Asier Illarramendi - 24
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Re: Asier Illarramendi - 24
Én is sokalltam érte annak idején azt a pénzt (bár ha jól emlékszem a Real Madrid.com 32 milliot irt nem 40+t)de mindegy....
Most hogy már itt játszik,szurkolok hogy menjen neki,kell a kp-ra fenemód egy jó Illarra,Carlo mester meg remélem ki is hozza belőle a maximumot.
Tény hogy eddig nem mutatott sokat,de ebből azért messzemenő következtetéseket nem kell levonni...
Most hogy már itt játszik,szurkolok hogy menjen neki,kell a kp-ra fenemód egy jó Illarra,Carlo mester meg remélem ki is hozza belőle a maximumot.
Tény hogy eddig nem mutatott sokat,de ebből azért messzemenő következtetéseket nem kell levonni...
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ehhez hozzátartozik az is, hogy Nacho volt a bhv, aki kritikán aluli volt, plusz a középpályán is átrohant a Villarreal. Szerintem jó lesz ez az Illarra-Modric-Isco hármas, de akár Case is mehet Illarra helyére.hehe írta:össze kell érnie a csapatnak, nem kérdés, egy egészséges varane szinteket fog emelni a védelmen is, mert eza ramos-pepe ez szánalmas.
lopez-carvajal-varane-ramos-marcelo-illarra-modric-isco-bale-benz-cé
Tavasszal én erre a kezdőre számítok.
- mocsok
én se örültem neki mikor leigazoltuk.
drága, annyira nem is tűnt jónak stb.
de most már felesleges az árát nézni.
sokat volt sérült, ez volt az első meccse és szerintem nem is játszott rosszul.
védekezésben elég határozott, egyelőre inkább oldalra ívelget, nem mer kockáztatni, de tényleg emlékeztet xabira.
szerintem jó lesz ő.
drága, annyira nem is tűnt jónak stb.
de most már felesleges az árát nézni.
sokat volt sérült, ez volt az első meccse és szerintem nem is játszott rosszul.
védekezésben elég határozott, egyelőre inkább oldalra ívelget, nem mer kockáztatni, de tényleg emlékeztet xabira.
szerintem jó lesz ő.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
amoda is írtam, hogy vettetek 5 embert, ebből isco már most simán kulcsember, bale is beköszönt egyből, carvajal és casemiro pedig ár/érték arányban bőven megérte, mind a kettő ígéretes madridi szempontból.
azért arra kicsi az esély, hogy 5-ből 5 majd beválik, egyelőre illarramendi tűnik picit a fekete báránynak, de ez egyrészt az ára miatt van (azért ezen a poszton nehéz "visszahozni" azt a 30 valahány millió eurót rotálva) másrészt pedig neki is kell idő.
azért arra kicsi az esély, hogy 5-ből 5 majd beválik, egyelőre illarramendi tűnik picit a fekete báránynak, de ez egyrészt az ára miatt van (azért ezen a poszton nehéz "visszahozni" azt a 30 valahány millió eurót rotálva) másrészt pedig neki is kell idő.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
sztem teljesen jó volt.
minden új érkezőről tavasszal mondok igazán véleményt, ami viszont üdítő volt, hogy labdabiztos, technikás és hálistennek sokkal gyorsabb, mint xabi.
össze kell érnie a csapatnak, nem kérdés, egy egészséges varane szinteket fog emelni a védelmen is, mert eza ramos-pepe ez szánalmas.
minden új érkezőről tavasszal mondok igazán véleményt, ami viszont üdítő volt, hogy labdabiztos, technikás és hálistennek sokkal gyorsabb, mint xabi.
össze kell érnie a csapatnak, nem kérdés, egy egészséges varane szinteket fog emelni a védelmen is, mert eza ramos-pepe ez szánalmas.

A fórumozók nettó 90,3%-nak ismeretlen szó ez.GT37 írta:Csak türelem.
Ez van. Így gondolom.
- Galacticos
így van hagyjatok neki időt.
nem eg évre vettük ahogy egyik új játékosunkat sem. tavaszra ő is jó lesz, még ismeretlen neki a közeg, a társak meg a nyomás sem ugyanaz mint a sociedadban.
nem eg évre vettük ahogy egyik új játékosunkat sem. tavaszra ő is jó lesz, még ismeretlen neki a közeg, a társak meg a nyomás sem ugyanaz mint a sociedadban.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Azért vegyük figyelembe, hogy ez volt az első tétmeccse a Madrid színeiben, sérülésből tért vissza, gyakorlatilag Isco kivételével csupa "ismeretlen" ember veszi körül, akikkel még nem sokat játszott együtt, és még sorolhatnám.realistahuni írta:Nagyon remélem nem lesz igazam, de szerintem bukta lesz a srác. Tudom, hogy sérült volt, első tétmeccse meg minden, de valahogy nem érzem benne, hogy majd pluszt tudna adni nekünk a jövőben. Sahin saga könnyen megismétlődhet.
5 méterre tili-toli de semmi váratlan, kicsit xavira is emlékeztet nem csak Alonsora, aki azért első éveiben, meccsenként kiosztott pár 50 méteres passzt, amiket körzővel se lehetett volna jobban odarajzolni.
Védekezésben is kevésnek látszik egyelőre.
A Modric-Casemiro/Khedira kp sokkal jobban működött, így még játéklehetősége se lesz túl sok Illaranak, pedig az nagyon kellene.
Idő kell a beilleszkedéshez neki is, szerintem ha türelmesek vagytok vele szemben, akkor be fogja bizonyítani, hogy megérte azt az n+1 millió eurót.
Tavaly a Sociedadban és nyáron az U21-es Eb-n is remekelt, én szinte biztos vagyok benne, hogy előbb vagy utóbb nálatok is hozni fogja azt a szintet.
Csak türelem.

-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
atyaég.(as.com adat szerint 2 labdát szerzett, míg Khedira 4-et).

But he is a good boy...
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Egy az egyben így látom én is. Amikor megköttetett az üzlet már a volt szaktársam mondta előre, hogy hatalmas bukta lesz a srác főleg ár/érték arányban. Bár ahogy írta sérülésből jött vissza, de semmi extrát nem látok benne, inkább a barca játékába illene bele. A Xabi-Khedi-Casemiro-Modric 4-es nálam előtte van (idén) mindenképpen. (as.com adat szerint 2 labdát szerzett, míg Khedira 4-et).
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Nagyon remélem nem lesz igazam, de szerintem bukta lesz a srác. Tudom, hogy sérült volt, első tétmeccse meg minden, de valahogy nem érzem benne, hogy majd pluszt tudna adni nekünk a jövőben. Sahin saga könnyen megismétlődhet.
5 méterre tili-toli de semmi váratlan, kicsit xavira is emlékeztet nem csak Alonsora, aki azért első éveiben, meccsenként kiosztott pár 50 méteres passzt, amiket körzővel se lehetett volna jobban odarajzolni.
A Modric-Casemiro/Khedira kp sokkal jobban működött, így még játéklehetősége se lesz túl sok Illaranak, pedig az nagyon kellene.
- ozil91
- Kedvenc játékosaid: Robben, vdV, Torres
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Netherlands, Germany
Remélem most már nem lesznek gondok és minél előbb játszol is papa, kell még egy labdabiztos ember oda Modric mellé

These battle scars don't look like they're fading
Don't look like they're ever going away
They ain't never gonna change
These battle...
Don't look like they're ever going away
They ain't never gonna change
These battle...
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Seraf írta:jó kis cikk![]()
de egyet még azóta se értek, hogy elöször hallottam róla kb... mégis, hogy a fenébe játszott az U21es EB-n egy 23éves játékos?![]()
Talán mert ott is lehet 2 db túlkoros?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Seraf
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros
te jó isten ez de beteg szabályGalacticos írta:úgyhogy amikor elkezdődött az u21es eb-re a selejtező akkor ő még nem múlt el 21.Seraf írta:jó kis cikk![]()
de egyet még azóta se értek, hogy elöször hallottam róla kb... mégis, hogy a fenébe játszott az U21es EB-n egy 23éves játékos?![]()
köszi

- Galacticos
úgyhogy amikor elkezdődött az u21es eb-re a selejtező akkor ő még nem múlt el 21.Seraf írta:jó kis cikk![]()
- Seraf
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros
jó kis cikk
de egyet még azóta se értek, hogy elöször hallottam róla kb... mégis, hogy a fenébe játszott az U21es EB-n egy 23éves játékos?

de egyet még azóta se értek, hogy elöször hallottam róla kb... mégis, hogy a fenébe játszott az U21es EB-n egy 23éves játékos?

- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
WhoScored-cikk Illarráról.
Angoltudás nem árt hozzá, remek kis cikk.
Angoltudás nem árt hozzá, remek kis cikk.
- Gabo
- Kedvenc játékosaid: Beckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Izomtúlterhelés. Semmi komoly.peti_madrid írta:Miféle sérülésből lábadozik a srác?
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Miféle sérülésből lábadozik a srác?
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
cool, köszi!Illarramendi Real Sociedad 32M 6 év