Ez nem tokeletesseg kerdese egyebkent, es egyet is kell ertenem hehe-vel, megha kicsit nyersen is fogalmazott. Minden fejben dol el, szerintem te is pontosan tudod, mint sportolo, futo.Remy írta:hehetheoriginal írta:
mi lesz így akkor
sztem ez a dolog nem létezik, mint ahogy a depresszió sem.
egyéni döntés, ha az embernek van agya.![]()
![]()
Fu bazdmeg. A miszter tokeletes egyed. Ufok nem vittek meg el teged tanulmanyozni?

OFF
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: OFF
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
hehetheoriginal írta:filatáska írta:
Néha vicces vagy, de legtöbbször inkább a röhejes és a szánalmas között billegsz.
mi lesz így akkor
egyéni döntés, ha az embernek van agya.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Köszönömlordgabi írta:Goldball vagy Siketek pálya a Telekom székház után, vagy a Kőér utcánál a Pénzügyőr pálya, mi ezeken szoktunk.Babinho írta: Budapesten tudtok bárhol nagy focipályát/edzőpályát ami bérelhető lenne egy órára?
Bármilyen egyesület, klubé jó lehet![]()
Kocsis Sándor Sportközpont még esetleg.

-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Cigi és pia addikcióban van tapasztalatom, és sajnos a legnagyobb ordas nagy klisé igaz, amíg az illető nem akar változást addig mondhatsz Te vagy bárki bármit, nem fog sikerülni.filatáska írta:
Állítólag már nem játszik, de 99% hogy igen. Az a baj még tagadási fázis van. Család most megy szét, "most már mindegy" hozzáállás van. Nem tudom, ilyen hozzáállással hogy lehetne megindulni a megfelelő útra.

Persze nem mindegy az addikció mértéke, piánál nekem van alkesz és kezdő szintű ismerősöm is, az alkesz távoli rokon és Ő már sajnos régen temető, a kezdőt még bőven meglehet fogni csak hát ugye nehéz bevallani magadnak, ami nyilván a step 1.( klisé #2)
Szerencsejátéknál gondolom az viszi el az embert hogy még pénzt is kereshet vele, hiszen tele a net százezres szelvényekkel, ez is nyilván úgy működik mint a facebook reggelizős képek, mindenki csak a jót tölti fel

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
filatáska írta:Néha vicces vagy, de legtöbbször inkább a röhejes és a szánalmas között billegsz.hehetheoriginal írta: Andrew tate 3 perc alatt megbeszelne vele.

mi lesz így akkor

egyéni döntés, ha az embernek van agya.
thereisonly1ronaldo
Valahogyan azt kene elso korben elerni, hogy rajojjenek, hogy nincs "most mar mindegy". Sosem keso, amig el az ember.filatáska írta:
Állítólag már nem játszik, de 99% hogy igen. Az a baj még tagadási fázis van. Család most megy szét, "most már mindegy" hozzáállás van. Nem tudom, ilyen hozzáállással hogy lehetne megindulni a megfelelő útra.
-
Sok addikciót úgy küzdenek le, hogy helyette valami más, kevésbé ártalmas dologra függnek rá. A kokain nem tudom, hogy ez a kategória-ehehetheoriginal írta: Andrew tate 3 perc alatt megbeszelne vele.

Néha vicces vagy, de legtöbbször inkább a röhejes és a szánalmas között billegsz.hehetheoriginal írta: Andrew tate 3 perc alatt megbeszelne vele.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Te is.hehetheoriginal írta: Andrew tate 3 perc alatt megbeszelne vele.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Köszi szépen!Marky írta: Ugyanugy, ahogy barmilyen mas fuggoseget is kezelnek. Addiktologia, erre szakosodott klinikai szakpszichologus es tamogato kozeg. A csoportterapia is jo dolog lehet.
A betegnek meg kell ertenie, hogy ezzel maganak es a kornyezetenek is fajdalmat okoz, kulonben elkezdeni se tudja a gyogyulast. Kesobb le lehet menni melyebb szintekre es feldolgozni azt, ami miatt az addikcioba menekult az illeto.
A legtobb fuggovel az a baj, hogy nem is tudatosul bennuk, hogy a tevekenyseguk karos. Csak egy kicsit iszik, dohanyzik, vagy jatszik.. az biztos nem baj meg. Egy addikciora hajlamos embernek csak a zero tolerancia a megoldas.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Ugyanugy, ahogy barmilyen mas fuggoseget is kezelnek. Addiktologia, erre szakosodott klinikai szakpszichologus es tamogato kozeg. A csoportterapia is jo dolog lehet.filatáska írta: Van itt valakinek közvetlen vagy közvetett tapasztalata szerencsejáték függőséggel kapcsolatban?
Hogy lehet kijönni belőle, mi játszódik le az ember fejében közben, hogy lehet jobb belátásra bírni?
Stb stb... bármilyen hasznos ötletet szívesen olvasnék, ha van valakinek.
A betegnek meg kell ertenie, hogy ezzel maganak es a kornyezetenek is fajdalmat okoz, kulonben elkezdeni se tudja a gyogyulast. Kesobb le lehet menni melyebb szintekre es feldolgozni azt, ami miatt az addikcioba menekult az illeto.
A legtobb fuggovel az a baj, hogy nem is tudatosul bennuk, hogy a tevekenyseguk karos. Csak egy kicsit iszik, dohanyzik, vagy jatszik.. az biztos nem baj meg. Egy addikciora hajlamos embernek csak a zero tolerancia a megoldas.
Van itt valakinek közvetlen vagy közvetett tapasztalata szerencsejáték függőséggel kapcsolatban?
Hogy lehet kijönni belőle, mi játszódik le az ember fejében közben, hogy lehet jobb belátásra bírni?
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Goldball vagy Siketek pálya a Telekom székház után, vagy a Kőér utcánál a Pénzügyőr pálya, mi ezeken szoktunk.Babinho írta: Budapesten tudtok bárhol nagy focipályát/edzőpályát ami bérelhető lenne egy órára?
Bármilyen egyesület, klubé jó lehet![]()
Kocsis Sándor Sportközpont még esetleg.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Espressot még tartogatom a midlife crisisra, meg amúgy sincs hely a konyhában nagy masinának.
Btw kávé, meg te úgyis ilyen osztrákiában lakó fiúcska vagy asszem, szóval megosztom veled
Rax / Schneeberg környékén túrázgattam, ott kerestem pár pörkölőt, ahonnan lőttem kávét:
Schicker Gourmet Rösterei - régi vágású, rendesen megpörkölt, klasszikus kávéélmény, semmi hippi gyümölcsös bohóckodás, ebből mondjuk kell skill jó kávét főzni. Őszintén, jól esett a sok újhullámos kávézó mellett.
Hochschwab Röster - elég házi jellegű pörkölő, nem annyira klasszikus, egy fokkal modernebb felfogás, közepes pörkölésű kávék leginkább, filterre mondjuk ez sem az igazi. Kotyogósba prémium.
Röststation - a hely ahol van, egy régi állomás, nagyon hangulatos. A kávé modernebb felfogású, nincs is sötét pörkölés. Teljesen ok ez is, filterre már használható pl. az etióp.

Btw kávé, meg te úgyis ilyen osztrákiában lakó fiúcska vagy asszem, szóval megosztom veled

Schicker Gourmet Rösterei - régi vágású, rendesen megpörkölt, klasszikus kávéélmény, semmi hippi gyümölcsös bohóckodás, ebből mondjuk kell skill jó kávét főzni. Őszintén, jól esett a sok újhullámos kávézó mellett.
Hochschwab Röster - elég házi jellegű pörkölő, nem annyira klasszikus, egy fokkal modernebb felfogás, közepes pörkölésű kávék leginkább, filterre mondjuk ez sem az igazi. Kotyogósba prémium.
Röststation - a hely ahol van, egy régi állomás, nagyon hangulatos. A kávé modernebb felfogású, nincs is sötét pörkölés. Teljesen ok ez is, filterre már használható pl. az etióp.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
A Colombiaval kezdtem. Kozepes porkoles. Sage barista express geppel csinalom otthon.nmate írta:Nem terveztem, nem gondolnám, hogy 8x annyi pénzért többet adna a V60-hez onnan bármi, mint mondjuk egy Röast vagy rexkave.Remy írta: Végül valaki bepróbálta innen a %ARABICA-t Pesten?
Hozattam 3 különféle babot most onnan, kíváncsi vagyok. Az alap Arabica Blend-et ismerem, de jött egy Colombia Huila Monteblanco és egy Indonesia Java Ijen.![]()
![]()
Milyenek (voltak)? Milyenre pörkölték? Mivel készítetted el?
9,5 gramm 25 sec alatt folyt le. Ottani elmondas alapjan igy kellett lefolynia ennek. Tropusi gyumolcsos izvilag. Kifejezetten finom volt.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nem terveztem, nem gondolnám, hogy 8x annyi pénzért többet adna a V60-hez onnan bármi, mint mondjuk egy Röast vagy rexkave.Remy írta: Végül valaki bepróbálta innen a %ARABICA-t Pesten?
Hozattam 3 különféle babot most onnan, kíváncsi vagyok. Az alap Arabica Blend-et ismerem, de jött egy Colombia Huila Monteblanco és egy Indonesia Java Ijen.![]()
![]()
Milyenek (voltak)? Milyenre pörkölték? Mivel készítetted el?
Budapesten tudtok bárhol nagy focipályát/edzőpályát ami bérelhető lenne egy órára?
Bármilyen egyesület, klubé jó lehet
Bármilyen egyesület, klubé jó lehet

- Remy
- Kapcsolat:
Végül valaki bepróbálta innen a %ARABICA-t Pesten?
Hozattam 3 különféle babot most onnan, kíváncsi vagyok. Az alap Arabica Blend-et ismerem, de jött egy Colombia Huila Monteblanco és egy Indonesia Java Ijen.
Hozattam 3 különféle babot most onnan, kíváncsi vagyok. Az alap Arabica Blend-et ismerem, de jött egy Colombia Huila Monteblanco és egy Indonesia Java Ijen.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots