Ez volt már a véleményen a 11.-ik megnyerése után is, szóval az utólag könnyű oksonak lenni komentek nem hatnak meg

HozzászólásSzerző: ericco » 2018. január 21., vasárnap 11:52
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. január 21., vasárnap 11:22
Szerintem sincs es a vezetoseg is joggal gondolhatta a tavalyi szezon, foleg a tavasz utan, hogy tobbynire rendben van a keret. Valamennyire belenyultak, tavoztak es jottek jatekosok. Ha valoban Mbappe volt a terv, akkor szarul jott ki a lepes, de az o hianya nem kellene, hogy ekkora gondot okozzon. Szoval itt mas a gond, nem a keret minosege es melysege, szezonkezdes is erre utal, amikor a MU-t es a Barcat is vertuk, eleg siman. Annyit viszont valoszinuleg "nyerunk" ezzel a szezonnal, hogy nyaron Pérez tuti koltekezik egy nagyobbat.Realista24 írta:Sztem a kerettel továbbra sincs akkor gond. A gond a kihasználatlansaggal van. De értem amit írsz es nagyjából igazat is adok mindenben.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 21., vasárnap 10:34
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2018. január 21., vasárnap 10:18
Inkább nem értek egyet, mint igen.Szépen bevásárolt mindenki, nagyjából minket kivéve, de majd kiderül, hogy mire lesz ez elég nekik.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. január 21., vasárnap 9:15
VanillaSky írta:Az a gond, hogy jelenleg a Madrid mintamásoló, nem mintaadó. Fut a piac után, nem diktálja a a trendet. Perez 200es tevékenységével sem az volt a gond, hogy borította a piacot, hanem a vége felé vacak emberekért. Most viszont már jópár éve egyik sincs meg. Duzzogva meg lehet ülni a sarokban, hogy márpedig erre meg erre meg amarra nem adok 100+ milliót, ha meg más ad. Aztán a pénzbőség következtében marad majd rengeteg a számlán csak a többi csapat meg kiröhögi az öreget, ha bejelentkezik valakiért. Aztán az oly sokáig őrizgetett fizetési struktúra - egyébként ez is humbuk már jelenleg is van bőven túlfizetett teljesítmény nélküli - majd felborul valami C megoldásért, mert a szurkoló elégedetlenné válik, eredmény meg nincs. (igen 3 bl+bajnokság, csak most 2018 van)
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 21., vasárnap 8:25
Azt azér tmég megvárnám, hogy kell-e ezt a mintát másolni vagy sem. Szépen bevásárolt mindenki, nagyjából minket kivéve, de majd kiderül, hogy mire lesz ez elég nekik.VanillaSky írta:Te is arra gondolsz, hogy lerak Icardiért 140et, Kaneért meg Isco+80?Hat ha azt hiszitek hogy nyaron Perez nem fog olyant robbantani h mindenki lesni fog akkor tevedtek.
Az a gond, hogy jelenleg a Madrid mintamásoló, nem mintaadó. Fut a piac után, nem diktálja a a trendet. Perez 200es tevékenységével sem az volt a gond, hogy borította a piacot, hanem a vége felé vacak emberekért. Most viszont már jópár éve egyik sincs meg. Duzzogva meg lehet ülni a sarokban, hogy márpedig erre meg erre meg amarra nem adok 100+ milliót, ha meg más ad. Aztán a pénzbőség következtében marad majd rengeteg a számlán csak a többi csapat meg kiröhögi az öreget, ha bejelentkezik valakiért. Aztán az oly sokáig őrizgetett fizetési struktúra - egyébként ez is humbuk már jelenleg is van bőven túlfizetett teljesítmény nélküli - majd felborul valami C megoldásért, mert a szurkoló elégedetlenné válik, eredmény meg nincs. (igen 3 bl+bajnokság, csak most 2018 van)miközben tucatjátékosokért mennek olyan összegek, amik teljesen vállalhatatlanok, még a fociba áramló pénz mennyiségének (vélt) ismeretében is.
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2018. január 20., szombat 23:17
Te is arra gondolsz, hogy lerak Icardiért 140et, Kaneért meg Isco+80?Hat ha azt hiszitek hogy nyaron Perez nem fog olyant robbantani h mindenki lesni fog akkor tevedtek.
Az a gond, hogy jelenleg a Madrid mintamásoló, nem mintaadó. Fut a piac után, nem diktálja a a trendet. Perez 200es tevékenységével sem az volt a gond, hogy borította a piacot, hanem a vége felé vacak emberekért. Most viszont már jópár éve egyik sincs meg. Duzzogva meg lehet ülni a sarokban, hogy márpedig erre meg erre meg amarra nem adok 100+ milliót, ha meg más ad. Aztán a pénzbőség következtében marad majd rengeteg a számlán csak a többi csapat meg kiröhögi az öreget, ha bejelentkezik valakiért. Aztán az oly sokáig őrizgetett fizetési struktúra - egyébként ez is humbuk már jelenleg is van bőven túlfizetett teljesítmény nélküli - majd felborul valami C megoldásért, mert a szurkoló elégedetlenné válik, eredmény meg nincs. (igen 3 bl+bajnokság, csak most 2018 van)miközben tucatjátékosokért mennek olyan összegek, amik teljesen vállalhatatlanok, még a fociba áramló pénz mennyiségének (vélt) ismeretében is.
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. január 20., szombat 23:15
Venném is a mezt.RaúlCF írta:az se lepne meg ha letenné Griezmannért a 100as kivásárlásit.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. január 20., szombat 22:42
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. január 20., szombat 22:36
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 20., szombat 20:34
Az öreg smucigabb annál hogy saját pénzből csináljon meg egy ekkora beruházástBabinho írta:Nyertünk 3Blt. Már nem az igazolások a prioritás. Perez addig nem megy nyugdíjba amíg kész nincs az új stadion. Azt ő fogja atadni. Arra kell a pénz. Az öreg megcsinalja nagyrészt önerőből.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. január 20., szombat 20:05
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. január 20., szombat 19:45
VanillaSky írta:222ért vették, de adjon érte 150et, de inkább 110et bár még úgy is sok. Holnap én is bemegyek a Porsche Budába aztán a 4éves Octaviamat becserélem egy rs5ös Audira. A kocsim + 3,5 millió lesz az ajánlatom.Akkor adjon 150-et vagy 200-at egy Neymarra mondjuk, akire azért én kérdés nélkül ráhúzom, hogy valóban klasszis.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 20., szombat 17:27
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 20., szombat 17:24
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. január 20., szombat 17:06
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. január 20., szombat 17:02
HozzászólásSzerző: mexes » 2018. január 20., szombat 17:00
Tudom hogy kiégtek az FM említésétol de talán a gazdasági részét lehet hitelesnek venni. Release clausenal egyösszegű a kifizetés. (Off: Az FFp viszont a játékos szerződés szerint oszlik. Így Neymar évente 44 mínusz a költségvetésben)Realista24 írta:Ok sem egyben kapjak a 222 milliót gondolom.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 20., szombat 16:52
Ok sem egyben kapjak a 222 milliót gondolom.BlancoMark írta:Szerintem szepen ki van ez szamolva nekik. Ugye Neymarert kapnak 222 millat, aztan a nagy neveket akiket hoznak ugy se egyben fizetik, evekre lebontva ki van ez gazdalkodva szepen. Valszeg tolnak egy all-int es megveszik a csapat magjat evekre, aztan remenykednek hogy jol teljesitenek majd ezek a jatekosok, mert a kovetkezo par evben se lehetoseguk se penzuk nem lesz nagyon igazolni. Max ilyen foltozgato igazolasok lesznek mint Paulinho.Realista24 írta:En csak azt nem értem hogy miből?
Elköltöttek lassan 500 milliót es meg a fizetéseket nem említem. Érdekes.
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. január 20., szombat 16:38
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem