Áh, én akartam!volt írta:Hegyi:
A Madrid ellen nem lehet úgy nyerni, ha nem rúgsz gólt![]()
![]()
![]()

HozzászólásSzerző: Puding » 2015. április 8., szerda 23:53
Áh, én akartam!volt írta:Hegyi:
A Madrid ellen nem lehet úgy nyerni, ha nem rúgsz gólt![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. április 8., szerda 23:53
HozzászólásSzerző: Boky » 2015. április 8., szerda 23:53
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. április 8., szerda 23:53
HozzászólásSzerző: volt » 2015. április 8., szerda 23:52
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. április 8., szerda 23:52
HozzászólásSzerző: miro » 2015. április 8., szerda 23:52
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. április 8., szerda 23:51
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 7., kedd 10:59
Adom.továbbra sem értem a Benzema fikázókat, egy dolgot tudok tőlük elfogadni, hogy a kapu előtt nem elég rámenős, de azt meg bőven kompenzálja.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. április 6., hétfő 22:29
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. április 6., hétfő 15:43
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2015. április 6., hétfő 15:40
Én pont azért nem tartok tőlük, mert kifognak állni focizni, favágás és védekezés helyett. Jobban fekszik ez így nekünk.Szerdán azért kicsit tartok a Rayotól naygon jó kis csapat lett.
Ők játszák a focit meg megtartják a labdát ha arról van szó.
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. április 6., hétfő 15:31
HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2015. április 6., hétfő 15:29
Nem neked irtam toled csak a bulvart akartam tudniRealista24 írta:Sí.ja ha mar itt tartunk Realista neki a kisgyerek attol a notol van aki a baratnoje elvben?
A másik, hogy nekem nem kell írni, hogy mennyire nélkülözhetetlen a pali, csak a maradék 90%-nak :Đ
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 6., hétfő 15:27
Sí.ja ha mar itt tartunk Realista neki a kisgyerek attol a notol van aki a baratnoje elvben?
HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2015. április 6., hétfő 15:24
mehetne a 442, Iscoval, Jamessel, a széleken a két 90milliós meg szórakozhatna elől[/quote]Kerlon írta:kecsunak jár a keksz. :Đ
továbbra sem értem a Benzema fikázókat, egy dolgot tudok tőlük elfogadni, hogy a kapu előtt nem elég rámenős, de azt meg bőven kompenzálja.Most hétközben mondjuk ki lehetne menni Karim nélkül. Ilyen meccsek kötelezőek lennének úgy is.Realista24 írta:Ez szép és jó kecsu, de a szezon végére megint lenullázzuk, ugyanúgy, mint tavaly, mikor a végén már lépni sem bírt. Bár erre a szezonra jobb fizikális állapotban van.
De most mélyebb a keretünk minőségileg, ha mindenki egészséges, ki kell használni.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 6., hétfő 14:08
mehetne a 442, Iscoval, Jamessel, a széleken a két 90milliós meg szórakozhatna előlnmate írta:Most hétközben mondjuk ki lehetne menni Karim nélkül. Ilyen meccsek kötelezőek lennének úgy is.Realista24 írta:Ez szép és jó kecsu, de a szezon végére megint lenullázzuk, ugyanúgy, mint tavaly, mikor a végén már lépni sem bírt. Bár erre a szezonra jobb fizikális állapotban van.
De most mélyebb a keretünk minőségileg, ha mindenki egészséges, ki kell használni.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 6., hétfő 14:06
Most hétközben mondjuk ki lehetne menni Karim nélkül. Ilyen meccsek kötelezőek lennének úgy is.Realista24 írta:Ez szép és jó kecsu, de a szezon végére megint lenullázzuk, ugyanúgy, mint tavaly, mikor a végén már lépni sem bírt. Bár erre a szezonra jobb fizikális állapotban van.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 6., hétfő 14:02
Ez szép és jó kecsu, de a szezon végére megint lenullázzuk, ugyanúgy, mint tavaly, mikor a végén már lépni sem bírt. Bár erre a szezonra jobb fizikális állapotban van.Aki latja is, hogy mi folyik a pályán ugyebarBenzit nem lehet kivenni a csapatból, mert nelkule a tamadojatekunk nulla kreativitást tartalmaz, azon kivul nelkule se CR, se Bale nem tudja hozni amit tud. Ajánlom, hogy nezzetek meg a mozgását labda nelkul is, ahogyan mozog le, mozgatja ki a védőket, aztan ahogy jon a zsuga mar pörgeti is le a szélre ahogyan az oreg mondja. Ja es egybol, bokabol. Plusz egy ember is tud lenni a középpályán, mivel a kp es a tamadok kozotti teret jatsza be, igy tudunk tobbszor lendületből menni a védelemre, nem pedig totyogni, s visszapasszokkal operálni, aminek semmi ertelme. Azon kivul védekezésben is fegyver, mar a nagy meccseken amikor nem erzi azt, hogy o Tupac Shakur, mert visszahúzódik a kozeppalyasra amikor felallunk védekező formacioba, ezzel is nehezítve az ellenfél tamadas építését. Ja es senki nem kezeli ugy a labdát mint o, azok a finom érintesek...
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. április 6., hétfő 11:54
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem