OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: OFF

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. június 24., kedd 16:48

Remy írta:
hehetheoriginal írta:
:(
mi lesz így akkor :coffee:

sztem ez a dolog nem létezik, mint ahogy a depresszió sem.
egyéni döntés, ha az embernek van agya.
:lol: :lol: :lol: Fu bazdmeg. A miszter tokeletes egyed. Ufok nem vittek meg el teged tanulmanyozni?
Ez nem tokeletesseg kerdese egyebkent, es egyet is kell ertenem hehe-vel, megha kicsit nyersen is fogalmazott. Minden fejben dol el, szerintem te is pontosan tudod, mint sportolo, futo.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. június 24., kedd 16:48

Tjacks írta:

Cigi és pia addikcióban van tapasztalatom
Mielött valamelyik humorzsák bekérdezne: igen, már tiszta vagyok :kalapos:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. június 24., kedd 16:45

hehetheoriginal írta:
filatáska írta:
Néha vicces vagy, de legtöbbször inkább a röhejes és a szánalmas között billegsz.

:lol: :lol: :lol: Fu bazdmeg. A miszter tokeletes egyed. Ufok nem vittek meg el teged tanulmanyozni?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. június 24., kedd 16:45

lordgabi írta:
Babinho írta: Budapesten tudtok bárhol nagy focipályát/edzőpályát ami bérelhető lenne egy órára?
Bármilyen egyesület, klubé jó lehet :)
Goldball vagy Siketek pálya a Telekom székház után, vagy a Kőér utcánál a Pénzügyőr pálya, mi ezeken szoktunk.
Kocsis Sándor Sportközpont még esetleg.
Köszönöm :)

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. június 24., kedd 16:44

filatáska írta:
Állítólag már nem játszik, de 99% hogy igen. Az a baj még tagadási fázis van. Család most megy szét, "most már mindegy" hozzáállás van. Nem tudom, ilyen hozzáállással hogy lehetne megindulni a megfelelő útra.
Cigi és pia addikcióban van tapasztalatom, és sajnos a legnagyobb ordas nagy klisé igaz, amíg az illető nem akar változást addig mondhatsz Te vagy bárki bármit, nem fog sikerülni. :/

Persze nem mindegy az addikció mértéke, piánál nekem van alkesz és kezdő szintű ismerősöm is, az alkesz távoli rokon és Ő már sajnos régen temető, a kezdőt még bőven meglehet fogni csak hát ugye nehéz bevallani magadnak, ami nyilván a step 1.( klisé #2)

Szerencsejátéknál gondolom az viszi el az embert hogy még pénzt is kereshet vele, hiszen tele a net százezres szelvényekkel, ez is nyilván úgy működik mint a facebook reggelizős képek, mindenki csak a jót tölti fel :mrgreen:

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 24., kedd 16:40

filatáska írta:
hehetheoriginal írta: Andrew tate 3 perc alatt megbeszelne vele.
Néha vicces vagy, de legtöbbször inkább a röhejes és a szánalmas között billegsz.

thereisonly1ronaldo

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2025. június 24., kedd 16:25

filatáska írta:
Állítólag már nem játszik, de 99% hogy igen. Az a baj még tagadási fázis van. Család most megy szét, "most már mindegy" hozzáállás van. Nem tudom, ilyen hozzáállással hogy lehetne megindulni a megfelelő útra.
Valahogyan azt kene elso korben elerni, hogy rajojjenek, hogy nincs "most mar mindegy". Sosem keso, amig el az ember.

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. június 24., kedd 16:23

Sok addikciót úgy küzdenek le, hogy helyette valami más, kevésbé ártalmas dologra függnek rá. A kokain nem tudom, hogy ez a kategória-e :D

filatáska

HozzászólásSzerző: filatáska » 2025. június 24., kedd 16:22

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. június 24., kedd 16:16

Te is.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 24., kedd 16:11

Andrew tate 3 perc alatt megbeszelne vele.
thereisonly1ronaldo

filatáska

HozzászólásSzerző: filatáska » 2025. június 24., kedd 15:32

Marky írta: Ugyanugy, ahogy barmilyen mas fuggoseget is kezelnek. Addiktologia, erre szakosodott klinikai szakpszichologus es tamogato kozeg. A csoportterapia is jo dolog lehet.
A betegnek meg kell ertenie, hogy ezzel maganak es a kornyezetenek is fajdalmat okoz, kulonben elkezdeni se tudja a gyogyulast. Kesobb le lehet menni melyebb szintekre es feldolgozni azt, ami miatt az addikcioba menekult az illeto.

A legtobb fuggovel az a baj, hogy nem is tudatosul bennuk, hogy a tevekenyseguk karos. Csak egy kicsit iszik, dohanyzik, vagy jatszik.. az biztos nem baj meg. Egy addikciora hajlamos embernek csak a zero tolerancia a megoldas.
Köszi szépen!

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2025. június 24., kedd 14:01

filatáska írta: Van itt valakinek közvetlen vagy közvetett tapasztalata szerencsejáték függőséggel kapcsolatban?

Hogy lehet kijönni belőle, mi játszódik le az ember fejében közben, hogy lehet jobb belátásra bírni?
Stb stb... bármilyen hasznos ötletet szívesen olvasnék, ha van valakinek.
Ugyanugy, ahogy barmilyen mas fuggoseget is kezelnek. Addiktologia, erre szakosodott klinikai szakpszichologus es tamogato kozeg. A csoportterapia is jo dolog lehet.
A betegnek meg kell ertenie, hogy ezzel maganak es a kornyezetenek is fajdalmat okoz, kulonben elkezdeni se tudja a gyogyulast. Kesobb le lehet menni melyebb szintekre es feldolgozni azt, ami miatt az addikcioba menekult az illeto.

A legtobb fuggovel az a baj, hogy nem is tudatosul bennuk, hogy a tevekenyseguk karos. Csak egy kicsit iszik, dohanyzik, vagy jatszik.. az biztos nem baj meg. Egy addikciora hajlamos embernek csak a zero tolerancia a megoldas.

filatáska

HozzászólásSzerző: filatáska » 2025. június 24., kedd 13:55

Van itt valakinek közvetlen vagy közvetett tapasztalata szerencsejáték függőséggel kapcsolatban?

Hogy lehet kijönni belőle, mi játszódik le az ember fejében közben, hogy lehet jobb belátásra bírni?
Stb stb... bármilyen hasznos ötletet szívesen olvasnék, ha van valakinek.

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2025. június 24., kedd 13:35

Babinho írta: Budapesten tudtok bárhol nagy focipályát/edzőpályát ami bérelhető lenne egy órára?
Goldball vagy Siketek pálya a Telekom székház után, vagy a Kőér utcánál a Pénzügyőr pálya, mi ezeken szoktunk.
Kocsis Sándor Sportközpont még esetleg.
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2025. június 24., kedd 13:29

Espressot még tartogatom a midlife crisisra, meg amúgy sincs hely a konyhában nagy masinának. :mrgreen:

Btw kávé, meg te úgyis ilyen osztrákiában lakó fiúcska vagy asszem, szóval megosztom veled :mrgreen: Rax / Schneeberg környékén túrázgattam, ott kerestem pár pörkölőt, ahonnan lőttem kávét:

Schicker Gourmet Rösterei - régi vágású, rendesen megpörkölt, klasszikus kávéélmény, semmi hippi gyümölcsös bohóckodás, ebből mondjuk kell skill jó kávét főzni. Őszintén, jól esett a sok újhullámos kávézó mellett.

Hochschwab Röster - elég házi jellegű pörkölő, nem annyira klasszikus, egy fokkal modernebb felfogás, közepes pörkölésű kávék leginkább, filterre mondjuk ez sem az igazi. Kotyogósba prémium.

Röststation - a hely ahol van, egy régi állomás, nagyon hangulatos. A kávé modernebb felfogású, nincs is sötét pörkölés. Teljesen ok ez is, filterre már használható pl. az etióp.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. június 24., kedd 11:15

nmate írta:
Remy írta: Végül valaki bepróbálta innen a %ARABICA-t Pesten?

Hozattam 3 különféle babot most onnan, kíváncsi vagyok. Az alap Arabica Blend-et ismerem, de jött egy Colombia Huila Monteblanco és egy Indonesia Java Ijen. :coffee: :sziv:
Nem terveztem, nem gondolnám, hogy 8x annyi pénzért többet adna a V60-hez onnan bármi, mint mondjuk egy Röast vagy rexkave.

Milyenek (voltak)? Milyenre pörkölték? Mivel készítetted el?
A Colombiaval kezdtem. Kozepes porkoles. Sage barista express geppel csinalom otthon.

9,5 gramm 25 sec alatt folyt le. Ottani elmondas alapjan igy kellett lefolynia ennek. Tropusi gyumolcsos izvilag. Kifejezetten finom volt.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2025. június 24., kedd 10:57

Remy írta: Végül valaki bepróbálta innen a %ARABICA-t Pesten?

Hozattam 3 különféle babot most onnan, kíváncsi vagyok. Az alap Arabica Blend-et ismerem, de jött egy Colombia Huila Monteblanco és egy Indonesia Java Ijen. :coffee: :sziv:
Nem terveztem, nem gondolnám, hogy 8x annyi pénzért többet adna a V60-hez onnan bármi, mint mondjuk egy Röast vagy rexkave.

Milyenek (voltak)? Milyenre pörkölték? Mivel készítetted el?

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. június 24., kedd 10:40

Budapesten tudtok bárhol nagy focipályát/edzőpályát ami bérelhető lenne egy órára?

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. június 16., hétfő 21:08

Végül valaki bepróbálta innen a %ARABICA-t Pesten?

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Vissza: