Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
flori

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: flori » 2021. október 5., kedd 12:39

Florentino Pérez: “In January we will have news about Mbappé.

:kalapos:
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

zoli0415

HozzászólásSzerző: zoli0415 » 2021. október 5., kedd 12:19

Én vagyok csak egyedül aki rohadtul unja már ezt a szappanoperát?

Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. október 5., kedd 12:13

Mbappé 2021. 12. 28: "Már csak három nap és végre aláírhatok álmaim klubjához, és büszkén kiálthatom bele az éterbe, hogy BAZDMEG Nasser! Kell a fasznak a faberge tojásokkal kirakott és szűzkrvákkal megpakolt yachtflottád. Nyárig persze játszom, és így elvágyódva is hasznosabb leszek, mint a csöves meg Messi együttvéve. Párizs örökre a szívemben marad, de az igazi klasszisok helye Madridban van. Cső gyíkok, én leléptem! Hala Madrid, öhmm azt majd csak nyártól, bonzsur"

:D
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. október 5., kedd 12:02

Mbappe 2021.12.28 Twitter: "a csaladom es en ugy dontottunk, hogy folytatom a parizsi utamat es nem nyugszom, amig bajnokok ligaja trofeak nem kerulnek a vitrinbe. a klubvezetessel leultunk es meggyoztek arrol, hogy minden adott, hogy a vilag legerosebb es legjobb klubcsapata legyunk, a jelenlegi keret minden kupasorozat vegso gyozelmere eselyes. Nem mellekesen koszonettel es halaval tartozom a klubnak, akiknel felnottem, vilagbajnok es kesz futballista lettem, es akiknel a csaladommal egyutt tokeletesen erzem magam. A real madrid es mas klubok mar a mult, csak a tavaszi idenyre es az utana kovetkezo evekre koncentralok, ezzel egy fejezet lezarult az eletemben, szepen kerem a sajto kepviseloit, ebben a temaban tobbet ne kerdezzenek. forca PARIS!"
thereisonly1ronaldo

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. október 5., kedd 12:02

flori írta: De miért most? Komolyan. Október van, erre kitálal arról, hogy ő mennyire ment volna.. Ha ezt májusban mondja a bl kiesés után, akkor oké, mert ott van még egy hónapot aztán jön ide.

Két dolgot tudok mögé képzelni, megterít egy esetleges téli-tavaszi bejelentésnek, vagy már most felteszi a kezét, hogy én mentem volna és hosszabbít. :lol:
A történtek után tud csak nyilatkozni arról, hogy mi történt. Ezért most. Azt mondta, azért állt elő, hogy elmondja a szurkolóknak meg a világnak, hogy mi volt ez az egész és pár fakenewsra tiszta vizet öntsön (pl hogy utolsó héten szólt csak).

Miért tenné fel a kezét? Ide akar jönni, ez az álma, miért változna ez meg 2 hónap alatt. Egyértelműen lejön az interjúkból, hogy tovább akar lépni, nem a gyenge francia ligában megrohadni. Ezen célján nem tudom mi változtathat. Itt is kurvasokat fog keresni, vergődjenek csak az arabok.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2021. október 5., kedd 11:52

De miért most? Komolyan. Október van, erre kitálal arról, hogy ő mennyire ment volna.. Ha ezt májusban mondja a bl kiesés után, akkor oké, mert ott van még egy hónapot aztán jön ide.

Két dolgot tudok mögé képzelni: megterít egy esetleges téli-tavaszi bejelentésnek, vagy már most felteszi a kezét, hogy én mentem volna és hosszabbít. :lol:
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. október 5., kedd 11:46

hehetheoriginal írta: Nem jon ez sehova :lol:
Nincs gerinc.
Nem tudom elképzelni, hogy ezek után hosszabbítson. Pláne, hogy ekkora litániát vallott a két vezető francia médiumnak. Szerintem 99%, hogy itt köt ki.

Pont, hogy korrekt volt abszolút sztem ebben a szituban. Mit kellett volna még tennie, edzés megtagadás gerincesebb lett volna?

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2021. október 5., kedd 10:26

Kerlon írta:
sebydani írta: Egyébént gyanús is volt, hogy az ilyesmit nem valószínű, hogy megengedte a teveidomár :mrgreen:
Szerintem a nyári események után már Mbappe se lesz velük rendes és megértő, mert ők sem kezelték ezt normálisan.
Meg is erdemlik. Az arab mar tulment ezzel egy hataron. Se penzert, se ingyen nem akarja elengedni....nem rabszolgakat tart o.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. október 5., kedd 10:06

sebydani írta:
Realista24 írta: Állítólag az RMC interjú a PSG tudta és jóváhagyása nélkül készült.
Egyébént gyanús is volt, hogy az ilyesmit nem valószínű, hogy megengedte a teveidomár :mrgreen:
Szerintem a nyári események után már Mbappe se lesz velük rendes és megértő, mert ők sem kezelték ezt normálisan.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. október 5., kedd 7:08

hehetheoriginal írta: Nem jon ez sehova :lol:
Nincs gerinc.
Miért?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. október 5., kedd 7:04

Nem jon ez sehova :lol:
Nincs gerinc.
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. október 5., kedd 6:30

Mbappé: "I cried after my move to Madrid was failed. I got injured with the national team. I went home quickly, had time to cry while I had no games, then I came back, scored, and did well again." @lequipe
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. október 5., kedd 0:07

Mbappé to L’Équipe: “What could make me stay at PSG? We're far from it… since I wanted to leave Paris this summer. I'm not going to be the hypocrite, my ambition was clear. We will see what happens - my future is not my priority now”.

Ez már tetszik :D

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. október 4., hétfő 23:50

Na a L'equipe interjú is kinn:

Kylian Mbappé: "If I had left this summer, it would only have been for Real Madrid." @lequipe

Mbappé: “I’ve had the time to mourn my failed transfer to Madrid last summer.” @lequipe

Kylian Mbappé: "Initially, I had asked for a period of reflection. Before the EUROS, I told the club that I didn't want to renew, and after the EURO I said that I wanted to leave." @lequipe

"I thought my adventure was over. I wanted to find out something else. I had been in the French Championship for six or seven years. I gave what I tried to give to Paris and I think I did it well." @lequipe

Kylian Mbappé: "When your president says in front of the whole world that you are not going to leave and not go free... At the time, I was a little worried, I am not going to lie to you. I said to myself: 'If I don't go free, what will happen to me? Then we take a little height and we tell ourselves that this is their way of showing their attachment. It means the club likes me and won't let me go." @lequipe

Mbappe: "If my departure is confirmed? The truth of yesterday is not that of today, nor that of tomorrow. If I had been told that Messi was going to play for PSG, I would not have believed him. So we don't know what can happen." @lequipe

Kemény. Utolsó bekezdés nem tetszik.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. október 4., hétfő 22:27

ANDS írta: Messivel biztos, hogy nőttek az esélyeik. De akkor miért nem vitték oda Cr7- t is?
Sztem egyertelmu, Ce nem akart odamenni. Nem is neki valo az a kozeg. Jol tette h hazatert.

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. október 4., hétfő 22:10

Realista24 írta: Állítólag az RMC interjú a PSG tudta és jóváhagyása nélkül készült.
Egyébént gyanús is volt, hogy az ilyesmit nem valószínű, hogy megengedte a teveidomár :mrgreen:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. október 4., hétfő 21:54

ANDS írta: Először arra gondoltam, hogy a PSG- nél nem számít a pénz, mindegy nekik.
Nincs olyan entitás a Földön sztem, akinek ne számítana 200 millió euró.
Sztem Messi miatt nem engedték el, hogy összeálljon ez a papíron csodatrió Ramosszal megtámogatva, és azért valljuk be, ezzel a kerettel még a tavalyinál is esélyesebbek a BL-re. Ha megnyerik idén a BL-t, már megérte ott tartaniuk.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. október 4., hétfő 21:34

PSG tudta, hogy jonni fog az ajanlat es volt 1 honapuk a potlasra, de helyette faszkodtak.
nyilvan a valo elet nem football manager, mert nem mindenkit lehet befuzni, de ha eladtak volna mbappet, az arabol pedig vittek volna egy haaland,camavinga,varane triot, azzal lehet jobban nezne ki a psg.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. október 4., hétfő 21:27

Állítólag az RMC interjú a PSG tudta és jóváhagyása nélkül készült.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. október 4., hétfő 21:01

Realista24 írta:
Berti írta: A spanyol sajtó volt tele azzal, hogy utolsó héten fog jönni “he’s coming the last week of August”. Ez hogy szólhat nekik? Ki jött utolsó héten?

Nem értem.
Sztem nem bonyolult.

Mbappé jelezte júliusban hogy távozna.
Mivel szerződése volt, addig nem targyalhattunk vele, amíg nem adott engedélyt a PSG.
A PSG csak az utolsó héten ült le először beszélni velünk, előbb nem.
PSG tudta, hogy jonni fog az ajanlat es volt 1 honapuk a potlasra, de helyette faszkodtak. Ebbe a nem europai viselkedesbe fognak belebukni. Szerencsejuk, hogy egy Neymar egy suttyo, mert mar o is tiplizett volna.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Vissza: