Jó hát vágod... Tavaly Bale volt jobb mint a brazil, most a brazil a jobb. Valószínű, hogy jobb is lett volna, bár én itt tartanék apucitól, mert szerintem az öreg is olyan lesz, hogy minden évben kopogtatni fog a plusz fizuért...Csabi írta:mivel neymarról volt, szó ezért mertem felhozni a vele egyidejűleg szintén oltári nagy összegért érkező királyt. valóban cé is szar volt, nehogymár őt szapuljam, miután az elmúlt fél évtizedben több tucat szar meccsből húzta ki a csapatot.Géci írta:Azért az fasza, hogy egy Atleti - Barca meccsen az a téma, hogy Balet leszedték a pályáról holott szerintem CR fele annyit sem mutat az Atleti ellen mint a walsei...
Copa del Rey
-
Géci
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Copa del Rey
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
mivel neymarról volt, szó ezért mertem felhozni a vele egyidejűleg szintén oltári nagy összegért érkező királyt. valóban cé is szar volt, nehogymár őt szapuljam, miután az elmúlt fél évtizedben több tucat szar meccsből húzta ki a csapatot.Géci írta:Azért az fasza, hogy egy Atleti - Barca meccsen az a téma, hogy Balet leszedték a pályáról holott szerintem CR fele annyit sem mutat az Atleti ellen mint a walsei...
-
R.M.C.F
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
morientes írta:Na de RMCF...ha mi nem így játszunk,akkor nem az az eredmény,ami végül lett....engem ezek a magyarázatok mindig idegesítettek,mikor kifogásokat keresünk,hogy nem nyíltak ki,meg stb....mint valami hülye politikus.Hát meg kellett volna találni a koncepciot,hogy egy ijen harcmodor ellen hogyan lehet eredményesen játszani.Jobb ma a barca mint anno mi voltunk az atma ellen?Jobb.Ennyi.Az egy dolog hogy mi hogy játszottunk.....
Most nehogy félreértsd,nem ellened szól,de mikor ezeket hallom hogy most nem ment mert év eleje van,most azért nem ment mert volt egy kemény meccs a bajnokságban,most azért mert hétközi meccset játszotzunk,és akkor még a sorsolás...nekem ettől herótom van,hát nem igaz b+,másoknak is vannak ilyen problémái....nem nyíltak ki...hát ott van 190 millio,nyissa meg azt a kurva védelmet,azért vannak...
Én Csabival értek egyet...revansot de lehengerlőt.
nem magyarázni akartam,nyilván a mi játékunk is messze a tudás alatti...sőt,szar....ezt nem vitatnám,ez jogos,és látjuk is.
Az AM játéka nem ez amit ma látunk. Ellenünk játszották azt amit tudnak,betonvédekezés,erdőritkítással....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
Drake
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Gámezt szerintem azért hozta be,hogy törje el Neymar lábát.
A 3. gólunk meg eléggé elbaxta a meccset.
A 3. gólunk meg eléggé elbaxta a meccset.
- ___Samy___
szégyen, hogy mi ezeknek a favágóknak nem bírtunk két meccsen 3 gólt lőni, de a katalánéknak 3 félidő alatt 4 is sikerült...plusz ugye még ott van a bajnokiról is 3 gól...
ettől függetlenül én most úgy érzem, hogy elkapjuk őket idegenben, egyszerűen nincs olyan, hogy ezen a meccsen is pontokat veszítsünk
az kell nekik, amit a bl döntő második félidejében nyomtunk, akkor közük nem volt a meccshez, csak hát egy kifacsart brigádból nehéz ezt kihoznién is utálom őket mint a szart, de ha nem nyomjuk meg őket, akkor simán játsszák a saját játékukat, abba meg beletörik a bicskánk.
ettől függetlenül én most úgy érzem, hogy elkapjuk őket idegenben, egyszerűen nincs olyan, hogy ezen a meccsen is pontokat veszítsünk
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Na de RMCF...ha mi nem így játszunk,akkor nem az az eredmény,ami végül lett....engem ezek a magyarázatok mindig idegesítettek,mikor kifogásokat keresünk,hogy nem nyíltak ki,meg stb....mint valami hülye politikus.Hát meg kellett volna találni a koncepciot,hogy egy ilyen harcmodor ellen hogyan lehet eredményesen játszani.Jobb ma a barca mint anno mi voltunk az atma ellen?Jobb.Ennyi.Az egy dolog hogy mi hogy játszottunk.....
Most nehogy félreértsd,nem ellened szól,de mikor ezeket hallom hogy most nem ment mert év eleje van,most azért nem ment mert volt egy kemény meccs a bajnokságban,most azért mert hétközi meccset játszotzunk,és akkor még a sorsolás...nekem ettől herótom van,hát nem igaz b+,másoknak is vannak ilyen problémái....nem nyíltak ki...hát ott van 190 millio,nyissa meg azt a kurva védelmet,azért vannak...
Én Csabival értek egyet...revansot de lehengerlőt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára morientes 2015. január 28., szerda 22:18-kor.
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
becike80 írta:hát kit bazd meg kit?
meg kell őket fojtani, másképp nem megy, mert mindig bekotornak egyet...
-
Géci
Azért az fasza, hogy egy Atleti - Barca meccsen az a téma, hogy Balet leszedték a pályáról holott szerintem CR fele annyit sem mutat az Atleti ellen mint a walsei...
-
R.M.C.F
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
ikarus93 írta:Neymar nagyon betyárosan tolja.
Ha ilyen szinten tud fejlődni, lehet hamarabb meglesz neki az a bizonyos aranylabda, mint gondolnánk.
Azt nem perez intézi?
- ikarus93
Neymar nagyon betyárosan tolja.
Ha ilyen szinten tud fejlődni, lehet hamarabb meglesz neki az a bizonyos aranylabda, mint gondolnánk.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
-
R.M.C.F
Én annyira utálom ezeket,hogy pl raul garcia haját megmarkolám,és elkezdenék teljes erőből futni vele a pálya körül,de mindent beleadva......tiszta izomból....ami belefér.
Speaker: Mit követett el Gabi?
nem sok AM meccset néz ez sem.
Speaker: Mit követett el Gabi?
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Nem voltunk szarabbak mint ők, és ez az utóbbi 20 évre el is mondható. Nem hiába volt nekünk is a nagy veretlenségi sorozatunk egészen a 2012-es kupadöntőig. Azóta változott, és valamiért kurvára szerencséjük van ellenünk mindig...Értem én,de kár ezt ragozni,mind a két meccsen szarok voltunk.Pont.
-
Géci
Van egy olyan érzésem, hogy ez a félidő a reciproka lesz az elsőnek
-
becike80
- Kedvenc játékosaid: Modric Cr7
- Kedvenc csapatod: real madrid
hihetetlen hogy ez is csak sárga
leakarja dobni a partjelzőt
de mit várunk mikor a kommentátor is azt kérdezi kit akarhatot vajon ledobni?
hát kit bazd meg kit?
leakarja dobni a partjelzőt
de mit várunk mikor a kommentátor is azt kérdezi kit akarhatot vajon ledobni?
hát kit bazd meg kit?
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
sztem annyi az egész, hogy nem zavarja a labda...hát pont erről beszélek, alap dolgokat nem tudnak megcsinálni. érdekes nálunk bale-t simán leszedték a pályáról. akkor mégis csak neymar csinál valamit másképp. jobb az elmozgás. veszélyesebbek a cselei, agilisebb, kisebb területen jobban feltalálja magát.

- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
hát pont erről beszélek, alap dolgokat nem tudnak megcsinálni. érdekes nálunk bale-t simán leszedték a pályáról. akkor mégis csak neymar csinál valamit másképp. jobb az elmozgás. veszélyesebbek a cselei, agilisebb, kisebb területen jobban feltalálja magát.R.M.C.F írta:Csabi írta:a barca jobban rákényszeríti őket a hibára. mi csak pötyögünk, hátrapassz, oldalpassz. semmig agresszivitás, semmi letámadás, semmi megindulás.
Csabi,
milyen hibára kényszerítik rá? Alap védekezéseket nem tudnak lejátszani,egy átlós indítás után nem tudnak visszazárni neymarra,aki elviszi a kapus mellett.....
Arról nem is beszélek,hogy soha sem látott módon mennek előre,szinte ész nélkül,kinyilva.
én is utálom őket mint a szart, de ha nem nyomjuk meg őket, akkor simán játsszák a saját játékukat, abba meg beletörik a bicskánk.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
mind cigányok. ízigvérig.Ferencváros írta:ezek betegekArda a cipőjét dobálja, a másik lábakat tör
köpet az összes.

- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
ezek betegek
Arda a cipőjét dobálja, a másik lábakat tör
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Felesleges ezen gondolkodni is. Ha mindent jól fújnának, akkor ugyan ez lenne az eredmény. -1 tizenegyes + 1 tizenegyes| - 1 kontra gól + 1 nem les gól.Géci írta: Hát csak vágod, hogy az elsőt ha nem fùjja ba akkor nincs semmi. Annál viszont ami tizi, ha befùjja akkor 2-2. Nem mintha idegeskednék, hogy ki nyer...
Most akkor 10 emberrel nyomhatják. Megéri reklamálni ma úgy látszik.
-
R.M.C.F
Az egy dolog hogy mi hogy játszottunk.....Értem én,de kár ezt ragozni,mind a két meccsen szarok voltunk.Pont.
Nem érdekes.....11es volt,felemelt kézzel akadályozta a labda útját.Ramioli írta:Nem volt 11 es, mert hova rakta volna a kezét vétlen volt, és örülök hogy copnak a gyökerek.