt, a 35 eves koulibaly a foldon fekudt, bar igazad van a jelenlegi melos vini annyit vesztett a sebessegebol hogy en se vagyok biztos hogy nem ertek volna utol, plane ha meg labdat is kell kozbe cipelni.ToniKroos írta: Átugrotta csak azért nem találta el a lábát a védő és mivel át kellett ugrania ütemet vesztett és nem érte volna el a labdát.
De biztos az is veletlen hogy jude is nala borult ki tavaly, amikor nagynehezen labdat szerzunk azt belevezeti semmi kontakt, megall mutogat a tobbi hulye meg majd visszaszerzi. Ez nem sok embernek all jol, es a tavalyi vinicius ezt nem kompenzalta sehol
Próbálok már nem beleszólni, mert rohadtul nem vagytok objektívek, de amikor ilyeneket írtok az zavaró. Először is az ilyet becsúszást leszokták fújni. Átugrotta csak azért nem találta el a lábát a védő és mivel át kellett ugrania ütemet vesztett és nem érte volna el a labdát. Tehát tény nem volt kontakt, de szabálytalan az ilyen fajta akadályozás. A másik, hogy kb csak itt reklamálált (tegyük hozzá jogosan, mert ez nekünk lett volna szabad, legalábbis a spanyol ligában biztos), de mondj még egy példát, ha szerinted végig ezt csinálta. Az is kamu, hogy nem rakott bele melót, a futás mennyisége rendben volt.Galacticos írta:Legalabb ne szineszkedjen amikor full ziccerben kilephetett volna.Babinho írta: Tényleg mit szeretnétek leszűrni ebből a hakni ligából, 4 nap új edző után?
Most kéne megszakadnia?
Illetve ha mar hakni meccs es a melot nem rakja bele maxon, akkor a bironal se magyarazzon az elso perctol fogva mert ez egy hakni meccs.
Szekunder.
Gyengén játszott, sok rossz döntés, rossz csel, de amiket írsz azok pont nem igazak. A letámadásnál meg nem értem, hogy lehet egy valakit kiemelni, mikor az egész csapat folyamatosan csúszásban volt, nem bírták elosztani az embereket.
De a teljesítménye még lehet jó. És nem is most kell jónak lennie.ELSiete írta:Nem nagyon lehet már külön választani, mert mindkettő egy darab sz.r.Babinho írta: Most a teljesítményéről beszélünk vagy a személységéről?
Döntsük már el
Én utálom. De bízok benne hogy jó szezonja lesz, mert eladva nem lesz.
Csak ciki most beleállni abba hogy nem fut, miközben csak annyit szeretnének mondani hogy utálják. Ezt el lehet mondani sztem. De most a klub vb-s hányást elverni azokon akiket nem bírunk...
Hát min van a hangsúly? Hogy színészkedik. Akkor a személység. Az határozza meg a pályán mutatott karaktert. Ziccert más is hagy ki...Valverdének senki nem hozza fel a 11est, Vininél fel lenne.Egy arab csapat elleni szineszkedes a ziccer helyett melyik kategoriaba tartozik Nalad?
Én nem várok el semmilyen jó teljesítményt ebben a hónapban. És nem is ez a cél, nem láttatok még elég nyári hakni túrát? Ez ilyen körülmények között lehetetlen. Legyünk túl rajta minél hamarabb.
Azt se tudjuk most milyen fázisban van a felkészülés/levezetés...most elkezdtek alapozni, milyen állapotban vannak a játékksok egyáltalán? Lesz még pihenő? Keményen edzenek, vagy az majd később jön? Ez nem a grund, élsport. Hülyeség olyan szemmel nézni ezt a hónapot mint a szezon makd érdemi részét...amiben makd simán hátrányban is leszünk emiatt a szar miatt...
- Galacticos
Egy arab csapat elleni szineszkedes a ziccer helyett melyik kategoriaba tartozik Nalad?Babinho írta: Most a teljesítményéről beszélünk vagy a személységéről?
Döntsük már el

-
Nem nagyon lehet már külön választani, mert mindkettő egy darab sz.r.Babinho írta: Most a teljesítményéről beszélünk vagy a személységéről?
Döntsük már el