Politika
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Politika
Nem kellett zsarolni őket. Levi, aki az egyik tulaj fideszes, Orbán fan.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
Hagyjuk már. Becsicskultak, eladták a lelkük. Nincs mit szépíteni ezenRealista24 írta:És ebben mi a vicces?'shutterisland írta:
egyik facebook follower tracker oldal adatait lattam, kapasbol 1700 ember kovette ki oket a poszt napjan, de nem frissit csak naponta, van biztos mar tobb is.![]()
Vagy ez vagy ellehetetlenítették volna az oldalt.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
en ehhez nem ertek, hogyan lehet ellehetetleniteni egy oldalt, mp oldala az egesz projekt origoja, naivan azt gondoltam, majd az is ki lesz iktatva.És ebben mi a vicces?
szerintem megerdemlik az ossztuzet, ha valoban meg lettek zsarolva, akkor azt kellett volna nyilvanossagra hozni az orbannal valo pozerkedes helyett, ahogy mondtad, tobben ki is leptek a stabbol, mert tobbet ert a becsuletuk, minthogy megye 1-es meccseken sorozgetessel keressenek mellekest.
en speciel nem sajnalom oket, sokkal gyengebb minosegu a tartalom, mint regen, de az arrogancia csak nott, remelem visszafele sul el ez a jotekonysag ala rejtett fidesszel kooperalas.
Teljesen egyértelmű mi miért történik.istimester írta: Azért nem szeretitek a stílust, mert nem ti vagytok a célcsoport.
Amúgy a maga módján zseniális kommunikátor.
MPnek konkrétan úgy kellene egyszerre kommunikálnia, hogy az egész országot mindenhonnan lefedje, ami szimplán képtelenség.
Amíg vannak értelmes, szakmai beszélgetések és el vannak normálisan is mondva a dolgok nem is egy helyen addig szerintem az ég világon semmi gond nincs ezzel most.
Ennél jobb opciót én nem látok, mint amit csinálnak, hogy szétszedik a kommunikációt és mindenki meg tudja találni ami neki kell. Csak több hangnemben, több stílusban lehet eljutni hatékonyan ennyi emberhez.
Fidesznél pont ez a gond, hogy csak ez a kommunikáció van meg, ha neki állnak játszani a mindenhez értőt is egyből fogja az ember fejét, mert vagy full butaságokat mondanak vagy szimplán és direkt hazudnak.
Jelenleg ha tetszik ha nem a volt Fideszes bizonytalanokat meg pár darab annyira nem elvakult, de még Fideszeseket kéne megébreszteni legalább annyira hogy ne menjenek el szavazni, ha pár meg be is húzza a Tiszára dupla siker.
Ahol a Tiszának el fog dőlni a választás és akiket meg kell győzni oda pont ez a kommunikáció kell, mert erre kapja fel az ember a fejét, hogy kibaszott zebrák vannak a fideszes kertekben

Akik fixen kellettek már meggyőzte a Tisza, hogy rájuk kell szavazni, a maradék emberről akik bizonytalanok, hogy Kutyák stb vagy Tisza meg éppen az Orbán kormány tesz napról napra, hogy fixen a Tiszára húzzák, főleg hogy még igazán be se durvultak a narancsék, most jön a java.
https://www.reddit.com/r/hungary/commen ... lm%C3%A1t/
Menczer...

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
És ebben mi a vicces?'shutterisland írta:egyik facebook follower tracker oldal adatait lattam, kapasbol 1700 ember kovette ki oket a poszt napjan, de nem frissit csak naponta, van biztos mar tobb is.Kercsó írta: a trollfoci is jól összevityázta magát![]()
kár érte, kiváló ügynök volt![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
egyik facebook follower tracker oldal adatait lattam, kapasbol 1700 ember kovette ki oket a poszt napjan, de nem frissit csak naponta, van biztos mar tobb is.Kercsó írta: a trollfoci is jól összevityázta magát![]()
kár érte, kiváló ügynök volt

-
Nekem is pontosan ugyanez jutott az eszembe.istimester írta: Azért nem szeretitek a stílust, mert nem ti vagytok a célcsoport.
Ismét csak politikai szempontból értékelve, szerintem jó húzás volt. Sikerült elvinnie a hangsúlyt a közbeszédben arról, ha nem is teljesen, amiről a kormány szeretett volna piszkos eszközökkel vitát gerjeszteni. Szeretnek buzizni, na.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
a trollfoci is jól összevityázta magát

#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Azért nem szeretitek a stílust, mert nem ti vagytok a célcsoport.
Nap kommentje nálam.BLevi96 írta:
Tipikus példája hogy már nem tudják mire költsék el a pénzt és tudom hogy rengeteget égettek el rá, de szerintem nagyon csúnya. Olyan mint ami 100éve volt a földesúraknak..látszik aki paraszt volt, az is marad.

Én is így gondolom, teljesen semmilyen az egész birtok, egyáltalán nincs luxus kinézete semminek. Tényleg ilyen régimódi valami az egész, úgy látszik ebben érzik jól magukat.
Vélhetően ezért hozták vissza a vármegye meg ispán/főispán kifejezéseket is.
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Tipikus példája hogy már nem tudják mire költsék el a pénzt és tudom hogy rengeteget égettek el rá, de szerintem nagyon csúnya. Olyan mint ami 100éve volt a földesúraknak..látszik aki paraszt volt, az is marad.swfan írta: Egyébként akik bizonyítékra vágynak a hatvanpusztai vagyonelemekről:
Gulyáságyú Média írta:Akkor menjünk végig azokon a hatvanpusztai (és környéki) luxusvagyonelemeken, amiket ma Orbán Viktor letagadott. (Azt írták a 444-nek, hogy ezek az állítások „még viccnek is rosszak”.)
Zebrák: tavaly novemberben videóztuk le őket Hatvanpuszta és Bicske között: https://youtu.be/JHsdnuogC7o?si=xQJcFSvh1bDR33cI
Pálmaház: tavaly áprilisban mi videóztuk le, hogy visszabontották a pálmaházat Hatvanpusztán és egy nagyobbat, impozánsabbat építettek fel: https://magyarpolgar.hu/2024/04/02/hatv ... haz-video/
Harckocsik: lapunk alapító szerkesztője, Gulyás Balázs még 2020-ban a Magyar Hang munkatársaként írta meg, két harci jármű parkol Mészáros Lőrinc bicskei tavának partján. https://hang.hu/belfold/valakik-katonas ... nal-116474
HA NEM LENNE FÜGGETLEN SAJTÓ, EZEKRŐL MOST MIND NEM TUDHATNA A KÖZVÉLEMÉNY, KÉRJÜK TÁMOGASSA LAPUNKAT, HOGY FOLYTATHASSUK MUNKÁNKAT: http://magyarpolgar.hu/tamogatas
Bence Szechenyi írta le pontosan:
„A Tiborcz-félék és a környezetük afféle új arisztokratákként tekintenek magukra, folyton a régi Magyarországról fantáziálnak. Ízléstelenül modern stílusban bár, de kastélyokat újítanak fel. A történelmi nevek viselőinek jelenléte a köreikben arra jó nekik, hogy elhitessék magukkal: ők valójában arisztokraták, nekik ez jár."
"Tiborcz pontosan az az új arisztokrata, akit Széchenyi gyűlölt volna."
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
“Juve mez nem volt? Az legalább zebras!”'shutterisland írta:azert az is meger egy miset, hogy a fidesz mar a trollfocin keresztul is probalkozik hatalmon maradni.Erről véletlen pont tudok.
Orbánék kerestek meg a trollfocit, mert esik a népszerűségük, és felhívtak őket hogy kene egy-két poszt a népszerűség érdekében.
Ketten vagy hárman ki is léptek emiatt, mert nem adtak hozza a nevüket. A döntéshozók meg vagy belementek vagy kockáztattak az x százezres követővel rendelkező oldalukat.
btw eleg kontraproduktiv lett, komment szekcio izzik.

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
Egyébként akik bizonyítékra vágynak a hatvanpusztai vagyonelemekről:
Gulyáságyú Média írta:Akkor menjünk végig azokon a hatvanpusztai (és környéki) luxusvagyonelemeken, amiket ma Orbán Viktor letagadott. (Azt írták a 444-nek, hogy ezek az állítások „még viccnek is rosszak”.)
Zebrák: tavaly novemberben videóztuk le őket Hatvanpuszta és Bicske között: https://youtu.be/JHsdnuogC7o?si=xQJcFSvh1bDR33cI
Pálmaház: tavaly áprilisban mi videóztuk le, hogy visszabontották a pálmaházat Hatvanpusztán és egy nagyobbat, impozánsabbat építettek fel: https://magyarpolgar.hu/2024/04/02/hatv ... haz-video/
Harckocsik: lapunk alapító szerkesztője, Gulyás Balázs még 2020-ban a Magyar Hang munkatársaként írta meg, két harci jármű parkol Mészáros Lőrinc bicskei tavának partján. https://hang.hu/belfold/valakik-katonas ... nal-116474
HA NEM LENNE FÜGGETLEN SAJTÓ, EZEKRŐL MOST MIND NEM TUDHATNA A KÖZVÉLEMÉNY, KÉRJÜK TÁMOGASSA LAPUNKAT, HOGY FOLYTATHASSUK MUNKÁNKAT: http://magyarpolgar.hu/tamogatas
Hát pedig úgy néz ki fáj nekik, legalábbis Menczer bohóc nagyon pörög rajtaRealista24 írta: Ha perelnenek, azzal csak taplalnak a hírt.
Ez így hamar megy a süllyesztőbe, és az elérése sem lesz olyan, mintha beleallnanak.

- 'shutterisland
azert az is meger egy miset, hogy a fidesz mar a trollfocin keresztul is probalkozik hatalmon maradni.Erről véletlen pont tudok.
Orbánék kerestek meg a trollfocit, mert esik a népszerűségük, és felhívtak őket hogy kene egy-két poszt a népszerűség érdekében.
Ketten vagy hárman ki is léptek emiatt, mert nem adtak hozza a nevüket. A döntéshozók meg vagy belementek vagy kockáztattak az x százezres követővel rendelkező oldalukat.

btw eleg kontraproduktiv lett, komment szekcio izzik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha perelnenek, azzal csak taplalnak a hírt.
Ez így hamar megy a süllyesztőbe, és az elérése sem lesz olyan, mintha beleallnanak.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Az, hogy nem perlik be őt a jóhírnevük megsértése miatt, amúgy sokat mondó.Caraway írta: En sem szeretem ezt a stilust, nagyon kocsmaba valo. Sajnos az orszag nagy resze rezonal ezzel, es jokat mennek ezek a posztok. Attol fuggetlenul, hogy amugy tartalmilag oke lenne ami meg van irva, nyilvan mondjuk a privat beszelgetesekrol kamuzhat amit csak akar. Viszont a zebras dolog az valos, marmint hatvanpuszta kozeleben az egyik Lolo birtokon tenyleg fotoztak mar zebrakat, ezt par honapja lehozta tobb sajto is.
Mas, a trollfoci kirakott egy jotekonykodos posztot orbannal, jot megy a kommentszekcio. Gyonoruen tudnak ok is idoziteni. Konkretan all time low az elutasitottsaga szerintem jelenleg.
https://www.facebook.com/share/p/1Dm6kB ... tid=wwXIfr
Fasiszta diktátorokkal meg nem kell szebben beszélni, igazából csak hangot ad annak, amit még jó sokan gondolunk a doktorminiszterelnökúrról
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Még nem all úgy igazából, borzasztó messze van. Ki tudja az országban leszek e meg. De ha szavazok is, a Kutyák kapják, a többi ugyanaz a csőcselék.swfan írta:Eddig úgy állt a dolog, hogy nem szavazol. Mitől fordult a kocka, ha szabad tudni?Realista24 írta: Engem például nem MP húz be, hanem a Fidesz lok bele úgymond a szavazásba.
Ha MP tevékenységén múlna, nem szavaznék.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Erről véletlen pont tudok.Caraway írta: En sem szeretem ezt a stilust, nagyon kocsmaba valo. Sajnos az orszag nagy resze rezonal ezzel, es jokat mennek ezek a posztok. Attol fuggetlenul, hogy amugy tartalmilag oke lenne ami meg van irva, nyilvan mondjuk a privat beszelgetesekrol kamuzhat amit csak akar. Viszont a zebras dolog az valos, marmint hatvanpuszta kozeleben az egyik Lolo birtokon tenyleg fotoztak mar zebrakat, ezt par honapja lehozta tobb sajto is.
Mas, a trollfoci kirakott egy jotekonykodos posztot orbannal, jot megy a kommentszekcio. Gyonoruen tudnak ok is idoziteni. Konkretan all time low az elutasitottsaga szerintem jelenleg.
https://www.facebook.com/share/p/1Dm6kB ... tid=wwXIfr
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Eddig úgy állt a dolog, hogy nem szavazol. Mitől fordult a kocka, ha szabad tudni?Realista24 írta: Engem például nem MP húz be, hanem a Fidesz lok bele úgymond a szavazásba.
Ha MP tevékenységén múlna, nem szavaznék.