és azt áruld már el, h milyen szabálykönyv az, h nagyjából? ki dönti el, h mi a nagyjából? ez aztán az érveléshanem a nagyjából a teste mellett akkor az nem 11es
HozzászólásSzerző: Toti » 2018. január 29., hétfő 8:05
és azt áruld már el, h milyen szabálykönyv az, h nagyjából? ki dönti el, h mi a nagyjából? ez aztán az érveléshanem a nagyjából a teste mellett akkor az nem 11es
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2018. január 29., hétfő 8:03
HozzászólásSzerző: teszler » 2018. január 29., hétfő 7:46
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 29., hétfő 6:51
HozzászólásSzerző: Professore » 2018. január 29., hétfő 6:46
HozzászólásSzerző: MvG » 2018. január 29., hétfő 6:39
HozzászólásSzerző: kodo » 2018. január 29., hétfő 5:45
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 29., hétfő 5:36
Kezezesre.Adolf írta:Bocs, de nem élem 7/24 a fórumokat. Mellesleg az ilyen személyeskedő, gyűlölettől túlfűtött kommenteket kerüld már, kérlek. Nem hiszem, hogy így írtam volna bárkinek.dzsi91 írta:.
Szakmai érveid vannak amúgy? De tényleg! Mondd már el, hogy Te a jv helyében erre a szitura miért adtál volna büntetőt. Ha az ellenőröd bemegy a meccs után és megkérdezi, hogy: mire adtad? Te mit mondanál?
HozzászólásSzerző: Adolf » 2018. január 29., hétfő 4:33
Bocs, de nem élem 7/24 a fórumokat. Mellesleg az ilyen személyeskedő, gyűlölettől túlfűtött kommenteket kerüld már, kérlek. Nem hiszem, hogy így írtam volna bárkinek.dzsi91 írta:.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. január 29., hétfő 4:23
Nem te igazából a barszát mosdatod folyamat a fos ítéleteikkel.Így elég nehéz lesz a hovatartozásodat figyelmen kívül hagyni. Majd fuss neki a mi meccseinknek és bíróinknak aztán jöhet a szakmai elemzésed, így elég komolytalan,hogy mindig akkor tűnsz fel amikor szétfújtak egy meccseteket.Adolf írta:
(Szépen kérlek titeket, az én "hovatartozásom" ne érdekeljen már senkit! Korábban már leírtam, csak a jv ítéletekkel kapcsolatban írok!)
HozzászólásSzerző: Adolf » 2018. január 29., hétfő 4:00
A kéz-nem kéz szituációról beszéljünk már egy kicsit.kodo írta:Nincs ember aki ezt ne fujna be.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. január 28., vasárnap 23:32
biztosanbiztosan lesz ennek sajtóvisszhangja.
HozzászólásSzerző: lestat » 2018. január 28., vasárnap 23:15
HozzászólásSzerző: kodo » 2018. január 28., vasárnap 23:14
HozzászólásSzerző: illgner » 2018. január 28., vasárnap 23:07
Értelek, szóval ha valakinek közelről a kezére rúgják a labdát, ami amúgy kapura menne, akkor automatikusan büntető jár érte. Amúgy én sem azt írtam, hogy nem volt büntető, hanem azt, hogy nálam ez véleményes volt. De természetesen kíváncsi leszek majd egy profi játékvezető véleményére, biztosan lesz ennek sajtóvisszhangja.pheco írta:Vegulis csak egy kapuratarto lovest akadayozott megillgner írta:A szabadrúgás előtti lessel nem lehet vitatkozni, azt var-ral simán ki lehetett volna szúrni. A kezezés nálam véleményes mint tizenegyes, a keze a teste mellett volt, kb. pár méterről rábikázták, nincs ember, aki onnan elhúzná a kezét.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. január 28., vasárnap 23:01
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. január 28., vasárnap 22:58
Vegulis csak egy kapuratarto lovest akadayozott megillgner írta:A szabadrúgás előtti lessel nem lehet vitatkozni, azt var-ral simán ki lehetett volna szúrni. A kezezés nálam véleményes mint tizenegyes, a keze a teste mellett volt, kb. pár méterről rábikázták, nincs ember, aki onnan elhúzná a kezét.
HozzászólásSzerző: Nincs » 2018. január 28., vasárnap 22:57
HozzászólásSzerző: csababarca » 2018. január 28., vasárnap 22:57
illgner írta: A kezezés nálam véleményes mint tizenegyes, a keze a teste mellett volt, kb. pár méterről rábikázták, nincs ember, aki onnan elhúzná a kezét.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. január 28., vasárnap 22:56
Az a sok kettőt jelent. Akkor volt tele az egész világ ezzel a "meglopták a Barcát" dumával. Azóta ha nem írtam le ironikusan vagy 6x, hogy há' megin' meglopják őket akkor egyszer sem. Elég sűrűn téved nekik hasznosan a spori, elég sok pontot köszönhetnek nekik, de basszus csak arról a 2 MEGLOPÁSRÓL pampognak... na ezért gusztustalan az egész, mert amúgy meg vitán felül jobbak nálunk a bajnokságban.Solari írta:Iden toluk is elvettek eleg sok golt
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem