Megy a meccs!
Re: Megy a meccs!
Meg mindenki más is, ez mekkora lassított felvétel volt

-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ceballos zseni.
Vino ez most jó volt.
Vino ez most jó volt.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Benz nagyon elkészült szegény.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Ezek kik?

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Van még két cserelehetőség...
Nacho milyen okos volt, egy másik atletico játékossal lökte el a gyereket a szögletnel. 
Amúgy megint jó sztárok vagyunk 10 emberrel ellen....

Amúgy megint jó sztárok vagyunk 10 emberrel ellen....
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Akkor mai meccs utan leszurhetjuk, hogy Cama-Militao-Alaba-Nacho-Kroos-Tchoua-Valverde-Vini-Benz-Rodrygo kezdjen?
Focizzunk már....
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Idegesítően sokat. És melle két jó passz alig volt tőlük.CS0ki írta: Azért valverde meg benzema együtt hány labdát adtak el ma?
Asensio okos vagy...
Lehet együtt ittak meccs elott.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Mondjuk szerintem Rodrygo belepöckölt, ha jól láttam és azért nem találta el Vini, de mindegy is, gól lett az a lényeg.wZoLee7 írta:Ez mar olyan belemagyarazas, minden aron veditek... Moat az jon hogy ha nem rug allo helyzetbol akkora kurva nagy luftot akkor nem tud Benzi golt loni, szoval Vini erdeme?petiamadridista írta: Lehet így -úgy ezt magyarázni de ez a Savic gyerekre rakódott 100 perc alatt annyi nyomás h most kipontozta magát. Ebben benne van Vini.![]()
Számomra egyértelmű, hogy idegből csúszott oda Savic, tudta ő, hogy nem fogja elérni a labdát, ebbe pedig Vini vastagon benne van, hogy ilyen állapotba került. Inkább te magyarázod bele, hogy nincs köze hozzá.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ToniKroos 2023. január 26., csütörtök 23:22-kor.
-
Szerintem Nacho sem rossz. A vedekezest lehozza. A támadás nem mindig ül neki, de szarabb mint elodjei, sőt.RealAsensio írta: Ceballos, Camavinga, Militao, ok harman ma hatalmasat jatszanak, Rodrygo pedig nagyon kellett hogy lelektanilag megvaltozzon a meccs.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Nacho is nagy tanár, a néhány rossz beadás ellenére.RealAsensio írta: Ceballos, Camavinga, Militao, ok harman ma hatalmasat jatszanak, Rodrygo pedig nagyon kellett hogy lelektanilag megvaltozzon a meccs.

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

- Galacticos
Most vissza ne huzodjunk hogy ivelgethessenek befele mert magunkat fogjuk megszivatni.
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Nagyon sok mindenben van igazad, a korlátoltságaiban és abban, hogy ez nem fér bele, de szerintem túltolod és minimális pozitív megnyilatkozásod sincs. Így nem tudja nem szúrni az ember szemét, amiket írsz.gutihaz14 írta:na itt kellett a lufthansa vinitoltomi_b írta:
*bármi más![]()
enelkul nem lett volna benzema gol
de nyilvan ugye csak en szidom, ja nem
nem tudok tapsolni hogy ziccereket ront el a korlatoltsaga miatt
Vini elkrvult, dobálja magát, egyérintő helyett toszogatja, tologatja, cipeli a labdát feleslegesen, sokszor idióta cselt csinál és többet foglalkozik a külső körülményekkel, mint a játékkal.
De közben van benne lendület, váratlan, nem lusta visszamenni és a 16-oson védekezni, illetve tényleg imádja a csapatot.
Szerintem ez a valós kép róla.
Azért valverde meg benzema együtt hány labdát adtak el ma?
Asensio okos vagy...
Asensio okos vagy...
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ceballos, Camavinga, Militao, ok harman ma hatalmasat jatszanak, Rodrygo pedig nagyon kellett hogy lelektanilag megvaltozzon a meccs.

-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
wZoLee7 írta:Ez mar olyan belemagyarazas, minden aron veditek... Moat az jon hogy ha nem rug allo helyzetbol akkora kurva nagy luftot akkor nem tud Benzi golt loni, szoval Vini erdeme?petiamadridista írta: Lehet így -úgy ezt magyarázni de ez a Savic gyerekre rakódott 100 perc alatt annyi nyomás h most kipontozta magát. Ebben benne van Vini.![]()
Nem hiszem hogy nagy védencem lenne a srác, de Cama és ő a sok 1-1el tett akkora nyomást Savicra h kipontozza magát.
Ennyit írtam.
A másik oldalon sokkal kevesebb párharc volt pl.
Ennyi.
-
És Vinit mióta szidják jogtalanul?kiserik írta:Védek én mindenkit, akit szerintem jogtalanul szidnak. Most egy jó ideje Vini a soros, de volt ugye itt CR balhé is annó, sőt szidtam én egyedül Hazardot is hónapokon keresztül...Realista24 írta: Nem ittam kiserik csak már faj nézni hogy Vinin kívül majdnem mindenkit kritizalsz. Őt meg véded ha kell ha nem, elvakultan.
Ami Jimnek a spanyolok, az neked Vini.![]()
Most is milyen assistot adott![]()
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ceballos remélem, hogy innentől kezdő, amíg vissza nem kezd esni.
Ruszót meg középen kell játszatni. Asensio mehet jobbosra az idei évben. Motivált, hogy valaki fizesse ki, akar.
Ruszót meg középen kell játszatni. Asensio mehet jobbosra az idei évben. Motivált, hogy valaki fizesse ki, akar.
ZIDANE
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Ennyi pufidzsekis parasztot mint ezek, kritikán aluli banda
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa