Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.

Milyen eredményre számítasz jelenleg a 26-os választásokkal kapcsolatban?

A szavazás 2025. április 25., péntek 21:43-kor befejeződött.

Fidesz 2/3-ad
8
7%
Fidesz 2/3-ad nélkül
33
31%
Tisza 2/3-ad
8
7%
Tisza 2/3-ad nélkül
59
55%

Szavazatok száma: 108

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Politika

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2025. március 23., vasárnap 11:50

Nem kellett zsarolni őket. Levi, aki az egyik tulaj fideszes, Orbán fan.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2025. március 23., vasárnap 11:38

Realista24 írta:
'shutterisland írta:

egyik facebook follower tracker oldal adatait lattam, kapasbol 1700 ember kovette ki oket a poszt napjan, de nem frissit csak naponta, van biztos mar tobb is. :D
És ebben mi a vicces?

Vagy ez vagy ellehetetlenítették volna az oldalt.
Hagyjuk már. Becsicskultak, eladták a lelkük. Nincs mit szépíteni ezen

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. március 23., vasárnap 11:12

És ebben mi a vicces?

en ehhez nem ertek, hogyan lehet ellehetetleniteni egy oldalt, mp oldala az egesz projekt origoja, naivan azt gondoltam, majd az is ki lesz iktatva.

szerintem megerdemlik az ossztuzet, ha valoban meg lettek zsarolva, akkor azt kellett volna nyilvanossagra hozni az orbannal valo pozerkedes helyett, ahogy mondtad, tobben ki is leptek a stabbol, mert tobbet ert a becsuletuk, minthogy megye 1-es meccseken sorozgetessel keressenek mellekest.

en speciel nem sajnalom oket, sokkal gyengebb minosegu a tartalom, mint regen, de az arrogancia csak nott, remelem visszafele sul el ez a jotekonysag ala rejtett fidesszel kooperalas.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. március 23., vasárnap 11:02

istimester írta: Azért nem szeretitek a stílust, mert nem ti vagytok a célcsoport.

Amúgy a maga módján zseniális kommunikátor.
Teljesen egyértelmű mi miért történik.

MPnek konkrétan úgy kellene egyszerre kommunikálnia, hogy az egész országot mindenhonnan lefedje, ami szimplán képtelenség.

Amíg vannak értelmes, szakmai beszélgetések és el vannak normálisan is mondva a dolgok nem is egy helyen addig szerintem az ég világon semmi gond nincs ezzel most.

Ennél jobb opciót én nem látok, mint amit csinálnak, hogy szétszedik a kommunikációt és mindenki meg tudja találni ami neki kell. Csak több hangnemben, több stílusban lehet eljutni hatékonyan ennyi emberhez.

Fidesznél pont ez a gond, hogy csak ez a kommunikáció van meg, ha neki állnak játszani a mindenhez értőt is egyből fogja az ember fejét, mert vagy full butaságokat mondanak vagy szimplán és direkt hazudnak.

Jelenleg ha tetszik ha nem a volt Fideszes bizonytalanokat meg pár darab annyira nem elvakult, de még Fideszeseket kéne megébreszteni legalább annyira hogy ne menjenek el szavazni, ha pár meg be is húzza a Tiszára dupla siker.

Ahol a Tiszának el fog dőlni a választás és akiket meg kell győzni oda pont ez a kommunikáció kell, mert erre kapja fel az ember a fejét, hogy kibaszott zebrák vannak a fideszes kertekben :lol:

Akik fixen kellettek már meggyőzte a Tisza, hogy rájuk kell szavazni, a maradék emberről akik bizonytalanok, hogy Kutyák stb vagy Tisza meg éppen az Orbán kormány tesz napról napra, hogy fixen a Tiszára húzzák, főleg hogy még igazán be se durvultak a narancsék, most jön a java.

https://www.reddit.com/r/hungary/commen ... lm%C3%A1t/

Menczer... :fpalm:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. március 23., vasárnap 11:02

'shutterisland írta:
Kercsó írta: a trollfoci is jól összevityázta magát :(

kár érte, kiváló ügynök volt
egyik facebook follower tracker oldal adatait lattam, kapasbol 1700 ember kovette ki oket a poszt napjan, de nem frissit csak naponta, van biztos mar tobb is. :D
És ebben mi a vicces?

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. március 23., vasárnap 10:56

Kercsó írta: a trollfoci is jól összevityázta magát :(

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. március 23., vasárnap 8:48

istimester írta: Azért nem szeretitek a stílust, mert nem ti vagytok a célcsoport.

Nekem is pontosan ugyanez jutott az eszembe.
Ismét csak politikai szempontból értékelve, szerintem jó húzás volt. Sikerült elvinnie a hangsúlyt a közbeszédben arról, ha nem is teljesen, amiről a kormány szeretett volna piszkos eszközökkel vitát gerjeszteni. Szeretnek buzizni, na.

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2025. március 23., vasárnap 6:03

a trollfoci is jól összevityázta magát :(

#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2025. március 23., vasárnap 1:25

Azért nem szeretitek a stílust, mert nem ti vagytok a célcsoport.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. március 22., szombat 22:40

BLevi96 írta:
Tipikus példája hogy már nem tudják mire költsék el a pénzt és tudom hogy rengeteget égettek el rá, de szerintem nagyon csúnya. Olyan mint ami 100éve volt a földesúraknak..látszik aki paraszt volt, az is marad.
Nap kommentje nálam. :D
Én is így gondolom, teljesen semmilyen az egész birtok, egyáltalán nincs luxus kinézete semminek. Tényleg ilyen régimódi valami az egész, úgy látszik ebben érzik jól magukat.

Vélhetően ezért hozták vissza a vármegye meg ispán/főispán kifejezéseket is.

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. március 22., szombat 20:37

swfan írta: Egyébként akik bizonyítékra vágynak a hatvanpusztai vagyonelemekről:
Gulyáságyú Média írta:Akkor menjünk végig azokon a hatvanpusztai (és környéki) luxusvagyonelemeken, amiket ma Orbán Viktor letagadott. (Azt írták a 444-nek, hogy ezek az állítások „még viccnek is rosszak”.)
🦓 Zebrák: tavaly novemberben videóztuk le őket Hatvanpuszta és Bicske között: https://youtu.be/JHsdnuogC7o?si=xQJcFSvh1bDR33cI
🌴 Pálmaház: tavaly áprilisban mi videóztuk le, hogy visszabontották a pálmaházat Hatvanpusztán és egy nagyobbat, impozánsabbat építettek fel: https://magyarpolgar.hu/2024/04/02/hatv ... haz-video/
🪖 Harckocsik: lapunk alapító szerkesztője, Gulyás Balázs még 2020-ban a Magyar Hang munkatársaként írta meg, két harci jármű parkol Mészáros Lőrinc bicskei tavának partján. https://hang.hu/belfold/valakik-katonas ... nal-116474
HA NEM LENNE FÜGGETLEN SAJTÓ, EZEKRŐL MOST MIND NEM TUDHATNA A KÖZVÉLEMÉNY, KÉRJÜK TÁMOGASSA LAPUNKAT, HOGY FOLYTATHASSUK MUNKÁNKAT: http://magyarpolgar.hu/tamogatas
Tipikus példája hogy már nem tudják mire költsék el a pénzt és tudom hogy rengeteget égettek el rá, de szerintem nagyon csúnya. Olyan mint ami 100éve volt a földesúraknak..látszik aki paraszt volt, az is marad.

Bence Szechenyi írta le pontosan:
„A Tiborcz-félék és a környezetük afféle új arisztokratákként tekintenek magukra, folyton a régi Magyarországról fantáziálnak. Ízléstelenül modern stílusban bár, de kastélyokat újítanak fel. A történelmi nevek viselőinek jelenléte a köreikben arra jó nekik, hogy elhitessék magukkal: ők valójában arisztokraták, nekik ez jár."

"Tiborcz pontosan az az új arisztokrata, akit Széchenyi gyűlölt volna."

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2025. március 22., szombat 20:34

'shutterisland írta:
Erről véletlen pont tudok.
Orbánék kerestek meg a trollfocit, mert esik a népszerűségük, és felhívtak őket hogy kene egy-két poszt a népszerűség érdekében.

Ketten vagy hárman ki is léptek emiatt, mert nem adtak hozza a nevüket. A döntéshozók meg vagy belementek vagy kockáztattak az x százezres követővel rendelkező oldalukat.
azert az is meger egy miset, hogy a fidesz mar a trollfocin keresztul is probalkozik hatalmon maradni. :lol:

btw eleg kontraproduktiv lett, komment szekcio izzik.
“Juve mez nem volt? Az legalább zebras!” :lol: :lol: :lol:
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2025. március 22., szombat 20:19

Egyébként akik bizonyítékra vágynak a hatvanpusztai vagyonelemekről:
Gulyáságyú Média írta:Akkor menjünk végig azokon a hatvanpusztai (és környéki) luxusvagyonelemeken, amiket ma Orbán Viktor letagadott. (Azt írták a 444-nek, hogy ezek az állítások „még viccnek is rosszak”.)
🦓 Zebrák: tavaly novemberben videóztuk le őket Hatvanpuszta és Bicske között: https://youtu.be/JHsdnuogC7o?si=xQJcFSvh1bDR33cI
🌴 Pálmaház: tavaly áprilisban mi videóztuk le, hogy visszabontották a pálmaházat Hatvanpusztán és egy nagyobbat, impozánsabbat építettek fel: https://magyarpolgar.hu/2024/04/02/hatv ... haz-video/
🪖 Harckocsik: lapunk alapító szerkesztője, Gulyás Balázs még 2020-ban a Magyar Hang munkatársaként írta meg, két harci jármű parkol Mészáros Lőrinc bicskei tavának partján. https://hang.hu/belfold/valakik-katonas ... nal-116474
HA NEM LENNE FÜGGETLEN SAJTÓ, EZEKRŐL MOST MIND NEM TUDHATNA A KÖZVÉLEMÉNY, KÉRJÜK TÁMOGASSA LAPUNKAT, HOGY FOLYTATHASSUK MUNKÁNKAT: http://magyarpolgar.hu/tamogatas

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2025. március 22., szombat 20:13

Realista24 írta: Ha perelnenek, azzal csak taplalnak a hírt.
Ez így hamar megy a süllyesztőbe, és az elérése sem lesz olyan, mintha beleallnanak.
Hát pedig úgy néz ki fáj nekik, legalábbis Menczer bohóc nagyon pörög rajta :lol:

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. március 22., szombat 20:12

Orbánék kerestek meg a trollfocit, mert esik a népszerűségük, és felhívtak őket hogy kene egy-két poszt a népszerűség érdekében.

Ketten vagy hárman ki is léptek emiatt, mert nem adtak hozza a nevüket. A döntéshozók meg vagy belementek vagy kockáztattak az x százezres követővel rendelkező oldalukat.
azert az is meger egy miset, hogy a fidesz mar a trollfocin keresztul is probalkozik hatalmon maradni. :lol:

btw eleg kontraproduktiv lett, komment szekcio izzik.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. március 22., szombat 19:18

Ha perelnenek, azzal csak taplalnak a hírt.
Ez így hamar megy a süllyesztőbe, és az elérése sem lesz olyan, mintha beleallnanak.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2025. március 22., szombat 19:08

Caraway írta: En sem szeretem ezt a stilust, nagyon kocsmaba valo. Sajnos az orszag nagy resze rezonal ezzel, es jokat mennek ezek a posztok. Attol fuggetlenul, hogy amugy tartalmilag oke lenne ami meg van irva, nyilvan mondjuk a privat beszelgetesekrol kamuzhat amit csak akar. Viszont a zebras dolog az valos, marmint hatvanpuszta kozeleben az egyik Lolo birtokon tenyleg fotoztak mar zebrakat, ezt par honapja lehozta tobb sajto is.

Mas, a trollfoci kirakott egy jotekonykodos posztot orbannal, jot megy a kommentszekcio. Gyonoruen tudnak ok is idoziteni. Konkretan all time low az elutasitottsaga szerintem jelenleg.

https://www.facebook.com/share/p/1Dm6kB ... tid=wwXIfr
Az, hogy nem perlik be őt a jóhírnevük megsértése miatt, amúgy sokat mondó.

Fasiszta diktátorokkal meg nem kell szebben beszélni, igazából csak hangot ad annak, amit még jó sokan gondolunk a doktorminiszterelnökúrról

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. március 22., szombat 19:01

swfan írta:
Realista24 írta: Engem például nem MP húz be, hanem a Fidesz lok bele úgymond a szavazásba.
Ha MP tevékenységén múlna, nem szavaznék.
Eddig úgy állt a dolog, hogy nem szavazol. Mitől fordult a kocka, ha szabad tudni?
Még nem all úgy igazából, borzasztó messze van. Ki tudja az országban leszek e meg. De ha szavazok is, a Kutyák kapják, a többi ugyanaz a csőcselék.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. március 22., szombat 19:00

Caraway írta: En sem szeretem ezt a stilust, nagyon kocsmaba valo. Sajnos az orszag nagy resze rezonal ezzel, es jokat mennek ezek a posztok. Attol fuggetlenul, hogy amugy tartalmilag oke lenne ami meg van irva, nyilvan mondjuk a privat beszelgetesekrol kamuzhat amit csak akar. Viszont a zebras dolog az valos, marmint hatvanpuszta kozeleben az egyik Lolo birtokon tenyleg fotoztak mar zebrakat, ezt par honapja lehozta tobb sajto is.

Mas, a trollfoci kirakott egy jotekonykodos posztot orbannal, jot megy a kommentszekcio. Gyonoruen tudnak ok is idoziteni. Konkretan all time low az elutasitottsaga szerintem jelenleg.

https://www.facebook.com/share/p/1Dm6kB ... tid=wwXIfr

Tous avec Karim
Je Suis Benzema

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2025. március 22., szombat 18:59

Realista24 írta: Engem például nem MP húz be, hanem a Fidesz lok bele úgymond a szavazásba.
Ha MP tevékenységén múlna, nem szavaznék.
Eddig úgy állt a dolog, hogy nem szavazol. Mitől fordult a kocka, ha szabad tudni?

Vissza: