Caraway írta:
Kovetkezo honapban en is beneveznek egy uj iphonera, a 4 eves 7-esemet akarom lecserelni. Amiket neztem lehetosegnek, az az iphone 11, 11 pro es a 12. Valamelyikkel esetleg valakinek van tapasztalata? Steve?
Nyilvan tudom, hogy mindegyik nagyon jo telo, de esetleg hogy ar ertek aranyba melyik erne meg legjobban.
Haha jelen.
Mindhármat használtam/használom.
A céges mobil iphone 11. Ha rám hallgatsz felejtsd el. Nagy régies forma, kb mintha egy nagyobb 6-os lenne.Valahogy az egész teljesen más összehasonlítva a többivel. A formán kívül sem a minőseg, sem a kijelző nem jön be nekem. Nekem az akksi sem nagyon bírja túl sokáig az újabb op-rendszerrel…
Már arra nem neveznék be.
11pro-m volt sokáig. Szerintem egy fantasztikus mobil. Én nagyon szerettem. Kompakt méret, de használható méretű kijelző. Az akksi sokáig bírta, baromi gyors volt, szép képeket lőtt.A sötét zöld szín gyönyörű.
12prom van most. Számomra ez a kedvenc az elmúlt hosszú évek óta.Imádtam az 5-öst és ez kb annak a modernizált változata.Igazából papíron biztos, de feelingre nem volt nagy ugrás a 11 és 12pro között ha a gyorsaságot, használatot nézem.Ami szerintem jó, hogy számomra ez a tökéletes méret. Ki van maxolva a méret, nagyobbat viszont nem szeretnék, azok zavarnak. Ez pont elfér zsebben. A forma miatt, hogy vannak szélek, így nem csúszik ki a kezemből. A kijelzőt kihúzták a szélekig. Nagyon minőségi cucc anyaghasználatot nézve. A kijelzője valahogy élesebbnek hat, mint a 11pro. De minden árazás kérdése.
Szerintem az 11pro is egy nagyon-nagyon eltalát mobil, hosszú ideje nem voltam teljesen elégedett de ez a mobil nagyon jó lett. A 12 széria pedig akkor érheti meg ha ez a forma jobban bejön fogásra és ha vársz egy kicsit akkor hamarosan esni fognak az áraik, mivel ugye megint jött egy újabb széria.
Ha tudsz nagyon olcsón beszerezni 11pro-t akkor az, ha nem hatalmas a különbség akkor a 12-t érdemesebb. Fogdosd meg mindkettőt előtte.
Szerintem a közelmúltbeli korábbiakhoz képest ezek a telefonok elég jól sikerültek.
Csak személyes, használói véleményt írok. Minden más adattal, teszttel ugye tele az internet.