Mit akarsz,második Varane után a Motm-ba...Kerlon írta:Alapvető problémánk, hogy akinek húznia kéne a csapatot az semmi se ér. Pedig Gareth még nagyon fasza csávó volt a Levante ellen, mutatta is a fukkot. Szánalmas.![]()

HozzászólásSzerző: miro » 2015. április 15., szerda 9:43
Mit akarsz,második Varane után a Motm-ba...Kerlon írta:Alapvető problémánk, hogy akinek húznia kéne a csapatot az semmi se ér. Pedig Gareth még nagyon fasza csávó volt a Levante ellen, mutatta is a fukkot. Szánalmas.![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 15., szerda 9:40
HozzászólásSzerző: miro » 2015. április 15., szerda 9:39
Végül is igaz,csak az egyik középpályást talán följebb lehetne tolni Benzema mellé/mögé,hogy ne vesszen el a védőrengetegben.Realista24 írta:Nem ezt kérdeztem.
Hanem hogy miért kéne más felállásra váltani? Ugyanazokat a játékosokat küldenéd pályára, így azzal is dominálnánk, azzal is ugyanúgy beállnának védekezni és ugyanaz lenne a helyzet.
Ők védekeznek, mi keressük a réseket, a felrajzolt felállás akkor már szétesik nagyjából, hívhatod 4-3-3-nak, vagy 4-2-4nek is.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 15., szerda 9:32
Nem ezt kérdeztem.Jól játszottunk,nyomást gyakoroltunk rá,de szerintem igazán ziccerünk 1db volt,illetve Benzema ha befordul,de átlövéseink voltak inkább,nem lesz Marcelo,tehát kevesebbszer fogunk tudni mögéjük kerülni.
HozzászólásSzerző: miro » 2015. április 15., szerda 9:30
Jól játszottunk,nyomást gyakoroltunk rá,de szerintem igazán ziccerünk 1db volt,illetve Benzema ha befordul,de átlövéseink voltak inkább,nem lesz Marcelo,tehát kevesebbszer fogunk tudni mögéjük kerülni.Realista24 írta:De miért kéne mást megpróbálni, amikor működött a történet?
Valaki írjon már egy normális érvet, meggyőzhető vagyok, de amit tegnap csináltunk az első félidőben, annál nehéz - ha egyáltalán lehet- jobban focizni az Atma ellen.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 15., szerda 9:22
HozzászólásSzerző: miro » 2015. április 15., szerda 9:20
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. április 15., szerda 9:14
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. április 15., szerda 9:05
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. április 15., szerda 9:03
Ahhoz egyiknek se lesz töke...Realista24 írta:A visszavágón nem magunktól félek, hanem a bírótól.
A tegnapi spori 45 percig szépen megölte az Atma taktikáját azzal, hogy minden kontaktot lefújt, ez nagyon kedvezett nekünk. Imádnám, ha ilyen bíró fújná a visszavágót is.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 15., szerda 9:00
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. április 15., szerda 8:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 15., szerda 8:47
HozzászólásSzerző: lestat » 2015. április 15., szerda 8:29
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. április 15., szerda 8:28
HozzászólásSzerző: Victor » 2015. április 15., szerda 8:28
bezony.Szerintem annyira nem vészes a helyzet, mint ahogy itt páran látják.
HozzászólásSzerző: miro » 2015. április 15., szerda 8:27
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. április 15., szerda 8:23
HozzászólásSzerző: danianevem » 2015. április 15., szerda 8:23
Egy egész félidőn keresztül lefociztátok az Atléticot a Calderónban. Mi mást tehettek volna? Ugyanaz lett volna a forgatókönyv, mint nálunk a kupában. Az elején meg lehetett volna fogni a meccset, aztán a továbbjutás is eldőlhetett volna... Messi akkor belőtte, Bale meg tegnap kihagyta. Kicsit nyitottabb a kérdés, de a játék alapján inkább a győzelem a valószínűbb.Tudom, tudom, mégis mit vártam volna? Mondjuk azt, hogy nekiessenek az Atmának, mint blöki a lábtörlőnek, legalább 15 percig egy-egy félidőben. A második félidőben a fél csapat úgy kóválygott, mintha ittak volna.
HozzászólásSzerző: Victor » 2015. április 15., szerda 8:22
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem