Ez az eredmény pont jó Szerdán ismiro írta:Cáfoljanak rám,ne legyen igazam,de én nem gondolom hogy itt szerdán továbbjutás lesz.
Szerintem eljött a végállomás.Ez csak az én véleményem,de 1000 sebből vérzünk.

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2015. április 18., szombat 22:19
Ez az eredmény pont jó Szerdán ismiro írta:Cáfoljanak rám,ne legyen igazam,de én nem gondolom hogy itt szerdán továbbjutás lesz.
Szerintem eljött a végállomás.Ez csak az én véleményem,de 1000 sebből vérzünk.
HozzászólásSzerző: miro » 2015. április 18., szombat 22:11
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 18., szombat 22:05
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 18., szombat 22:04
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 18., szombat 22:01
Ezzel az a baj, hogy ezt a brigádot senki nincs aki motiválja, ha csak nem motiválják magukat.___Samy___ írta:ancelotti még próbálja tüzelni őket, de semmi eredménye, mintha oda sem figyelnének rá
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. április 18., szombat 21:59
Hiába, hogy nem tetszik, de ez sokkal közelebb van a realitáshoz, mint az hogy duplázunk.sok értelme van ezeknek a hozzászólásoknak.
HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2015. április 18., szombat 21:59
Had gratuláljak az értékes hozzászólásodhoz, belekötni a másikba, annak van értelme.. Menj inkább igyál meg egy almaszörpöt..Dupla D írta:sok értelme van ezeknek a hozzászólásoknak.kapor_89 írta:Pepe szar, Ramos flegma és szar (legalább van tehetége, amit néha meg is mutat), Arbeloa, Marcelo szar, Kroos nagyon gyenge, Modric megsérült, Iker nézi a tőle 20 centire lévő beadást és tapsikol, CR képes kihagyni az üreskaput és a tizenegyest, Benzema sérült, Bale
, Isco az utóbbi fél év leggyengébb produkcióját hozta le (de még így se volt annyira rossz), így marad nekünk egy szem borsócska, és a sokat szídott James, aki 80 millió formában van végre.. Hát ez fasza lesz!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: miro » 2015. április 18., szombat 21:58
Én is így látom a dolgokat.___Samy___ írta: szerintem meg nagyon gyengék voltunk, örüljünk, hogy nem vitt el pontot a malaga
én úgy látom, hogy nagy gondok vannak fejben, szanaszét mindenki
ancelotti még próbálja tüzelni őket, de semmi eredménye, mintha oda sem figyelnének rá
chicharito meg a képességeihez képest nagyon keveset játszik, azért ő bőven hasznára lehetett volna a csapatnak egész évben, ha normálisan lett volna használva
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. április 18., szombat 21:58
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. április 18., szombat 21:57
Ja, nekem is "tetszett" amit láttam...kapor_89 írta:Pepe szar, Ramos flegma és szar (legalább van tehetége, amit néha meg is mutat), Arbeloa, Marcelo szar, Kroos nagyon gyenge, Modric megsérült, Iker nézi a tőle 20 centire lévő beadást és tapsikol, CR képes kihagyni az üreskaput és a tizenegyest, Benzema sérült, Bale
, Isco az utóbbi fél év leggyengébb produkcióját hozta le (de még így se volt annyira rossz), így marad nekünk egy szem borsócska, és a sokat szídott James, aki 80 millió formában van végre.. Hát ez fasza lesz!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. április 18., szombat 21:56
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2015. április 18., szombat 21:56
sok értelme van ezeknek a hozzászólásoknak.kapor_89 írta:Pepe szar, Ramos flegma és szar (legalább van tehetége, amit néha meg is mutat), Arbeloa, Marcelo szar, Kroos nagyon gyenge, Modric megsérült, Iker nézi a tőle 20 centire lévő beadást és tapsikol, CR képes kihagyni az üreskaput és a tizenegyest, Benzema sérült, Bale
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. április 18., szombat 21:55
szerintem meg nagyon gyengék voltunk, örüljünk, hogy nem vitt el pontot a malagaRealista24 írta:Na, tetszett amit láttam, esküszöm. Mármint a Bale és Modric kiesése utáni részre gondolok.
HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2015. április 18., szombat 21:55
HozzászólásSzerző: miro » 2015. április 18., szombat 21:54
Kifejeznéd hogy pontosan mi tetszett?Realista24 írta:Na, tetszett amit láttam, esküszöm. Mármint a Bale és Modric kiesése utáni részre gondolok.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. április 18., szombat 21:54
HozzászólásSzerző: ferni » 2015. április 18., szombat 21:54
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 18., szombat 21:53
HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2015. április 16., csütörtök 23:27
a tegnapelőtti meccsen szinte mindenkinek volt "mb2-es" (sic) megoldása, egytől egyig. de muszáj potyillaszozni. mert Iker egy senkiházi, mindenki köpőcsészélye lett. hihetetlen.realistahuni írta:Most is volt egy-két mb2-es kijövetele, és a baj az, hogy ezt tudják matracosék is, szögleteket folyamatosan befele tekerik és próbálnak minél több embert odatenni Casillas elé.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 16., csütörtök 15:37
Hát erről beszéleknmate írta:De az nem nagy szó, oda én is.
Jelenlévő fórumozók: 35 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem