Ospina?Marci77 írta:Milyen jo kis futofejeloneger csapat lenne beloluk :S
csak egy kapus kell

HozzászólásSzerző: wolf15 » 2014. június 19., csütörtök 18:36
Ospina?Marci77 írta:Milyen jo kis futofejeloneger csapat lenne beloluk :S
csak egy kapus kell
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. június 19., csütörtök 18:26
HozzászólásSzerző: wolf15 » 2014. június 19., csütörtök 18:22
HozzászólásSzerző: Marky » 2014. június 19., csütörtök 11:22
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. június 16., hétfő 22:56
Az lehet, de a keyboard sem jó.@Sonny írta:Az is lehetséges egyébként,hogy a kontrollered nem kompatibilis a játékkal és azért nem reagál semmire.
HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. június 16., hétfő 22:43
Az is lehetséges egyébként,hogy a kontrollered nem kompatibilis a játékkal és azért nem reagál semmire.nmate írta:Hát nekem nem átállítani kéne, hanem az, hogy egyáltalán reagáljon bármire isAmúgy játék mappájában lévő dx-et kell telepíteni a felbontás problémára.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. június 16., hétfő 21:54
HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. június 16., hétfő 21:53
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. június 16., hétfő 21:16
HozzászólásSzerző: LeagueofLesbians » 2014. június 16., hétfő 20:54
@Sonny írta:Na sikerült megcsinálnom a FIFA World-öt. Azt kell mondjam egész szórakoztató játék. Játszottam ma néhány órát és már sikerült egy egész tűrhető alap csapatot kiépíteni.
Minden játékost a 4-1-2-1-2 felálláshoz vettem,és nagy részük portugál így sikerült a 100-as chem-et is összehozni. Most pedig gyűjtöm a pénzt tovább,hogy tudjak majd venni egy Pepét és egy Coentraot.
Aki jobban benne van már esetleg valami jó tanács?![]()
Ja és ha valaki esetleg játszana egy-két meccset dobjon privátot nyugodtan.
HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. június 16., hétfő 16:49
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2014. június 16., hétfő 13:51
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2014. június 16., hétfő 11:40
Köszi, tudom ezeket a dolgokat, csak még nincs egy normális csapatra való EU-s játékosom, a padon így is van egy Eto'o, Perea... Tele vagyok 60-as játékosokkal, jobbhátvédem meg csak Uchida van. Van most még 16k zsetonom, de nem tudom vegyek-e még pakkot, a sima csapatomat is lehetne még erősíteni, igaz azt már csak 100k feletti játékokkal.ferni írta:nem lehet a VBs csapatokkal egymás ellen tolni.Becksy23 írta:Valaki nyomja PS3-on? Tegnap belekezdtem ebbe a VB-s csomagba, még régebbről volt zsetonom, így nyitottam 5 pakkot, plusz megnyertem egy VB-t a gép ellen (de milyen szint ez baszki, amatőr?), amiért kaptam még hármat. Most már viszonylag jö a csapat, így elkezdtem az online VB-t, eddig 1-1-0 a csoportban. A csapat: Ospina - Uchida, Vermaelen, Criscito, Alba - Lampard, Gündogan, Giaccherini - James Rodriguez, Mata, Welbeck
Valaki vegyen fel, és tolhatunk egy meccset, a nevem ugyanaz mint itt.
és csak európai embert használj ha lehet, mert látom abból vannak erősebbek és figyelj az összhangra, bár azért gondolom nincs sok embered még, de az összhang a legfontosabb, mindenki a saját posztján és csak EUs játékoskat próbálj berakni a csapatba.
és offline be lehet állítani az erősséget, de akármin van ugyanaz a díjazás
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. június 16., hétfő 11:14
nem lehet a VBs csapatokkal egymás ellen tolni.Becksy23 írta:Valaki nyomja PS3-on? Tegnap belekezdtem ebbe a VB-s csomagba, még régebbről volt zsetonom, így nyitottam 5 pakkot, plusz megnyertem egy VB-t a gép ellen (de milyen szint ez baszki, amatőr?), amiért kaptam még hármat. Most már viszonylag jö a csapat, így elkezdtem az online VB-t, eddig 1-1-0 a csoportban. A csapat: Ospina - Uchida, Vermaelen, Criscito, Alba - Lampard, Gündogan, Giaccherini - James Rodriguez, Mata, Welbeck
Valaki vegyen fel, és tolhatunk egy meccset, a nevem ugyanaz mint itt.
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2014. június 16., hétfő 11:09
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. június 15., vasárnap 21:47
csak a sima fifa 14hez van VB, Worldhöz nincsfiore írta:ilyen vb-t csak konzolon lehet játszani? mert én pc-n nem találom![]()
fifa worldről beszélek, annyira nem vagyok képben a dolgokkal
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. június 15., vasárnap 21:41
HozzászólásSzerző: fiore » 2014. június 15., vasárnap 21:39
HozzászólásSzerző: realfan » 2014. június 14., szombat 0:48
billentyűzet egér kombóval működik,de úgy meg én nem tudok játszaniajjajj, akkor nem tudom mi lesz![]()
![]()
remélem van rá valamiféle megoldás.
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem